Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.232
Πόντοι
1.706
Εμεις πηραμε μετρα. Σου ειπαμε κατσε σπιτι, εσυ δεν εκατσες.

Ο Τσιπρας εφαγε γιουχα γιατι καθοταν κι ετρωγε φυστικια, και στο Ματι και στη Μανδρα.
Κάνεις λάθος τύπε. Εγώ κάθομαι σπίτι. Αυτό δε σημαίνει ότι στερούμαι και τις εξόδους μου από τη στιγμή που κρίνω ότι στο μέρος που πάω δεν υπάρχει συνωστισμός και άμεσος κίνδυνος. Θα αποφύγω τα μέσα μεταφοράς, όχι την παραλία που είναι 100 άτομα σε 5 χιλιόμετρα. Ούτε ψεκασμένος είμαι για να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ο ιός, ούτε τρομολάγνος για να νομίζω ότι ο ιός είναι μια αόρατη σκόνη στον αέρα που μόλις βγω από το σπίτι μου θα πέσει στο κεφάλι μου και θα κολλήσω. Ψύχραιμος αντικειμενικός σκεπτόμενος άνθρωπος είμαι.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446
Tους επεισε κι αυτους ο Κουλης να τρομοκρατησουν τον κοσμο τύπε, για να μπορεσει να μειωσει μισθους οπως ειναι η ιδεολογια του, να κλεισει την παραλια στη θεσσαλονικη και να καταπιεσει τα γεροντια που θελουν να παρουν τη συνταξη σε μετρητα.

Αλλά οι κοινωνικοι αγωνιστες εχουν ανακαλυψει τον αιτιο, και με την επανασταση που θα γινει στην πλατεια συνταγματος θα ανατραπει ο θιασος που μας κυβερναει και θα αναλαβει η συγκυβερνηση Τσιπρα-Βαρουφακη-Κουτσουμπα, ωστε την επομενη ημερα να καταγγελθει η απατη σε ολον τον πλανητη και να γινει η γη κοκκινη

Ρε φίλε έλεος πια βλέπουν οι άλλοι συνομωσίες ότι τους θενουν να τους κλεισουν οι Νεφελιμ τις παραλιες και τους στειλανε πανδημια. Να δω τι θα λεγανε αμα ειχε φτασει η κατασταση σαν της Ιταλιας

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Καλά ρε εσείς ασχολείστε με τον Λαδάκη;

Ο οποίος για να αποδείξει ότι η Σουηδία έχει καλό σύστημα υγείας ποστάρει Βόλβο.

Η οποία δεν είναι καν Σουηδική εταιρία τώρα, Κινέζικη είναι.
και η saab έκλεισε τύπε  :S

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ο αλλος ο περτικαλι βλακας ο Τραμπ προχθες ελεγε σε δυο βδομαδες θα χουν τελειωσει ολα, οι εκκλησιες θα ειναι γεματες πιστους κι ολοι θα χουν γυρισει στις δουλειες τους ... τωρα λεει ειναι ζητημα ζωης και θανατου το social distancing μεχρι τελος Απριλιου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
anastasia vasilyeva

5e750da8c4854052646f0543

Άλλη τραγωδία εν εξελίξει εκεί.

Εν τω μεταξύ ο γιατρός που έκανε ξενάγηση στον Πούτιν τον τσίμπησε τον ιό:

Τραγέλαφος.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
Τη στροφή των 180 μοιρών στην τακτική του για την αντιμετώπιση της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο νέος κορωνοϊός ολοκλήρωσε με τις σημερινές του δηλώσεις ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, καλώντας τους πολίτες των ΗΠΑ να εφαρμόσουν απόλυτα την καραντίνα των επόμενων 30 ημερών, καθώς «πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου».

Ο Ρεπουμππλικανός πρόεδρος χαρακτήρισε «απόλυτα κρίσιμη» την περίοδο που ακολουθεί, καθώς οι αριθμοί στη λίστα θανάτου στις ΗΠΑ αυξάνονται με ραγδαία ταχύτητα, όπως και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με την υπερδύναμη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να βρίσκεται ήδη στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Κάνεις λάθος τύπε. Εγώ κάθομαι σπίτι. Αυτό δε σημαίνει ότι στερούμαι και τις εξόδους μου από τη στιγμή που κρίνω ότι στο μέρος που πάω δεν υπάρχει συνωστισμός και άμεσος κίνδυνος. Θα αποφύγω τα μέσα μεταφοράς, όχι την παραλία που είναι 100 άτομα σε 5 χιλιόμετρα. Ούτε ψεκασμένος είμαι για να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ο ιός, ούτε τρομολάγνος για να νομίζω ότι ο ιός είναι μια αόρατη σκόνη στον αέρα που μόλις βγω από το σπίτι μου θα πέσει στο κεφάλι μου και θα κολλήσω. Ψύχραιμος αντικειμενικός σκεπτόμενος άνθρωπος είμαι.

Όταν περπατάει κάποιος σε μεγάλη απόσταση από
άλλους, ούτε μπορεί να προσβληθεί, ούτε
να μεταδώσει τον ιο.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
να τρομοκρατησουν τον κοσμο τύπε

τι να τρομοκρατησουν ρε τυπε

Ελλαδα πρωτο κρουσμα 26 φεβρουαριου. Την ιδια μερα υπηρχαν 2800 νεκροι συνολικα σ'ολο τον κοσμο

Σημερα 1 μηνα και κατι αργοτερα, σε 24 ωρες, πεθαναν κοντα 4500. Και με το μισο πλανητη σε καραντινα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Tους επεισε κι αυτους ο Κουλης να τρομοκρατησουν τον κοσμο τύπε, για να μπορεσει να μειωσει μισθους οπως ειναι η ιδεολογια του, να κλεισει την παραλια στη θεσσαλονικη και να καταπιεσει τα γεροντια που θελουν να παρουν τη συνταξη σε μετρητα.

Αλλά οι κοινωνικοι αγωνιστες εχουν ανακαλυψει τον αιτιο, και με την επανασταση που θα γινει στην πλατεια συνταγματος θα ανατραπει ο θιασος που μας κυβερναει και θα αναλαβει η συγκυβερνηση Τσιπρα-Βαρουφακη-Κουτσουμπα, ωστε την επομενη ημερα να καταγγελθει η απατη σε ολον τον πλανητη και να γινει η γη κοκκινη
Μπαμ κάνει ότι όλα είναι υποχθόνιο σχέδιο Κυριάκου-Αδώνιδος, Ρότσιλντ και ΝΤΠ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μπαμ κάνει ότι όλα είναι υποχθόνιο σχέδιο Κυριάκου-Αδώνιδος, Ρότσιλντ και ΝΤΠ.
Τύπε το απογευμα γραφτηκε εδω στο σαιτ οτι προκειται για την ΝΝΤΠ (Νεα-Νεα Ταξη Πραγματων)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εχει αυξημενη κινηση εξω και ο κοσμος κάνει επανασταση, αρα καλα κανει η κυβερνηση και αυστηροποιει τα μετρα, ή δεν εχει αυξημενη κινηση, ο κοσμος πειθαρχει και τα καναλια λενε ψεματα για να στηριξουν την προσπαθεια της κυβερνησης να καταπιεσει και να τρομοκρατησει τον κοσμο?

Δυο σεναρια παιζουν. Ειτε εσκεμμενη παραπληροφορηση απ'τα καναλια για το μεγεθος του προβληματος, ειτε μας δουλευει η κυβερνηση και δεν εφαρμοζει ουτε αυτα που εχει θεσπισει. Δε γινεται να γραφουν 1000 και 2000 προστιμα τη μερα ΜΟΝΟ οταν λενε οτι δηθεν ειμαστε απειθαρχοι.

Δηλαδη συγνωμη... εχεις 50.000 αστυνομικους... εστω εβγαλες στους δρομους, στις πλατειες και τα παρκα για τον ελεγχο της απαγορευσης της κυκλοφοριας 5000 αστυνομικους. 1 γαμημενη κληση να εκοβε ο καθενας για ολο το 8ωρο που δουλευει, θα ειχαμε 5000 προστιμα. Τι? Δεν βρηκαν ουτε εναν να σπαει την απαγορευση σ'ολη τη βαρδια? Αν ηταν οπως μας τα λενε, θα πρεπε οι 5000 αστυνομικοι να εχουν μοιρασει κατ'ελαχιστο 30-40.000 προστιμα τη μερα, αν πουμε οτι στη βαρδια ο αλλος κοβει 6-8 προστιμα.

Κατι δε μας λενε καλα. Και παλι τα ριχνουν επανω μας οτι ειμαστε "απειθαρχοι" ενω υποτιθεται πλεον εχουν το νομο για να μας "πειθαρχησουν". Δλδ αυτα τα περι απειθαρχιας να τα λες πριν τη καραντινα, λες οκ ενταξει. Μετα τη καραντινα πως λες παλι τα ιδια? Μετα δεν ειναι θεμα απειθαρχιας. Ειναι θεμα απροθυμιας να εφαρμοστει ο νομος. Ξεκαθαρα δικη τους ευθυνη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τι να τρομοκρατησουν ρε τυπε

Ελλαδα πρωτο κρουσμα 26 φεβρουαριου. Την ιδια μερα υπηρχαν 2800 νεκροι συνολικα σ'ολο τον κοσμο

Σημερα 1 μηνα και κατι αργοτερα, σε 24 ωρες, πεθαναν κοντα 4500. Και με το μισο πλανητη σε καραντινα.
Και τι εγινε ρε τύπε κι αν πεθαινουν 100.000 ανθρωποι τη μερα για ενα χρονο?
36.500.000 ανθρωποι θα πεθανουν, ουτε το 0,5% του παγκοσμιου πληθυσμου, εκ των οποιων οι περισσοτεροι αχρηστοι γεροι και γριες.
Γιατι μας τρομοκρατειτε ετσι ανευ λογου?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.232
Πόντοι
1.706
Τους λες ότι ΔΕΝ είσαι ψεκασμένος και ότι ΔΕΝ πιστεύεις σε συνωμοσιολογίες, και επιμένουν να λένε ότι είσαι υποστηρικτής των σεναρίων νεφελιμ, ΝΤΠ, Λιακόπουλου και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Δεν παίζεστε ρε. Καληνύχτα σας.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Δυο σεναρια παιζουν. Ειτε εσκεμμενη παραπληροφορηση απ'τα καναλια για το μεγεθος του προβληματος, ειτε μας δουλευει η κυβερνηση και δεν εφαρμοζει ουτε αυτα που εχει θεσπισει. Δε γινεται να γραφουν 1000 και 2000 προστιμα τη μερα ΜΟΝΟ οταν λενε οτι δηθεν ειμαστε απειθαρχοι.

Δηλαδη συγνωμη... εχεις 50.000 αστυνομικους... εστω εβγαλες στους δρομους, στις πλατειες και τα παρκα για τον ελεγχο της απαγορευσης της κυκλοφοριας 5000 αστυνομικους. 1 γαμημενη κληση να εκοβε ο καθενας για ολο το 8ωρο που δουλευει, θα ειχαμε 5000 προστιμα. Τι? Δεν βρηκαν ουτε εναν να σπαει την απαγορευση σ'ολη τη βαρδια? Αν ηταν οπως μας τα λενε, θα πρεπε οι 5000 αστυνομικοι να εχουν μοιρασει κατ'ελαχιστο 30-40.000 προστιμα τη μερα, αν πουμε οτι στη βαρδια ο αλλος κοβει 6-8 προστιμα.

Κατι δε μας λενε καλα. Και παλι τα ριχνουν επανω μας οτι ειμαστε "απειθαρχοι" ενω υποτιθεται πλεον εχουν το νομο για να μας "πειθαρχησουν". Δλδ αυτα τα περι απειθαρχιας να τα λες πριν τη καραντινα, λες οκ ενταξει. Μετα τη καραντινα πως λες παλι τα ιδια? Μετα δεν ειναι θεμα απειθαρχιας. Ειναι θεμα απροθυμιας να εφαρμοστει ο νομος. Ξεκαθαρα δικη τους ευθυνη.

κατσε ρε τυπε, βγαλανε μια οδηγια σου ειπαν κατσε σπιτι αλλα αν πρεπει να βγεις πριν βγεις σκεψου το, στειλε ενα Sms. Και ο αλλος σου λεει α τοσο απλο ειναι, να βγω 20 φορες την ημερα, σιγα, τζαμπα ειναι το sms. αυτος προστιμο δε θα τσιμπησει, αλλα τον λες και γιδι. Η ο αλλος ο παπους που γραψε σε χαρτοπετσετα παω τραπεζα και πηγε μαζι μ'αλλους 329084209384 παπουδες στην Εθνικη να δουν αν μπηκε η συνταξη. Λες και υπηρχε περιπτωση ξερωγω να μη μπει.

Δε καταλαβαινεις οτι καπου κανουμε σα παιδακια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom