tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 3.506
Ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις πως γίνεται ή διαδικασία; Γιατί όπου πάρω δεν απαντά κανείς.
δεν εχω δοκιμασει αλλα ψαξου εδω μηπως βγαλεις ακρηΕυχαριστώ. Μήπως ξέρεις πως γίνεται ή διαδικασία; Γιατί όπου πάρω δεν απαντά κανείς.
τσεκαρε κ εδωδεν εχω δοκιμασει αλλα ψαξου εδω μηπως βγαλεις ακρη
www.kep.gov.gr/portal/page/portal/kep/onlineApps]http://www.kep.gov.gr/portal/page/portal/kep/onlineApps[/url]
Τα εργοστάσια τα έκλεισαν οι κομμουνιστές από το 80 και μετάΘα βαλει μπρος τα εργοστασια ο Κουλης![]()
![]()
Τι θα γίνουν οι εκατοντάδες χιλιάδες
μπορεί και πάνω από 1 εκ.
μεροκαματιάρηδες
που τώρα ΔΕΝ έχουν λεφτά ;
Οι Ρομά;
Οι μετανάστες ;
Θα αντέξουν την πείνα ή θα αρχίσουν επιθέσεις
σε σουπερ μάρκετ
Τέλειο timing για τον Μπέζος: Πουλησε μετοχές λίγο πριν το κραχ της αγοράς
Δεν έχασαν όλοι από την κατάρρευση των χρηματιστηρίων που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19. Ο Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, είναι κατά 5,5 δισ. δολάρια πλουσιότερος σήμερα από ότι ήταν στην αρχή του έτους. Όπως αναφέρει η Guardian το χαρτοφυλάκιο του σε μετοχές, στο οποίο κυριαρχούν οι μετοχές της Amazon, αυξήθηκε κατά 3,9 δισ. δολάρια μόνο την Πέμπτη, φθάνοντας στα 120 δισ. δολάρια – αρκετά για να αγοράσει 188.000 ράβδους χρυσού (με δεδομένη ακόμη και την αύξηση της τιμής του χρυσού).
Ατιμε κοβιντ
Αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα
Τυπε ελπιζω ολοι αυτοι να μην την πεσουν στους καδους γιατι θα μεινω εγω νηστικος μετα :S :S :S
αν εχεις να δινεις 150αρικα στους μαφιοζους τοτε εχει νοημαΤην πείνα την βολευεις για κάποιο καιρό γιατί την κουτσοβγαζεις.
Την δίψα οκ γιατί νερό υπάρχει.
Αυτό που δεν αντέχεται ειναι η κλεισούρα κι η απομόνωση από τους ανθρώπους που θες να δεις. Ποιοι είναι αυτοί ;
Φυσικά ή γκομενα. Οπότε βγαινεις έξω προσεκτικά και δεν υποχωρεις ποτέ.
Από το να καταντήσεις ερείπιο σε τζάμια πολυκατοικιων με τρεμάμενα χέρια και άγχος όπως πολλοί και χωρίς καμία εγγύηση υγείας αν μείνεις μέσα, καλύτερα βγαινεις προσεκτικά και παίρνεις ενέργεια και ζωή.
Αλλιώς τι νόημα έχει;
αν εχεις να δινεις 150αρικα στους μαφιοζους τοτε εχει νοημα
αν εχεις να δινεις 150αρικα στους μαφιοζους τοτε εχει νοημα
Σύμφωνα με όσα είχαμε δει στο παρελθόν μέχρι και τη πρόσφατη αποστολή βοήθειας στην Ιταλία ...
...αν βρεί ολοκληρωμένη θεραπεία η Ρωσία πιθανώς να της κλείσουν τον εναέριο χώρο από Σκανδιναβία μέχρι Ελλάδα για να μην το εξάγει μέχρι να το βρουν ή να επιτύχουν σκοπούς αυτοί που μπορούν και ελέγχουν το ΝΑΤΟ!
Είναι πολλά αυτά που παίζονται σε ανώτατο επίπεδο..
Με το "κόμπλεξ"(δαιμονοποίηση-στοχοποίηση) που καλλιεργεί η Δύση έναντι της Ρωσίας του Πούτιν δεν είναι τόσο απίθανο σενάριο!
Σωστα αλλωστε εχει ατελειωτα λεφτα να δινει!!! Δες Ιταλια και Ισπανια τι ερχεται!!!!
Μην μπερδεύεις τις σοβιετικές χώρες με την πουτινική Ρωσία! Άλλο λέω παραπάνω!Καλά οι Ρώσοι έχουν την πετριά ότι είναι αθάνατοι. Είναι γνωστό ότι σε Σοβιετικές χώρες γινονταν καπου καπου εγχειρήσεις χωρίς πλήρη απολύμανση.
Παρακαλειται ο ρωσοφιλος και Ρωσογνωστης σιτιζεν να αναλυσει το θέμα καλύτερα.
Βγαινουμε προσεκτικά. Αλλιώς ας έρθει ένας να μου εξηγήσει πως οι ζωοφιλοι, οι αθλητές, οι λίγοι που έμειναν να δουλεύουν, όσοι βοηθούν γερους και γριές κτλ δεν κινδυνεύουν ή δεν μεταδίδουν ενώ εγώ κι όποιος θέλει να βγει έξω χωρις άσκοπη μετακίνηση βέβαια αλλά για άλλους σοβαρούς λόγους κινδυνεύει ή μεταδιδει εν αντίθεση με τους παραπάνω λογους που εγκρίθηκαν άρα είναι σοβαροί μόνο εκείνοι αλλάζουν όλα. Μόλις λύσουν το γρίφο κάθομαι μέσα εγώ.