Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καταλαβα οτι δεν θα κάνει το εμβολιο αν δεν γινει υποχρεωτικο.
Αρα δεν το θεωρει χρησιμο ή κοινωνική υποχρεωση να το κανει.
Επικαλουμενος "παρενεργειες".
Και επικαλουμενος την ηλικια του και την καλη υγεια του.
Δηλαδη ειναι ακομη χειροτερο απο το να ελεγε "ειμαι κατα των εμβολιων".
Περναει το λαθος μηνυμα ως δημοσιο προσωπο και ειναι απογοητευτικό.
Δεν θεωρω οτι το εκανε επιτηδες, ειναι απλως βλακας.

Αρα οσοι ειναι νεαροι με καλη υγεια, δεν ειναι απαραιτητο να το κανουν. Αυτο το μηνυμα περναει. Να παει να δει ποσοι ειναι οι νεοι με καλη υγεια που ειναι διασωληνωμενοι.

Και επανερχομαι, υποθετω δεν εχει παρει ποτέ ντόπα, ειναι πεντακαθαρος πρωταθλητης ο Στεφανος, γιατι να δηλητηριασθεί με αμφιβολα εμβολια με "παρενεργειες".
Αν έπαιρνε ντόπα θα τον είχαν πιάσει, σε κάθε τουρνουά περνάει ελέγχους ...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το ανεκδοτο τελειωνει εδω για να γελασω, ή εχει και συνεχεια?
Γιατί δεν κατάλαβα, έχεις κάποια απόδειξη πως το σύστημα διεξαγωγής ντόπινγκ κοντρολ δεν λειτουργεί στο τένις;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Και αυτοί που καίνει το Πολυτεχνείο κάθε χρόνο θα'πρεπε να'ναι μέσα. Επειδή δεν τους πιάνουν δηλαδή αυτό σημαίνει ότι καλώς το κάνουν;
Ωραια…επίσης μέσα θα έπρεπε να είναι και οι πολιτικοί που τους αφήνουν να το καίνε…οι μπάτσοι που παίζουν μαζί τους πόλεμο και την επόμενη μέρα πάνε μαζί γήπεδο, μέσα θα έπρεπε να είναι οι μισοί που έπαιξαν κρυφτό με τη λίστα Λαγκάρντ και όλοι όσοι πήραν λεφτά από της μαύρες σακούλες της ζιμενς…επειδή δεν τους πιάνουν καλά τα έκαναν;

εδω μιλήσανε για αξιόποινες πράξεις. Στο τι είναι αξιόποινο δεν χωράει θέμα ερμηνείας η το ορίζει ο νόμος η όχι.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.652
Πόντοι
2.306

Αρα οσοι ειναι νεαροι με καλη υγεια, δεν ειναι απαραιτητο να το κανουν. Αυτο το μηνυμα περναει. Να παει να δει ποσοι ειναι οι νεοι με καλη υγεια που ειναι διασωληνωμενοι.

Και επανερχομαι, υποθετω δεν εχει παρει ποτέ ντόπα, ειναι πεντακαθαρος πρωταθλητης ο Στεφανος, γιατι να δηλητηριασθεί με αμφιβολα εμβολια με "παρενεργειες".
Κοινωνικη υποχρεωση ηταν τα πειραματα του Μεγκελε στο Αουσβιτς που θαυμαζουν καποια μελη εδω. Στη συγχρνη δυση ειθισται να υπαρχει ελευθερια επιλογης.
Η συσχετιση του "νεου" (ετσι αοριστα) με τον πρωταθλητη ειναι στα πλαισια της στατιστικης που εφαρμοζει ο Γωγος με την Παγωνη και εχουν παει τη χωρα στα βραχια ; Εκτος αν πιστευεις οτι κι εσυ στα 50 σου εχεις "καλη υγεια" και συγκρινεσαι με καποιον που κανει πρωταθλητισμο. Καλη υγεια ο ενας , καλη υγεια ο αλλος , τι εχουν τα ερμα και ψοφανε. Legit.
Τωρα , οι υποννοιες περι ντοπας σου ασχετα με το αν ευσταθουν ή οχι ειναι στα ορια της συκοφαντικης δυσφημισης και τουλαχιστον εσυ θα επρεπε να αποφευγεις να γραφεις τετοιες μαλακιες. Αλλα τεσπα , εμενα στ'αρχιδια μου , δν ειμαι δικηγορος του οποτε θα πω οτι δικαιωμα του ειναι να επιλεγει τι θα παιρνει και τι οχι , δικο του το ρισκο , δικα του και τα ωφελη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γιατί δεν κατάλαβα, έχεις κάποια απόδειξη πως το σύστημα διεξαγωγής ντόπινγκ κοντρολ δεν λειτουργεί στο τένις;
Τύπε τροβαδούρε, δεν θα βαζεις στο στομα μου λογια που δεν εχω πει

Εγω ειπα οτι ο Στεφανος ειναι πεντακαθαρος, δεν εχει παρει ποτέ καμια απαγορεμενη ουσια, ανιχνευσιμη ή μη στους ελεγχους, επομενως πολυ ορθά δεν θελει να δηλητηριασθει απο αμφιβολης αποτελεσματικοτητας και συνεπειας εμβολια.

Μονο πορτοκαλαδα και βιταμινες παιρνει, ειμαι βεβαιος. Ειναι ενας αγνος πρωταθλητης που τα παντα τα οφειλει στην προπονηση και στην αγαπη της οικογενειας του

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τύπε τροβαδούρε, δεν θα βαζεις στο στομα μου λογια που δεν εχω πει

Εγω ειπα οτι ο Στεφανος ειναι πεντακαθαρος, δεν εχει παρει ποτέ καμια απαγορεμενη ουσια, ανιχνευσιμη ή μη στους ελεγχους, επομενως πολυ ορθά δεν θελει να δηλητηριασθει απο αμφιβολης αποτελεσματικοτητας και συνεπειας εμβολια.

Μονο πορτοκαλαδα και βιταμινες παιρνει, ειμαι βεβαιος. Ειναι ενας αγνος πρωταθλητης που τα παντα τα οφειλει στην προπονηση και στην αγαπη της οικογενειας του
Έτσι μπράβο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κοινωνικη υποχρεωση ηταν τα πειραματα του Μεγκελε στο Αουσβιτς που θαυμαζουν καποια μελη εδω. Στη συγχρνη δυση ειθισται να υπαρχει ελευθερια επιλογης.
Η συσχετιση του "νεου" (ετσι αοριστα) με τον πρωταθλητη ειναι στα πλαισια της στατιστικης που εφαρμοζει ο Γωγος με την Παγωνη και εχουν παει τη χωρα στα βραχια ; Εκτος αν πιστευεις οτι κι εσυ στα 50 σου εχεις "καλη υγεια" και συγκρινεσαι με καποιον που κανει πρωταθλητισμο. Καλη υγεια ο ενας , καλη υγεια ο αλλος , τι εχουν τα ερμα και ψοφανε. Legit.
Τωρα , οι υποννοιες περι ντοπας σου ασχετα με το αν ευσταθουν ή οχι ειναι στα ορια της συκοφαντικης δυσφημισης και τουλαχιστον εσυ θα επρεπε να αποφευγεις να γραφεις τετοιες μαλακιες. Αλλα τεσπα , εμενα στ'αρχιδια μου , δν ειμαι δικηγορος του οποτε θα πω οτι δικαιωμα του ειναι να επιλεγει τι θα παιρνει και τι οχι , δικο του το ρισκο , δικα του και τα ωφελη.
Υπαρχει καποια ιατρικη κλινικη μελετη που δειχνει οτι αν προπονεισαι πεντε ωρες τη μερα και κανεις πρωταθλητισμό, ο ιος σε αποφευγει?
Εγω δεν ειπα τιποτα για ντοπα, αντιθετως ειπα οτι σιγουρα δεν παιρνει τιποτα και γι αυτο δεν θελει και εμβολια
Υποθετω δεν θα εκανε ουτε της πολυομυελιτιδας, θα ειχε δυνατη υγεια απο μικρος, δεν χρειαζοταν.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οντως τυπε. Εχουν γεμισει τα νεκροτομεια με πτωματα 20χρονων world class πρωταθλητων. Περιμενω ενα λινκ με εναν (1) σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη.
Το να πάθει κάτι σημαίνει να πεθάνει;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.652
Πόντοι
2.306
Υπαρχει καποια ιατρικη κλινικη μελετη που δειχνει οτι αν προπονεισαι πεντε ωρες τη μερα και κανεις πρωταθλητισμό, ο ιος σε αποφευγει?
Εγω δεν ειπα τιποτα για ντοπα, αντιθετως ειπα οτι σιγουρα δεν παιρνει τιποτα και γι αυτο δεν θελει και εμβολια
Υποθετω δεν θα εκανε ουτε της πολυομυελιτιδας, θα ειχε δυνατη υγεια απο μικρος, δεν χρειαζοταν.
Γιατι αντιστρεφεις το ερωτημα ; Εχω ζητησει εδω και ωρα τις δικες σας κλινικες μελετες για το τι ακριβως εχουν παθει οι χιλιαδες επαγγελαμτιες αθλητες που εχουν ηδη μολυνθει. Αν δυσκολευεσαι στειλε sms στον Πορτοσαλτε να σε καθοδηγησει.

Το να πάθει κάτι σημαίνει να πεθάνει;
Οχι τυπε. Υποθετω σημαινει να σηκωσει πυρετο 36.9 και να περασει 2 μερες με συναχι. Γι αυτο δεν γινεται αλλωστε ολος αυτος ο χαμος ;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.652
Πόντοι
2.306
Aντε να το κανω λιγο πιο απλο , γιατι απ' οτι βλεπω ο ΣΚΑΙ εχει καψει μυαλα και αδυνατειτε να αποδοσετε.

ΑΝ ο covid είχε σε ολο τον πληθυσμο τις επιπτωσεις που εχει στα παιδια και τους 20ρηδες :
α) θα ηταν χειροτερος / καλυτερος / ιδιος απο την εποχικη γριπη ;
β) θα ειχαμε ή οχι περιοριστικα μετρα ;

Τεκμηριωστε τις απαντησεις σας με αριθμους. Με τοσες κλινικες μελετες που εχετε διαβασει υποθετω οτι εχετε αποκτησει διδακτορικο στη στατιστικη. Παμε να δουμε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

ΕΣΎ είσαι βλάκας , χασοδίκη, όχι ο Τσιτσιπάς.
Γιατί να κάνει εμβόλιο ; Ανήκει σε ευπαθή ομάδα ;
Η πιθανότητα να πεθάνει ή να πάθει κάτι σοβαρό από
τον κορωνοϊό είναι πολύ μικρή, και σε κάθε περίπτωση
πολύ μικρότερη από να πάθει παρενέργειες από το εμβόλιο .
Άρα για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ο Τσιτσιπάς ΔΕΝ πρέπει να κάνει το εμβόλιο.

Όσον αφορά το να κάνει εμβόλιο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,
οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, σε ποσοστό μεγάλο
και μάλιστα η μετάλλαξη δέλτα που επικρατεί ΤΩΡΑ
μεταδίδεται εξίσου από τους εμβολιασμένους και τους
ανεμβολίαστους.
Βλέπε

New data was released by the CDC last week showing that vaccinated people infected with the delta variant carry viral loads similar to those of people who are unvaccinated

Επίσης, ΤΩΡΑ οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ έχουν εμβολιαστεί
σε ποσοστό πάνω από 95%.
Η θνητότητα του κορωνοϊού ήταν 2 στους 1000,
στο γενικό πληθυσμό, και τώρα είναι μικρότερη διότι
επικρατεί η παραλλαγή δέλτα που έχει πολύ
μικρότερη θνητότητα.
Αυτά είναι τα δεδομένα ΤΩΡΑ.

Τα εμβόλια μέχρι τον Απρίλιο του 2021 έχουν
προξενήσει 6.662 θανάτους
και 299.065 σοβαρές παρενέργειες αναφερθείσες
βλ.
https://vaccineimpact.com/2021/6662...adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/

Το ποσοστό είναι μικρό σε σχέση με τα εκατομμύρια των εμβολιασθέντων
αλλά είναι αριθμητικά πολλοί οι θάνατοι.
Όταν τα εμβόλια για τον Η1Ν1 προξένησαν 50 θανάτους
ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.

( εγώ έχω εμβολιαστεί, αλλά για πολύ σοβαρό λόγο
θέλω να μπορώ να μπαίνω στα στριπτζάδικα !
Το ρίσκαρα, για σοβαρότατο κώλο,
συγγνώμη σοβαρότατο λόγο )

Γιατί τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ
πρέπει να καταδικαστούν να ρισκάρουν τη ζωή τους και την υγεία τους
τη στιγμή που οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ είναι εμβολιασμένοι σε συντριπτικό ποσοστό
και όσοι από τους ΕΥΠΑΘΕΙΣ δεν εμβολιάστηκαν, το έκαναν
αναλαμβάνοντας ευθύνη για τις συνέπειες.

Το να εμβολιαστεί κάποιος ΔΕΝ εμποδίζει από το να μολυνθεί
και να μεταδώσει τον ιο.
Με τα πιο πάνω δεδομένα, τα ΤΩΡΙΝΑ, γιατί να ρισκάρουν ΥΓΙΕΙΣ
να υποστούν παρενέργειες, ή και να πεθάνουν,
για να μειωθεί πιθανώς η μετάδοση στους λοιπούς, ενώ
είναι εμβολιασμένοι οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ σε συντριπτικό ποσοστό ;

Οι ζωές των ΥΓΙΩΝ που θα χαθούν από τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ
εμβολιασμό, έχουν μικρότερη αξία από τις ζωές των άλλων ;

Από και ως που σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θυσιάζονται υποχρεωτικά
οι ζωές ΥΓΙΩΝ, για την πιθανή μείωση της μετάδοσης μιας ίωσης ;

Δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά οι οπαδοί
του βλα-Κούλη.
Τον υποστηρίζουν από ΦΟΒΟ , ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ,
ή και τα δύο !

15780723_739185629591089_3413127257206355199_n.jpg

:2funny::2funny::2funny:

Αν θέλετε , ψηφίστε Νέα Δημοκρατία,
αλλά ένα κανονικό άνθρωπο,
όχι πιθηκούλη!

:2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οχιι τυπε. Υποθετω σημαινει να σηκωσει πυρετο 36.9 και να περασει 2 μερες με συναχι. Γι αυτο δεν γινεται αλλωστε ολος αυτος ο χαμος ;
Γίνεται και για μια πνευμονία, μια μυοκαρδιτιδα, ενα αγγειακο που μπορεί να σου αφήσει κουσουρι. Ενα σωρό αθλητές εχασαν Ολυμπιακούς. Είτε γιατί νόσησαν είτε γιατί ηταν φορείς. Τοπ πρωταθλητές κι αυτοί. Δεν εχω διαβάσει τη δήλωση αλλά εξακολουθώ να θεωρώ ότι δε στέκει στα καλά του αν δήλωσε κάτι τέτοιο.
Και όχι. Ενας τοπ πρωταθλητής δεν έχει καλή υγεία. Ενα στρεσσαρισμενο σωμα εχει, που χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση για να μην καταρρεύσει. Και τα ανάλογα συμπληρώματα. Ενας σωρος αρσιβαρίστες με διαλυμένες βαλβίδες υπάρχουν. Κι ενας σωρός δρομεων αντοχής με τροπονίνες εμφραγματικου μετά την προπόνηση. Και όχι μονον αυτοί.
Ο πρωταθλητισμός δεν έχει καμία σχέση με υγεία.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ρε μεγάλε ισιωσε λίγο το κορμί σου γιατί έτσι όπως τα γράφεις θυμίζεις νοσταλγο....στα αρχιδια σου ,μου ,σου ,του ,τι κάνει ο καθένας στη ζωή του....γενικό δερβέναγα σε βάλαμε?....άιντα βλαμμένοι ένας ένας που την είδατε φωτισμένοι και έχετε συνταχθεί ασκαρδαμηχτι με τα παρτάλια που παριστάνουν ότι κυβερνούν....άιντα μπουρδέλα...με το που είδατε λίγο αβάντα βγάλατε τον χουντικό αμεσως από μέσα σας ..στα παπάρια μας αν κάνουν η δεν κάνουν εμβόλιο....κουμάντο στη ζωή κανενός δεν κάνουμε...
Σιγα μην καταλαβει τιποτα απ αυτα που εγραψες ο ρχ
Αυτος ειναι μια κατηγορια μονος του,
Απο τοτε που εχασε την κασιανη μελαγχολησε και το ριξε στη μπραβοκουλιαση
Το υπερναυαγιο του μπου

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Τυπε, το χεις κάψει τελείως... βρίσκεσαι παντελώς σε παρακρουση.. εσείς είστε ικανοί επειδή δεν σας άρεσε η δήλωση του να τον βγάλετε άχρηστο...

Τι σχέση έχει η ντοπα με τις μαλακίες που βαφτισανε εμβόλια;

Η ντοπα στον Τσιτσιπα κ σε κάθε Τσιτσιπα του είδους, είναι ότι για σένα τα βιβλία δικαίου της δουλειάς σου.

Απλά επειδή όλοι ακούτε ντοπα, απ'τον κάθε τελειωμένο σαπιοκοιλια που έκανε ετήσια συνδρομή στο Τακηςτζυμ και την είδε Dorian Yates,πιπιλατε την καραμέλα.

Ο Τσιτσιπας,το ιατρικό επιτελείο που έχει πίσω του, καθώς και τα λεφτά που τους δίνει,δεν πρόκειται ο σάπιος Οικονόμου που του δωσε θέση ο Κούλης ποτέ να διανοηθεί να αποκτήσει

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Εσυ Λαδακη πας στριπτιζαδικα?
Δηλαδη πληρωνεις χωρις να γαμας?

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Ναι. Γιατί η υποτιθέμενη Επιστήμη στραγγαλιζόταν από τη θρησκεία. Όποιος τολμούσε να πει κάτι διαφορετικό καιγόταν σαν αιρετικός. Επιστήμη πραγματική άρχισε με το Διαφωτισμό και τους Εγκυκλοπαιδιστές, κι οδήγησε στη Γαλλική Επανάσταση. Και ναι, έχω διαβάσει όλη τη Βίβλο και μπορώ να υποστηρίξω όλα όσα γράφω αν προκληθώ. Αν έχεις αμφιβολίες, δοκίμασέ με. Το να με κατηγορείς σα μισθοφόρο του Πρωθυπουργού, ο οποίος σαν άτομο και σαν ιδεολογία δεν θα ερχόταν ποτέ σε σύγκρουση με την Ορθόδοξη Θρησκεία, δείχνει το νοητικό σου επίπεδο

Τι λες πάλι ; Από που τα έβγαλες αυτά ; Μια έτσι μια αλλιώς. Μερικές σελίδες πίσω τα γύρισες παλι και σε άφησα και δεν σε γλέντησα. Τι μαλακιες τσαμπουνάς πάλι ; Ξέρεις καν γιατί μιλάς ;

πάρε μια ανάσα αιθέρα ( ψάξε να μάθεις ) πρώτα να ηρεμήσεις κοιτά λίγο για τον Κοπέρνικο να μάθεις και σταματά να το παίζεις γνωστής όταν δεν είσαι.

Τι εννοείς πραγματική επιστήμη ; Πουλάνε στα περίπτερα ;

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Ζήτησα όνομα Επιστήμονα που θεωρούσε τη Γη επίπεδη. Μου παράθεσε ονόματα ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ (!!!!!!!!!) είτε για να τρολάρει, είτε επειδή δεν κατανοεί την έννοια της Επιστήμης. Κι έχωσε μέσα κι ένα Λήσιπο, ο οποίος είτε είναι ανύπαρκτος, είτε γράφει ανορθόγραφα τον γλύπτη Λύσιππο. Μόνο ο ίδιος γνωρίζει
Συνεχίζεις να λες χαζομάρες. Ποιους λες φιλοσόφους και ποιους επιστήμονες κάθε φορά όπως σε βολεύει. Άντε πάρε διάβασε ή πάρε πουλο.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Mπόκολος γλενταει ψεκασμενους

Απολαυση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπλε υπόγα ο Μπόκολος

Τύπε εισαι κλινική περίπτωση

Τσηρληντερ πηγές στον προϊστάμενο δώσεις ραπορτο και να πάρεις το 5€;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eπειδη απο το πρωι εχω διαβασει παρα πολλα για την "ελευθερια λογου" του Τσιτσιπά, να ξεκαθαρισουμε κατι.
Του αφαιρεσε κανενας την ελευθερια του λόγου?
Υπεστη καμία συνεπεια εξαιτιας της εκφρασης της αποψης του?
Οχι.
Εκτος αν στην "ελευθερια λογου" θελετε να συμπεριλαμβανεται και η απαγορευση να του ασκησουμε κριτικη για αυτα που λεει.
Δηλαδη αυτος εχει ελευθερια λόγου για να πει ό,τι μαλακια θελει, αλλά εμεις δεν εχουμε για να τον κριτικαρουμε?
Τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα.
Τι να πεις ρε κακομοίρη στο τσιτσι δεν σε ξέρει ο θυρωρός καν.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αν έπαιρνε ντόπα θα τον είχαν πιάσει, σε κάθε τουρνουά περνάει ελέγχους ...
Ασχέτως του τι κάνει ο Τσιτσιπάς, το ντοπινγκ είναι πάντα βήματα μπροστά απο τον έλεγχο. Αλλιώς μονον αθλητές απο τη Ρουάντα και το Πρασινο Ακρωτήρι θα βλέπαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom