Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ας σε ενημερώσω λοιπόν, για το πόσο έγκυρα είναι όσα λέγονται στα βιντεάκια του Αρχηγού, όπως τον αποκαλείς. Ο Μόρφου Νεόφυτος, σε ομιλία του όταν βρισκόταν στον Ιερό Ναό Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, στο Μένικο Κύπρου (2.12.2020), ανακοίνωσε πως του είπε άνθρωπος του Θεού ότι αυτός ο Κορονοϊός σύντομα και απότομα θα σβήσει. Σύντομα και απότομα, ο Χριστός θα τον σβήσει. Για να το ανακοινώσει Δημόσια ο Μόρφου, σημαίνει πως θεώρησε έγκυρη την εν λόγω πρόβλεψη. Υποθέτω πως το διάστημα των εννέα μηνών, το οποίο παρήλθε από τότε, μπορεί να θεωρηθεί ως σύντομο. Και ο Κορονοϊός τον επισκέφθηκε. Παρόλα αυτά, οι πιστοί θα συνεχίσουν να τον θεωρούν θεοφωτισμένο. Η προφητεία αναφέρεται μετά το 2ο λεπτό του βίντεο που επισυνάπτω. Αυτά για το ποίμνιο που τον ακολουθεί
Σε τι διαφερει ο Μορφου απο τον Αιγιαλειας Αμβροσιο, που κι εκεινος τη γλιτωσε απο τον κορωνοιο, και βγαινει τωρα και λεει οτι με τον αγιασμο και ολα φτιαχνουν, δια πασαν νοσον. Θα εχουν και οι δυο το κοινο τους. Τους αναγνωριζω οτι πηραν το προσωπικο ρισκο, νοσησαν, και γλιτωσαν, οντας ανεμβολιαστοι.
Τους συμπαθω, τους εκτιμω, δεν συμφωνω μαζι τους. Ο κορωνοιος ειναι υπαρκτος. Και επικινδυνος. Οπως δεν συμφωνω με την ολη διαχειριση που εχει γινει εως τωρα.
Προσωπικα δεν εχω εμβολιαστει. Δε σκοπευω να το κανω. Κατανοω οτι αναλαμβανω το ρισκο.
Περιμενοντας καποια στιγμη,συντομα, οπως λενε ολοι οι επιστημονες,ολο αυτο να τελειωσει.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
:priest::priest::priest::priest::priest:
Ενας τεμπέλης δημοσιος υπαλληλος λιγότερος.
Αιωνια του η μνήμη!

• Like
Αντιδράσεις: px75

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η άποψη του Κούβελα περι αυτού είναι οτι όσο περισσότεροι εμβολιάζονται τόσο πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν και να κυριαρχήσουν μεταλλάξεις ανθεκτικές στα εμβόλια και έτσι να μην είναι προστατευμένος ούτε αυτός που το έκανε ούτε οι υπόλοιποι εμβολιασμένοι , στο περίπου δηλαδή τα είπα με δικά μου λόγια όπως τα θυμάμαι , αυτός τα εξηγεί πιό αναλυτικά και μάλλον και καλύτερα.

Το αν αυτή η θεωρία / άποψη / γνώμη έχει κάποια βάση δεν θα το κρίνω εγω , ας το κρίνουν πιό ειδικοί απο μένα.
Εγώ πάντως έχω ακούσει καμιά 500αριά άλλους γιατρούς να λένε το ακριβώς αντίθετο: ότι δηλαδή όσο βρίσκει "τροφή" ο ιός, τόσο θα μεταλάσσεται. Πράγμα που σημαίνει ότι όσο υπάρχουν ανεμβολίαστοι, ο ιός θα "τρέφεται" και θα μεταλάσσεται.

Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι το καινούργιο, ισχύει για τους ιούς γενικότερα.

Άρα ή ο Κούβελας είναι τρόμπας ή έχει κάποιους δικούς του λόγους να τα λέει :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Είναι σίγουρο, ότι θα έρθει μέρα, που θα γελάμε αναπολώντας την ιστορία του κορώνα ιού. Οι λέξεις έχουν χάσει κάθε έννοια, άλλα λέμε, άλλα εννοούμε. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή την νοοτροπία, ούτε μπορώ να ασπαστώ θεωρίες απαρτιζόμενες από αόριστες, κενές λέξεις, που ο κάθε ένας τις αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

Στο θέμα μας τώρα, τι σημαίνει μετάλλαξη; Πως μεταλλάσσεται αυτός ο ιός δηλαδή και γίνεται ποιο μεταδοτικός; Αλλάζει σχήμα; Βγάζει πόδια; Τι σημαίνει γίνεται ποιο μεταδοτικός; Αν μεταδίδεται με τα σταγονίδια που αποβάλουν οι άνθρωποι όταν βήχουν, με την ίδια ταχύτητα τρέχουν πάντα, πως έγινε ποιο μεταδοτικός; Πως γίνεται ποιο ανθεκτικός; Από τι αποτελείται; Ένα σορό ερωτήματα γεννιούνται, χωρίς κανείς να απαντά. Πετάνε την λέξη «μετάλλαξη» και συνεχίζουν, αφήνουν τον κάθε έναν να φαντάζεται την δικιά του μαλακία.

Η προπαγάνδα δεν έχει να κάνει με το αν ο προπαγανδιστής λέει ψέματα η αλήθεια, η προπαγάνδα έχει μόνο έναν σκοπό, να πείσει. Αν ο κόσμος πείθετε, η προπαγάνδα πέτυχε και το αντίθετο. Εμείς δεν λέμε αν είναι αλήθεια η ψέματα, εμείς δεν λέμε αν είναι καλό η κακό, εμείς δεν λέμε αν υπάρχει η δεν υπάρχει, εμείς λέμε: Δεν μας ενδιαφέρει!! Όπως δεν μας ενδιαφέρουν και πολλά άλλα τα οποία κάποιοι θέλουν να μας ενδιαφέρουν. Δεν μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα των Εβραίων με τους Άραβες, δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιες Εβραϊκές φαρμακοβιομηχανίες θησαυρίσουν, γενικά δεν μας απασχολούν τα προβλήματα των άλλων όσο μένουν άλυτα τα δικά μας προβλήματα.

Συνεχίζεται…

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Αδερφέ βάζεις δυνατη υποψηφιότητα για mr malakas 2021.
Μπορεί αλλοι να είναι τα μεγαθήρια του establishment,αλλα και ο Trump απο το πουθενά έγινε πρόεδρος.
Συνεχισε έτσι και θα ανταμειφθεις
Καλέ αδερφέ Marko ή οποιοσδήποτε άλλος στήστε έναν δυνατό διαγωνισμό να γουστάρουμε γιατί ο Stekas το εγκατέλειψε το σπόρ ...
Όλες οι ουδέτερες δυνάμεις( Μπαχαλάκιδες, Ιακωβοι, Ρετρο κτλ ) του Μπου θα βοηθήσουμε να μην αδικηθεί κανένας και να τρέξει σωστά η διοργάνωση :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
Καλέ αδερφέ Marko ή οποιοσδήποτε άλλος στήστε έναν δυνατό διαγωνισμό να γουστάρουμε γιατί ο Stekas το εγκατέλειψε το σπόρ ...
Όλες οι ουδέτερες δυνάμεις( Μπαχαλάκιδες, Ιακωβοι, Ρετρο κτλ ) του Μπου θα βοηθήσουμε να μην αδικηθεί κανένας και να τρέξει σωστά η διοργάνωση :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
στηριζω να πουμε :takethis: :takethis: :takethis: :undecided: :undecided: :undecided:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Πω μαλακα σκέψου να είσαι τοσο υπάνθρωπος που να πιστεύεις τις προφητείες αυτου του πουστοκουμπαρου το 2021!
??
Απίστευτο!
ΜΑ ΝΑΙ. Αμέτρητα άτομα τον θεωρούν Αξιόπιστο, κι ας πάνε κουβά όσα έχει πει

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Αχρηστοι είναι όλοι οι Γιουνάνηδες... Ούτε έναν διαγωνισμό δεν είναι ικανοί να στήσουν και περιμένουν έναν αλλοδαπό να το κάνει ... :confused:
Θα κοιτάξω αν δεν τον κάνει κάποιος να τον οργανώσω τον Οκτώβριο με προκριματικά, ομίλους και νοκ αουτ :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
Αχρηστοι είναι όλοι οι Γιουνάνηδες... Ούτε έναν διαγωνισμό δεν είναι ικανοί να στήσουν και περιμένουν έναν αλλοδαπό να το κάνει ... :confused:
Θα κοιτάξω αν δεν τον κάνει κάποιος να τον οργανώσω τον Οκτώβριο με προκριματικά, ομίλους και νοκ αουτ :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
:bigdick: :bigdick: :bigdick: στηριζω διαγωνισμό μιστερ χαμπιμπι. μαλακα

τύπε στο νήμα με το τροχαίο παιζει καραμανης με ξενιτεμένο και η γνωστη αγαπημενη ιστορία με τη φετα στο μπαλκονι :undecided::undecided::undecided:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Σε τι διαφερει ο Μορφου απο τον Αιγιαλειας Αμβροσιο, που κι εκεινος τη γλιτωσε απο τον κορωνοιο, και βγαινει τωρα και λεει οτι με τον αγιασμο και ολα φτιαχνουν, δια πασαν νοσον. Θα εχουν και οι δυο το κοινο τους. Τους αναγνωριζω οτι πηραν το προσωπικο ρισκο, νοσησαν, και γλιτωσαν, οντας ανεμβολιαστοι.
Τους συμπαθω, τους εκτιμω, δεν συμφωνω μαζι τους. Ο κορωνοιος ειναι υπαρκτος. Και επικινδυνος. Οπως δεν συμφωνω με την ολη διαχειριση που εχει γινει εως τωρα.
Προσωπικα δεν εχω εμβολιαστει. Δε σκοπευω να το κανω. Κατανοω οτι αναλαμβανω το ρισκο.
Περιμενοντας καποια στιγμη,συντομα, οπως λενε ολοι οι επιστημονες,ολο αυτο να τελειωσει.
Και ναι δεν διαφέρουν οι παπάτζες των θρησκόληπτων. Αν οι πιστοί είχαν κουκούτσι μυαλό, όσον αφορά τον Αμβρόσιο, θα σκέφτονταν ότι ο Αγιασμός δεν αποστειρώνει τον Κόβιντ, όπως έλεγε στην αρχή σε σχετικό Βίντεο, αφού ασθένησε. Όσον αφορά τον Μόρφου, θα αναρωτιόντουσαν γιατί δεν εξαφανίστηκε ο Ιός, όπως προφήτεψε πριν εννιά μήνες. Όμως πες μου ποιοι Επιστήμονες λένε πως θα τελειώσει. Η μεγαλύτερη ελπίδα που έχουμε, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει εγώ, είναι να καταφέρουμε να τον αντιμετωπίσουμε όπως τις άλλες ασθένειες, δηλ. με κατάλληλα εμβόλια και φάρμακα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Μακαρι να κανει κατι για τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις ο πλευρης,
Το βιωσε και προσωπικα το θεμα.
Μακαρι

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Χωρίς καμμία ιατρική γνώση είναι φανερό ότι θέλουν να εμβολιαστεί όλος ο ελληνικός πληθυσμός. Όχι το 60% όχι το 80% αλλά όλοι. Μόνο οι Έλληνες, όχι οι λαθρό. Ούτε τοίχος ανοσίας ούτε τίποτα. Κάπου αλλού παίζεται το παιχνίδι πολύ πιθανό ούτε καν στον ιό

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και ναι δεν διαφέρουν οι παπάτζες των θρησκόληπτων. Αν οι πιστοί είχαν κουκούτσι μυαλό, όσον αφορά τον Αμβρόσιο, θα σκέφτονταν ότι ο Αγιασμός δεν αποστειρώνει τον Κόβιντ, όπως έλεγε στην αρχή σε σχετικό Βίντεο, αφού ασθένησε. Όσον αφορά τον Μόρφου, θα αναρωτιόντουσαν γιατί δεν εξαφανίστηκε ο Ιός, όπως προφήτεψε πριν εννιά μήνες. Όμως πες μου ποιοι Επιστήμονες λένε πως θα τελειώσει. Η μεγαλύτερη ελπίδα που έχουμε, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει εγώ, είναι να καταφέρουμε να τον αντιμετωπίσουμε όπως τις άλλες ασθένειες, δηλ. με κατάλληλα εμβόλια και φάρμακα.
Μολις προσφατα ο Βασιλακοπουλος της Επιτροπης ειπε για ανοιξη 2022 τελος πανδημιας. Ο Φαουτσι στην Αμερικη. Και ολοι οι επιστημονες μιλουσαν απο περυσι για 2 ετη πανδημιας. Κοβιντ 19 λεγεται, 2022 θα εχουν περασει τα 2 χρονια. Ο εμβολιασμος προχωραει. Ειναι υψηλο το ποσοστο και συνεχως ανεβαινει. Οπως και οι νοσησαντες. Τι παραπανω πρεπει να γινει. Μιλησες για φαρμακα. Χαιρομαι. Αλλοι ουτε ηθελαν να ακουσουν για φαρμακα. Ειρωνευονταν. Πριν μηνες στο ΡΙΚ ειχα ακουσει τον καθηγητη Γωγο να συνομιλει με Κυπριους συναδελφους του επιστημονες σχετικα με φαρμακα για τον κορωνοιο, που ερχονται προσεχως. Μια φορα να ακουσω καποιον απο την Επιτροπη να μιλαει για τα φαρμακα στην τηλεοραση, που εμφανιζονταν καθε μερα, δεν ειχε τυχει. Επρεπε να πανε στο ΡΙΚ για να αναφερθουν για τα φαρμακα.

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Με την καραντινα γαματε τιποτα ή εχετε χαζεψει;

Πιστευετε οτι τα νοσοκομεια εχουν υποδομες και οργανωση για να αντιμετωπισουν μια τετοια κατασταση;
4-5 ωρες αναμονη εισαι για να σε δουν. Γιαυτο θελουν 80% και βαλε εμβολιασμο, γιατι το ΕΣΥ ειναι ενα τεραστιο μπουρδελο.
Για να ερθει ενα ασθενοφορο θέλει 3 ωρες στην καλυτερη. Στην επιστροφη τα ασθενοφορα κανουν τον ταριφα και σε γυρνανε στο σπιτι.
(Οση ωρα περιμενεις, ουτε νερο δεν εχεις. Για τετοιο μπουρδελο μιλαμε)

Όλοι εχετε ιδιωτικη ασφαλεια για οτιδηποτε εκτος COVID. Μην μου πειτε οτι θα πατε σε δημοσιο νοσοκομειο για οτιδηποτε.
Ειστε τρελοι που θα μπλεξετε εκει; Και μολις ληξει η πανδημια, θελω να δω πως θα διαχειριστουν την όλη κατασταση τα ιδιωτικα νοσοκομεια

Και οι εμβολιασμενοι ας προσεχουμε λιγο με τα μεγαλα λογια.
Γιατι αν σε 3-4 χρονια βγει κανενα προβλημα σε μεγαλο ποσοστο, θα μας γλεντανε αλύπητα.
Και να δουμε τότε ποιος θα πληρωσει τις νοσηλειες και τα φαρμακα μας

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ειναι μια σωστη αποψη κι αυτη. Να σε ρωτησω κατι. Ο Κουβελας ειναι πληρως εμβολιασμενος, με Φαιζερ. Εκτοτε εκφραζει καποιες επιστημονικες αποψεις, που ερχονται σε αντιθεση με τις αποψεις που εκφραζουν τα μελη της Επιτροπης που ορισε η κυβερνηση. Και γι αυτες τις θεσεις του, οπως εχει πει ο ιδιος, εχει δεχτει αφορητες πιεσεις, εχει δεχτει εμμεσες απειλες απο τον προισταμενο του στο Πανεπιστημιο, εχει ασχοληθει ο εισαγγελεας μαζι του. Και εχουν πει, ακομη κι εδω μεσα, οτι αυτα δε φτανουν, μηπως να τον απολυσουν κιολας;!! Αν σε ολα αυτα, απλως εκφραζοντας την επιστημονικη του αποψη, δεν ειχε εμβολιαστει κιολας. Μηπως μπορεις να μου πεις, Τι αλλο προκειτο να του συμβει;
Aν δεν είχε εμβολιαστεί θα έλεγα πως είναι συνεπής ως προς τους λόγους του και τις πράξεις του. Τώρα, λυπάμαι αλλά είναι σκέτος καραγκιόζης. Γιατί όταν κάποιος που θα ασπαστεί τις απόψεις του θα είναι στη ΜΕΘ χαροπαλεύοντας, αυτός θα είναι στο γραφειάκι του προστατευμένος από την Πφάιζερ και θα παρασύρει αφελείς στο δρόμο για τον Αχέροντα.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
???
Απόφοιτος φροντιστήριου αγγλικών Τσίπρα-Πολακη και αυτος!
Γνωστός μου επαθε μυοκαρδίτιδα απο μοντέρνα και ναι είναι μια απο τις παρενέργειες.
Παρενέργειες έχουν ολα τα φάρμακα και εμβόλια.
Που το περίεργο?
Συνεχίζουμε να τα χρησιμοποιούμε.
Πωωωωω μιλαει και για πλασιμπο ο ψεκασμενος καραγκιόζης!
Έχουν μπλέξει τα μπουτια τους τα καθυστερημένα κτηνη και δεν καταλαβαίνουν ότι τα πλασιμπο τα χρησιμοποιούν στις ομάδες που κάνουν τις κλινικές δοκιμές!
????

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η άποψη του Κούβελα περι αυτού είναι οτι όσο περισσότεροι εμβολιάζονται τόσο πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν και να κυριαρχήσουν μεταλλάξεις ανθεκτικές στα εμβόλια και έτσι να μην είναι προστατευμένος ούτε αυτός που το έκανε ούτε οι υπόλοιποι εμβολιασμένοι , στο περίπου δηλαδή τα είπα με δικά μου λόγια όπως τα θυμάμαι , αυτός τα εξηγεί πιό αναλυτικά και μάλλον και καλύτερα.

Το αν αυτή η θεωρία / άποψη / γνώμη έχει κάποια βάση δεν θα το κρίνω εγω , ας το κρίνουν πιό ειδικοί απο μένα.
Δεν κρίνω τα όσα λέει. Οι συνάδελφοί του λένε πως λέει κουταμάρες. Εγώ κρίνω αυτό που μπορώ. Αν είναι συνεπής στη στάση του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom