alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Όχι δεν ήταν αυτό δεν κυριολεκτούσα απλά. Φαντάζομαι το καλύτερο από βιβλίο που έχετε διαβάσει ( εσείς οι κλώνοι ) είναι το δελτίο του ΠΡΟΠΟ.Είδα οτι κυκλοφορεί και ένα σχετικό έντυπο με εμπνευστή τον Μαυραγάνη , όπου ζητάς λέει απο τον γιατρό να υπογράψει οτι δεν θα πάθεις τίποτα ... αν και δεν κατάλαβα την χρησιμότητά του , δηλαδή θα το κουβαλάς πάνω σου και θα λες οτι δεν πήραν την ευθύνη ;
Δεν ξέρω αν μπορώ να το ξαναβρώ γιατί το είδα πρίν κάτι ώρες στο facebook.
Ηταν σε στυλ διαφήμιση δηλαδή , οπότε δεν ξέρω αν θα την ξαναβγάλει.
Δεν χρειάζεται πια, τώρα έχουμε τα ληγμένα.
Ειλικρινά χαίρομαι που το διάβασες. Οι περισσότεροι ψέκες, όπως βλέπουμε και εδώ μέσα, συνήθως αρκούνται σε βιντεάκια του pronews.Κάθισα και διάβασα τι βλακείες γράφεις και δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινες έτσι μεγάλη ταλενταρα . Το σπούδασες ή το έμαθες στην πιάτσα για να επιβιώσεις για το δίφραγκο ; Σοβαρά τώρα αυτό κατάλαβες ;
Η μελέτη λέει ότι σε εκεινους που έχουν μικρότερα εισοδήματα η επικοινωνία για τα κέρδη του εμβολιασμού αποτυγχάνει επειδή δεν περιλαμβάνεται ο προσωπικός γιατρός:
«Unfortunately, the researchers point out that the people best positioned to convince lower-income, less-educated, and rural individuals who are more hesitant to get their shots have been essentially “cut out of the loop.” That’s their doctor.»
Μην διαβάζεις άρθρα που δεν είσαι ικανός να καταλάβεις.
Μιλάς για τον Μαυραγάνη με τα ΒΙΟΤΣΙΠ που του ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ κατάφορα την ατομική και συλλογική ελευθερία;Είδα οτι κυκλοφορεί και ένα σχετικό έντυπο με εμπνευστή τον Μαυραγάνη , όπου ζητάς λέει απο τον γιατρό να υπογράψει οτι δεν θα πάθεις τίποτα ... αν και δεν κατάλαβα την χρησιμότητά του , δηλαδή θα το κουβαλάς πάνω σου και θα λες οτι δεν πήραν την ευθύνη ;
Δεν ξέρω αν μπορώ να το ξαναβρώ γιατί το είδα πρίν κάτι ώρες στο facebook.
Ηταν σε στυλ διαφήμιση δηλαδή , οπότε δεν ξέρω αν θα την ξαναβγάλει.
Πάλι αρχιμαλακίες ανεβάζει ο μάλακας ο χωνόχοντρος?Κι εδώ τα σούργελα συζητάνε για εμμονή ενώ οι δυο τους πιάνουν στασίδι από το πρωί και ποστάρουν σαχλαμάρες, πιστεύοντας ό,τι κάνουν αντιεμβολιαστκό αγώνα.
Κλασική περίπτωση ανθρώπων που ενώ πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται φροντίδα, απαντάν, εγώ μια χαρά είμαι εσείς έχετε το πρόβλημα…
Πούτσες... κάνα ψέκι θα το έφτιαξε στο WORDΑνοησιες
Πριν μια δεκαετια,οταν αρχισα να αθλουμε,συστηματικα με τρεξιμο-γυμναστηριο-κολυμβηττηριο-διατροφη,ο τοτε γιατρος μου,ειχε πει να τα σταματησω ολα,τι μ επιασε ξαφνικα και αρχισα να ταλαιπωρω τον οργανισμο μου με μη "πολυποικιλη" διατροφη,καταπονηση του οργανισμου με βαρη-τρεξιμο,οι ενδειξεις βεβαια ηταν πολυ καλες που εβλεπε,αλλα "ηξερε" το μελλον μου αν συνεχιζα ετσι...Ειλικρινά χαίρομαι που το διάβασες. Οι περισσότεροι ψέκες, όπως βλέπουμε και εδώ μέσα, συνήθως αρκούνται σε βιντεάκια του pronews.
Τώρα που συμφωνήσαμε και οι δύο οτι οι αμόρφωτοι και φτωχοί εμβολιάζονται λιγότερο μπορούμε να το πάμε παρακάτω.
Εγραψες οτι η μελέτη λέει οτι ο καταληλότερος να τους πείσει είναι ο γιατρός τους. Και εκεί μαζί σου είμαι.
Παράτα τις ανοησίες ανθυποτραγουδιάρηδων τύπου Πετράκου, ρώτα τι συνιστά ο Ιατρικός Σύλογος που είναι το επίσημο όργανο των γιατρών και τρέχα να εμβολιαστείς.
Τώρα που συμφωνήσαμε και οι δύο οτι οι αμόρφωτοι και φτωχοί εμβολιάζονται λιγότερο μπορούμε να το πάμε παρακάτω.
Τυπε,εχεις καψει φλατζα...απ τις υπερωριες;Σε γαμα η γυναικα σου;Τα νουμερα δεν σ βγαινουν;Δεν ξερω και δεν μ απασχολει...Κι εδώ τα σούργελα συζητάνε για εμμονή ενώ οι δυο τους πιάνουν στασίδι από το πρωί και ποστάρουν σαχλαμάρες, πιστεύοντας ό,τι κάνουν αντιεμβολιαστκό αγώνα.
Κλασική περίπτωση ανθρώπων που ενώ πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται φροντίδα, απαντάν, εγώ μια χαρά είμαι εσείς έχετε το πρόβλημα…
Βασικά στον Alex έγραψα , οτι εκτός απο την άποψη του μέλους Α - Ω που παρέθεσε ο ίδιος , υπάρχει και αυτό του Μαυραγάνη στο διαδύκτιο. Όσο για τους κλώνους που λές δεν ξέρω αν διαβάζουν βιβλία η όχι γιατί δεν είμαι κλώνος , αλλά και να ήμουν που να ήξερα τι κάνουν οι άλλοι κλώνοι Εγω πάντως βιβλία δεν διαβάζω.Όχι δεν ήταν αυτό δεν κυριολεκτούσα απλά. Φαντάζομαι το καλύτερο από βιβλίο που έχετε διαβάσει ( εσείς οι κλώνοι ) είναι το δελτίο του ΠΡΟΠΟ.
Αυτο π οι αλλοι προτεινουν να κανουμε οτι αυτοι,χωρις να τους ζητηθει η γνωμη τους...με ξεπερνα.Βασικά στον Alex έγραψα , οτι εκτός απο την άποψη του μέλους Α - Ω που παρέθεσε ο ίδιος , υπάρχει και αυτό του Μαυραγάνη στο διαδύκτιο. Όσο για τους κλώνους που λές δεν ξέρω αν διαβάζουν βιβλία η όχι γιατί δεν είμαι κλώνος , αλλά και να ήμουν που να ήξερα τι κάνουν οι άλλοι κλώνοι Εγω πάντως βιβλία δεν διαβάζω.
Φανταζομαι ολοι θα εχετε ακουσει, "ε πηγαινε και στον αλλο γιατρο,να παρεις μια δευτερη ή και τριτη γνωμη"...
Στα αρχίδια μου που μένεις 6 μήνες τον χρόνο.Εφυγες κλοουν. Μενω Αμερικη 6 μηνες το χρονο.
Το οτι εμεινες στην non formal half greek/english εκφραση αντι να πεις κατι για τη ταμπακιερα δειχνει που βαζεις τη κοκκινη μυτουλα και εσυ.
Φερε μου τη Παγωνη να μιλησω καλυτερα
Αυτά ούτε ο Ζανούλης δεν τα λέει.Μιλάς για τον Μαυραγάνη με τα ΒΙΟΤΣΙΠ που του ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ κατάφορα την ατομική και συλλογική ελευθερία;
Αυτός όταν ψεκάζανε στήθηκε στην εξάτμιση και ρούφηξε όλο το σταφ.
Μαυραγάνης Νικόλαος - πρ. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών
26 Απριλίου 2020 ·
Για εκείνους που δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τον τρόπο, που μπορεί να συνδυασθεί ένα ΕΜΒΟΛΙΟ με το ΒΙΟΤΣΙΠ, παραθέτω πιο κάτω την Επιστημονική Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου MIT (Ιαν 2020). Το απλό εμβόλιο είναι αποδεκτό. Το ΒΙΟΤΣΙΠ ΟΧΙ, διότι ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ κατάφορα την ατομική και συλλογική Ελευθερία, όπως και την ίδια τη Φύση.
Αποθήκευση δεδομένων στο Ανθρώπινο Σώμα υπάρχει ΜΟΝΟ στον Κώδικα DNA !
Ε, αυτό είναι προφανές.Εγω πάντως βιβλία δεν διαβάζω.
Πρέπει να διαβάσεις το άρθρο που ποστάρεις γιατί γίνεσαι ρεζίλι.Ειλικρινά χαίρομαι που το διάβασες. Οι περισσότεροι ψέκες, όπως βλέπουμε και εδώ μέσα, συνήθως αρκούνται σε βιντεάκια του pronews.
Εγραψες οτι η μελέτη λέει οτι ο καταληλότερος να τους πείσει είναι ο γιατρός τους. Και εκεί μαζί σου είμαι.
Παράτα τις ανοησίες ανθυποτραγουδιάρηδων τύπου Πετράκου, ρώτα τι συνιστά ο Ιατρικός Σύλογος που είναι το επίσημο όργανο των γιατρών και τρέχα να εμβολιαστείς.
Στα αρχίδια μου που μένεις 6 μήνες τον χρόνο.
Ξέρω και εγώ κάτι τύπους που μένουν Αμερική 12 μήνες τον χρόνο για 60 χρόνια και τα Αγγλικά τους είναι ΓΤΠΚΑ αν και marginally καλλίτερα από τα δικά σου.
Κατάλαβες βλάκα ψεκο-κλώνε;
Ηλίθιε, που λες ότι έχεις πρόσβαση στο Pubmed και το θεωρείς κατόρθωμα.
Όταν πλέον όλα τα journals τα άρθρα για τον Covid τα έχουν ανοιχτά.
Ουστ ρε ψέκα εσύ και όλη η φάρα σου.
Ευτυχώς.Έχω επαναλάβει πολλές φορές την πρόταση όποιος ποστάρει "ειδήσεις" από το Μακελειό και άλλα παρόμοια παρακμιακά σάιτ να μπανάρεται. Μόνος μου όμως δεν μπορώ να πείσω τους μοντ να κάνουν τίποτα.