barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Μεχρι 6 δεν παει
Δεν είχαν υπολογίσει το ραντεβού θανάτου των μελώνε και το έβαλαν τελευταία στιγμή στο 9. :- :-
Μεχρι 6 δεν παει
Δεν είχαν υπολογίσει το ραντεβού θανάτου των μελώνε και το έβαλαν τελευταία στιγμή στο 9. :- :-
γινεται δειγματοληψια για το υψηλο επιπεδο των μελων του σαη :S :S :SΞεκινησαμε με ευθανασια των ηλικιωμενων και τωρα απο οτι βλεπω φτασαμε να λεμε να ψοφησουν οσοι εχουν ασθμα....επομενοι στη λιστα καρκινοπαθεις,διαβητικοι,καρδιοπαθεις και παει λεγοντας.
Διαχειριστες πετανε χαρταετο και αφηνουν τη σκατιλα να ξεπερναει καθε οριο...
γινεται δειγματοληψια για το υψηλο επιπεδο των μελων του σαη :S :S :S
δεν καταλαβαίνω το πνευμα σας,θα καταχωρησω το ποστ σας στο γουγλ τρανσλειτ γιατι χαθηκα στη μεταφραση :S :S :SΔειγματοληψια για το αν υπαρχει κανεις με υψηλο επιπεδο εδω μεσα πρεπει να γινεται κλωνε μου...
ναι ρε γραφω και γω αφουΔειγματοληψια για το αν υπαρχει κανεις με υψηλο επιπεδο εδω μεσα πρεπει να γινεται κλωνε μου...
ποσο τραγικο σαν πολιτης να βλέπεις το πλειμομπιλ που πριν λιγες μερες ελεγε ότι δεν θα παρουν κανενα μετρο για να αποκτησουν ανο(η)σια να παρακαλαει χθες τον λαο να μεινει μεσα,το ιδιο κι ο περουκας απέναντι,κι υστερα κραζουμε τους δικους μας ότι δεν είναι αξιοι των περιστάσεων(γενικα το λεω) :S :S :S87 θανατοι στη Βρετανια και περιπου 1500 νεα κρουσματα σε μια μερα...συντομα θα γινουν ΗΠΑ με τον κλωνο του Τραμπ που εχουν για προεδρο.
Ας μας απαντήσουν οι φωστήρες του bou για το ποιο πρέπει να είναι το μέτρο τώρα στην Κίνα. Εκ νέου απαγόρευση κυκλοφορίας λέω εγώ. Αφού είναι αποτελεσματική. Τι, όχι;
δεν σε συμπεριελαβε το πρόγραμμα φαινεται και τα αποτελέσματα ηταν τραγικα :S :S :S
Ας μας απαντήσουν οι φωστήρες του bou για το ποιο πρέπει να είναι το μέτρο τώρα στην Κίνα. Εκ νέου απαγόρευση κυκλοφορίας λέω εγώ. Αφού είναι αποτελεσματική. Τι, όχι;
Μάλλον "βαφτίζουν" ΜΕΘ απλά κρεβάτια που τα διαμορφώνουν πρόχειρα ως ΜΑΦ
Δεν είναι δυνατόν από τα 600 περίπου που είχε το σύστημα να παρουσιάζονται ξαφνικά τώρα πάνω από 2000
Κάτι βρωμάει...