Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.534
Πόντοι
2.356
Ιταλία 10.779 νεκροί.

Ισπανία 6.500+ νεκροί.

Ελλάδα 39 νεκροί.
Ειναι απιστευτο αυτο που εχει καταφερει η χωρα μεχρι στιγμης τουλαχιστον ...
απλα ενα μεγαλο μπραβο στην κυβερνηση.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Συνεχίζουμε με καθαρό μυαλό.
Θέλω να ξέρω γιατί οι εργαζόμενοι που έχουν μεινει ενεργοί και νταραβεριζονται με πολλά ατομα πηγαίνοντας δουλειά, κατά την δουλειά και επιστρέφοντας από δουλειά, με ένα χαρτί παρατεταμένης ισχυος θεωρούνται κομπλέ
ενώ ενας άλλος που έχει κάποια υποχρέωση
και δεν ψωλαρει στον δρόμο, θεωρείται εν δυνάμει επικίνδυνος ή πρέπει να προσέχει και πρέπει να φτιάχνει συνεχεια χαρτιά ή να στέλνει μηνύματα.
Θέλω να ξέρω πως γίνεται ξαφνικά να γεμισαμε ζωοφιλους και αθλητές.
Θέλω να είμαστε όλοι ίσοι λοιπόν.
Η βγαίνουν όλοι έξω ή κάθονται όλοι μέσα.
Τα επιλεκτικά είναι της πουτσας.
Φυσικά δεν γίνεται να κάτσουμε όλοι μέσα γιατί πολύ απλά κανείς δεν θα το τηρήσει αυτό δεδομένου ότι κάτι θα χρειαστεί. Αναφέρομαι πάντα σε ανάγκες και βασικές επιθυμίες. Όχι σε ψωλοπερπατημα που για ορισμένους ίσως κι αυτό να είναι βασικό.
Η ανθρωπότητα δεν υποκύπτει κι η ελευθερία δεν παζαρευεται.
Δεν χρειάζεται να ανήκεις σε παράταξη για να τα σκεφτείς αυτά ούτε να μιλάς με περισπουδαστες εκφράσεις για να το παίξεις ιστορία σε ένα φόρουμ.

Αυτά...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Ρε πως ξετρυπώνουν σιγά - σιγά οι αντιεξουσιαστές, φασίστες, κομμουνιστές και λοιποί διαταραγμένοι...
Μύρισαν το αίμα της κοινωνίας που αιμορραγεί και έρπουν προς τα εκεί...
Ερπετά, κερασφόρα, φολιδωτά...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Το μένουμε σπίτι ειναι αοριστο και λειψο.
Τι εννοεί; Δεν εξηγεί.
Μένουμε σπίτι ναι συμφωνώ.
Μένουμε σπίτι όμως και δεν βγαίνουμε ποτέ έξω και για κανέναν λόγο;
Τι σημαίνει μένουμε σπίτι;
Ότι δεν πάμε για μπάνιο στην άλλη ακρη της γης παρέα με άλλους δέκα ναι συμφωνώ ή δεν το κουναμε;
Εγώ όπως το διαβάζω καταλαβαίνω το δεύτερο και μετά έρχονται οι εξηγησεις όπως βλέπω.
Δεν μου άρεσε το μένουμε. Δεν μου άρεσε ότι όλοι είμαστε ίσοι και καλά όταν ο ένας ζει μόνος σε 500 τ.μ κι ο άλλος σε 80 με άλλα άτομα.
Πως μένουμε δηλαδή; Μαζί μένουμε ή μαζι την παλευουμε; δεν είμαστε ολοι 600 ετων.
Δεν είμαστε όλοι καβατζωμενοι άρα και χεστηδες. Δεν είμαστε ολοι με βύσματα.
Κι αλλα πολλά.
Καλύτερα να εγραφαν περί προσοχής.
Πάλι καλά που η κυβέρνηση έβαλε παραμέτρους γιατί πάντα θα υπάρχουν βασικές αναγκες και υποχρεώσεις.
Δεν ζηταμε να κάνουνε συναυλίες και να φτερνιζομαστε ο ένας στον άλλον.
Μία χαρά προσέχουμε. Μένουμε προσεκτικοί.
Αυτό μου αρέσει και μου δίνει ζωή.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ρε πως ξετρυπώνουν σιγά - σιγά οι αντιεξουσιαστές, φασίστες, κομμουνιστές και λοιποί διαταραγμένοι...
Μύρισαν το αίμα της κοινωνίας που αιμορραγεί και έρπουν προς τα εκεί...
Ερπετά, κερασφόρα, φολιδωτά...

Συμφωνώ και χαίρομαι που δεν ανηκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες.
Όταν ξανανοίξει ή ενημέρωση κι αν τυχόν ανοίξει, θα γελαω με τις επιτυχίες και τους καυγάδες για τα στείρα γαμησια όπως και με τους καυγάδες για το ποιος ήταν πιο μπρουταλ.
Το γέλιο είναι ζωη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Θέλετε να κάτσουμε όλοι μέσα; Οκ.

ΟΛΟΙ!!!

Κάνα τεστ θα γίνει η απλώς θα λέμε κάτσε σπίτι;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506

Το μισο φόρουμ λέει μπράβο και το άλλο μισό ότι τα νούμερα είναι ψεύτικα.
Άρα εγώ δεν ξέρω τίποτα.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Από το protagon - απλά, λιτά και περιεκτικά:

[...]

είναι άλλο η συναίνεση στην αντιμετώπιση της κρίσης και άλλο η αφωνία:

[tt]- Δεν είναι δυνατόν ας πούμε ο κ. Πέτσας να μη θεωρεί επιβεβλημένο να δώσει πειστικές απαντήσεις γιατί διπλασιάστηκε το κλειστό νοσήλιο των ιδιωτικών ΜΕΘ, τη στιγμή που υποτίθεται ότι λόγω της πρωτοφανούς υγειονομικής και οικονομικής απειλής αυτές επιτάσσονται. Η απάντηση ότι ο διπλασιασμός περιλάμβανε και τις αποζημιώσεις των εργαζομένων προκαλεί τον κοινό νού —δηλαδή μέχρι τότε οι ασθενείς έμπαιναν και έγβαιναν στις μονάδες χωρίς διαμεσολάβηση εργαζομένων;

- Δεν είναι ανεκτό να μην υπάρχουν επαρκείς εξηγήσεις γιατί ο μοριακός έλεγχος έχει τέτοιες αποκλίσεις τιμών μεταξύ των ιδιωτικών εργαστηρίων, τη στιγμή που όλες οι αναλύσεις τελικά γίνονται στα τρία εργαστήρια του κράτους- κερδοσκοπούν κάποιοι τούτη την ώρα, και γιατί δεν έχουμε απαντήσεις τουλάχιστον ισόποσες με αυτές στο τουίτ του Κούλογλου; Πώς βρίσκουν αντιδραστήρια οι ιδιώτες και δεν βρίσκουν τα δημόσια νοσοκομεία;

- Πώς γίνεται μετά τόσες εβδομάδες κρίσης η κυβέρνηση (αλλά και οι ιδιώτες) να μην έχουν μεριμνήσει για μαζική και επαρκή παραγωγή μασκών από βιοτεχνίες που αργούν;

- Πόσες ακριβώς προσλήψεις μόνιμου και προσωρινού χαρακτήρα υγειονομικού προσωπικού έχει πραγματοποιήσει το υπουργείο Υγείας πριν κάνει έκκληση για εθελοντές μεταξύ ακόμα και φοιτητών ιατρικής (δηλαδή χωρίς εμπειρία στην αυτοπροστασία) ή συνταξιούχων (δηλαδή κατηγορίας υψηλού κινδύνου);

- Τι ακριβώς εννοούν τούτη τη στιγμή όταν δίνουν στους γιατρούς επίδομα κατάρτισης; Δεν καταλαβαίνουν ότι οι γιατροί αυτοκαταρτίζονται στην πρώτη γραμμή;[/tt]

[...]

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.316
Πόντοι
2.636

Την παλεύεται ρε; Τι μπράβο στην κυβέρνηση;Τι έκανε ακριβώς;Που λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι αν ξεμύτισετε απ το σπίτι θα σας κλαιν οι ρέγγες;Ότι σαν κράτος δεν έχουμε καμία υποδομή και εργαλεία ένα μήνα μετά να αντιμετωπίσουμε ότι μας έρθει;

Εκτός αν εννοείς που έβγαλε τα μπατσικα με τις ντουντούκες να λεν του κόσμου να μείνει μέσα κ να μοιράζουν αβέρτα πρόστιμα,τότε ναι μπραβο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Εγώ ξέρω ένα πράγμα. Ότι όταν υπάρχει  σημαντικός λόγος να βγεις έξω, θα βγεις με άρτιο χαρτι συμπληρωμένο.
Πάλι καλά που το υπολόγισαν αυτό.
Σας αφήνω τώρα να πάω να χέσω.
Το γέλιο είναι ζωη.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.283
Πόντοι
506

30.03.2020, 09:00

USA (327εκατ. κάτοικοι): 2.514 νεκροί και 143.025 κρούσματα (2970 διασωληνωμένοι)
Germany (83εκατ. κάτοικοι): 541 νεκροί και 62.435 κρούσματα (1979 διασωληνωμένοι)
France (66εκατ. κάτοικοι): 2.611 νεκροί και 40.723 κρούσματα (4632 διασωληνωμένοι)
Italy (60εκατ. κάτοικοι): 10.779 νεκροί και 97.689 κρούσματα (3906 διασωληνωμένοι)
England (56εκατ. κάτοικοι): 1.231 νεκροί και 19.784 κρούσματα (δεν έχουμε στοιχεία)
Spain (46εκατ. κάτοικοι): 6.803 νεκροί και 80.110 κρούσματα (4165 διασωληνωμένοι)

Holland (17εκατ. κάτοικοι): 772 νεκροί και 10.930 κρούσματα (972 διασωληνωμένοι)
Greece (11εκατ. κάτοικοι): 39 νεκροί και 1.156 κρούσματα (66 διασωληνωμένοι)
Belgium (11εκατ. κάτοικοι): 431 νεκροί και 10.836 κρούσματα (867 διασωληνωμένοι)
Sweden (10εκατ. κάτοικοι): 110 νεκροί και 3.700 κρούσματα (255 διασωληνωμένοι)
Portugal (10εκατ. κάτοικοι): 119 νεκροί και 5.962 κρούσματα (89 διασωληνωμένοι)
Switzerland (9εκατ. κάτοικοι): 300 νεκροί και 14.869 κρούσματα (301 διασωληνωμένοι)

• Like
Αντιδράσεις: 968

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Την παλεύεται ρε; Τι μπράβο στην κυβέρνηση;Τι έκανε ακριβώς;Που λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι αν ξεμύτισετε απ το σπίτι θα σας κλαιν οι ρέγγες;Ότι σαν κράτος δεν έχουμε καμία υποδομή και εργαλεία ένα μήνα μετά να αντιμετωπίσουμε ότι μας έρθει;

Εκτός αν εννοείς που έβγαλε τα μπατσικα με τις ντουντούκες να λεν του κόσμου να μείνει μέσα κ να μοιράζουν αβέρτα πρόστιμα,τότε ναι μπραβο

Ρε συναγωνιστή μια ερώτηση. Πώς ΕΣΎ θα καταλάβεις δηλαδή ότι η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της στη συγκεκριμένη κρίση;;; Είμαι πολύ περίεργος.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
:2funny:

Συνημμένα

• 91795304_2451490961827943_1135380617651814400_n.jpg
    91795304_2451490961827943_1135380617651814400_n.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 26

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.400
Πόντοι
5.506

Ετοιμασου να ακουσεις τα πουστλουκια σου και συ «Μητσοτοσκυλο»  :grin: :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.400
Πόντοι
5.506
Το μένουμε σπίτι ειναι αοριστο και λειψο.
Τι εννοεί; Δεν εξηγεί.
Μένουμε σπίτι ναι συμφωνώ.
Μένουμε σπίτι όμως και δεν βγαίνουμε ποτέ έξω και για κανέναν λόγο;
Τι σημαίνει μένουμε σπίτι;
Ότι δεν πάμε για μπάνιο στην άλλη ακρη της γης παρέα με άλλους δέκα ναι συμφωνώ ή δεν το κουναμε;
Εγώ όπως το διαβάζω καταλαβαίνω το δεύτερο και μετά έρχονται οι εξηγησεις όπως βλέπω.
Δεν μου άρεσε το μένουμε. Δεν μου άρεσε ότι όλοι είμαστε ίσοι και καλά όταν ο ένας ζει μόνος σε 500 τ.μ κι ο άλλος σε 80 με άλλα άτομα.
Πως μένουμε δηλαδή; Μαζί μένουμε ή μαζι την παλευουμε; δεν είμαστε ολοι 600 ετων.
Δεν είμαστε όλοι καβατζωμενοι άρα και χεστηδες. Δεν είμαστε ολοι με βύσματα.
Κι αλλα πολλά.
Καλύτερα να εγραφαν περί προσοχής.
Πάλι καλά που η κυβέρνηση έβαλε παραμέτρους γιατί πάντα θα υπάρχουν βασικές αναγκες και υποχρεώσεις.
Δεν ζηταμε να κάνουνε συναυλίες και να φτερνιζομαστε ο ένας στον άλλον.
Μία χαρά προσέχουμε. Μένουμε προσεκτικοί.
Αυτό μου αρέσει και μου δίνει ζωή.

Ττπε, αν ξεκολλησεις απο το λαικισμο και τη μαλακια καποιων σκατοψυχων που κυκλοφορουν και εδω μεσα, το «μενουμε σπιτι» ειναι ΠΡΟΤΡΟΠΗ για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και περα απ αυτο υπαρχουν μια χαρα διαφορες δυνατοτητες μετακινησεων στα πλαισια των βασικων αναγκων.

Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Και ναι, επειδη ειμαστε ζωα ορθια, σκετη η προτροπη δεν εχει κανενα αποτελεσμα, ηταν επιτακτικη αναγκη να παρθουν μετρα και να υπαρχει και ο φοβος προστιμων.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.316
Πόντοι
2.636
Ρε συναγωνιστή μια ερώτηση. Πώς ΕΣΎ θα καταλάβεις δηλαδή ότι η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της στη συγκεκριμένη κρίση;;; Είμαι πολύ περίεργος.

Ας αρχίσει πρώτα με το να μην βγάζει ψεύτικα διαγγέλματα καθώς και να μην κουνά το δάχτυλο στον κοσμάκη λέγοντας του τι να κάνει ,αλλά να λέει τι η ίδια κάνει ως κυβέρνηση.Κατι που μέχρι τώρα δεν εχει γίνει και τα νούμερα που είναι χαμηλά οφείλονται στον κόσμο που δεν το κουνά ρούπι απ το σπιτι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.400
Πόντοι
5.506
Το μισο φόρουμ λέει μπράβο και το άλλο μισό ότι τα νούμερα είναι ψεύτικα.
Άρα εγώ δεν ξέρω τίποτα.

Τυπε, ισχυει οτι και στην εξω κοινωνια με τα νουμερα ελαφρως αυξημενα  υπερ των βλαμμενων:

Επισημως, μετα το δημοψηφισμα του Ιουλιου του 2015, το ~61% της Ελληνικης κοινωνιας ειναι βλαμμενοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.400
Πόντοι
5.506

Καλως ορισες και συ στο γκρουπακι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ας αρχίσει πρώτα με το να μην βγάζει ψεύτικα διαγγέλματα καθώς και να μην κουνά το δάχτυλο στον κοσμάκη λέγοντας του τι να κάνει ,αλλά να λέει τι η ίδια κάνει ως κυβέρνηση.Κατι που μέχρι τώρα δεν εχει γίνει και τα νούμερα που είναι χαμηλά οφείλονται στον κόσμο που δεν το κουνά ρούπι απ το σπιτι
ρε τύπε και τι μπορεί να κάνει ένα κράτος σε μια τέτοια κατάσταση? η να βρει το εμβόλιο ή να θέσει τον πληθυσμό σε καραντίνα. Θέλεις δηλαδή να σου εκτυπώσει εγγύηση με την υπογραφή του πρωθυπουργού ότι όταν πας για καφέ δεν θα υπάρχει άρρωστος στα 500 μέτρα?

Σε αυτόν τον τομέα έχουν κάνει καλά. Το σημαντικό είναι ότι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσουν το σύστημα υγείας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom