Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
απαντηση 5

υπαρχουν ακομα απαντησεις

α εμβόλια κατά της νόσου COVID-19 υποβάλλονται σε αρκετούς κύκλους αυστηρών δοκιμών και αξιολόγησης από ομοτίμους προτού εγκριθούν.

Τα εμβόλια κατά της νόσου COVID-19, όπως και κάθε άλλο εμβόλιο, εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα για να προστατεύεται από τον ιό κατά του οποίου εμβολιάζεστ

Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι υπεύθυνες για τις παρενέργειες των εμβολίων που αγοράζονται στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΕΕ για τα εμβόλια

Εάν υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ένα εμβόλιο COVID-19 πληροί τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της ΕΕ, η ΕΕ θα συστήσει τη χρήση του, ανεξάρτητα από τον παρασκευαστή του.

ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΑΚΟΜΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε daima τι κουραζεσαι?
Περιμενεις κανενας κολλημενος να τα διαβασει αυτα ή ακομη κι αν τα διαβασει, να αλλαξει γνωμη?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
στο ξαναλεω , το εμβολιο το εχω κανει.αυτο , νομιζω,δειχνει ξεκαθαρα την θεση μου .απλα αναρρωτιεμαι ,εαν π.χ.σε δεκα χρονια οι εμβολιασμενοι νοσουν απο καποιες ασθενειες οι οποιες προηλθαν απο τις παρενεργεις των εμβολιων , τοτε ποιος θα ειναι ο επικυνδινος ? αυτος που ηταν υπερ ή αυτος που ηταν κατα των εμβολιασμων ?
Φίλε δεν θα μπορείς να αποδείξεις ότι η παρενέργεια οφείλεται σε εμβόλιο που έκανες πριν 10 χρόνια. Εδώ υπάρχουν θάνατοι και αναπηρίες που καταγράφονται μερικές μέρες μετά το εμβόλιο και πάλι σου λένε ήταν τυχαίο. Πόσοι νεκροί και ανάπηροι χρειάστηκαν για να παραδεχτούν ότι η "ακίδα" είναι τοξική; Θέλει νεκρούς χιλιάδες.

Έτσι είναι η επιστήμη, δεν προχωρά με "ίσως" και "αν". Για να βγει ασφαλές συμπέρασμα χρειάζεται μεγάλο δείγμα με πολλά περιστατικά. Μετά πρέπει να ανακαλύψουν και το μηχανισμό.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.652
Πόντοι
456
Ε μα τι να σου πω?
Επικαλεισαι μεταλλαγμενα τροφιμα ως κινδυνο δημοσιας υγειας για να μας πεις τι?
Οτι αφου εχουμε μεταλλαγμενα τροφιμα, αρα ας υποστουμε και 1.000 ατομα στις ΜΕΘ με κοβιντ?
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.
τα παραδειγματα που ανεφερα ειναι για να σου πω πως τα διλημματα στα οποια μπαινει η κοινη γνωμη ειναι υποβοηθουμενα . απλα ,συμφωνα με την υπαρκτη δημοκρατια δεν μπορεις να αφαιρεσεις το δικαιωμα του αλλου να πιστευει σε ο,τι μαλακια θελει. υπαρχει νομικο κενο , συνταγματικου επιπεδου .αυτο λεω .θεωρω οτι τωρα αντιληφθηκες απολυτα .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τα παραδειγματα που ανεφερα ειναι για να σου πω πως τα διλημματα στα οποια μπαινει η κοινη γνωμη ειναι υποβοηθουμενα . απλα ,συμφωνα με την υπαρκτη δημοκρατια δεν μπορεις να αφαιρεσεις το δικαιωμα του αλλου να πιστευει σε ο,τι μαλακια θελει. υπαρχει νομικο κενο , συνταγματικου επιπεδου .αυτο λεω .θεωρω οτι τωρα αντιληφθηκες απολυτα .
Ναι αλλά οι διαφοροι παπάρες, σε εκαναν να φοβασαι. Δεν ειναι κριμα?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ξερω οτι δεν γουσταρετε το ΝΕΤ γιατι σας εχει κλεισει το σπιτακι , συμβιβαστειτε με την πραγματικοτητα δεν προκειται να γινουμε Βορεια Κορεα οσο και να χτυπιεστε.
Υποτιμάς την κατάσταση, όχι μόνο εδώ, παγκοσμίως.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.652
Πόντοι
456
Μωρε πρεπει να το εχει κανει, αλλά τον εχουν επηρεασει οι διαφοροι ψεκασμενοι και προσπαθει να μας κανει να τον καθησυχασουμε
καλο .... αλλά οχι του επιπεδου σου. σε εχω για καλυτερα

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.652
Πόντοι
456
Ναι αλλά οι διαφοροι παπάρες, σε εκαναν να φοβασαι. Δεν ειναι κριμα?
εαν φοβομουνα δεν θα το ειχα κανει ρε αλεξ. μην μπερδευεσαι . δεν παιρνω θεση στο να το κανουν ή οχι. παιρνω θεση στο ποστ σου που λες οτι δεν μπορει να λεει ο καθενας ο,τι θελει. αυτη η υπαρκτη δημοκρατια του δινει αυτο το δικαιωμα .αυτο λεω.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Ε λοιπον όχι αγαπητέ μου, εχετε παρεξηγησει λιγο την εννοια της δημοκρατιας.

Η διακινδυνευση της δημοσιας υγειας δεν συνιστα δημοκρατικο δικαιωμα κανενος.

Δεν μπορεις (τουλαχιστον ανωδύνως) να προπαγανδιζεις κατα των εμβολιων, γενικώς ή ειδικώς και να θετεις σε κινδυνο τη δημοσια υγεια. Δεν εχεις το δικαιωμα. Εχεις καθε δικαιωμα μεν να εισαι βλακας και να πιστευεις οτι η γη ειναι τριγωνη και τα εμβολια σκοτωνουν, αλλά δεν θα το λες και δημοσιως γιατι εστω και λιγους να πεισεις, θα κοστισεις ζωές.

Μηπως εισαι υπερ και του δικαιωματος καποιων ψεκασμενων γονέων που δεν κάνουν ΚΑΝΕΝΑ εμβολιο στο παιδι τους , και το θετουν σε κινδυνο ζωης, επειδη ακριβως καποιοι ηλιθιοι (ή πληρωμενοι) προπαγανδισαν σχετικά, επικαλούμενοι την "ελευθερια της εκφρασης"?

Εγω ας πουμε, θα ημουν υπέρ του να αφαιρειται η επιμελεια του παιδιου απο γονεις που αρνούνται να το εμβολιασουν. Δεν εχει θεσμοθετηθει κατι τετοιο. Θεωρω οτι θα επρεπε ομως. Οπως βλεπεις εχουμε αρκετή δημοκρατια, ισως και παραπανω απο οση θα επρεπε
Μπορείς να μην το παίζεις επιδημιολόγος, ρε χασοδίκη ;

Το εμβόλιο προστατεύει αυτόν που εμβολιάστηκε.
Πρέπει να εμβολιαστούν αυτοί που είναι ευπαθείς, οι ηλικιωμένοι, αυτοί που
έχουν ασθένειες σοβαρές κτλ. Το εμβόλιο προστατεύει σε ένα βαθμό από τη βαριά νόσηση.

Το εμβόλιο ΔΕΝ σταματάει την μετάδοση του ιού. Μάλιστα η δ παραλλαγή του ιού, μεταδίδεται εξίσου από τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους.

Σοφιστείες αραδιάζεις.

Τα εμβόλια έχουν θανατηφόρες παρενέργειες σε ένα μικρό ποσοστό μεν,
αλλά είναι χιλιάδες οι θάνατοι από εμβόλια , στην ΕΕ.
Μέχρι τις 10 Απριλίου 2021 καταγράφηκαν 6. 662 θάνατοι ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ για ΚΟΡΩΝΟΪΟ στην ΕΕ, και 299.065 σοβαρές παρενέργειες .

πηγή

Οι θάνατοι αυτών των χιλιάδων ανθρώπων, και οι σοβαρές παρενέργειες είναι μικρότερης σημασίας από τους θανάτους των άλλων ;

Οι χιλιάδες των θανάτων αυτών από ΕΜΒΟΛΙΟ και οι χιλιάδες παρενέργειες
δεν αποτελούν βλάβη της " ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ " ;

Αυτή τη στιγμή έχει εμβολιαστεί το συντριπτικό ποσοστό των ευπαθών και των ηλικιωμένων κλπ. που πρέπει να εμβολιαστούν.

Γιατί να εμβολιαστούν ΥΓΙΕΙΣ άνθρωποι, και να ΠΕΘΑΝΕΙ ένα μικρό ποσοστό από αυτούς τους υγιείς εξαιτίας του εμβολίου, ή να πάθει σοβαρές βλάβες, με το ΣΚΟΠΟ, απλώς να ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ η μετάδοση του ιού, κάτι που για την μετάλλαξη δ δεν ισχύει.

Οι θάνατοι ΕΞΑΙΤΙΑΣ του εμβολίου, δεν δικαιολογούνται με ΣΚΟΠΟ να μειώσουν την μεταδοτικότητα του ιού, αφού άλλωστε οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ
είναι εμβολιασμένοι σε συντριπτικό ποσοστό. Οι ευπαθείς που ΔΕΝ εμβολιάστηκαν διότι ΔΕΝ θέλουν, έχουν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ τους
και ΔΕΝ είναι δυνατόν να υποχρεώνονται ΥΓΙΕΙΣ να εμβολιάζονται, επειδή
ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ να εμβολιαστούν !

Επιβάλλεται δηλαδή να ΠΕΘΑΝΟΥΝ με το ΖΟΡΙ κάποιοι άνθρωποι από το ΕΜΒΟΛΙΟ, με σκοπό να μειωθεί η μετάδοση στους ΕΥΠΑΘΕΙΣ , που είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ σε συντριπτικό ποσοστό ΤΩΡΑ, και κινδυνεύουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ να πεθάνουν ;
ΠΟΤΕ στα Δημοκρατικά πολιτεύματα δεν υπήρξε τέτοιο σκεπτικό.

Να ΠΕΘΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ένα ποσοστό πληθυσμού ή να πάθει σοβαρές παρενέργειες , προκειμένου να ΜΕΙΩΘΕΙ πιθανώς η θνησιμότητα στο υπόλοιπο ποσοστό !

Με αυτό το σκεπτικό, όταν τρομοκράτες απαγάγουν ομήρους, πρέπει
να σκοτώνουμε τους ομήρους και τους τρομοκράτες μαζί, για να μειωθεί η πιθανότητα να σκοτώνουν άλλους οι τρομοκράτες!
Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής στα δημοκρατικά Κράτη.

