Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.116
Πόντοι
6.256
Ολοι ξερουμε οτι η «καρεκλα» αλλαζει την οπτικη.Μεταπτυχιακό κανει ο κοσμος μπας και «τρυπώσει» καπου,στην Ελλαδα τουλαχιστον,οχι γιατι καίγονται για την έρευνα!

Ο τυπος Πλεύρης,απο Πατρις Θρησκεια Οικογενεια,η κυρια προϋπόθεση να γινει υπουργος του Κουλι,ηταν να απαρνηθεί τον πατερα του οπως και εκανε!

Ο πατερας του λιγο καιρο πριν σε δικη θελοντας να δωσει έμφαση ειπε πως πιστευει στον Ναζισμο,στα πλαίσια της δημοκρατίας οπου ο καθενας μπορει να πιστευει κ να λεει οτι θελει…

Οποτε Φαντασου ποσο του κάηκαν οι μπαλες για το μεταπτυχιακό κ που το εχει ηδη χώσει…
Θυμισε μας και για το προσκυνημα στους εβραιους μολις εγινε υπουργος.
Θυμισέ μας

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.956
Πόντοι
6.166
Γαμαει η κορωνα πολλα κρουσματα δευτερη ημερα την περασα φτερο μονο ενα 38 την πρωτη ημερα τεστ θετικο κατι ποσταν ντεπον ασπιρινεσ τελοσ μονο ο πονολαιμοσ ειναι η ταλαιπωρια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
θα κανω τη διαθηκη μου καλου κακου παιδια μαζευτειτε...
στον φιλο -Σαββα αφηνω τα απαντα μου με τιτλο ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΥΝΗΓΩ...
στον ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ την αγαπη μου....
στην κυρα μου το ΣΑΞΟ μου...
και τα μετρητα μου στον κυριο Μητσοτακη..
Ευχαριστω

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
Ευχαριστω
Μαν μου :sad2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.131
Πόντοι
9.297
Άντε κάνε το εμβόλιο ρε αρχιψέκα μη βρεθείς να κάνεις βαρκάδα με το Χάρο σαν το γλάσκο.
To σαη έγινε φτωχότερο;Πάει ο glaskos;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευχαριστω
Ξηγημενος....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε μπορω να τα δεχτω ολα...και βρισιμο και να βριζουν ασχημα οι μεν τους δε..οχι ομως ρε τυπε τοσο ψυχασθενεια..ποιος ο τρελακιας πουστοφιλιπς να ευχεται το τεραστιο μηδενικο να πεθανουμε ρε μαλακα...επισης και οικογενειες οπως ο αναρχιδος κατσαπλιας...αυτοι οι τυποι ειναι αναρχιδα σκουπιδια με μηδεν φιλους και προσωπικη ζωη
Έχεις δουλέψει σεκουριτας στα Carrefour, και όπου αλλού ησουν, οπότε το να χλευάζεις ΕΣΥ τους ντελιβεραδες και να το λες κοροϊδευτικά είναι αστείο.
Επίσης με το προηγούμενο σου νικ, τότε που ήσουν αλκοολικός και δεν είχες ξεκινήσει τη φαρμακευτική σου θεραπεία, είχες κατεβάσει κι εσύ οικογενειες εδώ μέσα.
Οπότε μην λες πολλά, για να μη βρεθείς κι εσύ εκτεθειμένος σαν τον φίλο σου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
Έχεις δουλέψει σεκουριτας στα Carrefour, και όπου αλλού ησουν, οπότε το να χλευάζεις ΕΣΥ τους ντελιβεραδες και να το λες κοροϊδευτικά είναι αστείο.
Επίσης με το προηγούμενο σου νικ, τότε που ήσουν αλκοολικός και δεν είχες ξεκινήσει τη φαρμακευτική σου θεραπεία είχες κατεβάσει κι εσύ οικογενειες εδώ μέσα.
αγαπητε νανε-κερατα...ακομα και σεκιουριτας να ειμαι μαγκια μου..εσυ μουτσος εισαι και μια γυναικα βρηκες στην ζωη σου γαμημενε και μολις σε εδιωξε εβγαλες ολο το μισανθρωπο κ0μπλεξ σου..το ντελιβερυ δαρμενε-κερατα που μισεις ακομα και την ιδια σου την υπαρξη δεν το ειπα κοροιδευτικα γαμω τα οστα σου..γκεγκε πουστραΟσο για το παλιο μου νικ ρε γαμιολα αντε και ειναι ετσι..με βλεπεις να βριζω;εκτος εσενα και 2-3 μαλακες ναυαγια εδω μεσα..τραβα γαμησου τωρα,γλειψε τα αρχιδια του αλπουλα ,κοιταξου στον καθρεφτη σου και αναλογισου γιατι σε κερατωσε και σε εδιωξε η μοναδικη σου σχεση μπινε 6 χρονια...ασε ξερουμε σχεδον ολοι γιατι φαινεται απο τα γραπτα σου...

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Επίσης με το προηγούμενο σου νικ, τότε που ήσουν αλκοολικός και δεν είχες ξεκινήσει τη φαρμακευτική σου θεραπεία, είχες κατεβάσει κι εσύ οικογενειες εδώ μέσα.
Τραβα για κανενα μιζανπλι βρε κουραδα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
κατσε ρε ο κερατουκλης μπινες μας κανει μαθηματα..
εκτος απο χεστακος εισαι και μπιτι βλακακος τελικα.
κοιτα τι βγαινει στη φορα, απο σποντα και απο ενα συντομο γαργαλητο κωλοτρουπιδας :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
εκτος απο χεστακος εισαι και μπιτι βλακακος τελικα.
κοιτα τι βγαινει στη φορα, απο σποντα και απο ενα συντομο γαργαλητο κωλοτρουπιδας :tooth:
ελα ψυχακια...δεν θα ριξεις καμμια καταρα να πεθανουμε Δεξιοι και εμβολιασμενοι μπινε;
α τωρα εγινε χαβαλες...
ενταξει τραβα παρα[περα να σου φυτρωσουν αρσενικες αδενες ΜΠΟΥΣΤΗ...
αυριο θα σε ξαναρωτησω παλι πουστακι αν εριξες καμμια καταρα παλι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
ελα ψυχακια...δεν θα ριξεις καμμια καταρα να πεθανουμε Δεξιοι και εμβολιασμενοι μπινε;
α τωρα εγινε χαβαλες...
ενταξει τραβα παρα[περα να σου φυτρωσουν αρσενικες αδενες ΜΠΟΥΣΤΗ...
αυριο θα σε ξαναρωτησω παλι πουστακι αν εριξες καμμια καταρα παλι
ποια καταρα ρε χεστακο ιχωρβλαξ με διψηφιο iq 44?
τραβα στη γυναικουλα σου να σου κανει καμια μπεμπελακ σουπερφρουτς να ρουφηξεις και μη ξεχασεις να αλλαξεις και την πανα σου, απο τα μεσημεριανα κακακια.
θες να γαμησεις κιολας... τρομαρα σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οσο για το παλιο μου νικ ρε γαμιολα αντε και ειναι ετσι..με βλεπεις να βριζω;εκτος εσενα και 2-3 μαλακες ναυαγια εδω μεσα..
Α, δηλαδή όταν ο άλλος είναι ναυάγιο δικαιολογείται να βρίζεις την οικογένεια του, τη μάνα του κλπ, ωραία πράγματα μαθαίνουμε σήμερα!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
ποια καταρα ρε χεστακο ιχωρβλαξ με διψηφιο iq 44?
τραβα στη γυναικουλα σου να σου κανει καμια μπεμπελακ σουπερφρουτς να ρουφηξεις και μη ξεχασεις να αλλαξεις και την πανα σου, απο τα μεσημεριανα κακακια.
θες να γαμησεις κιολας... τρομαρα σου.
ελα αναρχιδε κανε καμμια πλακα να γελασουμε....:jerking2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
Α, δηλαδή όταν ο άλλος είναι ναυάγιο δικαιολογείται να βρίζεις την οικογένεια του, τη μάνα του κλπ, ωραία πράγματα μαθαίνουμε σήμερα!
δεν μισω ρε ναυαγιο εγω τον κοσμο σαν και σενα επειδη με κερατωσε και με παρατησε μια γυναικα...για δες απο το 18 κερατουκλη αν εχω βρισει..οταν εσυ κλαιγοσουν που σε πεταξε στον δρομο η μελλουσα γυναικκα σου εγω απλα εγραφα...
και ενω ησουν μια χαρα τυπος καταντησες ο μαλακας του μπου με διαφορα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
ελα αναρχιδε κανε καμμια πλακα να γελασουμε....:jerking2:
τραβα δες την καγκουροφατσα σου, δε χρειαζεται να κανω κατι παραπανω, ειδικα για σενα... μετα τα μεσημεριανα.
λιγο ρελαντι σε επαιξα και σενα και πηγες να παθεις συγκοπη.
ειδαμε τι κρυφοπουστας εισαι και εσυ.
ενας ακομα κλασσικος κρυφος γαλαζομπουστας... νο μπιγκ ντιλ δηλαδη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Uh Huh Reaction GIF by Originals

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
τραβα δες την καγκουροφατσα σου, δε χρειαζεται να κανω κατι παραπανω, ειδικα για σενα... μετα τα μεσημεριανα.
λιγο ρελαντι σε επαιξα και σενα και πηγες να παθεις συγκοπη.
ειδαμε τι κρυφοπουστας εισαι και εσυ.
ενας ακομα κλασσικος κρυφος γαλαζομπουστας... νο μπιγκ ντιλ δηλαδη
χχαχα τι πλακα εχεις ρε αναρχιδε...ξαναγραψε τα αστεια σου ναυαγιο γελαμε πολυ:jerking:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Αυτα συμβαινουν οταν δεν ανοιγει κυριακατικο την κυριακη, τα μελη εξαπτονται και τη δευτερα γινεται της καριολας :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom