jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Το είπε κι ο Κραουνάκης αυτό ;)
Το είπε κι ο Κραουνάκης αυτό ;)
Ενεργοποιήθηκε το 112;μου ηρθε ξαφνικα μια ειδοποιηση στο κινητο για κορωνόιο, ουτε εφαρμογη ουτε τπτ, πεταχτηκε στη μαπα εκει που εβλεπα 9gag χαχα.
Λεει με το παραμικρο συμπτωμα ιωσης να μεινουμε σπιτια μας. Τυποι... τον ηπιαμε. :S
Ωχ, μόλις μου ήρθε κι εμένα...μου ηρθε ξαφνικα μια ειδοποιηση στο κινητο για κορωνόιο, ουτε εφαρμογη ουτε τπτ, πεταχτηκε στη μαπα εκει που εβλεπα 9gag χαχα.
Λεει με το παραμικρο συμπτωμα ιωσης να μεινουμε σπιτια μας. Τυποι... τον ηπιαμε. :S
Για αυτό τρέξανε όλοι βραδιάτικα και αδειασανε τον Σκλαβενιτη της γειτονιάς μου; Είμαστε πολύ ψύχραιμος λαός τελικά.Διάγγελμα του κουλη τώρα ... σκούρα τα πράγματα
γαματα με συναγερμο κιολας να μας κοψει το αιμα να πεθανουμε απο ανακοπημου ηρθε ξαφνικα μια ειδοποιηση στο κινητο για κορωνόιο, ουτε εφαρμογη ουτε τπτ, πεταχτηκε στη μαπα εκει που εβλεπα 9gag χαχα.
νομιζα ότι κολλησε κανενα ιο το κινητο και αρχισε να σφυριζει μονο του μετα ειδα ότι ο ϊοις αφορα εμας και ανακουφιστηκα :S :S :SΩχ, μόλις μου ήρθε κι εμένα...
Μήπως είχε προσφορές; :SΓια αυτό τρέξανε όλοι βραδιάτικα και αδειασανε τον Σκλαβενιτη της γειτονιάς μου; Είμαστε πολύ ψύχραιμος λαός τελικά.
Το κινητό να είναι καλά κι όλα τα άλλα θα φτιάξουννομιζα ότι κολλησε κανενα ιο το κινητο και αρχισε να σφυριζει μονο του μετα ειδα ότι ο ϊοις αφορα εμας και ανακουφιστηκα :S :S :S
γαματα με συναγερμο κιολας να μας κοψει το αιμα να πεθανουμε απο ανακοπη
νομιζα ότι κολλησε κανενα ιο το κινητο και αρχισε να σφυριζει μονο του μετα ειδα ότι ο ϊοις αφορα εμας και ανακουφιστηκα :S :S :S
Αφού δεν αναβόσβηνε και να βαράει και η δόνηση πάλι καλά...γαματα με συναγερμο κιολας να μας κοψει το αιμα να πεθανουμε απο ανακοπη
γαματα με συναγερμο κιολας να μας κοψει το αιμα να πεθανουμε απο ανακοπη
μονο σε οσους είναι φορεις του ϊου,εχει βγει ειδικο αππ και τους εντοπιζει αυτοματα :S :S :SΤο κινητό χτύπαγε σαν δαιμονισμένο και ήρθε alert ΠΡΩΤΗ φορά με έναν ήχο που πρώτη φορά ακούω και δεν έχει το κινητό. Ηρθε και σε σας?
Δηλαδή να ανησυχούμε;μονο σε οσους είναι φορεις του ϊου,εχει βγει ειδικο αππ και τους εντοπιζει αυτοματα :S :S :S
ρε κοντεψε να με κατασπαραξει ο σκυλος μουο ορισμος της διακριτικοτητας