ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μπα,παρθένα ήμουν!Εσύ το είχες ξαναπεράσει ναύαρχε;
Μπα,παρθένα ήμουν!Εσύ το είχες ξαναπεράσει ναύαρχε;
καλα ρουφα τωρα μια πρωϊνη και ασε τα πολλα πολλα, γιατι εχουμε βαρεθει να σε ποτιζουμε καθημερινωςΕσύ δροσερούλη θα αρχίσεις να ανησυχείς μόνο αν ο COVID αρχίζει να μικραίνει τη ροδαλή κωλοτρυπίδα σου.
μασε καμια κοτα ρε βοκτα, γιατι θα σου χρειαστουν και σημερα να τις χωσεις στην κωλοτρουπιδα σου...Σου'χει μείνει τίποτα να ποτίσεις ρε δροσερούλη ή έχεις ρέψει με τα βίντεο από το περσινό GNTM και τα αντρικά κωλαράκια;
Μη συγχίζεσαι ρε δροσερούλη γιατί θα'σου ρθει περίοδος.
Το υπουργείο υγειας ανερτησε την επίσημη πλατφορμα οπου μπορει να ζητησει ο πολιτης βοηθεια,λογω παρενεργειών του εμβολιασμου κατα του κορονοιου!
Ενας στους 5000 εχει σοβαρές παρενέργειες ανακοίνωσε ε
μετα τηδεύτερ δόση- -ΚΤΩΒΡΙς 2021ΔΕΚΑ ΜΕΡΕς ΜΕΤΑΕΙΧΑ επεισόδιο ταχυκαρδιας180 τυποι καθιστος ου συέβη----------αλλες τρεις φορεςγιαεριπυ ενα μηνα και κατι ακομη ακρηδεν βρεθηκε ενας φιλος γιατρος μου ειπε πως ειαι σιγουρος πως ειαι απτο εμβολιο pfaizer ειχα ανει ταν ναφυγω εωτερικο αι επρεπε να ημουν εβολιασμενοςΤο υπουργείο υγειας ανερτησε την επίσημη πλατφορμα οπου μπορει να ζητησει ο πολιτης βοηθεια,λογω παρενεργειών του εμβολιασμου κατα του κορονοιου!
Ενας στους 5000 εχει σοβαρές παρενέργειες ανακοίνωσε επίσημα
Τυπε ξαναγραψε λιγακι πιο ψύχραιμα…εκτος αν σε κυνηγάει κανενας-------
Μακαρι τυπε να μην ξανανιώσεις τιποτα περιεργο!μετα τη δευτερη δοση Οκτωβρης 2021 ειχα τρεις φορες επεισοδιο ταχυκαρδιας 180 κτυποι για 3-4 λεπτα καθιστος δεν βρεθηκε κατι .ενας φιλος γιατρος μου ειπε πως πιθανως ειναι απο το εμβολιο.ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ δεν εχω αλλο επεισοδιο και κολυμπω καθε ημερα 3-4 χλμ.,προπονω 3 ωρες μινιμουμ τενις και τιποτα δεν εχει συμβει
Αγοράζω ΑΜΚΑ κ certificate
Μόνο σοβαρές προτάσεις
Σσ με qr code
Ασε, θα κανουμε εμεις την εικοστη πρώτηΚαι εγώ ζητάω τζανκι να πάει να κάνει πρώτη δόση για μένα αν μας ξανακλεισουν οι αλήτες που σταμάτησαν να ανακοινώνουν πόσοι είναι εμβολιασμενοι σε ΜΕΘ
Ετδι ρε αλάνι.. κάντε μια θυσία να πάρουμε τη ζωή μας πίσω..Ασε, θα κανουμε εμεις την εικοστη πρώτη
Εγω θα έλεγα πως αν αρχίσουμε να αντιδράμε είναι πιό πιθανό να την πάρουμε πίσω. Όπως τόσοι που ενώ έκαναν τις 2 αλλά δεν πήγαν για τρίτη δόση , σε περίπτωση που τον Σεπτέμβριο πάει μόνο ενα 30% και εμβολιαστεί δεν είναι λιγότερο πιθανό να βάλουν μέτρα στο 70% ; Η δεν τους νοιάζει να βάλουν μέτρα και στο 90% ;Ετδι ρε αλάνι.. κάντε μια θυσία να πάρουμε τη ζωή μας πίσω..
Να χαμε να λέγαμε.. ο Έλληνας είναι ο ορισμός της κότας...Εγω θα έλεγα πως αν αρχίσουμε να αντιδράμε είναι πιό πιθανό να την πάρουμε πίσω. Όπως τόσοι που ενώ έκαναν τις 2 αλλά δεν πήγαν για τρίτη δόση , σε περίπτωση που τον Σεπτέμβριο πάει μόνο ενα 30% και εμβολιαστεί δεν είναι λιγότερο πιθανό να βάλουν μέτρα στο 70% ; Η δεν τους νοιάζει να βάλουν μέτρα και στο 90% ;
Υστερα σκέφτομαι και το άλλο , αν υποθετικά κάποιος λαός αντιδρούσε σε κάποιο γελοίο μέτρο όπως πχ στο μάσκες παντού και δεν φόραγε κανείς μάσκα εξω θα έβαζαν πρόστιμα σε όλο τον λαό ; Η το άλλο το γελοίο μέτρο με τα sms που κανονικά δεν έπρεπε να στείλει κανείς μήνυμα ... τέλος πάντων , φέτος δεν πιστεύω να έχουμε τόσο ηλίθια μέτρα ενόψει και προεκλογικής περιόδου ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Πάντως κάποια μέτρα ίσως αναγκαζόντουσαν να τα έπαιρναν πίσω εαν είχε υπάρξει μαζική αντίδραση.