jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
To KINAΛ εχει αλλο ΑΦΜ.
Αν ηταν ακομη ΠΑΣΟΚ, ό,τι λεφτα ειχαν θα ηταν κατασχεμενα απο τους πιστωτές.
Αυτα ειναι!!
Αθανατη ελλαδα κ μπασοκ
To KINAΛ εχει αλλο ΑΦΜ.
Αντε παλι
Την περασμενη παρασκευη το κιναλ προσφερε στο ΕΣΥ τον εξοπλισμο για 5 ΜΕΘ
Την δευτερα ξυπνησε και ο κουλης
Βλεπω τωρα στην τηλεοραση εναν παππου που καθισε με τις ωρες στην ουρά, και οταν τον ρωτησαν "γιατι ηθελες να πας στην τραπεζα", η απαντηση ηταν "ηθελα να στειλω λεφτα στην κορη μου".
Οταν του ειπαν γιατι δεν το εκανες απο το μηχανημα, η απαντηση ηταν "α δεν τα ξερω αυτα".
Περιεργα πραγματα ρε φιλε, οταν ηταν το χρηματιστηριο στα πανω του, ολοι οι παππουδες ειχαν μαθει τα παντα σε λιγες εβδομαδες για να παιζουν μετοχες
Τωρα που πρεπει να μαθουν να πατανε ενα κωλο-πιν, δεν ξερουν
Πάντως για να έχετε μία αίσθηση μεγεθών ... στην Ελλάδα κατά μέσο όρο πεθαίνουν 10.000 περίπου άνθρωποι τον μήνα υπό κανονικές συνθήκες ... Συνεπώς τα στοιχεία θανάτων που δημοσιεύονται, πχ 43 θάνατοι από τον ιό, είναι καθαυτά άνευ ουσίας σε επίπεδο μεγάλης εικόνας.
Ακούει δηλαδή ο κοσμάκης ότι μπορεί από κωρονοϊό να πεθάνουν πχ 20.000 έλληνες και σκέφεται "την πουτσίσαμε" ενώ σε μεγάλη κλίμακα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Επιπρόσθετα λόγω του προφίλ των νεκρών - γέροι και άρρωστοι - η θνησιμότητα στον γενικό πληθυσμό τα αμέσως επόμενα χρόνια θα μειωθεί αφού κάποιοι από αυτούς που ήταν να πεθάνουν τα επόμενα λίγα χρόνια απλά έφυγαν "λίγο" νωρίτερα.
'Ενας ακόμα λόγος που οι σχετική τρομοκρατική αριθμο-λαγνεία είναι παντελώς άκυρη είναι το εξής :
Όταν η μέση ηλικία θανάτου από κωρονοϊό είναι τα 73 χρόνια όπως στην Ελλάδα η δήλωση πέθαναν "43 άνθρωποι" είναι απλά ανεπαρκής. Ο λόγος είναι ότι όταν με το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα να είναι γύρω στα 80 χρόνια, στην πραγματικότητα η απώλεια ετών προσδοκόμενης ζωής για την χώρα ειναι 43 * (80-73) = 301 Χρόνια ισοδύναμη δηλαδή με αυτή που προκαλεί η απώλεια 5 πιτσιρικάδων που θα πεθάνουν στα 20 χρόνια τους κάνοντας σούζες ένα σαββατοκύριακο ... (για τους σχολαστικούς: μη σταθμισμένα κατά φύλλο δείγματα)
Για αυτό ακριβώς όσοι μιλάνε για κλίμα κατατρομοκράτησης του πληθυσμού και για κατευθυνόμενο έλεγχο μαζών έχουν απόλυτο δίκιο ΑΣΧΕΤΑ της λοιπής παπαρολογικής και συνωμοσιολογικής συχνά προσέγγισης τους στα πράγματα ...
Τύπε αυτά τα σκέφτεσαι μόνος και τα γράφεις ή τα κάνεις από κάπου copy-paste;
και ένα πασίγνωστο ζευγαράκι της πολιτικής ζωής ονόματα μην λέμε.. είχε διπλά αφμ και οφ σορ σε εξωτικούς προορισμούς :STo KINAΛ εχει αλλο ΑΦΜ.
Ρε τύπε δεν ειμαστε 10 χρονων.Πάντως για να έχετε μία αίσθηση μεγεθών ... στην Ελλάδα κατά μέσο όρο πεθαίνουν 10.000 περίπου άνθρωποι τον μήνα υπό κανονικές συνθήκες ... Συνεπώς τα στοιχεία θανάτων που δημοσιεύονται, πχ 43 θάνατοι από τον ιό, είναι καθαυτά άνευ ουσίας σε επίπεδο μεγάλης εικόνας.
Ακούει δηλαδή ο κοσμάκης ότι μπορεί από κωρονοϊό να πεθάνουν πχ 20.000 έλληνες και σκέφεται "την πουτσίσαμε" ενώ σε μεγάλη κλίμακα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Επιπρόσθετα λόγω του προφίλ των νεκρών - γέροι και άρρωστοι - η θνησιμότητα στον γενικό πληθυσμό τα αμέσως επόμενα χρόνια θα μειωθεί αφού κάποιοι από αυτούς που ήταν να πεθάνουν τα επόμενα λίγα χρόνια απλά έφυγαν "λίγο" νωρίτερα.
'Ενας ακόμα λόγος που οι σχετική τρομοκρατική αριθμο-λαγνεία είναι παντελώς άκυρη είναι το εξής :
Όταν η μέση ηλικία θανάτου από κωρονοϊό είναι τα 73 χρόνια όπως στην Ελλάδα η δήλωση πέθαναν "43 άνθρωποι" είναι απλά ανεπαρκής. Ο λόγος είναι ότι όταν με το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα να είναι γύρω στα 80 χρόνια, στην πραγματικότητα η απώλεια ετών προσδοκόμενης ζωής για την χώρα ειναι 43 * (80-73) = 301 Χρόνια ισοδύναμη δηλαδή με αυτή που προκαλεί η απώλεια 5 πιτσιρικάδων που θα πεθάνουν στα 20 χρόνια τους κάνοντας σούζες ένα σαββατοκύριακο ... (για τους σχολαστικούς: μη σταθμισμένα κατά φύλλο δείγματα)
Για αυτό ακριβώς όσοι μιλάνε για κλίμα κατατρομοκράτησης του πληθυσμού και για κατευθυνόμενο έλεγχο μαζών έχουν απόλυτο δίκιο ΑΣΧΕΤΑ της λοιπής παπαρολογικής και συνωμοσιολογικής συχνά προσέγγισης τους στα πράγματα ...
Για πες ειλικρινα. Εχει περασει απ την ελλαδα πιο καντέμης πρωθυπουργόςΤύπε αυτά τα σκέφτεσαι μόνος και τα γράφεις ή τα κάνεις από κάπου copy-paste;
Η λυση ειναι να απαγορευθει η εισοδος στις τραπεζες και στα ταμεια για οποιαδηποτε καταθεση ή αναληψη μικροτερη των 1.500 ευρω.
Οποιος θελει αναληψη, στο ΑΤΜ.
Οποιος θελει καταθεση, παλι στο ΑΤΜ με φακελο ή ηλεκτρονικα απο το σπιτι του.
Αρκετα πλεον.
Ρε τύπε δεν ειμαστε 10 χρονων.
Ξερουμε οτι κοσμος πεθαινει καθε μερα.
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αποδεχθουμε οτι θα πεθανουν ακομη μερικες χιλιαδες, ενω μπορουν να γλυτωσουν.
Αν εσενα δεν σε τρομοκρατει οτι πεθαινουν 1000 ατομα τη μερα σε γειτονικες σου χωρες απο την συγκεκριμενη αιτια, μαγκια σου και μπραβο σου.
Εμενα με τρομοκρατει.
Αν εσενα δεν σε νοιαζει να πεθανουν ο πατερας σου ή η μανα σου, επειδη φτασανε το προσδοκιμο οριο ζωης, εμενα για τους δικους μου με νοιαζει και θελω να τους εχω κι αλλα χρονια μαζι μου.
Λιάνα Κανέλλη: Εγώ δε δίνω τον μισό μισθό μου για τον κορονοϊό- Πώς το εξήγησε...
Λιάνα Κανέλλη: Εγώ δε δίνω τον μισό μισθό μου για τον κορονοϊό- Πώς το εξήγησε...