jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Με τον υπουργό Καλοχαιρέτ@;
Με τον μαυρογιαλουρο
Με τον υπουργό Καλοχαιρέτ@;
κραταει εξ απαλων ονυχων η φιλια τους,τωρα που το σκέφτομαι κι εμεις ανταλλάξαμε καποια ποστ δεν αξίζουμε ένα διορισμο καπου :-(![]()
![]()
Θείο και στρατό μαζί δεν ήσασταν?
Την υγεια μας να' χουμε τύπεΕν μέσω πανδημίας, μέσα σε λίγες ώρες κατάφερες να κουτουπώσεις ένα γυναικάκι που μπήκε κατά λάθος εδώ μέσα, και να πάρεις και κυβερνητική θέση.
Η κορύφωση θα είναι να πάρεις το γυναικάκι βοηθό σου στο κυβερνητικό σου καθήκον.
Θεωρουμε παντα ως δεδομενο οτι ο αστυνομικος ειναι αρκετα εξυπνος και ενημερος ωστε να ξερει οτι η οδός σου ειναι καπου εκει κοντα δηλαδη
Τι ώρα σχολάς εσύ ?Θα μπει όπου να' ναι ο Νασος Αθανασιαδης τύπε και θα μας ενημερωσει επ' αυτου
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ
ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ
ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
ΑΑΑΑ
ΟΟΟ
ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ
Κανονικα ειναι ως τις 3 αλλά θα φυγω σε λιγακι, εχω να ξυπνησω νωρις γιατι θα παω στο γραφειο μια βολταΤι ώρα σχολάς εσύ ?
Κανονικα ειναι ως τις 3 αλλά θα φυγω σε λιγακι, εχω να ξυπνησω νωρις γιατι θα παω στο γραφειο μια βολτα
ουτε καν γυρισαν να με κοιταξουν τυπε :S :S :S
Το γράφω εδώ που έχει κόσμο μπας και βρω απάντηση. Θέλω Κεπ ανοικτό αύριο.
Τι κάνω; Ακούω.
Ευχαριστώ.
Η Ολλανδια εχει 18 εκατομμυρια τουριστες τον χρονο
Πώς γινεται το Αμστερνταμ να εχει 1 εκατομμυριο τη μερα?
Μα δεν αμφιβαλλω καθολου τύπε
Εξαλλου θυμαμαι ποσο αποτελεσματικη και παραγωγικη ηταν η Φωφη ως αναπληρώτρια υπουργός του Σαμαρα
Ο λυκουρέζος ειναι?Tετοια βολτα τυπε:S :S :S
Μεινε σπιτι τυπε :S :S :S
Δεν ξέραν τύπε ότι ήσουν ο Ιάκωβος του Μπου![]()
www.ethnos.gr/ellada/96660_koronoios-pos-tha-exypiretoyn-ta-kep-toys-polites-ti-allazei]https://www.ethnos.gr/ellada/96660_koronoios-pos-tha-exypiretoyn-ta-kep-toys-polites-ti-allazei[/url]Τυπε έχεις ιδιαίτερο χιούμορ και σε γουσταρω αλλά θέλω Κεπ ανοικτό.
Υπάρχει λόγος για ένα παραβολο να πληρωσω.