Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
:cheesy:
Σιγά ... η ίδια η ευρωπαϊκή ένωση επιβάλλει τα "πράσινα διαβατήρια" και τους εμβολιασμούς. Δεν μπορούν να νουθετήσουν το ΕΔΑΔ αν χρειαστεί;
Το ΕΔΑΔ γιατι να ασχοληθει δηλαδη? Ποιο ατομικο δικαιωμα παραβιαζεται αν οι ανεμβολιαστοι εχουν λιγοτερα προνομια απο τους εμβολιασμενους?

Σε λιγο θα μου πειτε οτι πρεπει να πανε στο ΕΔΑΔ και οι σερβιτοροι, που τους υποχρεωνει το κρατος να εχουν βιβλιαριο απο το οποιο να προκυπτει εμβολιασμος για την φυματιωση, αλλιως δεν δουλευουν.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Αλεξ, μήπως εννοείς αυτήν την είδηση; Οι ειδικοί, ο Σκαι, το Mega και τα στοιχεία λένε ότι είναι μόνο ανεμβολιαστοι στα Νοσοκομεία. Μάλιστα....
Φαιά προπαγάνδα λέγεται αυτό, όταν η πηγή είναι απροσδιοριστη...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Το ΕΔΑΔ γιατι να ασχοληθει δηλαδη? Ποιο ατομικο δικαιωμα παραβιαζεται αν οι ανεμβολιαστοι εχουν λιγοτερα προνομια απο τους εμβολιασμενους?
Υπάρχει νόμος που προβλέπει 2 έτη φυλάκιση σε περίπτωση μη εμβολιασμού.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Αλεξ, μήπως εννοείς αυτήν την είδηση; Οι ειδικοί, ο Σκαι, το Mega και τα στοιχεία λένε ότι είναι μόνο ανεμβολιαστοι στα Νοσοκομεία. Μάλιστα....
Φαιά προπαγάνδα λέγεται αυτό, όταν η πηγή είναι απροσδιοριστη...
Ναι, ενω αν το πει το Υπουργειο θα το πιστεψετε

Τελος παντων πιστεψτε ό,τι θελετε, η αληθεια ειναι ξεροκεφαλη

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.729
Πόντοι
2.306
Το "επανασταση επικρατησασα δημιουργεί δικαιο" δεν ειναι ανακαλυψη του αρειου παγου, ειναι ενα ιστορικο δεδομενο.

Επιπλεον, ειναι νομιζω σαφες οτι τα νομοθετηματα της χούντας ίσχυσαν και ισχύουν κανονικα ως νομοι του κρατους (οσα δεν εχουν καταργηθεί με αλλο νομο). Επομένως, προφανως η διακυβερνηση της χούντας παρήγαγε δίκαιο (εως και σημερα) αφού οι νομοι της ισχύουν. Ξερω οτι ισως καποιοι σοκαρονται απο αυτό, αλλά ετσι ειναι. Επιπλεον, και η κατοχικη διακυβερνηση παρηγαγε δίκαιο επί κατοχής, π.χ. ο νομος περί ενσήμου του 1944 ο οποιος ισχυσε για δεκαετιες

Ενδιαφέρον...!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Υπάρχει νόμος που προβλέπει 2 έτη φυλάκιση σε περίπτωση μη εμβολιασμού.
Κάνεις λαθος, δεν ειναι ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε οσους το λεω εντυπωσιαζονται, αλλά κι εγω με τη σειρά μου εντυπωσιαζομαι που δεν ειναι ευρεως γνωστό

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.729
Πόντοι
2.306
Τύπε πώς τα πατε εκει στη Ζακυνθο με το μινι λοκνταουν?

Ακυρώθηκε η παραταση μας είπαν...Τώρα τι ακριβως γινεται , δεν εχω καταλαβει. Φωναζουν στο Λαγανα βασικα , το υπολοιπο νησι ειναι οκ.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ναι, ενω αν το πει το Υπουργειο θα το πιστεψετε

Τελος παντων πιστεψτε ό,τι θελετε, η αληθεια ειναι ξεροκεφαλη
Δεν έχει σημασία τι θα πιστέψω εγώ αλλά στα πλαίσια της εκστρατείας εμβολιασμού δεν πρέπει να ανακοινώσει το υπουργείο το ευχάριστο γεγονός; Οτι σχεδόν κανένας εμβολιασμένος δεν καταλήγει στο νοσοκομείο; Πως θα πείσεις το κόσμο και ιδίως τους ηλικιωμένους να εμβολιαστούν;

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.292
Πόντοι
456
Η πολεμικη κατα των εμβολιων συνιστα διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Και ναι, φυσικα με ενοχλεί και με θιγει.

Γιατι οποιος πειθει αλλους να μην εμβολιασθουν, συνεργεί στο να τιγκαρουν οι ΜΕΘ απο ανεμβολιαστους και να μην εχω εγω αυριο κρεβατι στην εντατικη αν το χρειαστώ.

Μην λεμε ξανα τα ιδια.

Και σταματηστε να υπερασπιζεστε αυτους που αποτελούν βαρίδια σε μια κοινωνια. Ούτε δημοκρατικο ειναι, ούτε καν εξυπνο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξερω ρε φίλε, εσυ τωρα τι θελεις να μου πεις, οτι η πλειοψηφια ειναι εμβολιασμενοι? Δεν σε καταλαβαινω.
αγαπητε αλεξ , σχεδον στο 99% των παραθεσεων σου συμφωνω απολυτα αλλά ...
η ρητορικη κατα των εμβολιων εχει την ιδια λογικη βαση με την ρητορικη υπερ των εμβολιων ,των ισων δικαιωματων των μειονοτητων , των δικαιωματων των ζωων , την καταργηση των συνορων , της πρασινης αναπτυξης ,της ισοτητας τωνδυο φυλων και πολλων άλλων "κινηματων" που , ιστορικα αν το δει καποιος , ολα ειναι προσκαιρα και τεχνηεντως σερβιριζομενα.ολες αυτες οι ρητορικες ειναι κατευθυνομενες απο συγκεκριμενα κεντρα και απευθυνονται στην μαζα . η πιεση ,δε , που ασκειται απο τους πληρωμενους υπαλληλους , τους δημοσιογραφους (που ειναι και οι πρωτοι διδαξαντες στην διασπορα ψευδων ειδησεων), ειναι τοση που η πολωση ειναι αναποφευκτη .ο κοσμος εχει μπερδευτει και με το δικιο του .επιπλεον η εννοια της δημοκρατιας εχει υπεραναλυθει σε σημειο που ολοι εχουν δικαιωματα και κανενας υποχρεωσεις .στο τελος της ημερας ολοι εχουν δικιο κι ολοι εχουν αδικο.
προσωπικα , το εμβολιο το εχω κανει αλλά χωρις να ειμαι σιγουρος οτι το ηθελα .τουλαχιστον σε αυτη τη φαση του.η μεγαλυτερη ανησυχια μου ειναι μηπως μετα απο καιρο χρειαστω κρεββατι στην εντατικη εξαιτιας του εμβολιου αυτου ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν έχει σημασία τι θα πιστέψω εγώ αλλά στα πλαίσια της εκστρατείας εμβολιασμού δεν πρέπει να ανακοινώσει το υπουργείο το ευχάριστο γεγονός; Οτι σχεδόν κανένας εμβολιασμένος δεν καταλήγει στο νοσοκομείο; Πως θα πείσεις το κόσμο και ιδίως τους ηλικιωμένους να εμβολιαστούν;
Αν μετα απο ολα οσα εχουν ειπωθει και διεκυρινισθει χιλιες φορες, ο ηλικιωμενος χρειαζεται επιπλεον για να εμβολιασθει εναν υπουργο να βγει και να του ανακοινωσει ποσοστο ανεμβολιαστων σε ΜΕΘ, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Σε καθε περιπτωση, το 99% το εχει πει ο ιδιος ο Κικίλιας πριν ενα μηνα περιπου

Σε καλύπτει ή οχι?
Γιατι ειμαι βεβαιος οτι ΔΕΝ σε καλυπτει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αγαπητε αλεξ , σχεδον στο 99% των παραθεσεων σου συμφωνω απολυτα αλλά ...
η ρητορικη κατα των εμβολιων εχει την ιδια λογικη βαση με την ρητορικη υπερ των εμβολιων ,των ισων δικαιωματων των μειονοτητων , των δικαιωματων των ζωων , την καταργηση των συνορων , της πρασινης αναπτυξης ,της ισοτητας τωνδυο φυλων και πολλων άλλων "κινηματων" που , ιστορικα αν το δει καποιος , ολα ειναι προσκαιρα και τεχνηεντως σερβιριζομενα.ολες αυτες οι ρητορικες ειναι κατευθυνομενες απο συγκεκριμενα κεντρα και απευθυνονται στην μαζα . η πιεση ,δε , που ασκειται απο τους πληρωμενους υπαλληλους , τους δημοσιγραφους , ειναι τοση που η πολωση ειναι αναποφευκτη .επιπλεον η εννοια της δημοκρατιας εχει υπεραναλυθει σε σημειο που ολοι εχουν δικαιωματα και κανενας υποχρεωσεις .στο τελος της ημερας ολοι εχουν δικιο κι ολοι εχουν αδικο.
προσωπικα , το εμβολιο το εχω κανει αλλά χωρις να ειμαι σιγουρος οτι το ηθελα .τουλαχιστον σε αυτη τη φαση του.η μεγαλυτερη ανησυχια μου ειναι μηπως μετα απο καιρο χρειαστω κρεββατι στην εντατικη εξαιτιας του εμβολιου αυτου ...
Συγνωμη αλλά δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Σε λιγο θα μου πειτε οτι πρεπει να πανε στο ΕΔΑΔ και οι σερβιτοροι, που τους υποχρεωνει το κρατος να εχουν βιβλιαριο απο το οποιο να προκυπτει εμβολιασμος για την φυματιωση, αλλιως δεν δουλευουν.

Το συμβουλευτικο ψηφισμα της ΕΕ το Γεναρη του 2021 ηταν μια κατευθυνση για να τονισει τα αυτονοητα
Το ΕΔΑΔ θα ασχοληθει με την υποχρεωτικοτητα των εμβολιασμων οταν προσφυγουν πολιτες , μεχρι στιγμης ουτε μισος πολιτης απο Γαλλια , Ιταλια , Ελλαδα τις μοναδικες δυτικες χωρες που εχουν νομοθετησει υποχρεωτικοτητες δεν εκανε προσφυγη γιατι βιαζεστε;

Απαγορευωνται ρητα διακρισεις μεταξυ πολιτων τοσο απο το εγχωριο οσο και απο ευρωπαικο δικαιο.
Ο Μπαλατσινος Υγειας και ο καθε Μπαλατσινος απο τα υπολοιπα 2 κρατη που νομουθετησαν υποχρεωτικοτητες ξερουν οτι αυτο το εκτρωμα θα καταπεσει στο ΕΔΑΔ .
Ψυχολογικη τρομοκρατια και οποιος τσιμπησει ειναι , γιατι ξερουν οτι θα παρουν πολυ χρονο οι αγωγες στα δικαστηρια και οι αποφασεις , ειναι θεμα ποιος θα αντεξει στο τελος (Last man standing).

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.292
Πόντοι
456
θελω να πω , οτι στη σημερινη μορφη της δημοκρατιας , ολοι δικαιουνται να τασσονται υπερ ή κατα των εμβολιασμων. μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται αλλά διατηρουν το δικαιωμα σε καθε περιπτωση.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.292
Πόντοι
456
Η ρητορική κατά των εμβολίων θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, οπότε δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα που λες.
ενω η ανεξελεγκτη πορνεια (ας πουμε ) δεν θετει σε κινδυνο την δημοσια υγεια ? τα αερια λυμματα των πετρελαιοκινητηρων που προσφατα επιτραπηκε η χρηση τους μεσα στις πολεις δεν επιβαρυνουν τη δημοσια υγεια ? τα μεταλλαγμενα τροφιμα δεν επιβαρυνουν τη δημοσια υγεια ? τιποτε δεν ειναι ασχετο . απλα τωρα ειναι της μοδας οι εμβολιασμοι .

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Αν μετα απο ολα οσα εχουν ειπωθει και διεκυρινισθει χιλιες φορες, ο ηλικιωμενος χρειαζεται επιπλεον για να εμβολιασθει εναν υπουργο να βγει και να του ανακοινωσει ποσοστο ανεμβολιαστων σε ΜΕΘ, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Σε καθε περιπτωση, το 99% το εχει πει ο ιδιος ο Κικίλιας πριν ενα μηνα περιπου

Σε καλύπτει ή οχι?
Γιατι ειμαι βεβαιος οτι ΔΕΝ σε καλυπτει?
Με κάλυψες, αφού το είπε κι ο Κικιλιας τελείωσε το θέμα. Δεν θα χρειαστεί λοκνταουν το χειμώνα διότι θα είναι μικρό το ποσοστό των αμεμβολιαστων. Εκτός αν θα χρειαστεί να κάνουμε και 3η δόση για να είμαστε καλυμμένοι κι εμείς οι εμβολιασμενοι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
θελω να πω , οτι στη σημερινη μορφη της δημοκρατιας , ολοι δικαιουνται να τασσονται υπερ ή κατα των εμβολιασμων. μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται αλλά διατηρουν το δικαιωμα σε καθε περιπτωση.
Ε λοιπον όχι αγαπητέ μου, εχετε παρεξηγησει λιγο την εννοια της δημοκρατιας.

Η διακινδυνευση της δημοσιας υγειας δεν συνιστα δημοκρατικο δικαιωμα κανενος.

Δεν μπορεις (τουλαχιστον ανωδύνως) να προπαγανδιζεις κατα των εμβολιων, γενικώς ή ειδικώς και να θετεις σε κινδυνο τη δημοσια υγεια. Δεν εχεις το δικαιωμα. Εχεις καθε δικαιωμα μεν να εισαι βλακας και να πιστευεις οτι η γη ειναι τριγωνη και τα εμβολια σκοτωνουν, αλλά δεν θα το λες και δημοσιως γιατι εστω και λιγους να πεισεις, θα κοστισεις ζωές.

Μηπως εισαι υπερ και του δικαιωματος καποιων ψεκασμενων γονέων που δεν κάνουν ΚΑΝΕΝΑ εμβολιο στο παιδι τους , και το θετουν σε κινδυνο ζωης, επειδη ακριβως καποιοι ηλιθιοι (ή πληρωμενοι) προπαγανδισαν σχετικά, επικαλούμενοι την "ελευθερια της εκφρασης"?

Εγω ας πουμε, θα ημουν υπέρ του να αφαιρειται η επιμελεια του παιδιου απο γονεις που αρνούνται να το εμβολιασουν. Δεν εχει θεσμοθετηθει κατι τετοιο. Θεωρω οτι θα επρεπε ομως. Οπως βλεπεις εχουμε αρκετή δημοκρατια, ισως και παραπανω απο οση θα επρεπε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.533
Πόντοι
266
ΠΩς ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 1

H παραπληροφόρηση κυριαρχεί όσον αφορά τον κορονοϊό. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε επικαιροποιημένες πληροφορίες μόνο από έγκυρες πηγές.
Σας προτείνουμε να ακολουθείτε τις συμβουλές των υγειονομικών αρχών της χώρας σας, καθώς και τους σχετικούς ιστότοπους της ΕΕ και των διεθνών οργανισμών: ECDC και ΠΟΥ. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε αποφεύγοντας να κοινοποιείτε μη επαληθευμένες πληροφορίες που προέρχονται από αμφίβολες πηγές.
Η καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι μια κοινή προσπάθεια όλων των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Η ΕΕ συνεργάζεται στενά με διαδικτυακές πλατφόρμες για να τις παροτρύνει να προωθούν έγκυρες πηγές, να υποβαθμίζουν κάθε περιεχόμενο που αποδεικνύεται ψευδές ή παραπλανητικό και να αποσύρουν παράνομο περιεχόμενο ή περιεχόμενο που θα μπορούσε να προκαλέσει σωματική βλάβη.
Όλες οι προσπάθειές μας για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, της εσφαλμένης πληροφόρησης και των ξένων παρεμβάσεων ενισχύθηκαν και σκιαγραφήθηκαν σε κοινή ανακοίνωση της Επιτροπής και του Ύπατου Εκπροσώπου.
Η καταπολέμηση της εσφαλμένης πληροφόρησης και της παραπληροφόρησης για τον κορονοϊό σώζει ζωές. Για τον σκοπό αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναπτύσσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και χρηματοδοτεί την έρευνα.
Αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης για τον κορονοϊό
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

Διαχωρίζοντας τα πραγματικά γεγονότα από τις φήμες όσον αφορά τα εμβόλια​

Αμφισβητείτε κάποιες πληροφορίες που διαβάζετε; Δείτε παρακάτω τα αληθινά στοιχεία:

Syiringe
Δεδομένου του επείγοντος χαρακτήρα της τρέχουσας κρίσης, η ΕΕ λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα εμβόλια κατά της COVID-19 που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της ΕΕ θα τεθούν, το συντομότερο δυνατό, στη διάθεση όσων τα χρειάζονται.
Οι εμβολιασμοί είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον τομέα της δημόσιας υγείας
. Κάθε χρόνο, οι εμβολιασμοί σώζουν τουλάχιστον 2-3 εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως, αλλά και πολύ περισσότερους συνανθρώπους μας από αναπηρίες και ανίατες ασθένειες. Η ΕΕ επιδιώκει να διασφαλίσει ότι μόνο τα εμβόλια κατά της νόσου COVID-19 που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της ΕΕ θα διατίθενται στο κοινό. Η Επιτροπή έχει συνάψει αρκετές συμφωνίες προαγοράς με κατασκευαστές εμβολίων και βρίσκεται επίσης σε διαπραγματεύσεις με άλλες εταιρείες. Όλα τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά από αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων θα περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα Ασφαλή εμβόλια κατά της COVID-19 για τους Ευρωπαίους, όπου μπορείτε επίσης να δείτε ποια εμβόλια βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησής τους από τον EMA ή στο στάδιο της ανάπτυξής τους.
Τα εμβόλια συμβάλλουν στην προστασία των ανθρώπων από ασθένειες. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ορισμένα άτομα διαδίδουν μη επιστημονικούς ισχυρισμούς κατά των εμβολίων. Οι ισχυρισμοί αυτοί εκμεταλλεύονται τις ανθρώπινες φοβίες και κινδυνεύουν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στη δημόσια υγεία. Οι παραπλανητικές πληροφορίες, οι επιστημονικά αναπόδεικτες θεωρίες και οι αβάσιμοι ισχυρισμοί ότι τα εμβόλια τροποποιούν το DNA ή δηλητηριάζουν τους εμβολιαζόμενους προκαλούν επιφυλακτικότητα απέναντι στα εμβόλια και αποτρέπουν τους πολίτες από τον εμβολιασμό.
Μια άνευ προηγουμένου επιστημονική κινητοποίηση παρουσιάζει πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα. Ο κορονοϊός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και επηρεάζει τον τρόπο ζωής μας. Ως εκ τούτου, η παγκόσμια ιατρική ερευνητική κοινότητα εστιάζει τις προσπάθειές της στην ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων και στην εξεύρεση θεραπείας. Παρά τον επείγοντα χαρακτήρα της κατάστασης, όμως, τα υποψήφια εμβόλια πρέπει να υποβληθούν σε αυστηρή αξιολόγηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ώστε να διασφαλιστεί ότι αυτά είναι αποτελεσματικά, ασφαλή και υψηλής ποιότητας πριν διατεθούν στο κοινό. Χάρη στην τεράστια κινητοποίηση πόρων και εμπειρογνωσίας σε κάθε στάδιο, οι διαδικασίες ανάπτυξης, αξιολόγησης και αδειοδότησης έχουν επιταχυνθεί.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.002
Πόντοι
27.261
Κλασσικη συμπεριφορα λοβοτομημενου γαλαζαιου τρολ δεν εχει επιχειρηματα και βριζει.
Ατομα με μυαλο αμοιβαδας εχουν δικαιωμα ψηφου γιαυτο και η χωρα ειναι σε αυτο το χαλι.
οι παρενεργειες ειναι, μη δινεις σημασια.
εχει χεστει πανω του με την πορεια που εχουν παρει τα πραγματα, αλλα ειναι σαντορινη και περναει ΤΕΛΕΙΑ κατα τα αλλα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom