Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.418
Πόντοι
5.506
Ας αρχίσει πρώτα με το να μην βγάζει ψεύτικα διαγγέλματα καθώς και να μην κουνά το δάχτυλο στον κοσμάκη λέγοντας του τι να κάνει ,αλλά να λέει τι η ίδια κάνει ως κυβέρνηση.Κατι που μέχρι τώρα δεν εχει γίνει και τα νούμερα που είναι χαμηλά οφείλονται στον κόσμο που δεν το κουνά ρούπι απ το σπιτι

Πες μας τυπε τη δικη σου αληθεια, δυαδωσται......

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Ττπε, αν ξεκολλησεις απο το λαικισμο και τη μαλακια καποιων σκατοψυχων που κυκλοφορουν και εδω μεσα, το «μενουμε σπιτι» ειναι ΠΡΟΤΡΟΠΗ για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και περα απ αυτο υπαρχουν μια χαρα διαφορες δυνατοτητες μετακινησεων στα πλαισια των βασικων αναγκων.

Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Και ναι, επειδη ειμαστε ζωα ορθια, σκετη η προτροπη δεν εχει κανενα αποτελεσμα, ηταν επιτακτικη αναγκη να παρθουν μετρα και να υπαρχει και ο φοβος προστιμων.
Ετσι. Χωρίς Λεβιάθαν δεν γίνεται δουλειά... :S :S :S

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Εξαιρετικό fanzin από τα παιδιά της κατάληψης παπουτσάδικο

Συνημμένα

• λιγοΣΑΣ-scaled.jpg
    λιγοΣΑΣ-scaled.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 27

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.418
Πόντοι
5.506
Ετσι. Χωρίς Λεβιάθαν δεν γίνεται δουλειά... :S :S :S

Δυστυχως τυπε Πουτσα, ο Ελληνας μονο με μαστιγιο συμμορφωνεται. Χωρις ταο και λο δεν εχει προκοπη. Ευτυχως και οι βλαμμενοι που διαβαζουμε αναμεσα μας γραφουν τις παπαριες τους απο τον καναπε τους μαντρωμενοι.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ας αρχίσει πρώτα με το να μην βγάζει ψεύτικα διαγγέλματα καθώς και να μην κουνά το δάχτυλο στον κοσμάκη λέγοντας του τι να κάνει ,αλλά να λέει τι η ίδια κάνει ως κυβέρνηση.Κατι που μέχρι τώρα δεν εχει γίνει και τα νούμερα που είναι χαμηλά οφείλονται στον κόσμο που δεν το κουνά ρούπι απ το σπιτι

Κάτσε ψάξε τί έχει κάνει η κυβέρνηση. Τα μέσα πληροφόρησης τα έχεις, την κριτική σκέψη την έχεις, δεδομένα από διεθνείς οργανισμούς για ΟΛΕΣ τις χώρες τα έχεις.....ένωσέ τα και βγάλε συμπέρασμα. Ελπίζω να μην είσαι τίποτα ΣΥΡΙΖΑ ή άλλη αριστερή παραφυάδα.....

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
πρωτη φορα βλεπω φυλακισμενους να απαιτουν σκληροτερες ποινες απο αυτες που αδικα τους εχουν επιβαλει

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τύποι εγώ πάντως σήμερα το πρωί που βγήκα τους ειδα ψιλογεματους τους δρόμους. Τι ντεμεκ καραντίνα είναι αυτή?

Θα με πει βέβαια κάποιος "εσύ ρε μάγκα γιατί βγήκες" και θα έχει δίκιο  :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Τύποι εγώ πάντως σήμερα το πρωί που βγήκα τους ειδα ψιλογεματους τους δρόμους. Τι ντεμεκ καραντίνα είναι αυτή?

Θα με πει βέβαια κάποιος "εσύ ρε μάγκα γιατί βγήκες" και θα έχει δίκιο  :S

Ισχυει εχει σχετικα κινηση εξω
Στις τραπεζες ουρα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κουλη θελατε;;;

Φατε κουλη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256
Ξεχειλιζει το νημα ηλιθιοτητα,σκατοψυχια και γελοιοτητα...μιλαμε αμα εμπαινε ο Αινσταιν και διαβαζε τα οσα γραφουν οι διαφορες αμοιβαδες θα γινοταν Κατμαν. :grin:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Το μένουμε σπίτι ειναι αοριστο και λειψο.
Τι εννοεί; Δεν εξηγεί.
Μένουμε σπίτι ναι συμφωνώ.
Μένουμε σπίτι όμως και δεν βγαίνουμε ποτέ έξω και για κανέναν λόγο;
Τι σημαίνει μένουμε σπίτι;
Ότι δεν πάμε για μπάνιο στην άλλη ακρη της γης παρέα με άλλους δέκα ναι συμφωνώ ή δεν το κουναμε;
Εγώ όπως το διαβάζω καταλαβαίνω το δεύτερο και μετά έρχονται οι εξηγησεις όπως βλέπω.
Δεν μου άρεσε το μένουμε. Δεν μου άρεσε ότι όλοι είμαστε ίσοι και καλά όταν ο ένας ζει μόνος σε 500 τ.μ κι ο άλλος σε 80 με άλλα άτομα.
Πως μένουμε δηλαδή; Μαζί μένουμε ή μαζι την παλευουμε; δεν είμαστε ολοι 600 ετων.
Δεν είμαστε όλοι καβατζωμενοι άρα και χεστηδες. Δεν είμαστε ολοι με βύσματα.
Κι αλλα πολλά.
Καλύτερα να εγραφαν περί προσοχής.
Πάλι καλά που η κυβέρνηση έβαλε παραμέτρους γιατί πάντα θα υπάρχουν βασικές αναγκες και υποχρεώσεις.
Δεν ζηταμε να κάνουνε συναυλίες και να φτερνιζομαστε ο ένας στον άλλον.
Μία χαρά προσέχουμε. Μένουμε προσεκτικοί.
Αυτό μου αρέσει και μου δίνει ζωή.
Πολύ σωστά τα λες φίλε μου..Μόνο που ξέχασες τους Μαχμουτηδες που κυκλοφορούν 15 άτομα μαζί.. Για όλα ισους..

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Γνωρίζουμε ότι το πλέον αποτελεσματικό μέτρο προστασίας κατά του ιού κατα τις εξόδους από το σπίτι είναι ειδικές μάσκες, γάντια και γυαλιά προστασίας όπως και οινοπνευματούχα είδη καθαρισμού.

Το ελληνικό γκουβέρνο θα πρέπει να αναφερθεί ρητά στο τι ενέργειες έχει κάνει ώστε ο γενικός πληθυσμός να έχει πρόσβαση στον συγκεκριμένο εξοπλισμό και υλικά και να αφήσει κατά μέρος τα περί αυστηροποίησης και επ αόριστον παράτασης της καραντίνας.

Όταν το φάρμακο είναι χειρότερο από την αρρώστια, αλλάζεις φάρμακο.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ξεχειλιζει το νημα ηλιθιοτητα,σκατοψυχια και γελοιοτητα...μιλαμε αμα εμπαινε ο Αινσταιν και διαβαζε τα οσα γραφουν οι διαφορες αμοιβαδες θα γινοταν Κατμαν. :grin:
το καλο ειναι οτι εχεις το γνωθι σαυτον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom