Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ-ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
Ο πατέρας μου χρειάζεται Μεθ για ενα απλό κάταγμα ισχιου και
α)περιμένει 15 ημέρες κλινήρης
β)θα την κάνει αύριο την επέμβαση αφού πρώτα υπέγραψε σήμερα πως αναγνωρίζει τον κίνδυνο για επέμβαση χωρίς Μεθ
γ)Πόσες άλλες επεμβάσεις γίνονται πλέον με παρόμοιες υπογραφές???????

Περαστικά στον πατέρα σου.

Λύση υπάρχει, διώχνουν απο τις ΜΕΘ όσους είναι ανεμβολίαστοι, δεν μπορεί να πιστεύουν ότι θα πεθάνουν από κάτι που δεν υπάρχει.

Πάντως δεν γίνεται τα νοσοκομεία να λειτουργούν μόνο για τους ανεγκέφαλους που δεν εμβολιάζονται.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.653
Πόντοι
456
Ε λοιπον όχι αγαπητέ μου, εχετε παρεξηγησει λιγο την εννοια της δημοκρατιας.

Η διακινδυνευση της δημοσιας υγειας δεν συνιστα δημοκρατικο δικαιωμα κανενος.

Δεν μπορεις (τουλαχιστον ανωδύνως) να προπαγανδιζεις κατα των εμβολιων, γενικώς ή ειδικώς και να θετεις σε κινδυνο τη δημοσια υγεια. Δεν εχεις το δικαιωμα. Εχεις καθε δικαιωμα μεν να εισαι βλακας και να πιστευεις οτι η γη ειναι τριγωνη και τα εμβολια σκοτωνουν, αλλά δεν θα το λες και δημοσιως γιατι εστω και λιγους να πεισεις, θα κοστισεις ζωές.

Μηπως εισαι υπερ και του δικαιωματος καποιων ψεκασμενων γονέων που δεν κάνουν ΚΑΝΕΝΑ εμβολιο στο παιδι τους , και το θετουν σε κινδυνο ζωης, επειδη ακριβως καποιοι ηλιθιοι (ή πληρωμενοι) προπαγανδισαν σχετικά, επικαλούμενοι την "ελευθερια της εκφρασης"?

Εγω ας πουμε, θα ημουν υπέρ του να αφαιρειται η επιμελεια του παιδιου απο γονεις που αρνούνται να το εμβολιασουν. Δεν εχει θεσμοθετηθει κατι τετοιο. Θεωρω οτι θα επρεπε ομως. Οπως βλεπεις εχουμε αρκετή δημοκρατια, ισως και παραπανω απο οση θα επρεπε
στο ξαναλεω , το εμβολιο το εχω κανει.αυτο , νομιζω,δειχνει ξεκαθαρα την θεση μου .απλα αναρρωτιεμαι ,εαν π.χ.σε δεκα χρονια οι εμβολιασμενοι νοσουν απο καποιες ασθενειες οι οποιες προηλθαν απο τις παρενεργεις των εμβολιων , τοτε ποιος θα ειναι ο επικυνδινος ? αυτος που ηταν υπερ ή αυτος που ηταν κατα των εμβολιασμων ?
οσον αφορα τους γονεις , εγω θα στο παω ακομη παραπερα .ολοι οι υποψηφιοι γονεις θα επρεπε να περνανε καποιο ειδος ελεγχου ικανοτητος γονεα .οι περισσοτεροι απο τους γονεις ειναι ανευθυνοι και αναξιοι .αυτο,βεβαια ,ειναι άλλο θεμα και δεν θα το αναλυσω σε αυτο εδω το νημα .

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.653
Πόντοι
456
Το σκέφτηκες πολύ για να γράψεις αυτή την ουρανομήκη παπαριά;
ειδες η δημοκρατια που σου δινει το δικαιωμα να κρινεις τους άλλους ακομη κι αν δεν εχεις αντιληφθει εαν τασσονται υπερ της δικης σου αποψης ή οχι ?

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Το Charlie Hebdo εμφανίζει στο τεύχος της 4ης Αυγούστου το Μακρόν ως ερπετοειδές ένα δράκοντα που βγάζει μια φιδίσια γλώσσα που παραπέμπει στην σύριγγα και φωνάζει: εμβολιαστείτε!. Ένας μανιακός…Το περιοδικό συνοδεύει αυτή την καρικατούρα στο εξώφυλλο πάντα με τον τίτλο: κι αν οι αντιεμβολιαστές είχαν δίκιο;;; Ο Μακρόν παριστάνοντας τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αν και ρατσίστας χειρίστου είδους ευγονιστής ναζί Ku Klux Klan είπε ότι έχει όνειρο να εμβολιάσει και τα 70.000.000 των Γάλλων..να προσέξει μην του γυρίσει σ΄εφιάλτη….Δεν ξέρω αν μπορεί να τον σώσει η γριά μάγισσα καβάλα στη σύριγγα και με μύτη σουβλερή σαν ένεση!!

https://dimpenews.com/2021/08/13/το-charlie-hebdo-παίρνει-θέση-κατά-του-υγειονομικ/
Η πολεμικη κατα των εμβολιων συνιστα διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Και ναι, φυσικα με ενοχλεί και με θιγει.

Γιατι οποιος πειθει αλλους να μην εμβολιασθουν, συνεργεί στο να τιγκαρουν οι ΜΕΘ απο ανεμβολιαστους και να μην εχω εγω αυριο κρεβατι στην εντατικη αν το χρειαστώ.

Μην λεμε ξανα τα ιδια.

Και σταματηστε να υπερασπιζεστε αυτους που αποτελούν βαρίδια σε μια κοινωνια. Ούτε δημοκρατικο ειναι, ούτε καν εξυπνο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξερω ρε φίλε, εσυ τωρα τι θελεις να μου πεις, οτι η πλειοψηφια ειναι εμβολιασμενοι? Δεν σε καταλαβαινω.

Τα Fake news του Κουλη απο το 2019 συνιστουν εξαπατηση εκλογικου σωματος ποινικο αδικημα που τιμωρειται .
Ο μεγαλυτερος ψευτης πολιτικος στην συγχρονη ιστορια της χωρας μεχρι και τις φωτιες τις απεδωσε στο κλιμα.

Περα απο τις ασυναρτησιες που γραφεις λες οτι εισαι δικηγορος , αλλα φαινεται δεν ξερεις να ξεχωριζεις ουτε τα βασικα.

Αλλο πραγμα να ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ξενα αρθρα και πηγες απο σαιτ μεγαλης επισκεψιμοτητας και αλλο κανεις προσηλητισμο μιλωντας σε καναλια και να προτρεπεις τους αλλους να στραφουν εναντιον μιας αποφασης της κυβερνησης.
Αν ηταν ψευδεις ειδησεις μεγαλα σαιτ με εκατομμυρια χρηστες επισκεψιμοτητα θα ειχαν φαει μυνησεις και θα ειχαν κατεβει .
Ξερω οτι δεν γουσταρετε το ΝΕΤ γιατι σας εχει κλεισει το σπιτακι , συμβιβαστειτε με την πραγματικοτητα δεν προκειται να γινουμε Βορεια Κορεα οσο και να χτυπιεστε.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ΠΩς ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 2

Το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό θα επιτρέψει σταδιακά σε όλους τους Ευρωπαίους να ταξιδεύουν με ασφάλεια στην ΕΕ και στο εξωτερικό, για εργασία ή διακοπές.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε πρόταση για ένα ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό το οποίο θα αποδεικνύει ότι ένα άτομο έχει εμβολιαστεί κατά της COVID-19, έχει λάβει αρνητικό αποτέλεσμα διαγνωστικού τεστ ή έχει αναρρώσει από την COVID-19. Στόχος του πιστοποιητικού θα είναι να διευκολύνει την ασφαλή και ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ. Αυτό θα περιλαμβάνει μόνο ένα ελάχιστο σύνολο πληροφοριών ώστε να επιβεβαιώνεται η κατάσταση του κατόχου του όσον αφορά τον εμβολιασμό, το αρνητικό αποτέλεσμα διαγνωστικής εξέτασης ή την ανάρρωσή του. Το πιστοποιητικό θα διατίθεται δωρεάν και θα παρέχεται ως κωδικός QR, είτε ψηφιακά είτε σε χαρτί.
Ο κωδικός QR περιέχει ψηφιακή υπογραφή για την προστασία του πιστοποιητικού από την παραποίηση. Όταν γίνεται έλεγχος στο πιστοποιητικό, σαρώνεται ο κωδικός QR και γίνεται η επαλήθευση της υπογραφής. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δημιουργήσει μια πύλη μέσω της οποίας όλες οι υπογραφές των πιστοποιητικών θα μπορούν να επαληθευτούν παντού στην ΕΕ. Τα προσωπικά δεδομένα του κατόχου του πιστοποιητικού δεν μεταβιβάζονται μέσω της πύλης.
Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις σχετικά με το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό, οι οποίες κυμαίνονται από θεωρίες συνωμοσίας έως παραπληροφόρηση σχετικά με ορισμένες κατά τα άλλα θεμιτές ανησυχίες και ερωτήσεις. Ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι ότι το πιστοποιητικό θα χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό των μετακινήσεων των ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά αυτό δεν ισχύει. Μία από τις κυριότερες αρχές του ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού είναι η απαγόρευση των διακρίσεων: τα κράτη μέλη που θα απαιτούν αποδεικτικό εμβολιασμού θα οφείλουν να αποδέχονται, υπό τους ίδιους όρους, αρνητικό αποτέλεσμα διαγνωστικής εξέτασης ή πιστοποιητικό ανάρρωσης από την COVID-19. Το πιστοποιητικό δεν θα προσθέτει περαιτέρω περιορισμούς ή απαγορεύσεις όσον αφορά τα ταξίδια· αντίθετα, θα διευκολύνει τα ταξίδια εντός της ΕΕ.
Εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι ότι το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό αποτελεί προσωρινό μέτρο. Η Επιτροπή θα αναστείλει αυτό το μέτρο μόλις ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δηλώσει ότι η πανδημία COVID-19 έχει λήξει.
medical equipment

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.653
Πόντοι
456
δλδ το γκουγκλ ξερει τι θα γινει σε δεκα χρονια ?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
απαντηση 3

Οι παρενέργειες των εμβολίων, αν υπάρχουν, είναι συνήθως πολύ ήπιες και προσωρινές.

Οι παρενέργειες δεν είναι φαινόμενο αποκλειστικά των εμβολίων. Και άλλα φάρμακα, όπως και τρόφιμα, είναι γνωστό ότι προκαλούν παρενέργειες, μερικές σοβαρότερες από άλλες, αλλά τις περισσότερες φορές δεν εκδηλώνεται καμία παρενέργεια, Στις σπάνιες περιπτώσεις που παρατηρηθούν παρενέργειες, είναι σχεδόν πάντα ασήμαντες και δεν διαρκούν για πολύ. Το ίδιο ισχύει και για τα εμβόλια κατά της COVID-19. Οι συνηθέστερες παρενέργειες όλων των εμβολίων είναι: ελαφρύς και παροδικός πόνος ή πρήξιμο στο σημείο της ένεσης, κόπωση, ρίγη, ναυτία, εμετός και πυρετός. Λιγότεροι από 1 στους 10 εμβολιασθέντες ίσως παρουσιάσει εξάνθημα, οίδημα ή ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης. Κνησμός στο σημείο της ένεσης παρατηρείται σε ακόμη λιγότερους από 1 στους 100 εμβολιασθέντες. Πλήρης κατάλογος με τις πιθανές παρενέργειες διατίθεται δημοσίως για τα εμβόλια που έχουν αναπτύξει οι εταιρείες BioNTech-Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Janssen, και μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Παρότι κάθε πιθανή περίπτωση σοβαρής παρενέργειας που σχετίζεται με τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, θα πρέπει επίσης να είμαστε πολύ προσεκτικοί προτού καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Ακόμη κι αν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα αμέσως μετά τον εμβολιασμό, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι προκλήθηκε από το ίδιο το εμβόλιο· μπορεί να οφείλεται σε άλλα, μη σχετικά με το εμβόλιο αίτια και η ταυτόχρονη εμφάνισή του τη στιγμή του εμβολιασμού ίσως είναι απλώς μια ατυχής σύμπτωση. Ο μόνος τρόπος να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν μια παρενέργεια προκλήθηκε από το εμβόλιο είναι να περιμένουμε μέχρις ότου οι επαγγελματίες της υγείας εξετάσουν προσεκτικά όλους τους εμβολιασθέντες και διαχωρίσουν τις πραγματικές περιπτώσεις εκδήλωσης παρενεργειών από τις άσχετες με το εμβόλιο περιπτώσεις.

Αν πιστεύετε ότι εκδηλώσατε παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό σας κατά της COVID-19, πρέπει να το αναφέρετε στον γιατρό σας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
στο ξαναλεω , το εμβολιο το εχω κανει.αυτο , νομιζω,δειχνει ξεκαθαρα την θεση μου .απλα αναρρωτιεμαι ,εαν π.χ.σε δεκα χρονια οι εμβολιασμενοι νοσουν απο καποιες ασθενειες οι οποιες προηλθαν απο τις παρενεργεις των εμβολιων , τοτε ποιος θα ειναι ο επικυνδινος ? αυτος που ηταν υπερ ή αυτος που ηταν κατα των εμβολιασμων ?
οσον αφορα τους γονεις , εγω θα στο παω ακομη παραπερα .ολοι οι υποψηφιοι γονεις θα επρεπε να περνανε καποιο ειδος ελεγχου ικανοτητος γονεα .οι περισσοτεροι απο τους γονεις ειναι ανευθυνοι και αναξιοι .αυτο,βεβαια ,ειναι άλλο θεμα και δεν θα το αναλυσω σε αυτο εδω το νημα .
H ίδια η επιστήμη εχει απαντησει και τοποθετηθεί επ' αυτού, ότι ειναι επιστημονικώς αδύνατο μετα απο μια δεκαετια να υποστείς κατι εξαιτιας του εμβολιου. Και το εξηγουν και οι γιατροι επιστημονικα, με τροπο που ναι μεν δεν ειναι προσιτος σε ολους μας, αλλά πρεπει να μας αρκεί η βεβαιοτητα τους.

Για να μην πω και το αλλο, ότι ειναι εντελως αστειο να τρώμε ό,τι να' ναι, να καπνιζουμε, να οδηγαμε με 200 στην παραλιακή, να πινουμε ό,τι μπομπα μας σερβιρουν, να πηδαμε όποια να' ναι, να ζουμε μεσα στο καυσαεριο, το αγχος, την τοξικοτητα αλλά να φοβομαστε μηπως μετα απο μια δεκαετια ενα εμβολιο μας προκαλεσει κατι, χωρις κανενας σοβαρος επιστημονας να εχει υποστηριξει κατι τετοιο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Πάντως δεν γίνεται τα νοσοκομεία να λειτουργούν μόνο για τους ανεγκέφαλους που δεν εμβολιάζονται.
Δε φταίνε αποκλειστικά αυτοί. Αφορμή ζητάνε τα νοσοκομεία να βαρέσουν διάλυση όπως και πολλές Δημόσιες Υπηρεσίες. Ξεχάσατε πέρσι που σχεδόν δεν σε δεχότανε στο νοσοκομείο αν δεν είχες κόβιντ; Ενώ μέσα ήταν όλα άδεια.
Και οι δημόσιοι υπάλληλοι οχυρώθηκαν μέσα στις υπηρεσίες τους κατέβασαν τα τηλέφωνα και ησύχασαν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
Έστω ας πουμε οτι εγω η εσυ μετα απο 8 χρονια για παραδειγμα νοσήσουμε απο καποια ασθενεια, πως θα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι θα σχετιζεται με το εμβολιο? Ακομα και αν εχει αμμεση σχεση ο γιατρος θα μας το πει? Μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε..οπως οι περισσοτεροι εκανα κι εγω το εμβολιο σκεπτομενος το συνολο και οχι μονο τον εαυτο μου

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
απαντηση 4

Οι ασθενείς που συμμετέχουν σε κλινικές δοκιμές εμβολίων κατά της COVID-19 είναι αντιπροσωπευτικοί του πληθυσμού που θα χρησιμοποιήσει το εμβόλιο, αν αυτό εγκριθεί.
Τα υψηλά πρότυπα της ΕΕ όσον αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα προϋποθέτουν ότι κάθε νέο εμβόλιο, όπως τα εμβόλια κατά της COVID-19, περνά αυστηρές κλινικές δοκιμές. Ο κατασκευαστής θα πρέπει στη συνέχεια να υποβάλει τα δεδομένα των εν λόγω κλινικών δοκιμών στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ο οποίος με τη σειρά του τα εξετάζει και αποφασίζει αν θα συστήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη χρήση του εμβολίου. Ένας από τους παράγοντες που εξετάζει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων είναι η ομάδα των ασθενών οι οποίοι εμβολιάστηκαν κατά τις κλινικές δοκιμές. Για να αποδειχθεί βάσει των κλινικών δοκιμών ότι ένα εμβόλιο κατά της COVID-19 είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, οι συμμετέχοντες στις δοκιμές πρέπει να αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί, εφόσον εγκριθεί το εμβόλιο. Ως εκ τούτου, στις κλινικές δοκιμές έλαβαν μέρος πολύ διαφοροποιημένες ομάδες, ως προς την εθνότητα, την ηλικία και το φύλο. Στους συμμετέχοντες στις κλινικές δοκιμές εκπροσωπούνταν επίσης οι ομάδες υψηλού κινδύνου, και τα αποτελέσματα έδειξαν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας σε όλες τις ομάδες.
Ένα μεγάλο ποσοστό παραπληροφόρησης αφορά επίσης τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου στις εγκύους. Είναι γεγονός ότι διαθέτουμε πολύ περιορισμένα δεδομένα για τη χρήση εμβολίων κατά της COVID-19 στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, γιατί οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη τους τείνουν να μην συμμετέχουν σε μελέτες δεδομένου ότι η εγκυμοσύνη επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ωστόσο, μελέτες σε ζώα έδειξαν ότι δεν προκλήθηκαν παρενέργειες κατά την εγκυμοσύνη και οι ειδικοί δεν δηλώνουν προκαταβολικά τυχόν παρενέργειες. Συνεπώς, η απόφαση για τον εμβολιασμό ή μη μιας εγκύου πρέπει να λαμβάνεται σε στενή συνεργασία με επαγγελματία του τομέα της υγείας αφού μελετηθούν τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης. Οι κατασκευαστές εμβολίων θα εξακολουθήσουν να παρακολουθούν στενά τους εμβολιασθέντες ώστε να εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των εμβολίων.
icon virus
Τα δεδομένα για τη φυσική ανοσία δεν είναι ακόμη καθοριστικά και παραμένει ασαφές κατά πόσο τα άτομα που έχουν ήδη νοσήσει με COVID-19 θα μπορούσαν να μην κάνουν το εμβόλιο.
Δεν υπάρχουν αρκετά επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν οριστικά εάν, και για πόσο διάστημα, ένα άτομο που πέρασε ήδη την COVID-19 διαθέτει φυσική ανοσία. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι αυτή η φυσική ανοσία δεν διαρκεί για πολύ - οι περισσότερες εκτιμήσεις δείχνουν ότι κάποιος που πέρασε την COVID-19 έχει ανοσία για περίπου πέντε μήνες. Να είστε επιφυλακτικοί όταν διαβάζετε μη επαληθευμένες πληροφορίες σχετικά με τη φυσική ανοσία που αποκτά κάποιος που έχει ήδη αρρωστήσει από την COVID-19, και να συνεχίσετε να τηρείτε τα μέτρα προστασίας ώστε να μην κινδυνεύετε από επαναμόλυνση: κρατάτε απόσταση από άλλα άτομα, φοράτε μάσκα και πλένετε τα χέρια σας συχνά. Αν έχετε ήδη περάσει την COVID-19, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή τις τοπικές υγειονομικές υπηρεσίες για το πότε θα πρέπει να εμβολιαστείτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ενω η ανεξελεγκτη πορνεια (ας πουμε ) δεν θετει σε κινδυνο την δημοσια υγεια ? τα αερια λυμματα των πετρελαιοκινητηρων που προσφατα επιτραπηκε η χρηση τους μεσα στις πολεις δεν επιβαρυνουν τη δημοσια υγεια ? τα μεταλλαγμενα τροφιμα δεν επιβαρυνουν τη δημοσια υγεια ? τιποτε δεν ειναι ασχετο . απλα τωρα ειναι της μοδας οι εμβολιασμοι .
Ρε τύπε τι ασχετα ειναι αυτα που λες?
Δηλαδη εσυ ας πουμε θα περασεις με κοκκινο το φαναρι επειδη τα τροφιμα ειναι μεταλλαγμενα?
Κατι τετοιο μας λες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το Charlie Hebdo εμφανίζει στο τεύχος της 4ης Αυγούστου το Μακρόν ως ερπετοειδές ένα δράκοντα που βγάζει μια φιδίσια γλώσσα που παραπέμπει στην σύριγγα και φωνάζει: εμβολιαστείτε!. Ένας μανιακός…Το περιοδικό συνοδεύει αυτή την καρικατούρα στο εξώφυλλο πάντα με τον τίτλο: κι αν οι αντιεμβολιαστές είχαν δίκιο;;; Ο Μακρόν παριστάνοντας τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αν και ρατσίστας χειρίστου είδους ευγονιστής ναζί Ku Klux Klan είπε ότι έχει όνειρο να εμβολιάσει και τα 70.000.000 των Γάλλων..να προσέξει μην του γυρίσει σ΄εφιάλτη….Δεν ξέρω αν μπορεί να τον σώσει η γριά μάγισσα καβάλα στη σύριγγα και με μύτη σουβλερή σαν ένεση!!

https://dimpenews.com/2021/08/13/το-charlie-hebdo-παίρνει-θέση-κατά-του-υγειονομικ/

Τα Fake news του Κουλη απο το 2019 συνιστουν εξαπατηση εκλογικου σωματος ποινικο αδικημα που τιμωρειται .
Ο μεγαλυτερος ψευτης πολιτικος στην συγχρονη ιστορια της χωρας μεχρι και τις φωτιες τις απεδωσε στο κλιμα.

Περα απο τις ασυναρτησιες που γραφεις λες οτι εισαι δικηγορος , αλλα φαινεται δεν ξερεις να ξεχωριζεις ουτε τα βασικα.

Αλλο πραγμα να ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ξενα αρθρα και πηγες απο σαιτ μεγαλης επισκεψιμοτητας και αλλο κανεις προσηλητισμο μιλωντας σε καναλια και να προτρεπεις τους αλλους να στραφουν εναντιον μιας αποφασης της κυβερνησης.
Αν ηταν ψευδεις ειδησεις μεγαλα σαιτ με εκατομμυρια χρηστες επισκεψιμοτητα θα ειχαν φαει μυνησεις και θα ειχαν κατεβει .
Ξερω οτι δεν γουσταρετε το ΝΕΤ γιατι σας εχει κλεισει το σπιτακι , συμβιβαστειτε με την πραγματικοτητα δεν προκειται να γινουμε Βορεια Κορεα οσο και να χτυπιεστε.
Εγω μια χαρα ξεχωριζω τα βασικα, και μια χαρα μιλαω λογικα και συνετα.
Εσυ λες ασυναρτησιες

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.653
Πόντοι
456
Έστω ας πουμε οτι εγω η εσυ μετα απο 8 χρονια για παραδειγμα νοσήσουμε απο καποια ασθενεια, πως θα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι θα σχετιζεται με το εμβολιο? Ακομα και αν εχει αμμεση σχεση ο γιατρος θα μας το πει? Μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε..οπως οι περισσοτεροι εκανα κι εγω το εμβολιο σκεπτομενος το συνολο και οχι μονο τον εαυτο μου
κι εγω το ιδιο .ουδεις ,παρ'ολα αυτα , σοβαρος επιστημονας δεν εχει καταφερει να κατευνασει τις ανησυχιες του υπολοιπου 50% τουπληθυσμου.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.653
Πόντοι
456
Ρε τύπε τι ασχετα ειναι αυτα που λες?
Δηλαδη εσυ ας πουμε θα περασεις με κοκκινο το φαναρι επειδη τα τροφιμα ειναι μεταλλαγμενα?
Κατι τετοιο μας λες
τωρα σοβαρα , αυτο καταλαβες ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τωρα σοβαρα , αυτο καταλαβες ?
Ε μα τι να σου πω?
Επικαλεισαι μεταλλαγμενα τροφιμα ως κινδυνο δημοσιας υγειας για να μας πεις τι?
Οτι αφου εχουμε μεταλλαγμενα τροφιμα, αρα ας υποστουμε και 1.000 ατομα στις ΜΕΘ με κοβιντ?
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
κι εγω το ιδιο .ουδεις ,παρ'ολα αυτα , σοβαρος επιστημονας δεν εχει καταφερει να κατευνασει τις ανησυχιες του υπολοιπου 50% τουπληθυσμου.
Αφου ειναι νεο εμβολιο δεν μπορουν να ειναι σιγουροι 100% και ειναι λογικες και οι ανυσηχιες ολων, τουλαχιστον οσους γιατρους ρωτησα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το οποιο 50% του πληθυσμου, εχει χοληστερινη 500, θα βγει το βραδυ να πιει μπομπα, θα κανει και ενα πακετο τσιγαρα αλλά θα ανησυχει μηπως σε καμια δεκαετια παθει κατι απο το εμβολιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε, έχω την υποψία ότι δεν έχεις κάνει κανένα εμβόλιο και μας δουλεύεις όλους ψιλό γαζί.
Μωρε πρεπει να το εχει κανει, αλλά τον εχουν επηρεασει οι διαφοροι ψεκασμενοι και προσπαθει να μας κανει να τον καθησυχασουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom