Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

pholus.investments

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Like
37
Πόντοι
1
Ειναι πλεον σιγουρο οτι αργα η γρηγορα ενα 70-80% του συνολικου πληθυσμου θα κολλησει.
Απλα οι κατω των 65 , για να την βγαλουν καπως λαδι καλο ειναι να φυγουν τωρα ολα
τα περιττα κιλα και να κοπει μαχαιρι το καπνισμα.
Κανενας δεν θα αντεξει 18 μηνες καραντινα μεχρι το εμβολιο, οποτε οταν σας πετυχει ο ιος ας εχετε οσο δυνατον πιο καλο ανοσοποιητικο.

Για πουτανες τα λεμε παλι προς τελος του 2021.
Μεχρι τοτε μονο τηλεφωνικο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.847
Πόντοι
3.936
Ο τι, νάναι.
Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ από τα πάντα σχετικά με την Επιδημιολογία και νομίζεις ότι ξέρεις !
Αυτή τη νοοτροπία, καλλιεργούν στη νομική
που εισέρχονται με φιλολογικά μαθήματα
ότι ξέρουν τα πάντα !
ΤΙΠΟΤΑ δεν ξέρεις, και ΟΥΤΕ
είσαι ικανός να ψάξεις να βρεις τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις
είναι προπαγάνδα για τη ΝΔ !
Κάτσε να περάσουν κάποιες εβδομάδες
και θα δεις η ΝΔ που θα πάει !
Χώρια που έχει πιστέψει και ο ίδιος ότι είναι lawyer. Liαr μπορεί..   :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.847
Πόντοι
3.936

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Ερχεται κορωνομνημονιο απο Σεπτεμβρη. Ο Τομσεν παλι στην καρεκλα του πρωθυπουργου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.847
Πόντοι
3.936
Όλοι οι μπέκρες αλκοολικοί, ντιγκιντάγκες, και διεστραμμένες κρυφολεσβίες βάλθηκαν να σώσουν την ελλάδα με το ζόρι, απο το εξωτερικό. Μα τόση αγάπη πια  :S

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Πεφτει πολυ καψιδι παντως. Οι ελληνιδες τσαταρουν στο κινητο για κανα 8ωρο και μετα ανοιγουν φυλλο για να πλασουν σπιτικο ψωμι λες και ο κωλος τους μπορει να γινει φαρδυτερος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.294
Πόντοι
5.506
Χώρια που έχει πιστέψει και ο ίδιος ότι είναι lawyer. Liαr μπορεί..   :S

καλά αυτός είναι ο βασιλιάς της μ@λ@κίας εδώ μέσα, κρατάει επάξια τα σκήπτρα.  :S

Κάνετε και αλλαξοκωλιές με το κώστα ΛΟΑΤΚΙ Νιούλα;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.802
Πόντοι
2.606
Οι μπάτσοι δεν φταίνε , πληρώνονται για να εκτελούν εντολές. Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει γενικευμένη κοινωνική ανυπακοή, δεν ξέρω πως ακριβώς θα ξεκινήσει, αλλά θα υπάρξει. Εκτιμώ κοντά στην μεγάλη βδομάδα.
...αμην τυπε,εχω περσινες κροτιδες 5κουτες ,αμαρτια να μην τις ριξω φετος...και το αρνι περιμενει!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.802
Πόντοι
2.606
Αρκετα με την παραμυθα της νεας ταξης....ο κορωνοιος και ο ικας ειναι ψεμα...κανεις δεν τους εχει δει ποτες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το εκανα σκρινσοτ γιατι μας τα εχουν κανει νταουλια με τον κορονοιο.
με πηρε χθες η μανα μου τηλεφωνο και μου ειπε φοβαται.
με πηρε χθες η γκομενα μου, ΓΙΑΤΡΙΝΑ, τηλεφωνο και μου ειπε φοβαται.
με πηρε χθες μια συναδελφος απο την δουλεια, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ, και μου ειπε φοβαται.
για την γριπη και τις αλλες πνευμονιες δεν φοβουνται που σκοτωνουν χιλιαδες και εκατομυρια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

Συνημμένα

• γριπη-κορονοιος.jpg
    γριπη-κορονοιος.jpg
    190,8 KB · Εμφανίσεις: 20

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.294
Πόντοι
5.506
το εκανα σκρινσοτ γιατι μας τα εχουν κανει νταουλια με τον κορονοιο.
με πηρε χθες η μανα μου τηλεφωνο και μου ειπε φοβαται.
με πηρε χθες η γκομενα μου, ΓΙΑΤΡΙΝΑ, τηλεφωνο και μου ειπε φοβαται.
με πηρε χθες μια συναδελφος απο την δουλεια, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ, και μου ειπε φοβαται.
για την γριπη και τις αλλες πνευμονιες δεν φοβουνται που σκοτωνουν χιλιαδες και εκατομυρια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

Μυαλό δε βάζεις μπούστη.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ακούω ότι οι αρχές θ' αναγγείλουνε νέα μέτρα, και δη περιορισμούς του χρόνου εξόδου απ' το σπίτι, ώστε τα όργανα της αστυνόμευσης και της τάξης να 'ναι σε θέση να εξακριβώνουν κάθε φορά την κατάχρηση των υφιστάμενων μέτρων ή τη χρηστή τους εφαρμογή.

Η όλη φάση μού θυμίζει το παιχνίδι της μονόπολης ή του μουτζούρη, όπου η προσοχή των παικτών εστιάζεται στις ζημιές και στα κέρδη, εδραιώνοντας έναν τύπο αυτοματισμού που μπορεί ν' αναπαράγεται επ' αόριστον.

Οι αθλούμενοι κι οι αθλούμενες θα πηδούν το σκοινάκι της πυγμαχίας επιτόπου και μετρημένα, ρυθμίζοντας την αναπνοή τους με τον νοερό μετρονόμο του κράτους, ώσπου η όλη δραστηριότητα να μην διακρίνεται από τίποτα τεχνητό, αποκτώντας έναν ολότελα φυσικό χαρακτήρα.

Στην ερώτηση ας πούμε: "και γιατί διακόσιες επαναλήψεις κι όχι τριακόσιες ή τετρακόσιες;" οι αθλούμενοι θ' αποκρίνονται ότι οι διακόσιες επαναλήψεις αρκούν για την ημερήσια άσκησή τους, παρ' ότι δεν θα 'ναι σε θέση να υποστηρίξουν για ποιον λόγο οι τριακόσιες ή τετρακόσιες θ' αποβαίνουνε βλαβερές.

Στους έγκλειστους θα δοθεί ένας γνώμονας που θα τους επιτρέψει ν' αγωνίζονται υπό το πνεύμα της άμιλλας και του συναγωνισμού, χωρίς τεχνάσματα, απάτες και αυταπάτες:

οι διακόσιες λέξεις θα 'ναι αρκετές· ο καθένας κι η καθεμία θα μπορούν να φτιάξουν κοιλιακούς.

Γιατί το ζήτημα εδώ δεν είναι απλά οι κοιλιακοί, αλλά οι κοιλιακοί για τον καθένα και την καθεμία: έτσι, με τον περιορισμό που θα επιβάλουνε οι αρχές, το αγαθό των κοιλιακών θα καταστεί πρόσφορο στον καθένα, ανάγοντας τον κίνδυνο της αμφισβήτησης των μέτρων στην καθαρά τεχνική τους πλευρά.

Ναι, θα υπάρξουν οι ενοχλητικοί εκείνοι που θα θέσουν αυτή την ηλίθια ερώτηση: "και γιατί διακόσιοι κι όχι τριακόσιοι ή τετρακόσιοι;", για να αμφισβητηθεί η τάξη κι η ασφάλεια, και να ακολουθήσει πάλι ένας σχετικός χαμός.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936

Γεια σου kappa_fi τρελό_αδερφή!

Συνημμένα

• kappa_fi.png
    kappa_fi.png