Ειναι απιστευτο αυτο που εχει καταφερει η χωρα μεχρι στιγμης τουλαχιστον ...Ιταλία 10.779 νεκροί.
Ισπανία 6.500+ νεκροί.
Ελλάδα 39 νεκροί.
απλα ενα μεγαλο μπραβο στην κυβερνηση.
Ειναι απιστευτο αυτο που εχει καταφερει η χωρα μεχρι στιγμης τουλαχιστον ...Ιταλία 10.779 νεκροί.
Ισπανία 6.500+ νεκροί.
Ελλάδα 39 νεκροί.
Ρε πως ξετρυπώνουν σιγά - σιγά οι αντιεξουσιαστές, φασίστες, κομμουνιστές και λοιποί διαταραγμένοι...
Μύρισαν το αίμα της κοινωνίας που αιμορραγεί και έρπουν προς τα εκεί...
Ερπετά, κερασφόρα, φολιδωτά...
Ειναι απιστευτο αυτο που εχει καταφερει η χωρα μεχρι στιγμης τουλαχιστον ...
Την παλεύεται ρε; Τι μπράβο στην κυβέρνηση;Τι έκανε ακριβώς;Που λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι αν ξεμύτισετε απ το σπίτι θα σας κλαιν οι ρέγγες;Ότι σαν κράτος δεν έχουμε καμία υποδομή και εργαλεία ένα μήνα μετά να αντιμετωπίσουμε ότι μας έρθει;
Εκτός αν εννοείς που έβγαλε τα μπατσικα με τις ντουντούκες να λεν του κόσμου να μείνει μέσα κ να μοιράζουν αβέρτα πρόστιμα,τότε ναι μπραβο
wow!Ειναι απιστευτο αυτο που εχει καταφερει η χωρα μεχρι στιγμης τουλαχιστον ...
Το μένουμε σπίτι ειναι αοριστο και λειψο.
Τι εννοεί; Δεν εξηγεί.
Μένουμε σπίτι ναι συμφωνώ.
Μένουμε σπίτι όμως και δεν βγαίνουμε ποτέ έξω και για κανέναν λόγο;
Τι σημαίνει μένουμε σπίτι;
Ότι δεν πάμε για μπάνιο στην άλλη ακρη της γης παρέα με άλλους δέκα ναι συμφωνώ ή δεν το κουναμε;
Εγώ όπως το διαβάζω καταλαβαίνω το δεύτερο και μετά έρχονται οι εξηγησεις όπως βλέπω.
Δεν μου άρεσε το μένουμε. Δεν μου άρεσε ότι όλοι είμαστε ίσοι και καλά όταν ο ένας ζει μόνος σε 500 τ.μ κι ο άλλος σε 80 με άλλα άτομα.
Πως μένουμε δηλαδή; Μαζί μένουμε ή μαζι την παλευουμε; δεν είμαστε ολοι 600 ετων.
Δεν είμαστε όλοι καβατζωμενοι άρα και χεστηδες. Δεν είμαστε ολοι με βύσματα.
Κι αλλα πολλά.
Καλύτερα να εγραφαν περί προσοχής.
Πάλι καλά που η κυβέρνηση έβαλε παραμέτρους γιατί πάντα θα υπάρχουν βασικές αναγκες και υποχρεώσεις.
Δεν ζηταμε να κάνουνε συναυλίες και να φτερνιζομαστε ο ένας στον άλλον.
Μία χαρά προσέχουμε. Μένουμε προσεκτικοί.
Αυτό μου αρέσει και μου δίνει ζωή.
Ρε συναγωνιστή μια ερώτηση. Πώς ΕΣΎ θα καταλάβεις δηλαδή ότι η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της στη συγκεκριμένη κρίση;;; Είμαι πολύ περίεργος.
Το μισο φόρουμ λέει μπράβο και το άλλο μισό ότι τα νούμερα είναι ψεύτικα.
Άρα εγώ δεν ξέρω τίποτα.
Την παλεύεται ρε; Τι μπράβο στην κυβέρνηση;Τι έκανε ακριβώς;Που λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι αν ξεμύτισετε απ το σπίτι θα σας κλαιν οι ρέγγες;Ότι σαν κράτος δεν έχουμε καμία υποδομή και εργαλεία ένα μήνα μετά να αντιμετωπίσουμε ότι μας έρθει;
Εκτός αν εννοείς που έβγαλε τα μπατσικα με τις ντουντούκες να λεν του κόσμου να μείνει μέσα κ να μοιράζουν αβέρτα πρόστιμα,τότε ναι μπραβο
ρε τύπε και τι μπορεί να κάνει ένα κράτος σε μια τέτοια κατάσταση? η να βρει το εμβόλιο ή να θέσει τον πληθυσμό σε καραντίνα. Θέλεις δηλαδή να σου εκτυπώσει εγγύηση με την υπογραφή του πρωθυπουργού ότι όταν πας για καφέ δεν θα υπάρχει άρρωστος στα 500 μέτρα?Ας αρχίσει πρώτα με το να μην βγάζει ψεύτικα διαγγέλματα καθώς και να μην κουνά το δάχτυλο στον κοσμάκη λέγοντας του τι να κάνει ,αλλά να λέει τι η ίδια κάνει ως κυβέρνηση.Κατι που μέχρι τώρα δεν εχει γίνει και τα νούμερα που είναι χαμηλά οφείλονται στον κόσμο που δεν το κουνά ρούπι απ το σπιτι