enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.691
- Πόντοι
- 3.656
Κάνα καλό όνειρο είδατε?
ειδα οτι ειχα λεφτα να παω να γαμησω τυπε :S :S :S
Κάνα καλό όνειρο είδατε?
Τύποι γύρισα από Άγιους Τόπους(Ηλεία-Αχαΐα)!Δεν έχω πυρετό και τα συναφή μετά από δεκαήμερο εκεί κάτου.
ο χαϊλαντερ εισαι τυπε; :S :S :S
Παιδιά σ'εμένα ήρθε στο κανονικό....στο πουτανοκινητό τίποτις :S
Το καλης ποιότητας πυργιώτικο χασίς πως δρα στον νέο ιό?Τύποι γύρισα από Άγιους Τόπους(Ηλεία-Αχαΐα)!Δεν έχω πυρετό και τα συναφή μετά από δεκαήμερο εκεί κάτου.
τυπε τον κοβεις τον ελληναρα να φοβηθηκε και να πειθαναγκαστηκε τωρα δηλαδη?σχέδιο τρομοκράτησης του πληθυσμού και πειθαναγκασμού του.
Μάλλον ο μελαψός στην Ομόνοια που το πήρα δεν είχε κατεβάσει ολα τα aps,με κορόιδεψε ο μπαμπέσης :Sδαχτυλος της εκκλησιας μαλλον τυπε...για να γυρισεις στον ισιο δρομο
Επίτηδες το έκανε για να μη σε κόψει το 112 κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τρομάξει η κοπέλα από το μήνυμα και φύγει από το δωμάτιο και μετά άκυρο το ραντεβού ;)Μάλλον ο μελαψός στην Ομόνοια που το πήρα δεν είχε κατεβάσει ολα τα aps,με κορόιδεψε ο μπαμπέσης :S
Ερώτηση κρίσεως: Γιατί έπρεπε το μήνυμα να συνοδεύεται από αλλόκοτο/πρωτοφανή, άρα φοβιστικό ήχο;
Το καλης ποιότητας πυργιώτικο χασίς πως δρα στον νέο ιό?
Βοηθάει?
ναι ακομα να συνελθουμε απο το σοκ :Sτυπε τον κοβεις τον ελληναρα να φοβηθηκε και να πειθαναγκαστηκε τωρα δηλαδη?
Το καλαματιανό είναι το καλό. Το είχανε και σύνθημα παλιότερα τα παιδιά της "Μαύρης θύελλας".Μπα πιο νότια έχει τα καλά μπερεκέτια.
Εδώ καμιά φράουλα και καμιά Αμιαλαδαία για τα χοντρά.
να σε ρωτήσω κάτι ρε συνονόματε. Εγώ γράφω δυόμιση χρόνια σχεδόν κάθε μέρα με αυτό το ψευδώνυμο 14_10 γιατί 14- Οκτωβρίου ζήτησα διαζύγιο και ξαναγεννήθηκα. Εσύ το 1111 πως το σκέφτηκες; Από ότι κατάλαβα γράφεις και εσύ από Θεσσαλονίκη και θα μας μπερδεύουν, δεν σκέφτηκες να βάλεις κάτι πιο διαφορετικό; Παλιά είχα το μπουρδελιωτης παρατσούκλι που μου κόλλησε γκόμενα μου, δεν είχε κανένας παρόμοιο να μπερδευομαστε.ναι ακομα να συνελθουμε απο το σοκ :S
Γεωργέα Γεωργέα στην Καλαμάτα τα φυτά είναι ωραίαΤο καλαματιανό είναι το καλό. Το είχανε και σύνθημα παλιότερα τα παιδιά της "Μαύρης θύελλας".
"Εμείς με φίνο καλαματιανό, και σεις με νόθο αλβανικό".
Συνονοματε τυχαια τους εβαλα τους ασσους η αληθεια ειναι οτι μετα το προσεξα οτι μοιαζουνε τα νικ μαςνα σε ρωτήσω κάτι ρε συνονόματε. Εγώ γράφω δυόμιση χρόνια σχεδόν κάθε μέρα με αυτό το ψευδώνυμο 14_10 γιατί 14- Οκτωβρίου ζήτησα διαζύγιο και ξαναγεννήθηκα. Εσύ το 1111 πως το σκέφτηκες; Από ότι κατάλαβα γράφεις και εσύ από Θεσσαλονίκη και θα μας μπερδεύουν, δεν σκέφτηκες να βάλεις κάτι πιο διαφορετικό; Παλιά είχα το μπουρδελιωτης παρατσούκλι που μου κόλλησε γκόμενα μου, δεν είχε κανένας παρόμοιο να μπερδευομαστε.