celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.056
μεταξυ σοβαρου κι αστειου ημουν ετοιμος να του ριξω έναν εξορκισμο ή μια στο πατωμα να ηρεμησει :S :S :SΑφού δεν αναβόσβηνε και να βαράει και η δόνηση πάλι καλά...
μεταξυ σοβαρου κι αστειου ημουν ετοιμος να του ριξω έναν εξορκισμο ή μια στο πατωμα να ηρεμησει :S :S :SΑφού δεν αναβόσβηνε και να βαράει και η δόνηση πάλι καλά...
Να έχεις και τη γυναίκα: τι μήνυμα είναι αυτό, ποια σου στέλνει μηνύματα τέτοια ώρα;ο ορισμος της διακριτικοτητας
Εξορκισμός με αντισηπτικό ή έστω οινόπνευμα καλύτερα ;)μεταξυ σοβαρου κι αστειου ημουν ετοιμος να του ριξω έναν εξορκισμο ή μια στο πατωμα να ηρεμησει :S :S :S
μου ηρθε ξαφνικα μια ειδοποιηση στο κινητο για κορωνoιο, ουτε εφαρμογη ουτε τπτ, πεταχτηκε στη μαπα εκει που εβλεπα 9gag χαχα.
Λεει με το παραμικρο συμπτωμα ιωσης να μεινουμε σπιτια μας. Τυποι... τον ηπιαμε. :S
Αγιασμό και θεία κοινωνία, δεν λες καλύτερα;Εξορκισμός με αντισηπτικό ή έστω οινόπνευμα καλύτερα ;)
Για τους άθεους δεν λειτουργεί ;)Αγιασμό και θεία κοινωνία, δεν λες καλύτερα;
διακρινω έναν τονο ειρωνιας εγω το περασα μια αλοιφή που κανει για 17 χειραψίες και ηρεμησε αμεσως,στο πυρ το εξωτερο ο κορονοϊος :S :S :SΑγιασμό και θεία κοινωνία, δεν λες καλύτερα;
Αγιασμό και θεία κοινωνία, δεν λες καλύτερα;
διακρινω έναν τονο ειρωνειας εγω το περασα μια αλοιφή που κανει για 17 χειραψίες και ηρεμησε αμεσως,στο πυρ το εξωτερο ο κορονοϊος :S :S :S
Εμένα δεν μου ήρθε τίποτα γιατί δεν έχω ίντερνετ στο κινητό ούτε σχετικές εφαρμογές. Βλέπατε το τυράκι αλλά όχι την φάκα όταν θέλατε γκατζετιές! Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ.
επιτελους πρυτανευσε η λογικη τωρα επεξεργαζομαστε και την νεα εφαρμογή που αγγιζοντας το κινητο θα σου παρεχει 24ωρη προστασια :S :S :Sέτσι είναι, ισχύει 100%
μονο σε οσους είναι φορεις του ϊου,εχει βγει ειδικο αππ και τους εντοπιζει αυτοματα :S :S :S
μονο σε οσους είναι φορεις του ϊου,εχει βγει ειδικο αππ και τους εντοπιζει αυτοματα :S :S :S
γαματα με συναγερμο κιολας να μας κοψει το αιμα να πεθανουμε απο ανακοπη