Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Είδα οτι κυκλοφορεί και ένα σχετικό έντυπο με εμπνευστή τον Μαυραγάνη , όπου ζητάς λέει απο τον γιατρό να υπογράψει οτι δεν θα πάθεις τίποτα ... αν και δεν κατάλαβα την χρησιμότητά του , δηλαδή θα το κουβαλάς πάνω σου και θα λες οτι δεν πήραν την ευθύνη ; :confused:

Δεν ξέρω αν μπορώ να το ξαναβρώ γιατί το είδα πρίν κάτι ώρες στο facebook.

Ηταν σε στυλ διαφήμιση δηλαδή , οπότε δεν ξέρω αν θα την ξαναβγάλει.
Όχι δεν ήταν αυτό δεν κυριολεκτούσα απλά. Φαντάζομαι το καλύτερο από βιβλίο που έχετε διαβάσει ( εσείς οι κλώνοι ) είναι το δελτίο του ΠΡΟΠΟ.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
psekasmoi3.jpg
Δεν χρειάζεται πια, τώρα έχουμε τα ληγμένα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Κάθισα και διάβασα τι βλακείες γράφεις και δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινες έτσι μεγάλη ταλενταρα . Το σπούδασες ή το έμαθες στην πιάτσα για να επιβιώσεις για το δίφραγκο ; Σοβαρά τώρα αυτό κατάλαβες ;
Η μελέτη λέει ότι σε εκεινους που έχουν μικρότερα εισοδήματα η επικοινωνία για τα κέρδη του εμβολιασμού αποτυγχάνει επειδή δεν περιλαμβάνεται ο προσωπικός γιατρός:

«Unfortunately, the researchers point out that the people best positioned to convince lower-income, less-educated, and rural individuals who are more hesitant to get their shots have been essentially “cut out of the loop.” That’s their doctor.»
Μην διαβάζεις άρθρα που δεν είσαι ικανός να καταλάβεις.
Ειλικρινά χαίρομαι που το διάβασες. Οι περισσότεροι ψέκες, όπως βλέπουμε και εδώ μέσα, συνήθως αρκούνται σε βιντεάκια του pronews.
Τώρα που συμφωνήσαμε και οι δύο οτι οι αμόρφωτοι και φτωχοί εμβολιάζονται λιγότερο μπορούμε να το πάμε παρακάτω.
Εγραψες οτι η μελέτη λέει οτι ο καταληλότερος να τους πείσει είναι ο γιατρός τους. Και εκεί μαζί σου είμαι.
Παράτα τις ανοησίες ανθυποτραγουδιάρηδων τύπου Πετράκου, ρώτα τι συνιστά ο Ιατρικός Σύλογος που είναι το επίσημο όργανο των γιατρών και τρέχα να εμβολιαστείς.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Είδα οτι κυκλοφορεί και ένα σχετικό έντυπο με εμπνευστή τον Μαυραγάνη , όπου ζητάς λέει απο τον γιατρό να υπογράψει οτι δεν θα πάθεις τίποτα ... αν και δεν κατάλαβα την χρησιμότητά του , δηλαδή θα το κουβαλάς πάνω σου και θα λες οτι δεν πήραν την ευθύνη ; :confused:

Δεν ξέρω αν μπορώ να το ξαναβρώ γιατί το είδα πρίν κάτι ώρες στο facebook.

Ηταν σε στυλ διαφήμιση δηλαδή , οπότε δεν ξέρω αν θα την ξαναβγάλει.
Μιλάς για τον Μαυραγάνη με τα ΒΙΟΤΣΙΠ που του ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ κατάφορα την ατομική και συλλογική ελευθερία;
Αυτός όταν ψεκάζανε στήθηκε στην εξάτμιση και ρούφηξε όλο το σταφ.

Μαυραγάνης Νικόλαος - πρ. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

26 Απριλίου 2020 ·

Για εκείνους που δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τον τρόπο, που μπορεί να συνδυασθεί ένα ΕΜΒΟΛΙΟ με το ΒΙΟΤΣΙΠ, παραθέτω πιο κάτω την Επιστημονική Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου MIT (Ιαν 2020). Το απλό εμβόλιο είναι αποδεκτό. Το ΒΙΟΤΣΙΠ ΟΧΙ, διότι ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ κατάφορα την ατομική και συλλογική Ελευθερία, όπως και την ίδια τη Φύση.
Αποθήκευση δεδομένων στο Ανθρώπινο Σώμα υπάρχει ΜΟΝΟ στον Κώδικα DNA !

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κι εδώ τα σούργελα συζητάνε για εμμονή ενώ οι δυο τους πιάνουν στασίδι από το πρωί και ποστάρουν σαχλαμάρες, πιστεύοντας ό,τι κάνουν αντιεμβολιαστκό αγώνα.

Screenshot_11.jpg

Κλασική περίπτωση ανθρώπων που ενώ πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται φροντίδα, απαντάν, εγώ μια χαρά είμαι εσείς έχετε το πρόβλημα…
Πάλι αρχιμαλακίες ανεβάζει ο μάλακας ο χωνόχοντρος? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ειλικρινά χαίρομαι που το διάβασες. Οι περισσότεροι ψέκες, όπως βλέπουμε και εδώ μέσα, συνήθως αρκούνται σε βιντεάκια του pronews.
Τώρα που συμφωνήσαμε και οι δύο οτι οι αμόρφωτοι και φτωχοί εμβολιάζονται λιγότερο μπορούμε να το πάμε παρακάτω.
Εγραψες οτι η μελέτη λέει οτι ο καταληλότερος να τους πείσει είναι ο γιατρός τους. Και εκεί μαζί σου είμαι.
Παράτα τις ανοησίες ανθυποτραγουδιάρηδων τύπου Πετράκου, ρώτα τι συνιστά ο Ιατρικός Σύλογος που είναι το επίσημο όργανο των γιατρών και τρέχα να εμβολιαστείς.
Πριν μια δεκαετια,οταν αρχισα να αθλουμε,συστηματικα με τρεξιμο-γυμναστηριο-κολυμβηττηριο-διατροφη,ο τοτε γιατρος μου,ειχε πει να τα σταματησω ολα,τι μ επιασε ξαφνικα και αρχισα να ταλαιπωρω τον οργανισμο μου με μη "πολυποικιλη" διατροφη,καταπονηση του οργανισμου με βαρη-τρεξιμο,οι ενδειξεις βεβαια ηταν πολυ καλες που εβλεπε,αλλα "ηξερε" το μελλον μου αν συνεχιζα ετσι...

Δεν ειναι οτι τον "εγραψα" που σαφως δεν ξαναπηγα,ομως ειχα κατεβει θυμαμαι Αθηνα,που ειχε πιο εξιδεικευμενους γιατρους,ειχα κανει εργομετρηση,ειχα επισκευθει αθλητιατρο και βρηκα επισης εναν μαραθωνοδρομο Καρδιολογο ...

Φανταζομαι ολοι θα εχετε ακουσει, "ε πηγαινε και στον αλλο γιατρο,να παρεις μια δευτερη ή και τριτη γνωμη"...

Εαν εσεις επαναπαυεστε με την γνωματευση "ενος" δικη σας δουλεια,προσωπικα και δυστυχως,ποτε...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κι εδώ τα σούργελα συζητάνε για εμμονή ενώ οι δυο τους πιάνουν στασίδι από το πρωί και ποστάρουν σαχλαμάρες, πιστεύοντας ό,τι κάνουν αντιεμβολιαστκό αγώνα.

Screenshot_11.jpg

Κλασική περίπτωση ανθρώπων που ενώ πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται φροντίδα, απαντάν, εγώ μια χαρά είμαι εσείς έχετε το πρόβλημα…
Τυπε,εχεις καψει φλατζα...απ τις υπερωριες;Σε γαμα η γυναικα σου;Τα νουμερα δεν σ βγαινουν;Δεν ξερω και δεν μ απασχολει...

Τον Αλεξ τον καταλαβαινω,καποιες φορες,εαν εσυ εισαι επιστημονας,καλα κανω και αποφευγω-χωρις να χω καμμια πιστη σ αυτους που ασκειτε την επιστημη...Μετα την πολιτικη που ξαταφεραν να την εξισωσουν μ αυτη του πεζοδρομιου,σ αυτους τους μηνες,τουλαχιστον εμενα μου εμεινε και το μακρυα απο γιατρους...

Να σαι καλα τυπε...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Όχι δεν ήταν αυτό δεν κυριολεκτούσα απλά. Φαντάζομαι το καλύτερο από βιβλίο που έχετε διαβάσει ( εσείς οι κλώνοι ) είναι το δελτίο του ΠΡΟΠΟ.
Βασικά στον Alex έγραψα , οτι εκτός απο την άποψη του μέλους Α - Ω που παρέθεσε ο ίδιος , υπάρχει και αυτό του Μαυραγάνη στο διαδύκτιο. Όσο για τους κλώνους που λές δεν ξέρω αν διαβάζουν βιβλία η όχι γιατί δεν είμαι κλώνος , αλλά και να ήμουν που να ήξερα τι κάνουν οι άλλοι κλώνοι :P Εγω πάντως βιβλία δεν διαβάζω.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Βασικά στον Alex έγραψα , οτι εκτός απο την άποψη του μέλους Α - Ω που παρέθεσε ο ίδιος , υπάρχει και αυτό του Μαυραγάνη στο διαδύκτιο. Όσο για τους κλώνους που λές δεν ξέρω αν διαβάζουν βιβλία η όχι γιατί δεν είμαι κλώνος , αλλά και να ήμουν που να ήξερα τι κάνουν οι άλλοι κλώνοι :P Εγω πάντως βιβλία δεν διαβάζω.
Αυτο π οι αλλοι προτεινουν να κανουμε οτι αυτοι,χωρις να τους ζητηθει η γνωμη τους...με ξεπερνα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εφυγες κλοουν. Μενω Αμερικη 6 μηνες το χρονο.
Το οτι εμεινες στην non formal half greek/english εκφραση αντι να πεις κατι για τη ταμπακιερα δειχνει που βαζεις τη κοκκινη μυτουλα και εσυ.
Φερε μου τη Παγωνη να μιλησω καλυτερα
Στα αρχίδια μου που μένεις 6 μήνες τον χρόνο.

Ξέρω και εγώ κάτι τύπους που μένουν Αμερική 12 μήνες τον χρόνο για 60 χρόνια και τα Αγγλικά τους είναι ΓΤΠΚΑ αν και marginally καλλίτερα από τα δικά σου.

Κατάλαβες βλάκα ψεκο-κλώνε;

Ηλίθιε, που λες ότι έχεις πρόσβαση στο Pubmed και το θεωρείς κατόρθωμα.

Όταν πλέον όλα τα journals τα άρθρα για τον Covid τα έχουν ανοιχτά.

Ουστ ρε ψέκα εσύ και όλη η φάρα σου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μιλάς για τον Μαυραγάνη με τα ΒΙΟΤΣΙΠ που του ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ κατάφορα την ατομική και συλλογική ελευθερία;
Αυτός όταν ψεκάζανε στήθηκε στην εξάτμιση και ρούφηξε όλο το σταφ.

Μαυραγάνης Νικόλαος - πρ. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

26 Απριλίου 2020 ·

Για εκείνους που δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τον τρόπο, που μπορεί να συνδυασθεί ένα ΕΜΒΟΛΙΟ με το ΒΙΟΤΣΙΠ, παραθέτω πιο κάτω την Επιστημονική Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου MIT (Ιαν 2020). Το απλό εμβόλιο είναι αποδεκτό. Το ΒΙΟΤΣΙΠ ΟΧΙ, διότι ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ κατάφορα την ατομική και συλλογική Ελευθερία, όπως και την ίδια τη Φύση.
Αποθήκευση δεδομένων στο Ανθρώπινο Σώμα υπάρχει ΜΟΝΟ στον Κώδικα DNA !
Αυτά ούτε ο Ζανούλης δεν τα λέει.

Τώρα ποιός κλώνος είναι γιατί έχω χάσει το μέτρημα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:P Εγω πάντως βιβλία δεν διαβάζω.
Ε, αυτό είναι προφανές.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Πρέπει να διαβάσεις το άρθρο που ποστάρεις γιατί γίνεσαι ρεζίλι.
Λέει ότι οι γιατροί δεν συμβουλεύουν για εμβολιασμό.
Οι ανώτερα εισοδηματικά/μορφωτικά επειδή υποθέτω ότι πιστεύουν ότι ξέρουν από μόνοι τους δεν πανε να ρωτήσουν τον γιατρό τους και αποφασίζουν από μόνοι τους.
Συνεπώς λέει πρέπει να πείσουμε τους γιατρούς .
Συνεπώς δεν είναι οι ΨΕΚ αλλά οι γιατροί που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη ( οι ίδιοι φυσικά το κάνουν ). Το έχω άκουσει από πολλούς να ρωτάνε τον γιατρό και να τους λέει είναι δίκη σου απόφαση αν θα το κανείς. Δεν πείθεις έτσι.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Στα αρχίδια μου που μένεις 6 μήνες τον χρόνο.

Ξέρω και εγώ κάτι τύπους που μένουν Αμερική 12 μήνες τον χρόνο για 60 χρόνια και τα Αγγλικά τους είναι ΓΤΠΚΑ αν και marginally καλλίτερα από τα δικά σου.

Κατάλαβες βλάκα ψεκο-κλώνε;

Ηλίθιε, που λες ότι έχεις πρόσβαση στο Pubmed και το θεωρείς κατόρθωμα.

Όταν πλέον όλα τα journals τα άρθρα για τον Covid τα έχουν ανοιχτά.

Ουστ ρε ψέκα εσύ και όλη η φάρα σου.

Αυτο που λεμε εισαι και μαλακας εισαι και λεβεντης.

Το τι σχεση εχουν τα καλα αγγλικα με το επιχειρημα μονο ενας σαπιος κατεστραμμενος εγκεφαλος μπορει να κανει το connection.

Ειναι σαν να σου λεω οτι εχεις μεινει στο 1950 που γραφεις το καλυτερα, καλλιτερα ενω ολοι οι γλωσσολογοι το εχουν απορριψει απο το μεσοπολεμο ως μεσαιωνικο ιστορικο καταλοιπο.

Ξερω παντα με βεβαιοτητα, οταν καποιος σπαταλαει χρονο και ενεργεια οχι για να πει ψελλισει εστω κατι relevant, αλλα για να διορθωσει τον αλλον ικανοποιωντας τον ΟΡΙΣΜΟ του ad hominem και snob appeal fallacy, μπαινει αυτοματως στο cartoon universe και οτι λεει αρχειοθετειται by default στα σκουπιδια.

Τα apex journals (science magazine, cell, nature) ειναι ολα κλειστα και φαινεται η ασχετοσυνη σου απο χιλιομετρα.
Το οτι βρiσκεις x pubmed (αυτο δεν ειναι apex journal μπουφε) ανοιχτα με ενα google search δειχνει το ποσο αγραμματος εισαι και μη σταματας να νοιωθεις ανετα να μας το δειχνεις καθε φορα.

Εχεις μπει επαξια και επισημως στο clown group.

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Έχω επαναλάβει πολλές φορές την πρόταση όποιος ποστάρει "ειδήσεις" από το Μακελειό και άλλα παρόμοια παρακμιακά σάιτ να μπανάρεται. Μόνος μου όμως δεν μπορώ να πείσω τους μοντ να κάνουν τίποτα.
Ευτυχώς.
Απο δω και περα σκάι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom