Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Ανεκαθεν στην ελλαδα πεθαιναν 100-120.000 ανθρωποι το χρονο που σημαινει 300-350 την ημερα..τωρα που η καθε ιντερνετοκωλοφυλλαδα εχει συνεργατη και στο πιο απομακρυσμενο χωριο και ειδαν οτι τσιμπανε πελατακια για τον καθε θανατο που προκυπτει, μεσω του facebook κυριως το εχουνε κανει μοδα..παλαιοτερα θυμαμαι οι εφημεριδες γραφανε καθε δευτερα τους θανατους απο τροχαια του σαββατοκυριακου,αν δεν ειχε πολυνεκρο ομως με πανω απο 3-4 νεκρους δεν γινοταν εκτενης αναφορα...το οτι εχουμε αυξημενους θανατους στους 75+ λογω του ιου ειναι λογικο..το θεμα ειναι αν υπαρχουν αυξημενοι θανατοι στις νεες ηλικιες ..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.706
Πόντοι
12.756
ε πως θα δουλεψουμε εμεις ρε μαστορα ?
ευτυχως που σκαβετε το λακο μονοι σας, ετσι θα σας ερθει και πιο φτηνα.
αντε για σενα... το μνημοσυνο δωρο :priest:
θα σε στεναχωρησω λογικα αλλα δεν πεθαινουμε...ειμαστε ΙΧΩΡΙΤΕΣ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.706
Πόντοι
12.756
αυτο σημαινει περισσοτερα μετρα στην κασα να υποθεσω ? :think:
κοιτα μην βρεθεις εσυ στην κασα ομως....μην φοβασαι για εμας θα ζησουμε...δεν ειμαι ακομα σιγουρος αν κανεις χαβαλε η αν το εννοεις..ειμαι περιεργος να δω:confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
κοιτα μην βρεθεις εσυ στην κασα ομως....μην φοβασαι για εμας θα ζησουμε...δεν ειμαι ακομα σιγουρος αν κανεις χαβαλε η αν το εννοεις..ειμαι περιεργος να δω:confused:
σε πιασανε οι ανησυχιες τωρα ?
αφου σου ειπα, οτι θα σου κανω καλη τιμη.
μη μου το χαλας τωρα και χασω και αλλο μεροκαματο :undecided:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.706
Πόντοι
12.756
σε πιασανε οι ανησυχιες τωρα ?
αφου σου ειπα, οτι θα σου κανω καλη τιμη.
μη μου το χαλας τωρα και χασω και αλλο μεροκαματο :undecided:
μη το συνεχιζεις γιατι αν και συνηθως μονο τα μουνοπανα βριζω δεν σε εχω βαλει ακομα στα μουνοπανα,,,να ξερεις η ζωη τους μουνοπαναδες τους γαμαει...φροντισε το...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
μη το συνεχιζεις γιατι αν και συνηθως μονο τα μουνοπανα βριζω δεν σε εχω βαλει ακομα στα μουνοπανα,,,να ξερεις η ζωη τους μουνοπαναδες τους γαμαει...φροντισε το...
πεσμου οτι βλεπεις και εφιαλτες τα βραδια, αμα δειξει κανα θριλερ το τελεβυζιον... :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.706
Πόντοι
12.756
πεσμου οτι βλεπεις και εφιαλτες τα βραδια, αμα δειξει κανα θριλερ το τελεβυζιον... :confused:
τυπε επειδη εισαι μουνοπανο τελικα σαλτα γαμησου...σου ευχομαι να μην χρειαστει ποτε ρε διποδο σιχαμα να μην δεις εφιαλτες για την ζωη
σου...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Το μεγαλο ερωτημα ειναι εχει κανεις data που να λενε οτι οι ξαφνικοι θανατοι εχουν αυξηθει?

Η απλα το ακους και αυτοματως λες εμβολιο.

Μεχρι να δω δεδομενα ολα μπαινουν στη σφαιρα της προκαταληψης
το εμβολιο δεδομενα προκαλει παρενεργειες σε λιγους, αλλα η προκαταληψη ειναι τοσο μεγαλη που καθε προβλημα υγειας που απεκτησε καποιος τα τελευταια 2 χρονια το αποδιδει στο εμβολιο, γιατι "πριν ηταν καλα" :2funny: καποτε ηταν τα κινητα, μετα ηταν το 5G, τωρα ειναι το εμβολιο, αυριο θα ειναι οι μπαταριες των ηλεκτρικων αμαξιων κτλ.... Οποιος θελει να δει φαντασματα, θα τα δει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
τυπε επειδη εισαι μουνοπανο τελικα σαλτα γαμησου...σου ευχομαι να μην χρειαστει ποτε ρε διποδο σιχαμα να μην δεις εφιαλτες για την ζωη
σου...
πεσμου οτι φοβασαι και παιρνεις αγκαλιτσα το αρgoodακι σου, για να διωξει τα κακα πνευματα :confused:
ω ρε παιχτη, εχεις θεμα τελικα :undecided:
εγω λεω να μην πας για την 4η δοση και να κανονισουμε να ερθεις απο την ενορια να σε λιβανισω καμια μερα :priest:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.706
Πόντοι
12.756
πεσμου οτι φοβασαι και παιρνεις αγκαλιτσα το αρgoodακι σου, για να διωξει τα κακα πνευματα :confused:
ω ρε παιχτη, εχεις θεμα τελικα :undecided:
εγω λεω να μην πας για την 4η δοση και να κανονισουμε να ερθεις απο την ενορια να σε λιβανισω καμια μερα :priest:
ελα μπινε σαλτα γαμησου....τραβα να κωλοτριφτεις αλλου μουνοπανακο..γαμημενε εγκεφαλε...σε δερνανε πιστιρικα ρε μαλακα και εχεις τοσο μισος;σε ξεκωλιασε ΔΕΞΙΟΣ ρε συριζοπανο και μπολιασμενος και εχεις μισος;
πηγαινε Δρομοκαιτειο πουστακι να σου φτιαξουν δοση..ελα δρομο τωρα δε συναγελαζομαι με ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ-ΝΑΥΑΓΙΑ..
γυναικωτη πουτανιτσα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
ελα μπινε σαλτα γαμησου....τραβα να κωλοτριφτεις αλλου μουνοπανακο..γαμημενε εγκεφαλε...σε δερνανε πιστιρικα ρε μαλακα και εχεις τοσο μισος;σε ξεκωλιασε ΔΕΞΙΟΣ ρε συριζοπανο και μπολιασμενος και εχεις μισος;
πηγαινε Δρομοκαιτειο πουστακι να σου φτιαξουν δοση..ελα δρομο τωρα δε συναγελαζομαι με ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ-ΝΑΥΑΓΙΑ..
γυναικωτη πουτανιτσα...
πολυ εκρηξη, πολυ φοβος και πολυ θυμος χωρις λογο παιχτη.
εσυ ειπες οτι δε θα παθεις τιποτα στην αρχη και τωρα εχεις κανει 5 κουραδες και παει να βγει και η 6η, με αποτελεσμα το σωβρακο να ειναι στα ορια του ασφυκτικα και να κινδυνευεις να γινεις ρομπα στον περιγυρο εντος ολιγων λεπτων.
και αν εισαι σπιτακι, πες οκ... το σωζεις.
αλλα αν εισαι ακομα δουλεια ????? :undecided:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
το εμβολιο δεδομενα προκαλει παρενεργειες σε λιγους, αλλα η προκαταληψη ειναι τοσο μεγαλη που καθε προβλημα υγειας που απεκτησε καποιος τα τελευταια 2 χρονια το αποδιδει στο εμβολιο, γιατι "πριν ηταν καλα" :2funny: καποτε ηταν τα κινητα, μετα ηταν το 5G, τωρα ειναι το εμβολιο, αυριο θα ειναι οι μπαταριες των ηλεκτρικων αμαξιων κτλ.... Οποιος θελει να δει φαντασματα, θα τα δει

Προσωπικα εχω αποψη αλλα με κλανιες δε βαφεις αβγα.

Θελω να δω οτι οι αιφνιδιοι θανατοι ειναι περισσοτεροι.

Γινοταν και παλιοτερα τετοιοι θανατοι και δε τους μαθαιναμε ποτε?
Γινονται τωρα οι ιδιοι αλλα ξαφνικα γινεται θεμα λογω εμβολιων?

Δε θα κατσω να αναλυσω το κουραδοιδεολογημα που εχει ο καθενας μεσα του και το ξερναει παντου.

Ειναι κατι εκτος κανονικοτητας η οχι.

Δε θα γινω σαν τους παλαμακιδες που ακουν οτι φυτευεται σε καθε site.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.706
Πόντοι
12.756
πολυ εκρηξη, πολυ φοβος και πολυ θυμος χωρις λογο παιχτη.
εσυ ειπες οτι δε θα παθεις τιποτα στην αρχη και τωρα εχεις κανει 5 κουραδες και παει να βγει και η 6η, με αποτελεσμα το σωβρακο να ειναι στα ορια του ασφυκτικα και να κινδυνευεις να γινεις ρομπα στον περιγυρο εντος ολιγων λεπτων.
και αν εισαι σπιτακι, πες οκ... το σωζεις.
αλλα αν εισαι ακομα δουλεια ????? :undecided:
ποσο κομπλεξ κουβαλας ρε κλειτοριδικε,ποσο;πηγαινε κοψε τα μπαλακια σου που εχεις για αρχιδια κοριτσαρε...δεν σου πανε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
ποσο κομπλεξ κουβαλας ρε κλειτοριδικε,ποσο;πηγαινε κοψε τα μπαλακια σου που εχεις για αρχιδια κοριτσαρε...δεν σου πανε
κανενα κομπλεξ παιχτη, απλα προσπαθω να σε βγαλω απο τους εφιαλτες σου.
δεν εχω βρισει οπως βλεπεις καθολου.
η προταση ισχυει να ξερεις.
και επειδη εισαι χεστακος, θα εχω και τα φωτα ανοιχτα...
μην παθεις καμια ανακοπη και βρω και κανα μπελα απο το πουθενα :mati:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.706
Πόντοι
12.756
κανενα κομπλεξ παιχτη, απλα προσπαθω να σε βγαλω απο τους εφιαλτες σου.
δεν εχω βρισει οπως βλεπεις καθολου.
η προταση ισχυει να ξερεις.
και επειδη εισαι χεστακος, θα εχω και τα φωτα ανοιχτα...
μην παθεις καμια ανακοπη και βρω και κανα μπελα απο το πουθενα :mati:
οταν σου φυτρωσουν αρχιδια και οχι το μουνακι που εχεις θα μπορεσεις να γραψεις..προς το παρον παιξε με την μουναρα σου πουτανακι αλλου...τελος απο μενα ...θα σε γαμαμε [ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΣ...
ΓΥΝΑΙΚΩΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ εμαθες και τις καταρες ..καλα μονο στο μπου εισαι ικανος να βγαλεις κομπλεξ και μισανθρωπια παιδι της σφαλιαρας..εδω ειναι ασυλο η αληθεια ειναι...:jerking:
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
γυναικωτη πουτανιτσα...
Απλα τρωει φρικη γιατι ενω του δωσανε αυτοκινητο και καρτα να ψωνιζει απο του βασιλοπουλου, συνεχιζει να ζει με το βασικο. Τι να κανουμε, για τους κατεστραμενους καλος ειναι και ο βασικος, πολυ τους ειναι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.706
Πόντοι
12.756
Απλα τρωει φρικη γιατι ενω του δωσανε αυτοκινητο και καρτα να ψωνιζει απο του βασιλοπουλου, συνεχιζει να ζει με το βασικο. Τι να κανουμε, για τους κατεστραμενους καλος ειναι και ο βασικος, πολυ τους ειναι.
ρε μαλακα ποσο αναρχιδος μπορει να ειναι καποιος;μιλαμε για πολλα προβληματα ψυχολογικα ο ευνουχος..ειλικρινα δεν το περιμενα..τον εχω παρακολουθησει που γραφει και αν και ρεταρει που και που τοσο αναρχιδο σκουλικι δε τον περιμενα..
δεν πειραζει ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...Η ΖΩΗ ειναι σκληρη για τετοια λαθη της μητερας-φυσης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
Τυπε εχουνε γραφτεί άπειρες σελιδες επι του θεματος στο παρον θρεντ…!

Ο καθ ενας μας ξερει τι πρεπει να κανει πια
Φοβερο επιχειρημα για την «αληθεια» των «αυξημενων» «ξαφνικων» θανατων.

Εχουν γραφτει απειρες σελιδες στο μπου.κομ.

Απο απειρως ηλιθιους ανθρωπους βεβαια αλλα λεπτομερεια.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
οταν σου φυτρωσουν αρχιδια και οχι το μουνακι που εχεις θα μπορεσεις να γραψεις..προς το παρον παιξε με την μουναρα σου πουτανακι αλλου...τελος απο μενα ...θα σε γαμαμε [ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΣ...
ΓΥΝΑΙΚΩΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ εμαθες και τις καταρες ..καλα μονο στο μπου εισαι ικανος να βγαλεις κομπλεξ και μισανθρωπια παιδι της σφαλιαρας..εδω ειναι ασυλο η αληθεια ειναι...:jerking:
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
πωωωω ρε παιχτη, εισαι και επαναλαμβανομενος χεστης συν της αλλης.
αλλες λεξεις δε γνωριζεις η' εχεις κλειδωσει σε αυτες τις 5-6 που γραφεις εδω και μιση ωρα ?:think:
νταξει τα ειπες, δε πιασανε οπως βλεπεις, γυρνα το αλλιως.
βαρεθηκαμε ναουμε...
βγηκες απο το καβουκι σου μπαροκινο αρλεκινο και θες παλι ποτισμα νησιωτικο βλαχομπαρμπαδι ?
σημερα ατυχησες, δε θα χαρει η σουφρα σου... θα σου δωσω ρεπο :rose:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom