Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δεν πειράζει,ας βγαίνουν να λένε απογορευονται στα μαγαζιά μας οι ανεμβολιαστοι και οι κου-λι θα τους κερνάνε λοκνταουν για επιβράβευση...

Να γουστάρουμε... Τελικά η επανάσταση (η όποια) θα ρθει απ'τους υγειονομικούς που θα βγάζουν στα φόρα την αχρηστία της κυβέρνησης...

Τες πα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.317
Πόντοι
1.706
Δεν πειράζει,ας βγαίνουν να λένε απογορευονται στα μαγαζιά μας οι ανεμβολιαστοι και οι κου-λι θα τους κερνάνε λοκνταουν για επιβράβευση...

Να γουστάρουμε... Τελικά η επανάσταση (η όποια) θα ρθει απ'τους υγειονομικούς που θα βγάζουν στα φόρα την αχρηστία της κυβέρνησης...

Τες πα
Αφού γυρεύεις επαναστάσεις είσαι να τα ανοίξουμε όλα χωρίς κανένα περιορισμό?
Ο μόνος όρος που θα ισχύει για όλους να είναι νοσηλεία μόνο αν είσαι εμβολιασμένος.
Τα έχεις τα αρχίδια ή Τσε του καναπέως και εσυ????????

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.841
Πόντοι
6.256
Στην Πατρα οι επαγγελματιες της εστιασης κλαιγονται για το νεο λοκνταουν και απογοητευμενοι αναρωτιουνται <Εμεις οι επαγγελματιες τηρουσαμε ολο αυτο το διαστημα στο ακεραιο τα μετρα της πανδημιας που ορισε η κυβερνηση. Παρ ολα αυτα εχουμε νεο λοκνταουν. Καταστρεφομαστε. Περασαμε ο,τι περασαμε 2 χρονια, και παλι τα ιδια. Ποσο θα αντεξουν οι επιχειρησεις;>
Να προσκυνησουν το κομμα τνς νδ να δουν ασπρη μερα,

Κατα τ αλλα χεστηκαμε αν καταστρεφονται,

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

PART V

5.GIF

Υ.Γ.1 Εν τω μεταξύ δεν βάζει την πηγή που είναι το μακελειό μπας και ξεγελαστεί κάποιος και τα διαβάσει!!

Υ.Γ.2. Ρε μάγκες, αυτός ο Μάκης είναι γνήσιο φασισταριό ή είναι σαν τον Τζόνυ, είδε φως στο μακελειό και μπήκε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ειναι η κυβερνηση της προπαγανδας του κουκουλώματος της προβολής και η μια γκαφα διαδεχεται την αλλη

Η κατασταση δειχνει ανεξελεγκτη παντως,

Εγω θα λεγα οτι στοχος ειναι ο ελληνας, να τσακιστει να φτωχυνει να μη μπορει να αντιδρασει.
Γι αυτο θα τους ξαναψηφισεις ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην Πατρα οι επαγγελματιες της εστιασης κλαιγονται για το νεο λοκνταουν και απογοητευμενοι αναρωτιουνται <Εμεις οι επαγγελματιες τηρουσαμε ολο αυτο το διαστημα στο ακεραιο τα μετρα της πανδημιας που ορισε η κυβερνηση. Παρ ολα αυτα εχουμε νεο λοκνταουν. Καταστρεφομαστε. Περασαμε ο,τι περασαμε 2 χρονια, και παλι τα ιδια. Ποσο θα αντεξουν οι επιχειρησεις;>
Τα παραπονα τους στους ανεμβολιαστους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Eν τω μεταξύ, ο Μπουρλά ανακοίνωσε δοκιμές φαρμάκου που πιθανώς να είναι σε κυκλοφορία μέχρι τέλους του χρόνου. Αναμένουμε νέο ρεσιτάλ από τους ψέκες άμα τη εμφανίσει του στα ράφια των φαρμακείων.
Πολυ ευστοχη η παρατηρηση σου. <Για κατσε ρε κυριε. Το εμβολιο της Φαιζερ δε σου κανει. Μακρια. Αλλα το φαρμακο της Φαιζερ το παιρνεις με κλειστα ματια;> Πολυ σωστο. Αλλα για πες μου. Το εμβολιο ειναι για καθολικη χρηση σε ολον τον πληθυσμο. Μεχρι και σε παιδια λενε τωρα. Ετσι; Το φαρμακο θα ειναι το ιδιο; Η θα ειναι για οποιον ο μη γενειτο το χρειαστει; Εμενα μια συναδελφος εχει δυο παιδια. Μεγαλα παιδια, που εργαζονται. Ο ενας της γιος βγηκε θετικος στον κορωνοιο. Δε καταλαβε τιποτα. Ετυχε. Αλλοι νοσουν, και βαρια. Αυτος θα επαιρνε το καινουριο φαρμακο της Φαιζερ; Ο γιατρος του παντως δε του εδωσε να παρει κανενα φαρμακο, οποτε δε θα του εδινε λογικα και το νεο φαρμακο της Φαιζερ. Αλλο παραδειγμα, αλλη συναδελφος. Νοσησε, οπως και τα δυο της μικρα παιδια. Τα παιδια τιποτα, κανενα συμπτωμα. Η ιδια πολυ ελαφρια συμπτωματα κρυολογηματος. Ο γιατρος στον οποιον απευθυνθηκε, αρνηθηκε να της χορηγησει φαρμακο. Ξερω ομως στον περιγυρο μου καποιους κατω απο 50 ετων, που ταλαιπωρηθηκαν αφανταστα απο τον κορωνοιο. Σε αυτους πιστευω ο γιατρος θα εδινε το νεο φαρμακο.

Αρα βλεπουμε οτι το εμβολιο θα επρεπε να το κανουν ολοι, το φαρμακο ομως, πολυ λιγοτεροι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πολυ ευστοχη η παρατηρηση σου. <Για κατσε ρε κυριε. Το εμβολιο της Φαιζερ δε σου κανει. Μακρια. Αλλα το φαρμακο της Φαιζερ το παιρνεις με κλειστα ματια;> Πολυ σωστο. Αλλα για πες μου. Το εμβολιο ειναι για καθολικη χρηση σε ολον τον πληθυσμο. Μεχρι και σε παιδια λενε τωρα. Ετσι; Το φαρμακο θα ειναι το ιδιο; Η θα ειναι για οποιον ο μη γενειτο το χρειαστει; Εμενα μια συναδελφος εχει δυο παιδια. Μεγαλα παιδια, που εργαζονται. Ο ενας της γιος βγηκε θετικος στον κορωνοιο. Δε καταλαβε τιποτα. Ετυχε. Αλλοι νοσουν, και βαρια. Αυτος θα επαιρνε το καινουριο φαρμακο της Φαιζερ; Ο γιατρος του παντως δε του εδωσε να παρει κανενα φαρμακο, οποτε δε θα του εδινε λογικα και το νεο φαρμακο της Φαιζερ. Αλλο παραδειγμα, αλλη συναδελφος. Νοσησε, οπως και τα δυο της μικρα παιδια. Τα παιδια τιποτα, κανενα συμπτωμα. Η ιδια πολυ ελαφρια συμπτωματα κρυολογηματος. Ο γιατρος στον οποιον απευθυνθηκε, αρνηθηκε να της χορηγησει φαρμακο. Ξερω ομως στον περιγυρο μου καποιους κατω απο 50 ετων, που ταλαιπωρηθηκαν αφανταστα απο τον κορωνοιο. Σε αυτους πιστευω ο γιατρος θα εδινε το νεο φαρμακο.

Αρα βλεπουμε οτι το εμβολιο θα επρεπε να το κανουν ολοι, το φαρμακο ομως, πολυ λιγοτεροι.
Για παιδιά από 12 ετών και πάνω, από όσα έχω διαβάσει μόνον της Πφάιζερ έχει έγκριση. To φάρμακο θα είναι εγκεκριμένο για χρήση έναντι του κορόνα και από ότι διάβασα αρκετά αποτελεσματικό στα αρχικά στάδια. Αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι ανάλογο, γιαυτό και δεν το συνταγογραφεί γιατρός.
Εννοείται ότι θα αφορά λιγότερους αφού θα απευθύνεται στους νοσούντες. Μερικοί των οποίων αποδεικνύονται αυτοκτονικοί, αφού αρνούνται μέχρι και τη διασωλήνωση και πεθαίνουν άσκοπα.
Μην πω για τα δύο παληκάρια 40ρηδες, που είχαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και έφυγαν και αυτοί. Τι να το κάνω το "ας βγω από δω και πέντε εμβόλια θα κάνω" όταν η ανοησία σου, η άρνηση να προστατεύσεις τον εαυτό σου μέσω του εμβολίου και η κουτοπονηριά σου να πάρεις πλαστό πιστοποιητικό, σε στέλνουν στον άλλο κόσμο;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Tο πρόβλημα με τα ψέκια και τους "επαναστάτες" είναι πως δεν καταλαβαίνουν ότι αν αρρωστήσουν και πάνε μέσα και πιάσουν κρεβάτι στην ΜΕΘ, μπορεί να πεθάνει ένας άλλος που χρειάζεται ΜΕΘ μετά από ένα χειρουργείο που έκανε! Και θα βγαίνουν μετά οι ΙΔΙΟΙ αυτοί που έπιασαν κρεβάτι στην ΜΕΘ να κράζουν το κράτος που δεν έχει ΜΕΘ!!!

ΕΣΥ είσαι η αιτία ΜΑΛΑΚΑ, ναι ΕΣΥ!

1630759346827.gif

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.841
Πόντοι
6.256
Για παιδιά από 12 ετών και πάνω, από όσα έχω διαβάσει μόνον της Πφάιζερ έχει έγκριση. To φάρμακο θα είναι εγκεκριμένο για χρήση έναντι του κορόνα και από ότι διάβασα αρκετά αποτελεσματικό στα αρχικά στάδια. Αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι ανάλογο, γιαυτό και δεν το συνταγογραφεί γιατρός.
Εννοείται ότι θα αφορά λιγότερους αφού θα απευθύνεται στους νοσούντες. Μερικοί των οποίων αποδεικνύονται αυτοκτονικοί, αφού αρνούνται μέχρι και τη διασωλήνωση και πεθαίνουν άσκοπα.
Μην πω για τα δύο παληκάρια 40ρηδες, που είχαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και έφυγαν και αυτοί. Τι να το κάνω το "ας βγω από δω και πέντε εμβόλια θα κάνω" όταν η ανοησία σου, η άρνηση να προστατεύσεις τον εαυτό σου μέσω του εμβολίου και η κουτοπονηριά σου να πάρεις πλαστό πιστοποιητικό, σε στέλνουν στον άλλο κόσμο;
Γιατι παραξενευεστε .
Υπηρχαν και θα υπαρχουν ανθρωποι με τετοιες συμπεριφορες.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.203
Πόντοι
506
Τι περιμένεις τότε; Πήγαινε στο Τέξας με τους υπόλοιπους τρελούς που έχουν ολόκληρα οπλοστάσια στα σπίτια τους και όπου αποφάσισαν ότι όποιος βοηθάει μια γυναίκα να κάνει έκτρωση θα πηγαίνει φυλακή.

Έτσι γαμάει η Florida.....

Florida will start issuing $5,000 fines to businesses, schools and government agencies that require people to show proof of a COVID-19 vaccination.

The fines will start Sept. 16 if people are asked to show proof of a vaccine.

At least 18 states led by Republican governors or legislatures prohibit the creation of so-called vaccine passports or ban public entities from demanding proof of vaccination. Several of those also bar most businesses from denying service to those who aren’t vaccinated.

Florida Gov. Ron DeSantis, a Republican signed a bill earlier this year that banned vaccine passports in the state and has had an ongoing legal battle with Norwegian Cruise Lines, which wants to require passengers to show proof of vaccination.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.317
Πόντοι
1.706
Tο πρόβλημα με τα ψέκια και τους "επαναστάτες" είναι πως δεν καταλαβαίνουν ότι αν αρρωστήσουν και πάνε μέσα και πιάσουν κρεβάτι στην ΜΕΘ, μπορεί να πεθάνει ένας άλλος που χρειάζεται ΜΕΘ μετά από ένα χειρουργείο που έκανε! Και θα βγαίνουν μετά οι ΙΔΙΟΙ αυτοί που έπιασαν κρεβάτι στην ΜΕΘ να κράζουν το κράτος που δεν έχει ΜΕΘ!!!

ΕΣΥ είσαι η αιτία ΜΑΛΑΚΑ, ναι ΕΣΥ!

1630759346827.gif
Την μισή αλήθεια γράφεις γιατί το θέμα του ιου δεν είναι μόνο η ΜΕΘ.
Ολόκληρη κλινική χρειάζεται πρίν φτάσει κάποιος να χρειαστεί κρεβάτι στη ΜΕΘ.
Όταν λοιπόν το νοσοκομείο δεν είναι αποκλειστικά για κοβιντ, νομίζω πως μόνο στην Αθήνα υπάρχει τέτοιο, αλλά είναι γενικό νοσοκομεία συμβαίνει το εξής.....
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΑΜΗΤΑ σε όλες τις υπόλοιπες κλινικές.
Θα πρέπει να μεταφερθούν κλινικές (προσωπικό/μηχανήματα/υλικό) και να συστεγαστούν με άλλες κλινικές.
Το προβληματικό ΕΣΥ γίνεται ενα απέραντο μπουρδέλο.
Όποιος το ζήσει θα καταλάβει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Οπως ειχα γραψει τοτε σχετικα, ειχα παρεβρεθει στην πρωτη μεγαλη πορεια απο Ομονοια και συγκεντρωση στο Συνταγμα. Εκει συνεβη ομως κατι που με προβληματισε βαθυτατα. Ξερουμε οτι ο τεραστιος Κουβελας εκ Θεσσαλονικης, εχει πει οτι ειναι απο καιρο εμβολιασμενος με Φαιζερ. Στο Συνταγμα ομως, ακουσα ο ιδιος τον Βοβολη τον γιατρο που διοργανωνε την συγκεντρωση, να λεει <Διαδιδουν για μενα τα χειροτερα πραγματα. Εχουν πει μεχρι οτι εχω κανει το εμβολιο. Ε, λοιπον τους λεω οτι ειναι ψεματα. Δεν εχω κανει το εμβολιο.>

Αυτο ειναι πολυ ανησυχητικο. Ο ιος γνωριζω απο τον περιγυρο μου οτι μπορει να ειναι πολυ επικινδυνος. Θα επρεπε ο Βοβολης να ειναι εμβολιασμενος, οπως ο Κουβελας. Θελουμε τους αρχηγους μας να ειναι ασφαλεις.

Περαν του χιουμοριστικου του πραγματος, το θεμα ειναι οτι ευτυχως που υπαρχουν καποιοι σαν τον Βοβολη, τον Κουβελα, τον Γακη, και αλλους υγειονομικους που βγαινουν σιγα σιγα μπροστα, αλλιως αυτη η λαιλαπα των εκβιασμων και της υποχρεωτικοτητας απο τη μερια της κυβερνησης, δε θα εχει τελειωμο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ο Καψαμπελης του Βελοπουλου βγαζει συχνα τον Κουβελα. Μετα τον απιστευτο πολεμο που δεχτηκε, δειχνει μαζεμενος, φοβισμενος, μετρημενος στα λογια του. Εξακολουθει ομως να παραμενει σταθερος στις αποψεις του. <Δεν ειμαι εναντιον του εμβολιου. Αλλα ειμαι υπερ να γινεται στοχευμενα. Οχι υποχρεωτικοτητα. Οχι σε ολον τον πληθυσμο αδιακριτως, μεχρι και σε παιδια. Οι οποιες παρενεργειες να καταγραφονται. > Ειναι παρηγορο σε κρατος που αφηνει τον καθεναν να εκφραζει την αποψη του, αλλα εφαρμοζει φασιστικες μεθοδους για να φιμωσει οσους δεν θεωρει αρεστους, να βρισκονται καποιοι που με προσωπικο κοστος, να βγαινουν μπροστα και να μιλανε. Ακομα κι αν δεν ειναι τα σωστα αυτα που λενε. Εγω θελω να ακουγονται ολες οι αποψεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αν εγώ βγω και πω ότι είσαι παιδεραστής και γουστάρεις να βιάζεις 10χρονα κοριτσάκια, και εσύ μου κάνεις μήνυση, αυτό είναι φασιστική προσπάθεια φίμωσης;
Οχι. Καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα υπερασπισης του εαυτου του. Αυτο που λες εγω το εκλαμβανω ως επιχειρημα υπερ του Κουβελα. Γιατι εγω βλεπω τον Κουβελα να δεχεται ενορχηστρωμενη επιθεση. Ενω ο Κουβελας εκφερει επιστημονικη αποψη. Εστω κι αν υποθεσουμε οτι ειναι λανθασμενη.

Εχω την εντυπωση οτι σας πειραζει περισσοτερο που επιστημονες εκφερουν διαφορετικη επιστημονικη προσεγγιση-αποψη. Γιατι τοσο καιρο μας λεγατε <Ο,τι λενε αλλοι δε μας ενδιαφερει. Μονο οτι λενε οι επιστημονες. Μονο οι επιστημονες. > Οριστε, επιστημονες ειναι κι αυτοι. Ειναι μειοψηφια, σιγουρα. Αυτο σημαινει οτι θα τους αφαιρεσουν τον λογο; Και θα πουμε και μπραβο γι αυτο;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Οχι. Καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα υπερασπισης του εαυτου του. Αυτο που λες εγω το εκλαμβανω ως επιχειρημα υπερ του Κουβελα. Γιατι εγω βλεπω τον Κουβελα να δεχεται ενορχηστρωμενη επιθεση. Ενω ο Κουβελας εκφερει επιστημονικη αποψη. Εστω κι αν υποθεσουμε οτι ειναι λανθασμενη.

Εχω την εντυπωση οτι σας πειραζει περισσοτερο που επιστημονες εκφερουν διαφορετικη επιστημονικη προσεγγιση-αποψη. Γιατι τοσο καιρο μας λεγατε <Ο,τι λενε αλλοι δε μας ενδιαφερει. Μονο οτι λενε οι επιστημονες. Μονο οι επιστημονες. > Οριστε, επιστημονες ειναι κι αυτοι. Ειναι μειοψηφια, σιγουρα. Αυτο σημαινει οτι θα τους αφαιρεσουν τον λογο; Και θα πουμε και μπραβο γι αυτο;
Μειοψηφία σίγουρα είναι αυτοί που βγαίνουν και μιλάνε , και μάλιστα με κίνδυνο να χαρακτηριστούνε άσχετοι η ψεκασμένοι η και εγω δεν ξέρω τι , αρα λογικά θα υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν βγαίνουν να μιλήσουν ... το πόσοι είναι αυτοι δεν μπορούμε να το ξέρουμε , και μειοψηφία να είναι άλλο να είναι ενα 5% , άλλο να είναι 45 %.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom