Έχω μάθει στην ζωή μου να κάνω πράγματα με ουσία, να έχουν νόημα. Έχω ένα κακό, απ τον εαυτό μου κρίνω τους άλλους. Μου είχε πει μια εταίρα κάποτε: αν όλοι οι πελάτες ήταν σαν εσένα, θα ήμουν η ποιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! θεώρησα ότι υπερβάλει, ότι τα παρά λέει...... δυστυχώς, μέρα με την μέρα ανακαλύπτω σαν να είχε δίκιο....
Παλιότερα πίστευα σαχλαμάρες, ναι, αλλά, δεν ήξερα, δεν μου είχαν δείξει, δεν μου είχαν πει, δεν είχα διαβάσει, με κορόιδευαν. Όταν οι υποψίες έγιναν βεβαιότητα, ποιος ο λόγος να συνεχίζω να πιστεύω τις μαλακίες που μέχρι πριν θεωρούσα σωστές; Μετανόησα, αν και πολύ δύσκολο τα κατάφερα.
Εδώ, μιλάμε με ανθρώπους, που ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν όντος είναι άνθρωποι. Δεν γίνεται τόσο....
Δεν μπορεί να γίνεται, μιλάμε για πολιτική και άλλοι νομίζουν ότι μιλάμε για ομάδες. Μιλάμε για ανθρώπους που ορίζουν τις ζωές μας και οι άλλοι κάνουν χαβαλέ, νομίζουν ότι είναι αστείο. Τσακώνονται, βρίζονται, υποστηρίζουν κόμματα που κυβέρνησαν, απέτυχαν και εκεί, επιμένουν μέχρι την τελική καταστροφή. Νομίζουν ότι αν λένε για την ΝΔ, είναι σα να λένε για τον ολυμπιακό ένα πράμα, εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.
Τόσα χρόνια μετά την μεταπολίτευση έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν, δεν άφησαν τίποτε όρθιο, κατέστρεψαν τα πάντα!! Από που να αρχίσουμε; Δημογραφικό; Βιομηχανίες; Εγκληματικότητα; Πρωτογενή παραγωγή; Εθνικά θέματα; οικονομία; Δεν παράγουμε ούτε καρφίτσα μήπως; Ξεπούλησαν τα πάντα και λένε ανάπτυξη, σε λίγο θα ήμαστε μειοψηφία στην πατρίδα μας, όλων τον πλούτο θα τον ελέγχουν ξένοι, εμείς σκλάβοι στην πατρίδα μας και εδώ ασχολούμαστε με τον κορωνοιό και τα εμβόλια, λες και αυτό είναι το πρόβλημα.
Ο πρωθυπουργός και όλοι οι υπουργοί τα έχουν γράψει όλα στην πουτσάρα τους, ασχολούνται με τον COVID πάνε σε συναγωγές, ξεπουλάνε όσο όσο, κάνουν ταξίδια ανα ψυχής και ο κόσμος ασχολείται αν θα κάνει η δεν θα κάνει εμβόλιο. ΣΥΝΕΛΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!