troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.068
- Πόντοι
- 5.506
αχ πως γλυτωσατε φετος.....και αν το πουλί μας είχε νύχι θα ήταν δάχτυλο ! Άσε ρε Κλοζερ να πούμε κ στην τελική ούτε καραντίνα έχουμε !
αχ πως γλυτωσατε φετος.....και αν το πουλί μας είχε νύχι θα ήταν δάχτυλο ! Άσε ρε Κλοζερ να πούμε κ στην τελική ούτε καραντίνα έχουμε !
τυπε θα ξεροχυνες με θανατικο παντου?και αν το πουλί μας είχε νύχι θα ήταν δάχτυλο ! Άσε ρε Κλοζερ να πούμε κ στην τελική ούτε καραντίνα έχουμε !
χαχα εμεις γλυτωσαμε?ο δικος σας αρρωστησε...αχ πως γλυτωσατε φετος.....
μιλάς με αν...εγω μιλάω με τα τωρα δεδομένα ουτε πουλμαντο δεν γεμιζει ο κορωνοιος!τυπε θα ξεροχυνες με θανατικο παντου?
το ειδες?αχ πως γλυτωσατε φετος.....
αρα δουλευουν τα μετρα τυπε ....αλλιως θα ειχαμε γινει μπεργκαμο..μιλάς με αν...εγω μιλάω με τα τωρα δεδομένα ουτε πουλμαντο δεν γεμιζει ο κορωνοιος!![]()
ποτε δεν θα γινόμασταν μπεργκαμο! Στο Ελλάδα πάντα 100 μλκες την πληρώνουν!αρα δουλευουν τα μετρα τυπε ....αλλιως θα ειχαμε γινει μπεργκαμο..
Η λυση ειναι να απαγορευθει η εισοδος στις τραπεζες και στα ταμεια για οποιαδηποτε καταθεση ή αναληψη μικροτερη των 1.500 ευρω.ρωτουσε η άλλη από το στουντιο τον ρεπόρτερ πες μας την οδο (της τραπεζας), για να ακουσει και καλα η αστυνομια να την πεσει στα γεροντάκια
πιο σιχαμα πεθαίνεις![]()
κουμουνισες τελειως αλανακι...παπαρηγα θα βγεις απο το σπιτι...
Αντε παλι
Την περασμενη παρασκευη το κιναλ προσφερε στο ΕΣΥ τον εξοπλισμο για 5 ΜΕΘ
Την δευτερα ξυπνησε και ο κουλης
στηριζω και πιστευω αση.....
Η λυση ειναι να απαγορευθει η εισοδος στις τραπεζες και στα ταμεια για οποιαδηποτε καταθεση ή αναληψη μικροτερη των 1.500 ευρω.
Οποιος θελει αναληψη, στο ΑΤΜ.
Οποιος θελει καταθεση, παλι στο ΑΤΜ με φακελο ή ηλεκτρονικα απο το σπιτι του.
Αρκετα πλεον.
μιλάς με αν...εγω μιλάω με τα τωρα δεδομένα ουτε πουλμαντο δεν γεμιζει ο κορωνοιος!![]()
To KINAΛ εχει αλλο ΑΦΜ.Τα πρόσφερε μαζί με τα πιστολιασμένα χρέη ή χωρίς;;;
Δεν κανεις λαθοςΣτο Βέλγιο 192 οι νεκροί σήμερα (μεταξύ των οποίων και μια 12χρονη). Το Βέλγιο έχει ίδιο πληθυσμό με εμάς αν δεν κάνω λάθος.