Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Ειναι απιστευτη η λαχταρα που εχουν τα ψεκια να βρουν νεκρους απο εμβολια.
Και οσο δεν τους καθεται, λυσσάνε.
Και αρχιζουν τα ψεματα και την παραπληροφορηση.
Δεν θα σας περασει. Η αληθεια και η κοινη λογικη δεν εχουν ηττηθει ποτέ.
Ούτε τωρα θα ηττηθουν. Εσεις θα ηττηθειτε. Συντριπτικά. Οπως σας αξιζει ως ακοινωνητα μελη του συνολου.

Και οσο για τα καθαρματα που προκαλουν επεισοδια στις εκκλησιες και βριζουν τους αρχιερεις που παρακινουν σε εμβολιασμο, προσωπικα μου φερνουν στο μυαλο τους εβραιους που ουρλιαζαν "σταυρωσον αυτον".

Ενα καλο εκανε ο κορωνοιος.
Μας εκανε να ξαναγνωριστουμε με μερικους και να συστηθουμε απο την καλη και την αναποδη.
Πας καλά ρε στρατηγέ; Πρόσεξε μην κατουρηθείς πάνω σου. Την νοσοκόμα που είχε βγάλει ο Ευαγγελάτου κανένα μήνα μετά το εμβόλιο που είχε φάει το μπόλι και κόντεψε να πάει ταξίδι και ψελιζε σαν πουτανα που την έχει γαμησει ελέφαντας την έχει ξεχάσει; Την άλλη που έφυγε νύχτα με τα αίματα να τρέχουν από τα αυτιά και βγήκε ο καψερος ο αντρας της και έκλαιγε στα κανάλια. Τι ψάχνουμε ; εδώ έχουν φοβηθεί και οι δικοί μας που το έκαναν μήπως και φύγουν νύχτα. Βγες λίγο έξω και βουτά στον κας με τα σκουπίδια μπας και φρεσκαριστεί λιγο το σάπιο σου κεφάλι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πας καλά ρε στρατηγέ; Πρόσεξε μην κατουρηθείς πάνω σου. Την νοσοκόμα που είχε βγάλει ο Ευαγγελάτου κανένα μήνα μετά το εμβόλιο που είχε φάει το μπόλι και κόντεψε να πάει ταξίδι και ψελιζε σαν πουτανα που την έχει γαμησει ελέφαντας την έχει ξεχάσει; Την άλλη που έφυγε νύχτα με τα αίματα να τρέχουν από τα αυτιά και βγήκε ο καψερος ο αντρας της και έκλαιγε στα κανάλια. Τι ψάχνουμε ; εδώ έχουν φοβηθεί και οι δικοί μας που το έκαναν μήπως και φύγουν νύχτα. Βγες λίγο έξω και βουτά στον κας με τα σκουπίδια μπας και φρεσκαριστεί λιγο το σάπιο σου κεφάλι.
Ναι, ξερω. Οι εμβολιασμενοι που πεθαινουν εχουν ονομα και επωνυμο.
Οι ανεμβολιαστοι που πεθαινουν ειναι απλώς αριθμοι.
Αλλά το δικο μου κεφαλι ειναι σαπιο.

Πως γινεται και ολοι οι προβληματικοι ειστε κατα των εμβολιων, ενω ολοι οι σοβαροι και συνετοι ανθρωποι ειναι υπερ, δεν μπορει, συμπτωση θα ειναι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756

Πως γινεται και ολοι οι προβληματικοι ειστε κατα των εμβολιων, ενω ολοι οι σοβαροι και συνετοι ανθρωποι ειναι υπερ, δεν μπορει, συμπτωση θα ειναι.
ΟΤΑΝ σε παραθετω θα μου απαντας

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Κακώς αναθεώρησες.
Η εμπειρική παρατήρηση οτι οι πιο μορφωμένοι και πλούσιοι φροντίζουν περισσότερο την υγεία τους φαίνεται στις έρευνες.
Στην Ελλάδα μάλλον δεν έχουμε data αλλά στην Αμερική έρευνα του Harvard τον Μάρτιο έδειξε οτι τα ποσοστά εμβολιασμού αποφοίτων πανεπιστημίου/λυκείου ήταν 29%/9%.
Στα εισοδήματα όσοι έβγαζαν πάνω από 150.000$/έτος προς όσους έβγαζαν λιγότερα από 25.000$/έτος οι εμβολιασμοί ήταν 24%/9%.
Αρα οι εμβολιασμοί έχουν ταξική/κοινωνική διαφοροποίηση.

Οσον αφορά τη γιατρό: Είναι η εξαίρεση. Οχι ο κανόνας.
Οι γιατροί είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστά ~90% οπότε αν βάλεις και τους νοσήσαντες και αυτούς που έχουν προβλήματα υγείας τα ποσοστά τους είναι εξαιρετικά.
Φυσικά ο κατσικογάμης Πολάκης δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς, αλλά αυτό είναι μάλλον πολιτικό παρά υγειονομικό/επιστημονικό θέμα.
Κάθισα και διάβασα τι βλακείες γράφεις και δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινες έτσι μεγάλη ταλενταρα . Το σπούδασες ή το έμαθες στην πιάτσα για να επιβιώσεις για το δίφραγκο ; Σοβαρά τώρα αυτό κατάλαβες ;
Η μελέτη λέει ότι σε εκεινους που έχουν μικρότερα εισοδήματα η επικοινωνία για τα κέρδη του εμβολιασμού αποτυγχάνει επειδή δεν περιλαμβάνεται ο προσωπικός γιατρός:

«Unfortunately, the researchers point out that the people best positioned to convince lower-income, less-educated, and rural individuals who are more hesitant to get their shots have been essentially “cut out of the loop.” That’s their doctor.»
Μην διαβάζεις άρθρα που δεν είσαι ικανός να καταλάβεις.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601

Δεν φαντάζομαι ότι θεωρείς τα μούτρα σου συνετό και άνθρωπο. Εντάξει να σου δώσω το ένα από τα δυο έτσι από καλοσύνη. Διάλεξε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν φαντάζομαι ότι θεωρείς τα μούτρα σου συνετό και άνθρωπο. Εντάξει να σου δώσω το ένα από τα δυο έτσι από καλοσύνη. Διάλεξε.
Αρα μολις αναγνωρισες οτι εσυ εισαι ο προβληματικος, μού αρκει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν είμαι κατά των εμβολίων μποζο.
Α εχεις θεματα εσυ.
Δεν εισαι κατα των εμβολιων, αλλά καθεσαι και λες για θανατους απο εμβολια.
Σορυ δεν μπορω να σε παρακολουθησω, ας ασχοληθει κανενας αλλος

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Α εχεις θεματα εσυ.
Δεν εισαι κατα των εμβολιων, αλλά καθεσαι και λες για θανατους απο εμβολια.
Σορυ δεν μπορω να σε παρακολουθησω, ας ασχοληθει κανενας αλλος
Εντάξει όταν αργούσες να απαντήσεις το είχα καταλάβει ότι είχες το καβλι μου στο στόμα. Τώρα με όσα έγραψες καταλαβαίνω ότι σου έκανε μόνιμη ζημιά.
Εμπρός λοιπόν τραγουδά με την λίγη περηφάνια που σου έμεινε πάμε καλά μου κουβαδάκια και φεύγεις για άλλη παραλία.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Αν εσύ έκανες εμβόλιο εγώ είμαι ο πιο όμορφος αδερφός του Μπραντ Πιτ.
Είπα ότι το έκανα ; Και τι με νοιάζει αν είσαι και η αντζελινα Τζολί με ένα μαύρο καβλι στη σουφρα σου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Α, δηλαδή έκλεισες ραντεβού, πήγες στο νοσοκομείο, σου έδωσαν και οδηγίες τι να κάνεις μετά τον εμβολιασμό, αλλά τελικά δεν το έκανες. Σόρυ τύπε, αυτού του είδους την ανωμαλία δεν την είχα ξανακούσει.
Μαλλον ειναι της σχολης του μελους Α-Ω, ο οποιος πηγε, ρωτησε τον γιατρο αν αναλαμβανει την ευθυνη αν θα παθει τιποτα απο το εμβολιο και οταν του ειπε οχι, σηκωθηκε κι εφυγε

Ειμαι καλοπιστος, δεν θα πω οτι ειναι κλωνος του

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Α, δηλαδή έκλεισες ραντεβού, πήγες στο νοσοκομείο, σου έδωσαν και οδηγίες τι να κάνεις μετά τον εμβολιασμό, αλλά τελικά δεν το έκανες. Σόρυ τύπε, αυτού του είδους την ανωμαλία δεν την είχα ξανακούσει.
Είσαι καλά ρε μαν , στο φάσμα του αυτισμού βρίσκεσαι;Λέγεται μεταφορικός λόγος.

Προφανώς αναφέρομαι στην εμπειρία κάποιου άλλου γνωστού μου και κάνω προβολή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαλλον ειναι της σχολης του μελους Α-Ω, ο οποιος πηγε, ρωτησε τον γιατρο αν αναλαμβανει την ευθυνη αν θα παθει τιποτα απο το εμβολιο και οταν του ειπε οχι, σηκωθηκε κι εφυγε

Άντε ρε εξυπνάκια. Κάτσε να σου δώσω ένα παράσημο μια πλαστική πουτσα.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Μάλλον εσύ πρέπει να εξεταστείς για αυτισμό αφού αναφέρεσαι στην εμπειρία ενός άλλου χρησιμοποιώντας πρώτο πρόσωπο.
Εντάξει. Θα σου στείλω τα αποτελέσματα άλλη φορά. Φαντάζομαι τώρα όμως κατάλαβες αν και υποθέτω με το χαμηλών ικανοτήτων μυαλουδάκι σου πρέπει να έχει ζεσταθεί λίγο. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα , μην ζορίζεσαι.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736

Είδα οτι κυκλοφορεί και ένα σχετικό έντυπο με εμπνευστή τον Μαυραγάνη , όπου ζητάς λέει απο τον γιατρό να υπογράψει οτι δεν θα πάθεις τίποτα ... αν και δεν κατάλαβα την χρησιμότητά του , δηλαδή θα το κουβαλάς πάνω σου και θα λες οτι δεν πήραν την ευθύνη ; :confused:

Δεν ξέρω αν μπορώ να το ξαναβρώ γιατί το είδα πρίν κάτι ώρες στο facebook.

Ηταν σε στυλ διαφήμιση δηλαδή , οπότε δεν ξέρω αν θα την ξαναβγάλει.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Είδα οτι κυκλοφορεί και ένα σχετικό έντυπο με εμπνευστή τον Μαυραγάνη , όπου ζητάς λέει απο τον γιατρό να υπογράψει οτι δεν θα πάθεις τίποτα ... αν και δεν κατάλαβα την χρησιμότητά του , δηλαδή θα το κουβαλάς πάνω σου και θα λες οτι δεν πήραν την ευθύνη ; :confused:

Δεν ξέρω αν μπορώ να το ξαναβρώ γιατί το είδα πρίν κάτι ώρες στο facebook.
Ο Μαυραγανης ειναι γνωστος ψεκασμενος, δεν θα απορούσα αν οντως εχει κάνει κατι τετοιο.
Προτεινω να χρησιμοποιειται το εντυπο αυτο και στα μπαρ, οπου θα υπογραφει ο μπαρμαν οτι αναλαμβανει την ευθυνη αν το συκωτι σου χαλασει απο την μπομπα που σε ποτιζει

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Ο Μαυραγανης ειναι γνωστος ψεκασμενος, δεν θα απορούσα αν οντως εχει κάνει κατι τετοιο.
Προτεινω να χρησιμοποιειται το εντυπο αυτο και στα μπαρ, οπου θα υπογραφει ο μπαρμαν οτι αναλαμβανει την ευθυνη αν το συκωτι σου χαλασει απο την μπομπα που σε ποτιζει
Το βρήκα τελικά

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
psekasmoi3.jpg