Αυτοί που μολύνονται και πεθαίνουν από τον ιό, είναι ένα ποσοστό μικρότερο από το 0,2 % των μολυσμένων, με βάση τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Είναι λογικό να υποχρεώνονται να ΠΕΘΑΝΟΥΝ κάποιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ , που εμβολιάζονται με το ζόρι ενώ είναι ΥΓΙΕΙΣ,
για να μειωθεί η μετάδοση του ιού ΠΙΘΑΝΩΣ , ενώ οι ευπαθείς είναι ΗΔΗ εμβολιασμένοι σε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ποσοστό ;

Σημειωτέον ότι εγώ έχω κάνει εμβόλιο, διότι έχω πολύ σοβαρό
λόγο.
Χρειάζομαι το πιστοποιητικό για να μπαίνω στα στριπτηζάδικα !
Ρίσκαρα, και το έκανα, διότι δεν μπορώ να στερηθώ
το στριπ κλαμπ.
Οι υπόλοιποι όμως δεν πρέπει να υποχρεώνονται να ρισκάρουν

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κατεφθασε το ιππικό...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
εκτος τις απαντησεις της ευρωπαικης επιτροπης

1 το θεμα δεν ειναι κουλης εμβολια
ολα τα κομματα πλην ελληνικης λυσης ειναι υπερ του εμβολιου
αν ο κουλης εχει συμφεροντα και το κκε και το μερα 25 και ο συριζα εχουν;

2 μια αφρικανικη χωρα στον κοσμο ειναι κατα των εμβολιων
θελω οποιος μπορει να μου παραθεσει μια γνωματευση υγειονομικης επιτροπης κρατους που να προτρεπει να μην κανουμε εμβολια

3 ειτε δικτατορια ειτε κομμουνισμο η σοσιαλδημοκρατια ολες οι χωρες πλην 1 λενε καντε εμβολιο
ουτε απο οτι εχω ακουσει κομμουνιστικα κομματα να λενε μην κανετε εμβολια γιατι εμβολια ισον συμφεροντα
π.χ ΚΚΕ

4 αυτα που λεει ο φιλος για τις αποφασεις που λενε κατα της ΜΕΡΙΚΗς υποχρεωτικοτητας των εμβολιων δεν τις ηξερε το στε που εκρινε 2 φορες συνταγματικο τον νομο,

ΑΝ και ΟΤΑΝ αλλη δικαστικη αρχη βγαλει αντιθετη αποφαση το συζηταμε

ΤΩΡΑ ισχυει η αποφαση του ΣΤΕ μας αρεσει η οχι

5 οταν ημουν μικρος μου εκαναν εμβολια υποχρεωτικα
οταν πηγα στον στρατο μου εκαναν εμβολια υποχρεωτικα
δεν ειχα ακουσει πολλες αντιρησεις τοτε

6 δεν πιστευω ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ στον πληρη υποχρεωτικο εμβολιασμο

sedigno

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Εγώ έχω διπολική διαταραχή και δεν μου σηκώνετε τι να κάνω?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μπορείς να μην το παίζεις επιδημιολόγος, ρε χασοδίκη ;

Το εμβόλιο προστατεύει αυτόν που εμβολιάστηκε.
Πρέπει να εμβολιαστούν αυτοί που είναι ευπαθείς, οι ηλικιωμένοι, αυτοί που
έχουν ασθένειες σοβαρές κτλ. Το εμβόλιο προστατεύει σε ένα βαθμό από τη βαριά νόσηση.

Το εμβόλιο ΔΕΝ σταματάει την μετάδοση του ιού. Μάλιστα η δ παραλλαγή του ιού, μεταδίδεται εξίσου από τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους.

Σοφιστείες αραδιάζεις.

Τα εμβόλια έχουν θανατηφόρες παρενέργειες σε ένα μικρό ποσοστό μεν,
αλλά είναι χιλιάδες οι θάνατοι από εμβόλια , στην ΕΕ.
Μέχρι τις 10 Απριλίου 2021 καταγράφηκαν 6. 662 θάνατοι ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ για ΚΟΡΩΝΟΪΟ στην ΕΕ, και 299.065 σοβαρές παρενέργειες .

πηγή

Οι θάνατοι αυτών των χιλιάδων ανθρώπων, και οι σοβαρές παρενέργειες είναι μικρότερης σημασίας από τους θανάτους των άλλων ;
Αυτή τη στιγμή έχει εμβολιαστεί το συντριπτικό ποσοστό των ευπαθών και των ηλικιωμένων κλπ. που πρέπει να εμβολιαστούν.

Γιατί να εμβολιαστούν ΥΓΙΕΙΣ άνθρωποι, και να ΠΕΘΑΝΕΙ ένα μικρό ποσοστό από αυτούς τους υγιείς εξαιτίας του εμβολίου, ή να πάθει σοβαρές βλάβες, με το ΣΚΟΠΟ, απλώς να ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ η μετάδοση του ιού, κάτι που για την μετάλλαξη δ δεν ισχύει.

Οι θάνατοι ΕΞΑΙΤΙΑΣ του εμβολίου, δεν δικαιολογούνται με ΣΚΟΠΟ να μειώσουν την μεταδοτικότητα του ιού, αφού άλλωστε οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ
είναι εμβολιασμένοι σε συντριπτικό ποσοστό. Οι ευπαθείς που ΔΕΝ εμβολιάστηκαν διότι ΔΕΝ θέλουν, έχουν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ τους
και ΔΕΝ είναι δυνατόν να υποχρεώνονται ΥΓΙΕΙΣ να εμβολιάζονται, επειδή
ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ να εμβολιαστούν !

Επιβάλλεται δηλαδή να ΠΕΘΑΝΟΥΝ με το ΖΟΡΙ κάποιοι άνθρωποι από το ΕΜΒΟΛΙΟ, με σκοπό να μειωθεί η μετάδοση στους ΕΥΠΑΘΕΙΣ , που είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ σε συντριπτικό ποσοστό ΤΩΡΑ, και κινδυνεύουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ να πεθάνουν ;
ΠΟΤΕ στα Δημοκρατικά πολιτεύματα δεν υπήρξε τέτοιο σκεπτικό.

Να ΠΕΘΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ένα ποσοστό πληθυσμού ή να πάθει σοβαρές παρενέργειες , προκειμένου να ΜΕΙΩΘΕΙ πιθανώς η θνησιμότητα στο υπόλοιπο ποσοστό !

Με αυτό το σκεπτικό, όταν τρομοκράτες απαγάγουν ομήρους, πρέπει
να σκοτώνουμε τους ομήρους και τους τρομοκράτες μαζί, για να μειωθεί η πιθανότητα να σκοτώνουν άλλους οι τρομοκράτες!
Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής στα δημοκρατικά Κράτη.

Αυτοί που μολύνονται και πεθαίνουν από τον ιό, είναι ένα ποσοστό μικρότερο από το 0,2 % των μολυσμένων, με βάση τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Είναι λογικό να υποχρεώνονται να ΠΕΘΑΝΟΥΝ κάποιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ , που που εμβολιάζονται με το ζόρι ενώ είναι ΥΓΙΕΙΣ,
για να μειωθεί η μετάδοση του ιού ΠΙΘΑΝΩΣ , ενώ οι ευπαθείς είναι ΗΔΗ εμβολιασμένοι σε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ποσοστό ;

Σημειωτέον ότι εγώ έχω κάνει εμβόλιο, διότι έχω πολύ σοβαρό
λόγο.
Χρειάζομαι το πιστοποιητικό για να μπαίνω στα στριπτηζάδικα !
Ρίσκαρα, και το έκανα, διότι δεν μπορώ να στερηθώ
το στριπ κλαμπ.
Οι υπόλοιποι όμως δεν πρέπει να υποχρεώνονται να ρισκάρουν
Που ήσουνα ρε μαλάκα τόσο καιρό? Πήρες τις δύο καρτέλες μουρλόχαπα με την μία που σου είπα? Αν όχι, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα... σε έπιασε πάλι η μαλακία που σε δέρνει! :)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Που ήσουνα ρε μαλάκα τόσο καιρό? Πήρες τις δύο καρτέλες μουρλόχαπα με την μία που σου είπα? Αν όχι, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα... σε έπιασε πάλι η μαλακία που σε δέρνει! :)
σε παρακαλώ, μόνο σεβασμός στον ένα και μοναδικό Λαρδάκη !

πέρα από την πλάκα έχετε προσέξει τι αρλούμπες γράφει το λινκ που έβαλε ο πανεπιστήμονας (έχει ξαναμπεί από άλλο μέλος πριν από καιρό), όπως και το παρακάτω που μπήκε πριν από λίγες σελίδες : https://www.pronews.gr/ygeia/100975...ekat-parenergeies-meta-apo-emvolismo-kata-toy

• Like
Αντιδράσεις: kinks

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
1. Νομιζα ότι ήταν σαφές, εφόσον ρώτησες για λεπτομέρειες σου απάντησα.
2. https://perkinelmer-appliedgenomics.com/2021/07/29/covid-19-testing-of-vaccinated-individuals/ , επειδή το κανονικό τεστ δεν δουλεύει χρειάζεται ειδικό τεστ. Επίσης έχω και γνωστή που εμφάνισε συμπτώματα μερικές ημέρες μετά την δόση και δεν τις έκαναν τεστ γιατί λέει δεν δείχνει. Δέξου το όπως θες.
3. Η άποψή σου δεν είναι απαραίτητο ότι με ενδιαφέρει. Ο άλεξ και ο κρέταν αν είναι φίλοι σου και μπορείς να τους νοιαστείς. Ποστάρουν ότι χρειάζεσαι ΜΕΘ για να κάνεις εγχείριση ισχίου και πρέπει να το δεχτούμε στο βωμό της ευγένιας; Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε ΜΕΘ μόνο και μόνο από τα κατάγματα.
δηλαδή η μόνη πηγή σου για όσα αναφέρεις είναι το σάιτ της εταιρίας που έβαλες ;
ακόμη και έτσι το διάβασες καλά ;

όσο για την απάντησή σου στο 3. τρολλάρεις ή δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφουν ;

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Ε λοιπον όχι αγαπητέ μου, εχετε παρεξηγησει λιγο την εννοια της δημοκρατιας.

Η διακινδυνευση της δημοσιας υγειας δεν συνιστα δημοκρατικο δικαιωμα κανενος.

Δεν μπορεις (τουλαχιστον ανωδύνως) να προπαγανδιζεις κατα των εμβολιων, γενικώς ή ειδικώς και να θετεις σε κινδυνο τη δημοσια υγεια. Δεν εχεις το δικαιωμα. Εχεις καθε δικαιωμα μεν να εισαι βλακας και να πιστευεις οτι η γη ειναι τριγωνη και τα εμβολια σκοτωνουν, αλλά δεν θα το λες και δημοσιως γιατι εστω και λιγους να πεισεις, θα κοστισεις ζωές.

Μηπως εισαι υπερ και του δικαιωματος καποιων ψεκασμενων γονέων που δεν κάνουν ΚΑΝΕΝΑ εμβολιο στο παιδι τους , και το θετουν σε κινδυνο ζωης, επειδη ακριβως καποιοι ηλιθιοι (ή πληρωμενοι) προπαγανδισαν σχετικά, επικαλούμενοι την "ελευθερια της εκφρασης"?

Εγω ας πουμε, θα ημουν υπέρ του να αφαιρειται η επιμελεια του παιδιου απο γονεις που αρνούνται να το εμβολιασουν. Δεν εχει θεσμοθετηθει κατι τετοιο. Θεωρω οτι θα επρεπε ομως. Οπως βλεπεις εχουμε αρκετή δημοκρατια, ισως και παραπανω απο οση θα επρεπε
Κάνεις μεγάλο λάθος. Σύμφωνα με το σύνταγμα δημοσίως μπορώ να λέω ότι θέλω και να συμμετέχω στην κοινωνία της πληροφόρησης σύμφωνα με το άρθρο 5Α του συντάγματος. Μόνο για λόγους εθνικής ασφάλειας μπορεί να περιοριστεί και εφόσον ο νόμος ορίζει:

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι μπορεί να εφαρμόζεται και το άρθρο 14:

που και πάλι μπορώ να λέω ότι θέλω , αλλά μετά μπορεί να έχω συνέπειες ... δυστυχώς για εσένα η δημόσια υγεία δεν αποτελεί λόγο για τον οποίο μπορεί να έχω συνέπειες.

Τα εμβόλια (κοβιντ-19) έχουν όλοι παραδεχθεί ότι προκαλούν σοβαρές παρενέργειες και πολλές φορές σκοτώνουν. Ωστόσο η γενικότερη θέση είναι πως προσφέρουν θετικότερο αποτέλεσμα στο σύνολο και για αυτό έχουν λάβει επείγουσα έγκριση.

Από την άλλη το κράτος έχεις και το άρθρο 5 παρ 1 που λέει ότι έχουν όλοι το δικαίωμα να αναπτύσει την προσωπικότητα του και να συμμετέχει στην κοινωνική ζωή και συνεπώς η χουντική σου αντίληψη μπορεί να αναστέλει την συμμετοχή όλων εκείνουν που διαφωνούν μαζί σου.

Τέλος για το θέμα των εμβολίων έχεις και την παρ 5 στο ίδιο άρθρο που λέει ότι έχουμε όλοι δικαίωμα στην προστασία της υγείας. Πρόσεξε ότι πρόκειται για δικαίωμα που σημαίνει ότι αν πιστεύω με το κουτό μου το μυαλό ότι κάποια ιατρική ή άλλη παρέμβαση μπορεί να βλάψει την υγεία μου μπορώ να το αρνηθώ.

Πάμε τώρα και στο καλύτερο από όλα άρθρο 7 παρ 2 :

Στο προσθέτω εδώ για να το βιδώσω ( αν μπορούσα ) στο μυαλουδάκι σου βαθιά:

"2. Tα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει."

Φαντάζομαι λοιπόν σαν μεγάλος (ΝΕΟ)δημοκράτης που είσαι ότι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι οι αντιεμβολιαστές που παραβιάζουν το νόμο και το σύνταγμα αλλά το συνονθύλευμα πρώη ακροδεξιών και γόνων αποστασιαστών που επιτίθεται σε ένα τεράστιο μέρος του ελληνικού πλυθησμού γιατί εκείνοι δεν έχουν πιστεί από το αφήγημα του εμβολίου. Εξασκούν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα τους λοιπόν όσοι διατυπώνουν απόψεις και απαιτούν να γνωρίζουν του κινδυνούς οποιασδήποτε ιατρικής παρέμβασης και είναι δικαιωμά τους να την αρνηθούν χωρίς κανέναν λόγο απολύτως αρκεί εκείνοι να πιστεύουν ότι μπορεί να βάζει σε κίνδυνο την υγεία τους ( πόσο μάλλον την ζωή τους ).

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
εκτος τις απαντησεις της ευρωπαικης επιτροπης

1 το θεμα δεν ειναι κουλης εμβολια
ολα τα κομματα πλην ελληνικης λυσης ειναι υπερ του εμβολιου
αν ο κουλης εχει συμφεροντα και το κκε και το μερα 25 και ο συριζα εχουν;

2 μια αφρικανικη χωρα στον κοσμο ειναι κατα των εμβολιων
θελω οποιος μπορει να μου παραθεσει μια γνωματευση υγειονομικης επιτροπης κρατους που να προτρεπει να μην κανουμε εμβολια

3 ειτε δικτατορια ειτε κομμουνισμο η σοσιαλδημοκρατια ολες οι χωρες πλην 1 λενε καντε εμβολιο
ουτε απο οτι εχω ακουσει κομμουνιστικα κομματα να λενε μην κανετε εμβολια γιατι εμβολια ισον συμφεροντα
π.χ ΚΚΕ

4 αυτα που λεει ο φιλος για τις αποφασεις που λενε κατα της ΜΕΡΙΚΗς υποχρεωτικοτητας των εμβολιων δεν τις ηξερε το στε που εκρινε 2 φορες συνταγματικο τον νομο,

ΑΝ και ΟΤΑΝ αλλη δικαστικη αρχη βγαλει αντιθετη αποφαση το συζηταμε

ΤΩΡΑ ισχυει η αποφαση του ΣΤΕ μας αρεσει η οχι

5 οταν ημουν μικρος μου εκαναν εμβολια υποχρεωτικα
οταν πηγα στον στρατο μου εκαναν εμβολια υποχρεωτικα
δεν ειχα ακουσει πολλες αντιρησεις τοτε

6 δεν πιστευω ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ στον πληρη υποχρεωτικο εμβολιασμο

ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ

ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ..

Θεοδωρίδου: Ο εμβολιασμένος έχει 0,2% πιθανότητα να νοσήσει :crazy:

Παπαευαγγελου «NA MHN ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ τα παιδιά 12-15 ετών γιατί οι μυοκαρδίτιδες αφορούν τους 16-19...» :jerking2:

Δεν υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένου που απαιτούν την 3ή δόση στο Ισραήλ, γίνεται το πείραμα ακεί στο Ισραήλ για να συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα, για αυτό θα εμβολιαστούν οι άνθρωποι πάνω από τα 60 στο Ισραήλ.
Γιαυτό ξεκινάμε και εμείς το πείραμα εδώ και θα συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα της ασφάλειας αυτών στην πορεία.

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Μας λέγανε να μη φοράμε μάσκες, αλλά μετά μας είπαν να φοράμε.

Αυτοί που μας λέγαν να χτίσουμε τείχος ανοσίας, αλλά μετά μας είπανε τείχος ανοσίας δεν υπάρχει.

Αυτοί που μας λέγαν ότι ο ιός μεταδόθηκε από τη νυχτερίδα αλλά τώρα μπορεί να έφυγε από εργαστήριο.

Αυτοί που πιέζουν με κάθε τρόπο να κάνουμε εμβόλια με προσωρινή άδεια που δεν έχουν εγκριθεί (και δεν ξέρουμε αν θα εγκριθούν...).

Ο Άδωνης που μπήκε σε καραντίνα όντας εμβολιασμένος, αλλά όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του δε χρειάζεται να μπουν γιατί είναι εμβολιασμένοι!!

Αυτοί που πιέζουν να κάνουν τα ανήλικα εμβόλια με άγνωστες παρενέργειες που μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Αυτοί που διαφημίζανε τη Μύκονο που όλοι ήταν εμβολιασμένοι, και έγινε το φιάσκο με νέο lockdown.

Tι συγχεεις τα εμβολια που σταματανε και αποτρεπουν την νοσηση και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ την ΑΣΘΕΝΕΙΑ στο πληθυσμο με τα κοροδοιομεβολια που δεν το πραττουν;
Oι νομοι του Κουλοκαθεστωτως αν αντισυνταγματικοι καταπεφτουν απο μονοι τους , ειναι τοσο χαζοι που δεν προβλεψαν το τειχος ανο(η)σιας να νομοθετησουν .

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4675/2020

β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Με άλλα λόγια με απόφαση του Υπουργού Υγείας «σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία», ο εμβολιασμός μπορεί να είναι υποχρεωτικός «με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου»

Δεν αποτρεπει την νοσηση τα λενε CDC,ΠΟΥ, ΕΟΔΥ και το συνολο των Δυτικων Πανεπιστημιων καθως και οι επισημες υγειονομικες αρχες ΙΣΡΑΗΛ , UK κλπ κλπ .
Θα εχει λογικη να βγει το ΣΤΕ και να το βγαλει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ;
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΤΙ;
ΤΗΝ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ που ξερει ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τους παραπανω;

Το ΣΤΕ που λιβανιζεις ειναι τοσο κατευθυνομενο απο την κυβερνηση που εγινε ρεζιλι, εβγαλε υποχρεωτικο το SELF TEST σε μαθητες για λογους δημοσιας υγειας :worship:.

Του τεστιν μια ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ που μπορει να γινει ακομα και απο ενα ΑΝΗΛΙΚΟ και να εκδωσει επισημο ιατρικο πιστοποιητικο που θα χρησιμοποιηθει ως ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΓΑΦΟ.
Ενας αρρωστος παππους θα αναθεσει στο εγγονι του να του κανει τεστ , ας υποθεσουμε οτι τα τεστ ηταν αξιοπιστα θα βγει θετικο αλλα το ανηλικο θα δηλωσει ΑΡΝΗΤΙΚΟ στην πλατφορμα , θα τυπωσει το πιστοποιητικο θα το δωσει στο γεροντα και αυτος με το χαζοχατο στα χερια θα σπερνει παντου τον ιο εξω

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ για ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ :hammer:
Το καλυτερο δε , ηταν οτι ΑΠΕΡΡΙΨΕ το επιχειρημα των προσφυγεντων ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που επικαλεστηκαν μια ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ με ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ οπως του ΟΒΙΕΔΟ

(Στην περιπτωση των 54 της ΕΜΑΚ αποριφθηκαν τα ασφαλιστικα μετρα που κατεθεσαν κατα της αποφασης του αρχηγου της πυροσβεστικης απο το ΣΤΕ , το Νοεμβριο θα συζητηθει στην ολομελεια η υποχρεωτικοτητα (αν και πιστευω οτι το ΣΤΕ θα κανει το χατηρι της κυβερνησης)

Oταν μιλαω λοιπον για ΕΔΑΔ κατι ξερω γιατι εχω πληρη γνωση οτι δεν υπαρχει κρατος δικαιου στην χωρα ...

Εσυ αγαπητε που επικαλεισαι τις κυβερνητικες πλειοψειες μαθε οτι ΕΠΙΣΤΗΜΗ δεν ψηφιζει αλλα στηριζεται στην αποδειξη.
Ο Γαλλιλαιος τους εβγαλε ολους ηλιθιους τους επιστημονες της εποχης του που πιστευαν στο πτολεμαικο συστημα οτι η γη δεν γυριζει γυρω απο την ηλιο και ειναι επιπεδη
Μια ηλιθια θεωρια που κρατουσε 1500 χρονια.

Ο Σωκρατης το 399 ΠΧ καταδικαστηκε απο την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Το σύνδρομο της αγέλης είναι μια λογική πλάνη όπου επιχειρείται να αποδειχθεί το αληθινό ενός ισχυρισμού στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι το αποδέχονται ήδη ως αληθινό. Αυτού του είδους η πλάνη είναι επίσης γνωστή ως «προσφυγή στις μάζες», «προσφυγή στην πλειοψηφία», «προσφυγή στην ομοφωνία» και στα λατινικά «argumentum ad populum» (επιχείρημα του λαού) και ο μηχανισμός πίσω της είναι παρόμοιος με τον μηχανισμό της «προσφυγής στην αυθεντία».

Είναι επίσης η βάση μιας σειράς κοινωνικών φαινομένων όπως η διασπορά διαφόρων θρησκευτικών πεποιθήσεων, πολιτικών ή οικονομικών θέσεων. Στην Αμερική βρίσκεται πίσω από το φαινόμενο «επίδραση του βαγονιού» (αγγλικά: bandwagon effect) και στην Κίνα είναι η βάση της παροιμίας «τρεις άνθρωποι φτιάχνουν μια τίγρη» (αγγλικά: three men make a tiger).

Στην προσπάθεια να πεισθεί κάποιος για την ορθότητα ενός υποψήφιου νομοσχεδίου
Εννιά στους δέκα στην εκλογική μου περιφέρεια βρίσκουν το νομοσχέδιο σωστό.
Εννιά στους δέκα βουλευτές βρίσκουν το νομοσχέδιο δίκαιο.

Όλοι οι φίλοι μου το κάνουν, άρα είναι σωστό.

Όλοι λένε ότι ο ήλιος γυρνάει γύρω από την Γη (πλάνη χιλιάδων χρόνων).

Όλοι ξέρουν ότι η Γη είναι επίπεδη (πλάνη χιλιάδων χρόνων).

Τόσοι άνθρωποι πιστεύουν στον θεό, άρα ο θεός υπάρχει. (ο Δίας, Θωρ και άλλες θεότητες που λατρεύονται διαχρονικά από τους ανθρώπους)

https://sciencearchives.wordpress.com/2019/07/25/το-ad-hominem-επιχείρημα-και-η-λογική-πλάνη/

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Προπαγανδα κατα των εμβολιων θα επρεπε να ειναι λογος
1) για μονιμο μπαναρισμα
2) καταγγελια στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.

Και μονο που γραφεις οτι τα εμβολια σκοτωνουν κοσμο πρεπει να ντρεπεσαι.

Για πες μας, ποιος σε πληρωνει για να κανεις προπαγανδα κατα των εμβολιων?

Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι γενικά και μέχρι στιγμής η συσχέτιση οφέλους/βλάβης από τα εμβόλια κλίνει προς το όφελος.

Όμως:
1. τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν γνωρίζουμε όλες τις παρενέργειες και άρα τι θα προκύψει στο μέλλον. Ούτε γνωρίζουμε με ακρίβεια τα σημερινά θύματα παρενεργειών.

2. Πρόκειται για μία υπόθεση με χοντρά λεφτά στην οποία υπάρχουν σκοτεινές πλευρές. Όπως γιατί πχ εδώ Γαλλία έχει εξαφανιστεί η ιβερμεκτίνη (η οποία έχει προταθεί από πολλόυς γιατρούς σαν εναλλακτική λύση) από τα φαρμακεία, γιατί δεν έγιναν συμβόλαια με το ρωσικό και το κινεζικό εμβόλιο, γιατί τα συμβόλαια που υπογράφτηκαν δεν είναι ανοιχτά να δούμε τι λένε, γιατί πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά όπου ο κίνδυνος θνησιμότητας είναι ελάχιστος, γιατί η λίστα με τις αρρώστειες οι οποίες σε απαλλάσουν από τον εμβολιασμό είναι τόσο περιορισμένη, κλπ.

3. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εμπιστευόμαστε μία κυβέρνηση. Δεν ξέρουμε αν οι στατιστικές είναι σωστές ή μαγειρεμένες.

Οπότε καλύτερα να μην εξαπτόμαστε και τόσο, γιατί δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ

ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ..

Θεοδωρίδου: Ο εμβολιασμένος έχει 0,2% πιθανότητα να νοσήσει :crazy:

Παπαευαγγελου «NA MHN ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ τα παιδιά 12-15 ετών γιατί οι μυοκαρδίτιδες αφορούν τους 16-19...» :jerking2:

Δεν υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένου που απαιτούν την 3ή δόση στο Ισραήλ, γίνεται το πείραμα ακεί στο Ισραήλ για να συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα, για αυτό θα εμβολιαστούν οι άνθρωποι πάνω από τα 60 στο Ισραήλ.
Γιαυτό ξεκινάμε και εμείς το πείραμα εδώ και θα συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα της ασφάλειας αυτών στην πορεία.

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Μας λέγανε να μη φοράμε μάσκες, αλλά μετά μας είπαν να φοράμε.

Αυτοί που μας λέγαν να χτίσουμε τείχος ανοσίας, αλλά μετά μας είπανε τείχος ανοσίας δεν υπάρχει.

Αυτοί που μας λέγαν ότι ο ιός μεταδόθηκε από τη νυχτερίδα αλλά τώρα μπορεί να έφυγε από εργαστήριο.

Αυτοί που πιέζουν με κάθε τρόπο να κάνουμε εμβόλια με προσωρινή άδεια που δεν έχουν εγκριθεί (και δεν ξέρουμε αν θα εγκριθούν...).

Ο Άδωνης που μπήκε σε καραντίνα όντας εμβολιασμένος, αλλά όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του δε χρειάζεται να μπουν γιατί είναι εμβολιασμένοι!!

Αυτοί που πιέζουν να κάνουν τα ανήλικα εμβόλια με άγνωστες παρενέργειες που μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Αυτοί που διαφημίζανε τη Μύκονο που όλοι ήταν εμβολιασμένοι, και έγινε το φιάσκο με νέο lockdown.

Tι συγχεεις τα εμβολια που σταματανε και αποτρεπουν την νοσηση και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ την ΑΣΘΕΝΕΙΑ στο πληθυσμο με τα κοροδοιομεβολια που δεν το πραττουν;
Oι νομοι του Κουλοκαθεστωτως αν αντισυνταγματικοι καταπεφτουν απο μονοι τους , ειναι τοσο χαζοι που δεν προβλεψαν το τειχος ανο(η)σιας να νομοθετησουν .

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4675/2020

β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Με άλλα λόγια με απόφαση του Υπουργού Υγείας «σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία», ο εμβολιασμός μπορεί να είναι υποχρεωτικός «με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου»

Δεν αποτρεπει την νοσηση τα λενε CDC,ΠΟΥ, ΕΟΔΥ και το συνολο των Δυτικων Πανεπιστημιων καθως και οι επισημες υγειονομικες αρχες ΙΣΡΑΗΛ , UK κλπ κλπ .
Θα εχει λογικη να βγει το ΣΤΕ και να το βγαλει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ;
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΤΙ;
ΤΗΝ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ που ξερει ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τους παραπανω;

Το ΣΤΕ που λιβανιζεις ειναι τοσο κατευθυνομενο απο την κυβερνηση που εγινε ρεζιλι, εβγαλε υποχρεωτικο το SELF TEST σε μαθητες για λογους δημοσιας υγειας :worship:.

Του τεστιν μια ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ που μπορει να γινει ακομα και απο ενα ΑΝΗΛΙΚΟ και να εκδωσει επισημο ιατρικο πιστοποιητικο που θα χρησιμοποιηθει ως ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΓΑΦΟ.
Ενας αρρωστος παππους θα αναθεσει στο εγγονι του να του κανει τεστ , ας υποθεσουμε οτι τα τεστ ηταν αξιοπιστα θα βγει θετικο αλλα το ανηλικο θα δηλωσει ΑΡΝΗΤΙΚΟ στην πλατφορμα , θα τυπωσει το πιστοποιητικο θα το δωσει στο γεροντα και αυτος με το χαζοχατο στα χερια θα σπερνει παντου τον ιο εξω

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ για ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ :hammer:
Το καλυτερο δε , ηταν οτι ΑΠΕΡΡΙΨΕ το επιχειρημα των προσφυγεντων ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που επικαλεστηκαν μια ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ με ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ οπως του ΟΒΙΕΔΟ

(Στην περιπτωση των 54 της ΕΜΑΚ αποριφθηκαν τα ασφαλιστικα μετρα που κατεθεσαν κατα της αποφασης του αρχηγου της πυροσβεστικης απο το ΣΤΕ , το Νοεμβριο θα συζητηθει στην ολομελεια η υποχρεωτικοτητα (αν και πιστευω οτι το ΣΤΕ θα κανει το χατηρι της κυβερνησης)

Oταν μιλαω λοιπον για ΕΔΑΔ κατι ξερω γιατι εχω πληρη γνωση οτι δεν υπαρχει κρατος δικαιου στην χωρα ...

Εσυ αγαπητε που επικαλεισαι τις κυβερνητικες πλειοψειες μαθε οτι ΕΠΙΣΤΗΜΗ δεν ψηφιζει αλλα στηριζεται στην αποδειξη.
Ο Γαλλιλαιος τους εβγαλε ολους ηλιθιους τους επιστημονες της εποχης του που πιστευαν στο πτολεμαικο συστημα οτι η γη δεν γυριζει γυρω απο την ηλιο και ειναι επιπεδη
Μια ηλιθια θεωρια που κρατουσε 1500 χρονια.

Ο Σωκρατης το 399 ΠΧ καταδικαστηκε απο την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Το σύνδρομο της αγέλης είναι μια λογική πλάνη όπου επιχειρείται να αποδειχθεί το αληθινό ενός ισχυρισμού στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι το αποδέχονται ήδη ως αληθινό. Αυτού του είδους η πλάνη είναι επίσης γνωστή ως «προσφυγή στις μάζες», «προσφυγή στην πλειοψηφία», «προσφυγή στην ομοφωνία» και στα λατινικά «argumentum ad populum» (επιχείρημα του λαού) και ο μηχανισμός πίσω της είναι παρόμοιος με τον μηχανισμό της «προσφυγής στην αυθεντία».

Είναι επίσης η βάση μιας σειράς κοινωνικών φαινομένων όπως η διασπορά διαφόρων θρησκευτικών πεποιθήσεων, πολιτικών ή οικονομικών θέσεων. Στην Αμερική βρίσκεται πίσω από το φαινόμενο «επίδραση του βαγονιού» (αγγλικά: bandwagon effect) και στην Κίνα είναι η βάση της παροιμίας «τρεις άνθρωποι φτιάχνουν μια τίγρη» (αγγλικά: three men make a tiger).

Στην προσπάθεια να πεισθεί κάποιος για την ορθότητα ενός υποψήφιου νομοσχεδίου
Εννιά στους δέκα στην εκλογική μου περιφέρεια βρίσκουν το νομοσχέδιο σωστό.
Εννιά στους δέκα βουλευτές βρίσκουν το νομοσχέδιο δίκαιο.

Όλοι οι φίλοι μου το κάνουν, άρα είναι σωστό.

Όλοι λένε ότι ο ήλιος γυρνάει γύρω από την Γη (πλάνη χιλιάδων χρόνων).

Όλοι ξέρουν ότι η Γη είναι επίπεδη (πλάνη χιλιάδων χρόνων).

Τόσοι άνθρωποι πιστεύουν στον θεό, άρα ο θεός υπάρχει. (ο Δίας, Θωρ και άλλες θεότητες που λατρεύονται διαχρονικά από τους ανθρώπους)

https://sciencearchives.wordpress.com/2019/07/25/το-ad-hominem-επιχείρημα-και-η-λογική-πλάνη/
οταν σου βαζω πολλες ερωτησεις ξεφευγεις συγχρονως με το επιχειρημα αρες κλπ
1
γιατι ολα τα κομματα στην ελλαδα πλην βελοπουλου ειναι υπερ του εμβολιου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom