Ακροδεξιοι , φανατικοι ενθνικιστες, ορφανα του Μουσολινι. Οποτε παμε παρακατω ......Ιταλοί βουλευτές αντιδράνε λέει στο υγειονομικό διαβατήριο , μάλλον της αντιπολίτευσης θα είναι ... δεν ξέρω.
Πάντως η διαφωνία τους φαίνεται μιας και κρατάνε αυτά τα χαρτιά που λένε "NO GREEN PASS"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Μπορεί , αν και νομίζω οτι λίγες χώρες προς το παρόν έχουν υιοθετήσει το πιστοποιητικό ... κάτι για 4 η 6 χώρες είχα ακούσει νομίζω , δεν θυμάμαι ακριβώς ...Ακροδεξιοι ψεκασμενοι. Να τους χαιρονται οι Ιταλοι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.633
- Πόντοι
- 12.756
ταταουαζ μπαρκοουντ και τα τζονοψεκια με αλυσιδες και να τους περιφερουμε σαν τις αρκουδες στο Συνταγμα μεσα στο καυσωναΜπορεί , αν και νομίζω οτι λίγες χώρες προς το παρόν έχουν υιοθετήσει το πιστοποιητικό ... κάτι για 4 η 6 χώρες είχα ακούσει νομίζω , δεν θυμάμαι ακριβώς ...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.633
- Πόντοι
- 12.756
ουτε κρεββατι,ουτε μεθ,τζονυ θα τελειωσεις σαν λακεςΓραφικοι τυποι μιλανε για ψεκασμενους
Ποιοι αυτοι που καθε μηνα πανε και τους τρυπανε με το χτικιο
Καλα την μλκ αυτη την αρχισε ο δασυτριχος ανεμελος κουλης
Μονο για γελια ειστε ρεεεεεε
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ! ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ MODERNA
Δύο άνδρες παρουσίασαν εξανθήματα, κοκκινίλες και πύον(!) στο πρόσωπό τους, μετά από τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό με το σκεύασμα mRNA 1273 της Moderna.
Όπως μεταδίδει η σκωτσέζικη έκδοση της Sun, ασθενείς στις ΗΠΑ εμφάνισαν πρήξιμο του προσώπου, «κρούστα» στα μάγουλα και φλύκταινες, μετά από δόση του εμβολίου της Moderna.
Μία έρευνα μελέτησε την περίπτωση των δύο ανδρών, οι οποίοι υποφέρουν από αυτήν την σπάνια παρενέργεια, μετά την πρώτη ή δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.
Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, εξέτασαν εξονυχιστικά τους ασθενείς στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να βρουν την ακριβή αιτία πίσω από την σοβαρή αλλεργική αντίδραση.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ! ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ MODERNA
Δύο άνδρες παρουσίασαν εξανθήματα, κοκκινίλες και πύον(!) στο πρόσωπό τους, μετά από τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό με το σκεύασμα mRNA 1273 της Moderna. Όπως μεταδίδει η σκωτσέζικη έκδοση της Sun, ασθενείς στις ΗΠΑ εμφάνισαν πρήξιμο του προσώπου, «κρούστα» στα μάγουλα και φλύκταινες...
www.makeleio.gr
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Τα magnum, τα ενισχυμένα, ε;καινουρια παρτιδα προσωπικα παρακαλεσα κυριο Μπουρλα...
Όχι τσιγκουνιές.
Για τον Τζώνιε πάντα τα καλύτερα!
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Καταλαβαίνεις πόσο γελοίος φαίνεσαι να ποστάρεις σχόλια του makeleio;ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ! ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ MODERNA
Δύο άνδρες παρουσίασαν εξανθήματα, κοκκινίλες και πύον(!) στο πρόσωπό τους, μετά από τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό με το σκεύασμα mRNA 1273 της Moderna.
Όπως μεταδίδει η σκωτσέζικη έκδοση της Sun, ασθενείς στις ΗΠΑ εμφάνισαν πρήξιμο του προσώπου, «κρούστα» στα μάγουλα και φλύκταινες, μετά από δόση του εμβολίου της Moderna.
Μία έρευνα μελέτησε την περίπτωση των δύο ανδρών, οι οποίοι υποφέρουν από αυτήν την σπάνια παρενέργεια, μετά την πρώτη ή δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.
Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, εξέτασαν εξονυχιστικά τους ασθενείς στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να βρουν την ακριβή αιτία πίσω από την σοβαρή αλλεργική αντίδραση.
Δύο άνδρες παρουσίασαν εξανθήματα, κοκκινίλες και πύον(!) στο πρόσωπό τους, μετά από τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό με το σκεύασμα mRNA 1273 της Moderna. Όπως μεταδίδει η σκωτσέζικη έκδοση της Sun, ασθενείς στις ΗΠΑ εμφάνισαν πρήξιμο του προσώπου, «κρούστα» στα μάγουλα και φλύκταινες...www.makeleio.gr
Είναι δυνατόν να σε πάρει κανείς στα σοβαρά με αυτά που κάνεις;
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
A ωστε καταγγελλει ο συζυγος της?
Παρε την απαντηση του συζυγου της, ΨΕΥΤΗ
Τι περιμένεις από makelεio και post του jhonny και mounoxalasti.
Ψευτιές και αθλιότητες, οι τύποι είναι μεγάλα νούμερα.
Κακώς δεν ανακοινώνει ο Savvas την αποπομπή τους από την ομάδα των ψεκ.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Κι εδώ τα σούργελα συζητάνε για εμμονή ενώ οι δυο τους πιάνουν στασίδι από το πρωί και ποστάρουν σαχλαμάρες, πιστεύοντας ό,τι κάνουν αντιεμβολιαστκό αγώνα.
Κλασική περίπτωση ανθρώπων που ενώ πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται φροντίδα, απαντάν, εγώ μια χαρά είμαι εσείς έχετε το πρόβλημα…
Κλασική περίπτωση ανθρώπων που ενώ πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται φροντίδα, απαντάν, εγώ μια χαρά είμαι εσείς έχετε το πρόβλημα…
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.633
- Πόντοι
- 12.756
ναι αλλα αν βγει εμβολιο σε υποθετο ;;;;;;;τζονακος θα εμβολιαστει πολλες φορες με χαραΚι εδώ τα σούργελα συζητάνε για εμμονή ενώ οι δυο τους πιάνουν στασίδι από το πρωί και ποστάρουν σαχλαμάρες, πιστεύοντας ό,τι κάνουν αντιεμβολιαστκό αγώνα.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Καλα κρασια ,
Εμβολιασμενοι και μη βαλτε μασκες,
Εγω οταν ακουγα καντε εμβολια για να βγαλετε μασκες γελαγα.
Τιποτα δεν τελειωσε ακομα,
Και λοκνταουν θα ρθει,
Οταν λεει ο κουλης οτι δε θα υπαρξει λοκνταουν ετοιμαστειτε για λοκνταουν.
Και βεβαια η οικονομικη ζημια προ των πυλων.
Και τα παραπονα να τα στειλετε στη Σαγκάη.
Εμβολιασμενοι και μη βαλτε μασκες,
Εγω οταν ακουγα καντε εμβολια για να βγαλετε μασκες γελαγα.
Τιποτα δεν τελειωσε ακομα,
Και λοκνταουν θα ρθει,
Οταν λεει ο κουλης οτι δε θα υπαρξει λοκνταουν ετοιμαστειτε για λοκνταουν.
Και βεβαια η οικονομικη ζημια προ των πυλων.
Και τα παραπονα να τα στειλετε στη Σαγκάη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Μια και αναφεραμε το Μακελειο, να πω μια ιστορια.
Καποτε υπηρετουσε μια δικαστινα σε ενα νησι του Αιγαιου. Μαρια την ελεγαν. Ηταν καπου στα 46-47. Ελευθερη. Πολυ καλη στη δουλεια της, ολοι οι συναδελφοι της και οι δικηγοροι την εκτιμουσαν και την αγαπουσαν.
Η Μαρια λοιπον δεν ειχε ενοχλησει ποτέ κανεναν. Ασχολιοταν με τη δουλεια της και με τις δυο γατουλες της. Ειχε και facebook, στο οποιο εκανε το εγκλημα να ανεβασει καποιες φωτογραφιες με μαγιο.
Αυτοι οι αθλιοι λοιπον, τα σκουπιδια που γραφουν στο Μακελειο, την εκαναν πρωτοσελιδο. Με τις φωτογραφιες. Και κατι λεζαντες που ελεγαν περιπου "ιδου η ξεκωλη δικαστινα με τις γατες".
Η Μαρια ειχε και κατι αλλο ομως.
Ειχε καρκινο.
Δεν πτοηθηκε ομως, δουλευε μεχρι την τελευταια στιγμη. Τον Ιανουαριο του 2020 εφυγε πικραμενη, εχοντας γινει πρωτοσελιδο επειδη ανηρτησε μια φωτο με μαγιο αγκαλια με μια γατα της, διασυρομενη και εξευτελιζομενη, απο καποιο καθαρμα που θεωρησε οτι δικαιουται να παιζει με τις ζωες των ανθρωπων.
Μαρια, συγχωρεσε μας που σε αυτον τον κοσμο δεν βρηκαμε τον τροπο να τσακισουμε τα σκουπιδια που μαυρισαν τις τελευταιες ημερες της ζωης σου.
Και συγχωρεσε μας, που επιτρεπουμε ακομη σε μερικους να διαφημιζουν την φυλλαδα που σε πικρανε τοσο πολυ. Συγχωρεσε τους κι εσυ.
Καποτε υπηρετουσε μια δικαστινα σε ενα νησι του Αιγαιου. Μαρια την ελεγαν. Ηταν καπου στα 46-47. Ελευθερη. Πολυ καλη στη δουλεια της, ολοι οι συναδελφοι της και οι δικηγοροι την εκτιμουσαν και την αγαπουσαν.
Η Μαρια λοιπον δεν ειχε ενοχλησει ποτέ κανεναν. Ασχολιοταν με τη δουλεια της και με τις δυο γατουλες της. Ειχε και facebook, στο οποιο εκανε το εγκλημα να ανεβασει καποιες φωτογραφιες με μαγιο.
Αυτοι οι αθλιοι λοιπον, τα σκουπιδια που γραφουν στο Μακελειο, την εκαναν πρωτοσελιδο. Με τις φωτογραφιες. Και κατι λεζαντες που ελεγαν περιπου "ιδου η ξεκωλη δικαστινα με τις γατες".
Η Μαρια ειχε και κατι αλλο ομως.
Ειχε καρκινο.
Δεν πτοηθηκε ομως, δουλευε μεχρι την τελευταια στιγμη. Τον Ιανουαριο του 2020 εφυγε πικραμενη, εχοντας γινει πρωτοσελιδο επειδη ανηρτησε μια φωτο με μαγιο αγκαλια με μια γατα της, διασυρομενη και εξευτελιζομενη, απο καποιο καθαρμα που θεωρησε οτι δικαιουται να παιζει με τις ζωες των ανθρωπων.
Μαρια, συγχωρεσε μας που σε αυτον τον κοσμο δεν βρηκαμε τον τροπο να τσακισουμε τα σκουπιδια που μαυρισαν τις τελευταιες ημερες της ζωης σου.
Και συγχωρεσε μας, που επιτρεπουμε ακομη σε μερικους να διαφημιζουν την φυλλαδα που σε πικρανε τοσο πολυ. Συγχωρεσε τους κι εσυ.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Παπαευαγγέλου - ΣΚΑΪ: Εκρηκτικός συνδυασμός ανεμβολίαστα παιδιά - ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί - Τι είπε για 3η δόση
«Σε ένα περιβάλλον ανεμβολίαστων παιδιών και ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών θα έχουμε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θα μπορούσε να φέρει πολλές συρροές» επισήμανε…
www.skai.gr
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.633
- Πόντοι
- 12.756
το σκουπιδι ο Χιος γιατι ειναι ακομα εξω δεν μπορω να καταλαβωΈχω επαναλάβει πολλές φορές την πρόταση όποιος ποστάρει "ειδήσεις" από το Μακελειό και άλλα παρόμοια παρακμιακά σάιτ να μπανάρεται. Μόνος μου όμως δεν μπορώ να πείσω τους μοντ να κάνουν τίποτα.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.633
- Πόντοι
- 12.756
ειλικρινα πιο σκουπιδι απο αυτον μονο ο Μενιος...μου αρεσει που τον βαζουν και σαν εγκυρο..απο τα 10 που λεει τα 11 ειναι ψεμματαΓιατί μόλις εμφανιστεί στο δικαστήριο για να εκδικαστούν οι μηνύσεις και οι αγωγές εναντίον του πέφτει γονυπετής μπροστά στα θύματα, κλαψουρίζει, ζητάει συγγνώμη και ορκίζεται ότι δεν θα τους ξαναπιάσει στο στόμα του. Όταν μια μέρα βρεθεί κάποιος να τον πάει πίπα-κώλο και να του πάρει ακόμη και τα σώβρακα, τότε θα ησυχάσουμε οριστικά.
kourtakis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 248
- Πόντοι
- 601
Και μόνο που βλέπω κακλαμανεο με την μάσκα μέχρι τα φρύδια μου έρχεται λίγο μια ευχαρίστηση … το επόμενο καλύτερο να προεδρεύει με το Γκαγκ-μπολ στο στόμα και να προσπαθεί να πει τις βλακείες του.αντε να συμμαζευομαστε σιγα σιγα...δεν ειναι για σπαταλες,ερχονται καραντινες
kourtakis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 248
- Πόντοι
- 601
Φυσικά απόλυτα λογικό αν έχεις 38.5 και 3 ημέρες πυρετό να πηγαίνεις περίπατο καπάκια. Πάντως όταν πήγα να κάνω το εμβόλιο μου είπαν μη σε νοιάζει μπορεί να ανεβάσεις και 39 πυρετό και πάρε ντεπόν να σου περάσει. Το ότι το ιατρικό γυφταριό λέει πως έκανε τεστ να δημοσιεύσει αριθμό πρωτοκόλλου. Τα λοιπά τα ξέρουμε πως οι γιατροί καλύπτουν την σουφρα τους.Σκάσε ρε ψέκι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις