Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Το κακο δεν ειναι οι νεκροι αλλα οτι αυξηθηκαν παλι τα νεα κρουσματα...το εχουν χασει τελειως το παιχνιδι οι μακαροναδες.Θα αργησουν πολυ να σηκωσουν κεφαλι...
Με 3 κεραίες (οποιασδήποτε εταιρίας) σε έχουν με ακρίβεια λίγων μέτρων.η κεραια δε δινει στιγμα, μη λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Η κεραια δινει περιοχη. Η οποια μπορει να ειναι κυκλος 2-3 χιλιομετρων.
Το τηλεφωνο σου μπορει να βρει χοντρικα στιγμα, με μεγαλη αποκλιση, με αλγοριθμο, συγκρινοντας την ισχυ σηματος σε διαφορες κεραιες γνωστης θεσης.
Ας μας απαντήσουν οι φωστήρες του bou για το ποιο πρέπει να είναι το μέτρο τώρα στην Κίνα. Εκ νέου απαγόρευση κυκλοφορίας λέω εγώ. Αφού είναι αποτελεσματική. Τι, όχι;
γιατι οταν πεθαινουν οι συνταξιουχοι, πεφτουν τα κεφαλια? χανουν το αξιομαχο οταν λιγοστευουν οι 60-80χρονων?Το κακο δεν ειναι οι νεκροι αλλα οτι αυξηθηκαν παλι τα νεα κρουσματα...το εχουν χασει τελειως το παιχνιδι οι μακαροναδες.Θα αργησουν πολυ να σηκωσουν κεφαλι...
γιατι οταν πεθαινουν οι συνταξιουχοι, πεφτουν τα κεφαλια? χανουν το αξιομαχο οταν λιγοστευουν οι 60-80χρονων?
ποσοι πεθαναν κατω των 40 στην ιταλια τρομπα?
κοπρολαλια παντου τωρα και οι ιταλοι σου φταινε.
72 θα πηγαινε εδω60 δεν είναι συνταξιούχοι
γιατι οταν πεθαινουν οι συνταξιουχοι, πεφτουν τα κεφαλια? χανουν το αξιομαχο οταν λιγοστευουν οι 60-80χρονων?
ειναιο πικραμένος που δεν θα παρελασει με λοιπα καρντασια :S :S :SΤραβα γαμησου και πεθανε ρε χοντροκουραδα...εισαι πολλα κιλα μαλακας για να πιασω κουβεντα μαζι σου.
ειναιο πικραμένος που δεν θα παρελασει με λοιπα καρντασια :S :S :S
εδώ συγκλονιστηκε ολο το σαη κι εσυ δεν πηρες χαμπαρι :S :S :SΜπα;Νωρις δεν ειναι για το Gay Pride;
τραβα γαμησου εσυ κοπριτη ασχετε που για ολα εχεις λογο.Τραβα γαμησου και πεθανε ρε χοντροκουραδα...εισαι πολλα κιλα μαλακας για να πιασω κουβεντα μαζι σου.
ακριβως φιλε μου οπως τα λεςμη στελνετε sms φακελωνουν αμεσως ονοματεπωνυμο και τοποθεσια σε περιπτωση που διαγνωσθειτε με το ιο να ξερουν που συχναζατε
χοντρελα θα κανεις συμμετοχη γκει παρειντ?γιατι οταν πεθαινουν οι συνταξιουχοι, πεφτουν τα κεφαλια? χανουν το αξιομαχο οταν λιγοστευουν οι 60-80χρονων?
ακριβως φιλε μου οπως τα λες
εγω εχω κανει μια δηλωση του νομου 104 οτι πηγαινω σε συγκεκριμενα σημεια με συγκεκριμενο ωραριο
θελουν δεν θελουν αυτη την δηλωση εχω φτιαξει