- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.572
- Πόντοι
- 17.085
Ναι τύπεΣυμβαίνει να γνωρίζω Μαθηματικά , και
έχω βοηθήσει γιατρούς σε εργασίες τους.
Οπότε γνωρίζω να ψάξω ΠΟΙΟΙ είναι οι ΕΙΔΙΚΟΙ
στην ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ , που χρειάζεται ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
Όταν ακόμη και ο Τραμπ έρχεται αντιμέτωπος με την ωμή πραγματικότητα.
Από πίσω του οι δύο καμπύλες.
![]()
Όταν αρχίζουν να μην φθάνουν τα ψυγεία για τα πτώματα αναθεωρείς αναγκαστικά.
Φίλε πραγματικά έχεις ρετάρει απαντάς άλλα ντι άλλων έχει γίνει χαμός σε όλο τον πλανήτη στην Ιταλία μαζεύουν τα πτώματα με τα φορτηγά και μου λές εμένα αν ξέρω διαφορικές εξισώσείς. Ούτε εσύ είσαι ειδικός επιδημιολόγος από ότι καταλαβαίνω και από αυτά που λες δεν νομίζω να έχεις ιδέα τι παίζει στην Σουηδία από νοοτροπία. Το μόνο που θα πω είναι ότι η ανοσία της αγέλης όπου προσπάθησε να εφαρμοστεί (Ηνωμένο Βασίλειο,ΗΠΑ) απέτυχε και βλέπουμε τα αποτελέσματα τώρα. Τα χειρότερα θα έρθουν και στην Σουηδία.
Υ.Γ Μια χαρά λύνω διαφορικές εξισώσεις και ήταν στην ύλη και στο προπτυχιακό μου
κατσε ρε τυπε, βγαλανε μια οδηγια σου ειπαν κατσε σπιτι αλλα αν πρεπει να βγεις πριν βγεις σκεψου το, στειλε ενα Sms. Και ο αλλος σου λεει α τοσο απλο ειναι, να βγω 20 φορες την ημερα, σιγα, τζαμπα ειναι το sms. αυτος προστιμο δε θα τσιμπησει, αλλα τον λες και γιδι. Η ο αλλος ο παπους που γραψε σε χαρτοπετσετα παω τραπεζα και πηγε μαζι μ'αλλους 329084209384 παπουδες στην Εθνικη να δουν αν μπηκε η συνταξη. Λες και υπηρχε περιπτωση ξερωγω να μη μπει.
Δε καταλαβαινεις οτι καπου κανουμε σα παιδακια?
Ναι τύπε
Μου θυμιζεις εκεινη την ταινια με τον Βεγγο, που λεει σε εναν φιλο του "Αποφασισα να γινω φαρμακοποιος" και του απανταει ο φιλος "μα καλα, ξερεις εσυ τη δουλεια αυτη"?
"Ακου λεει, φυσικα ξερω, δεν δουλευα σε μαναβικο τοσο καιρο?"
"και τι σχεση εχει το μαναβικο?"
"Ε πώς, δίπλα στο φαρμακειο ηταν, οταν κοιτας τη δουλεια την μαθαινεις"
Δεν καλυπτονται ολοι με το SMS. Ασε τους λαθρο κτλ που δε τους ακουμπανε. Γενικα το νουμερο των προστιμων που λενε δεν βγαινει με το αφηγημα της ΤΟΣΟ απειθαρχης χωρας. Αμα ειμαστε ΤΟΣΟ απειθαρχοι, που ειναι τα δεκαδες χιλιαδες προστιμα?
Αν για την απειθαρχια λενε τις νομιμες μετακινησεις, τοτε μας κοροϊδευουν. Αν εννοει ατομα που κανουν abuse το συστημα, τοτε ο νομοθετης ειναι ηλιθιος που εχει φτιαξει ενα συστημα χωνι. Δεν εχει κατι αλλο βασικα.
Είμαι ο μόνος που αναρωτιέται γιατί το μπορντελο του θιάσου κουλη δεν έχει δείξει ούτε ένα βαθμονομημένο διάγραμμα πρόβλεψης και γιατί ο Τσιόδρας δεν έχει ποτέ δεχθεί ευθεία σχετική ερώτηση?
Τύπε, αφού ΔΕΝ είσαι επιδημιολόγος,
κάτσε να διαβάσεις τι γράφουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ επιδημιολόγοι.
Τις απόψεις ΣΟΥ για την επιδημία, μόνο σαν ποντάρισμα
μπορείς να τις λες.
Το μάστερ στη Λογιστική , ΔΕΝ είναι αρκετό
για την επιδημιολογία.
ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τεκμηριωμένη πρόβλεψη, με τις γνώσεις σου.
ΜΟΝΟ να πεις μια εικασία.
Και βέβαια, το πιο πιθανό είναι
ότι είσαι κλώνος, και δεν έχεις κάνει μάστερ λογιστικής
στη Σουηδία.
Φιλαράκι είσαι λοβοτομημένος με βούλα και έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Όλος σχεδόν ο πλανήτης είναι σε lockdown κάτι που δείχνει ότι το μοντέλο της Σουηδίας μάλλον μαλακία είναι. Δεν είδα πουθενά να λένε οι επιδημιολόγοι μην επιβάλετε μέτρα αφήστε τα πάντα χύμα. Και όχι δεν είμαι κλώνος κανενός και σιγά που θα κρίνεις εσύ ένας φαντασμένος μαλάκας αν έχω κάνει σπουδές η όχι δεν κάθομαι να ασχοληθώ άλλο μαζί σου είσαι κλινική περίπτωση πραγματικά
ο νομοθετης προσπαθει να φτιαξει ενα συστημα που να σου περναει το επειγον της καταστασης αλλα και να σου περιοριζει τις ελευθεριες σου οσο το δυνατον λιγοτερο. Δε μπορει να βγει και να σου πει με το καλημερα τανκς στους δρομους και μονο συνοδεια φανταρου με το G3 στο χερι πας σουπερ μαρκετ και φαρμακειο για μια ωρα τη βδομαδα. Επαφιεται και σ'αυτη τη διαολεμενη την ατομικη ευθυνη σου να πεις για δυο γαμωμηνες δε θα παρω το φραπε στο χερι να παω βολτα παραλια.
Εσυ λες οτι ο νομοθετης ειναι βλακας γιατι το ποπολο ειναι κατα βαση μαλακες και θα κανουν abuse το συστημα.
Για τα καταστήματα λιανικής έχετε ακούσει τίποτα; Πότε παίζει να ανοίξουν
Για την εφαρμογη των σοβαρων νομων εχει μονιμως ως αλλωθι οτι οι φυλακες ειναι γεματες και αρα "που να τους βαλουμε" ακομα και αν τους πιασουμε. Ή ακομα και αν τους καταδικασουμε θα τους αφησουμε ελευθερους με καποιο νομο παρασκευοπουλου.
Για την εφαρμογη ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ δεν εχουν καμμια δικαιολογια.
Δε μπορω να δεχτω οτι σωμα 50.000 αστυνομικων οπου εστω εχεις βγαλει μονο το 10% στους δρομους (5000) δε μπορει να γραψει ο καθε ενας απ'αυτους απο 1 γαμημενη κληση σε εναν τοσο απειθαρχο λαο. Δε μιλαμε για G3. Για προστιμα μιλαμε. Κλησεις. Αν δε μπορουν να κοβουν ουτε προστιμα ας το κλεισουν το μπουρδελακι το κρατος μαζι με την αστυνομια και τα νοσοκομεια. Ειναι αχρηστοι και επικινδυνοι.
κανουμε κυκλους τυπε. Λεμε. Γραφει ο αλλος SMS για ασκηση παει στον φλοισβο μ'ενα φραπε στο χερι. Το κανουν αλλοι 500. Ουτε μια κληση δε μπορει να γραψει. Ουτε στους 100 γερους στην ουρα της εθνικης μπορει να γραψει κληση. Εχουν χαρτι.Εσυ τι νομιζεις, ολοι αυτοι που βγηκαν σημερα βολτα Κηφισια να "χαζεψουν" τα κλειστα μαγαζια ασκουμενοι ΔΕΝ ειχαν χαρτι? Μια χαρα χαρτι ειχαν.
Εσυ εχεις κολλησει γραμοφωνο εκει να γραψει προστιμα. Που το συμπερανες οτι ολοι αυτοι ΔΕ στελνουν SMS πριν βγουν?
Όταν ακόμη και ο Τραμπ έρχεται αντιμέτωπος με την ωμή πραγματικότητα.
Από πίσω του οι δύο καμπύλες.
![]()
Όταν αρχίζουν να μην φθάνουν τα ψυγεία για τα πτώματα αναθεωρείς αναγκαστικά.
λες τυπε να φοβήθηκε τον ιό και είπε να πάρει κάνα κουστουμακι καλού κακού να πάει σενιος στην τελευταία του κατοικία; :SΜεχρι και τις 11 Απριλιου ειπαν θα ειναι κλειστα τυπε. :S :S :S
Βεβαια τα 800αρι για οσους ανεστηλαν τη δραστηριοτητα τους το δινουν για το χρονικο διαστημα απο μεσα Μαρτιου εως τελη Απριλιου ...οποτε καταλαβαινεις μονο σου αν θα ανοιξουν ή οχι σε 11 ημερες.
Τι θες να παρεις:S :S :S
λες τυπε να φοβήθηκε τον ιό και είπε να πάρει κάνα κουστουμακι καλού κακού να πάει σενιος στην τελευταία του κατοικία; :S