Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το ερώτημα που εννοείς να ΜΗΝ θέλεις ΣΚΟΠΙΜΑ να απαντήσεις είναι το ΑΝ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Επίσης το τι συμβαίνει με τον πατέρα μου και την μάνα μου συγκεκριμένα ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , TO ΟΠΟΙΟ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ και χωρίς προσωπικούς συναισθηματισμούς.

Τα νούμερα πονάνε ΑΛΛΑ τα νούμερα είναι η ΜΟΝΗ αλήθεια ...
ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.182
Πόντοι
25.186
Ειπαμε χειροτερα ανθρωπινα μουνοπανα απο τους ΚΚΕδες δεν πρεπει να υπαρχουν εκει εξω...

Πολύ σωστή σε αυτό Καννέλη.

Μεγάλη υποκρισία και ξεφτίλα,τον ΜΙΣΌ ρε,ουτε καν ολόκληρο?Γιατί χρειάζεστε τα αλλα μισά?Σας λέιπουνε 3-4 χιλιάρικα κ.κ. Μητσοτάκη-Σακελλαροπουλου-Στουρνάρα κλπ Φαρισαίοι?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
Ρε παίκτη, αφού είναι τόσο χάλια όλα και ορκίζεσαι οτι θα γίνουν χειρότερα γιατί δεν τα μαζεύεις να την κάνεις;

μακαρι να μην βγω σωστος και να γινουν καλυτερα, αποψεις ανταλασσουμε εδώ μεσα  :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για πες ειλικρινα. Εχει περασει απ την ελλαδα πιο καντέμης πρωθυπουργός
Ειλικρινά
Φαντασου δηλαδη τι επρεπε να λενε οι Αγγλοι για τον Τσωρτσιλ, που επι των ημερων του βομβαρδιζοταν το Λονδινο επι μηνες, λιγο καιρο αφου ανελαβε την πρωθυπουργια

Αν και κατι μου λεει οτι τετοιες μπουρδες, μονο Ελληνες τις λενε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.513
Πόντοι
6.256
Αυτοι που χρεωκοπησαν την ελλαδα ειναι χειρότεροι φίλε

Οχι ρε φιλε...χειροτεροι ειναι αυτοι που το παιζουν κομμουνιστες και ειναι οι χειροτεροι καπιταλιστες στη πραγματικοτητα.Χειροτεροι ειναι αυτοι που απλα λενε οχι στα παντα για να μην αναλαβουν την οποιαδηποτε θεση.

Χειροτεροι ειναι αυτοι που ζητανε τη ψηφο σου για να απολαμβανουν το βουλευτιλικι αλλα δεν θελουν να κυβερνησουν για να μην πρεπει να παρουν αποφασεις....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οχι ρε φιλε...χειροτεροι ειναι αυτοι που το παιζουν κομμουνιστες και ειναι οι χειροτεροι καπιταλιστες στη πραγματικοτητα.Χειροτεροι ειναι αυτοι που απλα λενε οχι στα παντα για να μην αναλαβουν την οποιαδηποτε θεση.

Χειροτεροι ειναι αυτοι που ζητανε τη ψηφο σου για να απολαμβανουν το βουλευτιλικι αλλα δεν θελουν να κυβερνησουν για να μην πρεπει να παρουν αποφασεις....
:respect:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
Ετοιμαστειτε

Μπακογιαννη η ντορα

Μετα τον κοροδοιο το Ε.Σ.Υ. θα ειναι ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ

και τα χωρια θα παρουν ζωη μολις γεμισουν τους μαντραχαλεους από μπαγλαντες και αφρικη

αντε ρε σουργελο που σε θεωρουσα και σοβαρη καποτε…  :uglystupid:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.999
Πόντοι
6.256
Φαντασου δηλαδη τι επρεπε να λενε οι Αγγλοι για τον Τσωρτσιλ, που επι των ημερων του βομβαρδιζοταν το Λονδινο επι μηνες, λιγο καιρο αφου ανελαβε την πρωθυπουργια

Αν και κατι μου λεει οτι τετοιες μπουρδες, μονο Ελληνες τις λενε
Δεν ειναι το ιδιο, ο δικος μας την κληρονομησε την καντεμια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.813
Πόντοι
41.129
:2funny: :2funny: :2funny:

Λιάνα Κανέλλη: Εγώ δε δίνω τον μισό μισθό μου για τον κορονοϊό- Πώς το εξήγησε...

η επιχειρηματολογια της παντως ειναι ορθη παρα το οτι ειναι βρωμοαριστερη  :vomit:

καθαρα επικοινωνιακο/ψηφοθηρικο το να να δωσουν μισο μισθο οι βουλευτες.

δ εθα λυθει ετσι το προβλημα με τον κορωναιο αλλα με τα οσα λεει η κανελη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.025
Πόντοι
5.506
Τα δεδομένα είναι απολύτως ακριβή. Με λογική αναγκαιότητα οποιοσδήποτε απροκατάλυπτος παρατηρητής θα καταλήξει στα ίδια ακριβώς συμπεράσματα.

Δεν καταπιάνομαι με τα γενικότερα ζητήματα ηθικής, κινδύνων μετάλλαξης του ιού, πιθανών μόνιμων βλαβών σε όσους ανάρρωσαν, κορεσμό ΕΣΥ και επιπτώσεων στα ποσοστά θανάτων κτλ κτλ - εστιάζω την προσοχή μου αποκλειστικά στην αριθμητική των θανάτων μέσω του μόνου αξιόπιστου βιολογικού δείκτη "απώλεια ετών προσδοκόμενης ζωής" (είπαμε μη σταθμισμένα ΑΛΛΑ αυτό ΔΕΝ αλλάζει ούτε στο ελάχιστο την γενική εικόνα)

Έτσι, σωστά, κοιτάζεις μόνο αυτό που - τόσο μπορείς να - καταλαβαίνεις.

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Ειναι ενας γραφικος Ζιζεκ τον λενε και καλα φιλοσοφος
γραφει αρθρα οτι θα πεσει ο καπιταλισμος απο τον κοβιντ19

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
:2funny: :2funny: :2funny:

Λιάνα Κανέλλη: Εγώ δε δίνω τον μισό μισθό μου για τον κορονοϊό- Πώς το εξήγησε...

Η κύρια δουλειά του βουλευτή είναι να νομοθετεί - όχι να επιχορηγεί.

ΕΑΝ η επιστροφή μέρος του μισθού των βουλευτών γίνεται επειδή το νομοθετικό έργο της βουλής έχει ανασταλεί τότε μόνον έχει ίσως κάποιο νόημα.

Σε κάθε περίπτωση είναι πάντως δημαγωγική πρακτική που δείχνει πόσο βαθιά περιφρονούν τους ψηφοφόρους τους και πόσο υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.813
Πόντοι
41.129

Απο την τοση  τρομοκρατια των καναλιων με το μενουμε σπιτι

τι θα λενε τα καναλια μετα ? οτι το συστημα υγειας αντεξε ηταν δυνατο αξιοπιστο τα εβαλε με το συστημα υγειας της αγγλιας

και της ιταλιας και της γερμανιας και τα νικησε !!!

Ετοιμαστειτε

Μπακογιαννη η ντορα

Μετα τον κοροδοιο το Ε.Σ.Υ. θα ειναι ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ

Τα ελεγα εγω...

μενουμε ολοι σπιτι, πεθαινουμε σπιτι δεν απασχολουμε γιατρους και νοσοκομειο παρα μονο το νεκροτοτομειο και μετα θα μιλαμε για

τιτανομεγιστο θωρακισμενο ελληνικο συστημα υγειας... πληρωστε φορους για υγειονομικη καλυψη κορωνοκοροϊδα  :jerking:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.102
Πόντοι
2.306
Μου το έστειλε φίλος σαν μια καλή απάντηση σε όλους τους ...τρομολσγνους εκεί έξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom