Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ιταλοί βουλευτές αντιδράνε λέει στο υγειονομικό διαβατήριο , μάλλον της αντιπολίτευσης θα είναι ... δεν ξέρω.

Πάντως η διαφωνία τους φαίνεται μιας και κρατάνε αυτά τα χαρτιά που λένε "NO GREEN PASS"

Ακροδεξιοι , φανατικοι ενθνικιστες, ορφανα του Μουσολινι. Οποτε παμε παρακατω ......

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Ακροδεξιοι ψεκασμενοι. Να τους χαιρονται οι Ιταλοι
Μπορεί , αν και νομίζω οτι λίγες χώρες προς το παρόν έχουν υιοθετήσει το πιστοποιητικό ... κάτι για 4 η 6 χώρες είχα ακούσει νομίζω , δεν θυμάμαι ακριβώς ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Μπορεί , αν και νομίζω οτι λίγες χώρες προς το παρόν έχουν υιοθετήσει το πιστοποιητικό ... κάτι για 4 η 6 χώρες είχα ακούσει νομίζω , δεν θυμάμαι ακριβώς ...
ταταουαζ μπαρκοουντ και τα τζονοψεκια με αλυσιδες και να τους περιφερουμε σαν τις αρκουδες στο Συνταγμα μεσα στο καυσωνα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γραφικοι τυποι μιλανε για ψεκασμενους

Ποιοι αυτοι που καθε μηνα πανε και τους τρυπανε με το χτικιο

Καλα την μλκ αυτη την αρχισε ο δασυτριχος ανεμελος κουλης

Μονο για γελια ειστε ρεεεεεε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Γραφικοι τυποι μιλανε για ψεκασμενους

Ποιοι αυτοι που καθε μηνα πανε και τους τρυπανε με το χτικιο

Καλα την μλκ αυτη την αρχισε ο δασυτριχος ανεμελος κουλης

Μονο για γελια ειστε ρεεεεεε
ουτε κρεββατι,ουτε μεθ,τζονυ θα τελειωσεις σαν λακες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ! ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ MODERNA​

Δύο άνδρες παρουσίασαν εξανθήματα, κοκκινίλες και πύον(!) στο πρόσωπό τους, μετά από τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό με το σκεύασμα mRNA 1273 της Moderna.

Όπως μεταδίδει η σκωτσέζικη έκδοση της Sun, ασθενείς στις ΗΠΑ εμφάνισαν πρήξιμο του προσώπου, «κρούστα» στα μάγουλα και φλύκταινες, μετά από δόση του εμβολίου της Moderna.

Μία έρευνα μελέτησε την περίπτωση των δύο ανδρών, οι οποίοι υποφέρουν από αυτήν την σπάνια παρενέργεια, μετά την πρώτη ή δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.

Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, εξέτασαν εξονυχιστικά τους ασθενείς στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να βρουν την ακριβή αιτία πίσω από την σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καλα

Ψεκασμενοι ερχετε το κοροιδοιουποθετο

Θα σας τον ακουμπανε και δεν θα μιλατε

:assshake:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ! ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ MODERNA​

Δύο άνδρες παρουσίασαν εξανθήματα, κοκκινίλες και πύον(!) στο πρόσωπό τους, μετά από τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό με το σκεύασμα mRNA 1273 της Moderna.

Όπως μεταδίδει η σκωτσέζικη έκδοση της Sun, ασθενείς στις ΗΠΑ εμφάνισαν πρήξιμο του προσώπου, «κρούστα» στα μάγουλα και φλύκταινες, μετά από δόση του εμβολίου της Moderna.

Μία έρευνα μελέτησε την περίπτωση των δύο ανδρών, οι οποίοι υποφέρουν από αυτήν την σπάνια παρενέργεια, μετά την πρώτη ή δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.

Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, εξέτασαν εξονυχιστικά τους ασθενείς στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να βρουν την ακριβή αιτία πίσω από την σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

Καταλαβαίνεις πόσο γελοίος φαίνεσαι να ποστάρεις σχόλια του makeleio;
Είναι δυνατόν να σε πάρει κανείς στα σοβαρά με αυτά που κάνεις;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
A ωστε καταγγελλει ο συζυγος της?
Παρε την απαντηση του συζυγου της, ΨΕΥΤΗ

Τι περιμένεις από makelεio και post του jhonny και mounoxalasti.

Ψευτιές και αθλιότητες, οι τύποι είναι μεγάλα νούμερα.

Κακώς δεν ανακοινώνει ο Savvas την αποπομπή τους από την ομάδα των ψεκ.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Κι εδώ τα σούργελα συζητάνε για εμμονή ενώ οι δυο τους πιάνουν στασίδι από το πρωί και ποστάρουν σαχλαμάρες, πιστεύοντας ό,τι κάνουν αντιεμβολιαστκό αγώνα.

Screenshot_11.jpg

Κλασική περίπτωση ανθρώπων που ενώ πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται φροντίδα, απαντάν, εγώ μια χαρά είμαι εσείς έχετε το πρόβλημα…

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Κι εδώ τα σούργελα συζητάνε για εμμονή ενώ οι δυο τους πιάνουν στασίδι από το πρωί και ποστάρουν σαχλαμάρες, πιστεύοντας ό,τι κάνουν αντιεμβολιαστκό αγώνα.

Screenshot_11.jpg

Κλασική περίπτωση ανθρώπων που ενώ πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται φροντίδα, απαντάν, εγώ μια χαρά είμαι εσείς έχετε το πρόβλημα…
ναι αλλα αν βγει εμβολιο σε υποθετο ;;;;;;;τζονακος θα εμβολιαστει πολλες φορες με χαρα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Καλα κρασια ,
Εμβολιασμενοι και μη βαλτε μασκες,
Εγω οταν ακουγα καντε εμβολια για να βγαλετε μασκες γελαγα.
Τιποτα δεν τελειωσε ακομα,
Και λοκνταουν θα ρθει,
Οταν λεει ο κουλης οτι δε θα υπαρξει λοκνταουν ετοιμαστειτε για λοκνταουν.
Και βεβαια η οικονομικη ζημια προ των πυλων.
Και τα παραπονα να τα στειλετε στη Σαγκάη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μια και αναφεραμε το Μακελειο, να πω μια ιστορια.

Καποτε υπηρετουσε μια δικαστινα σε ενα νησι του Αιγαιου. Μαρια την ελεγαν. Ηταν καπου στα 46-47. Ελευθερη. Πολυ καλη στη δουλεια της, ολοι οι συναδελφοι της και οι δικηγοροι την εκτιμουσαν και την αγαπουσαν.
Η Μαρια λοιπον δεν ειχε ενοχλησει ποτέ κανεναν. Ασχολιοταν με τη δουλεια της και με τις δυο γατουλες της. Ειχε και facebook, στο οποιο εκανε το εγκλημα να ανεβασει καποιες φωτογραφιες με μαγιο.

Αυτοι οι αθλιοι λοιπον, τα σκουπιδια που γραφουν στο Μακελειο, την εκαναν πρωτοσελιδο. Με τις φωτογραφιες. Και κατι λεζαντες που ελεγαν περιπου "ιδου η ξεκωλη δικαστινα με τις γατες".

Η Μαρια ειχε και κατι αλλο ομως.
Ειχε καρκινο.
Δεν πτοηθηκε ομως, δουλευε μεχρι την τελευταια στιγμη. Τον Ιανουαριο του 2020 εφυγε πικραμενη, εχοντας γινει πρωτοσελιδο επειδη ανηρτησε μια φωτο με μαγιο αγκαλια με μια γατα της, διασυρομενη και εξευτελιζομενη, απο καποιο καθαρμα που θεωρησε οτι δικαιουται να παιζει με τις ζωες των ανθρωπων.

Μαρια, συγχωρεσε μας που σε αυτον τον κοσμο δεν βρηκαμε τον τροπο να τσακισουμε τα σκουπιδια που μαυρισαν τις τελευταιες ημερες της ζωης σου.

Και συγχωρεσε μας, που επιτρεπουμε ακομη σε μερικους να διαφημιζουν την φυλλαδα που σε πικρανε τοσο πολυ. Συγχωρεσε τους κι εσυ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
με το καλο να εμβολιασετε και τα αγέννητα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Έχω επαναλάβει πολλές φορές την πρόταση όποιος ποστάρει "ειδήσεις" από το Μακελειό και άλλα παρόμοια παρακμιακά σάιτ να μπανάρεται. Μόνος μου όμως δεν μπορώ να πείσω τους μοντ να κάνουν τίποτα.
το σκουπιδι ο Χιος γιατι ειναι ακομα εξω δεν μπορω να καταλαβω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Γιατί μόλις εμφανιστεί στο δικαστήριο για να εκδικαστούν οι μηνύσεις και οι αγωγές εναντίον του πέφτει γονυπετής μπροστά στα θύματα, κλαψουρίζει, ζητάει συγγνώμη και ορκίζεται ότι δεν θα τους ξαναπιάσει στο στόμα του. Όταν μια μέρα βρεθεί κάποιος να τον πάει πίπα-κώλο και να του πάρει ακόμη και τα σώβρακα, τότε θα ησυχάσουμε οριστικά.
ειλικρινα πιο σκουπιδι απο αυτον μονο ο Μενιος...μου αρεσει που τον βαζουν και σαν εγκυρο..απο τα 10 που λεει τα 11 ειναι ψεμματα

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
αντε να συμμαζευομαστε σιγα σιγα...δεν ειναι για σπαταλες,ερχονται καραντινες

Και μόνο που βλέπω κακλαμανεο με την μάσκα μέχρι τα φρύδια μου έρχεται λίγο μια ευχαρίστηση … το επόμενο καλύτερο να προεδρεύει με το Γκαγκ-μπολ στο στόμα και να προσπαθεί να πει τις βλακείες του.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Φυσικά απόλυτα λογικό αν έχεις 38.5 και 3 ημέρες πυρετό να πηγαίνεις περίπατο καπάκια. Πάντως όταν πήγα να κάνω το εμβόλιο μου είπαν μη σε νοιάζει μπορεί να ανεβάσεις και 39 πυρετό και πάρε ντεπόν να σου περάσει. Το ότι το ιατρικό γυφταριό λέει πως έκανε τεστ να δημοσιεύσει αριθμό πρωτοκόλλου. Τα λοιπά τα ξέρουμε πως οι γιατροί καλύπτουν την σουφρα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom