alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος σου ειπε οτι την εχω αρνηθει?[/tt]Μλκι@ έκανες, επρεπε να δεχτείς την θέση στο γραφείο υπουργού.. :S :S :S
Ποιος σου ειπε οτι την εχω αρνηθει?[/tt]Μλκι@ έκανες, επρεπε να δεχτείς την θέση στο γραφείο υπουργού.. :S :S :S
Τρολάρεις,Δεν ειναι πενιχρες απολαβες 6 χιλιαδων το μηνα, αλλά μην τρελαθουμε οτι ετσι "βγαζεις λεφτα απο την πολιτικη".
Καλυτερη φαση ειναι ευρωβουλευτης, με 20 χιλ το μηνα.
ναι θα συγκλονιστούμε για το τι κυκλοφορει αναμεσα μας,θα δουμε κι εμεις τις αντοχες μας κι αν ξεμπερδεψουμε του χρονου θα μαστε όπως και πριν :S :S :Sτου μουνου το πανηγυρι θα εχει να γινει οταν τελειωσει η φαση...
Πηγα πριν λιγο σε ενα περιπτερο 70 μετρα απο το σπιτι μου , και στο δρομο μεχρι να φτασω 4 της Διας και στο περιπτερο μπροστα σταματημενο μπατσικο. :S :S :S
Ο μούσχαρος της χα,που έλεγε πως καίει πολύ το Μερσεντές καλαματα-αθηνα..θυμασαι Ταμιλο?σε κατι επιτροπες που πηγαιναν κι εμαθε ότι κοπηκε η εξτρα χρηματοδοτηση"Τι τζαμπα θα ρχομαστε?"
σκεψου τωρα να βγουμ κατι τέτοιοι και να σου πουν περι εθελοντισμου :-( :S :S :S
Απο το κρατητηριο γραφεις τύπε?Πηγα πριν λιγο σε ενα περιπτερο 70 μετρα απο το σπιτι μου , και στο δρομο μεχρι να φτασω 4 της Διας και στο περιπτερο μπροστα σταματημενο μπατσικο. :S :S :S
σε σταματησανΠηγα πριν λιγο σε ενα περιπτερο 70 μετρα απο το σπιτι μου , και στο δρομο μεχρι να φτασω 4 της Διας και στο περιπτερο μπροστα σταματημενο μπατσικο. :S :S :S
τα κανανε και τα περιπτερα everest :SΠηγα πριν λιγο σε ενα περιπτερο 70 μετρα απο το σπιτι μου , και στο δρομο μεχρι να φτασω 4 της Διας και στο περιπτερο μπροστα σταματημενο μπατσικο. :S :S :S
Καλαματα-Αθηνα με μερσεντες σημαινει για βενζινη και διοδια 180 ευρω μπρος πισωΟ μούσχαρος της χα,που έλεγε πως καίει πολύ το Μερσεντές καλαματα-αθηνα..![]()
Έστειλες μήνυμα?
ναι τυπε άσο ημίχρονο σκυλος βόλτα 2 τελικο φαρμακείοΈστειλες μήνυμα?
Είπες θα το σκεφτείς; :S :S :SΠοιος σου ειπε οτι την εχω αρνηθει?
σε σταματησαν:S :S :S
πεσε μπρουμητα κατω απο τα αυτοκινητα και αρχισε να σερνεσε αργα για το σπιτι....Πηγα πριν λιγο σε ενα περιπτερο 70 μετρα απο το σπιτι μου , και στο δρομο μεχρι να φτασω 4 της Διας και στο περιπτερο μπροστα σταματημενο μπατσικο. :S :S :S
Όποτε φίλε τι προτείνεις; Να ακολουθήσουμε την ανοσία της αγέλης; Πιστεύεις ότι στην Ελλάδα θα πετύχει;
Οχι ρε τυπε τρελος εισαιγια κοντινες αποστασεις δε σου λενε τιποτα, σιγα να μην στελνεις μηνυμα και για να βγεις να πεταξεις τα σκουπιδια. :S :S :S
Και που ξερει το οργανο οτι εσυ ρε τύπε δεν εχεις ξεκινησει τρια-τεσσερα χιλιομετρα πιο μακρια?Οχι ρε τυπε τρελος εισαιγια κοντινες αποστασεις δε σου λενε τιποτα, σιγα να μην στελνεις μηνυμα και για να βγεις να πεταξεις τα σκουπιδια. :S :S :S
πεσε μπρουμητα κατω απο τα αυτοκινητα και αρχισε να σερνεσε αργα για το σπιτι....
αν πλσιασουν νιαουρισε....οι μπατσοι ειναι βλακες θα σε περασουν για γατα