papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.469
- Πόντοι
- 27.261
πιμποδικηγοροι, κλωνοχλεχλεδες, πιξοπουστες και λοιποι βατσινοβλακες
Είστε γιατρός κύριε;Αυτόν και το δύσμοιρο τον Κούβελα τον λοιδορήσανε όσο δεν παίρνει τα έμμισθα σούργελα της Κυβέρνησης: Κικίλιας, Πλεύρης, Γκάγκα, ΠΑΓΩΝΗ (που ο κώλος της να γίνει σαν τρομπόνι), Εξαδάκτυλος και λοιποί φαιδροί επιστήμονίσκοι του δεκάρικου που ούτε τα παπούτσια του δεν είναι άξιοι να γυαλίσουν.
Προσβληθήκατε αγαπητε; Σας έθιξα τα διαμάντια της διεθνούς ιατρικής; Τους Έλληνες νομπελίστες; Ποιους ρε. Το Μπασκετμπολίστα, το φασιστοδικηγόρο, και τους 2 άλλους βλαμμένους. Μόνο η Γκάγκα κάτι αξίζει αλλα την έφαγε κι αυτή ο υπουργικός θώκος.Είστε γιατρός κύριε;
Γιατί βλέπω ότι κρίνετε την αξία κάποιων επιστημόνων. Με τι κριτήρια ακριβώς; Έχετε την δυνατότητα-γνώσεις να το κάνετε;
Περαστικά ναύαρχε. Κι εγώ από γνωστούς πιο πολύ για βήχα ακούω.Eγω παντως το αρπαξα την Τρίτη..Μεσημερι Τρίτης, 38.1 πυρετός μεχρι μεσημερι Τεταρτης όπου και σταματησε.Εντονος ξερόβηχας-πονανε οι κοιλιακοί μου-και τιποτε άλλο.Ουτε πονοκεφαλο,ουτε κομαρες/πονους στο κορμι..Τωρα μου εχει μεινει λίγο βηχαλάκι και μπουκωμα..Η γυναικα που το εφερε-μαλλον-δεν εκανε ουτε πυρετο,μονο εντονο βηχα.Η κορη η μικρη απο χθες και αυτη στο κόλπο,σηκωνει 38-38.5 μεχρι τωρα και πονοκέφαλο/ζαλαδες..Η μεγαλη κόρη το περασε πριν τριμηνο ασυμπτωματικά..Παμε γερά!
Τόσες μερες ρε φίλε?Δηλαδή κι εμενα κανενα δεκαήμερο συνολο?Ειμαι με κορονοιο 8 ημερες..
Τις πρωτες δυο μερες κεφαλοπονο,μπουκωμα και βηχα..
Τωρα περδικι,αλλα ακομα με βγαζει θετικο..
Εν τω μεταξύ εδω στα Χανιά γινεται της πουτάνας..Παλια ρωταγαμε αν εχει κανενας καποιον με covid,τωρα ρωταμε αν υπαρχει καποιος που ΔΕΝ εχει COVID!!Περαστικά ναύαρχε. Κι εγώ από γνωστούς πιο πολύ για βήχα ακούω.
Καθε μερα κανω τεστ μπας και βγω εξω,αλλα ακομα τιποτα..Τόσες μερες ρε φίλε?Δηλαδή κι εμενα κανενα δεκαήμερο συνολο?
Γιατι ,καθεσαι μεσα?Ποιος τηρεί τα πρωτόκολλα ρε συ καλοκαιριάτικα...Εγω αποφευγω τις μετακινησεις μεν και τις επισκεψεις,καφε,αλλα..Σουπερ μαρκετ?Φαρμακείο?Πώς θα γίνει..Εδω που είμαι θελει αμαξι για μετακίνηση..Βάζω μασκα,αντισηπτικα και πάω...Χτες πηγα σε ενα τοπικό παραγωγό για φρούτα,δεν βγηκα από το αμαξι,μου τα εβαλε στο πορτ μπαγκαζ και ...του πεταξα από μακρια τα φραγκα!!!Καθε μερα κανω τεστ μπας και βγω εξω,αλλα ακομα τιποτα..
10-12 μερες μου ειπε καποιος που νοσησε..
Ναυαρχε.οταν λεω εξω να παω ταβερνα,μπαρακι ,να παω με τη γκομενα,Γιατι ,καθεσαι μεσα?Ποιος τηρεί τα πρωτόκολλα ρε συ καλοκαιριάτικα...Εγω αποφευγω τις μετακινησεις μεν και τις επισκεψεις,καφε,αλλα..Σουπερ μαρκετ?Φαρμακείο?Πώς θα γίνει..Εδω που είμαι θελει αμαξι για μετακίνηση..Βάζω μασκα,αντισηπτικα και πάω...Χτες πηγα σε ενα τοπικό παραγωγό για φρούτα,δεν βγηκα από το αμαξι,μου τα εβαλε στο πορτ μπαγκαζ και ...του πεταξα από μακρια τα φραγκα!!!
Απο άτομο σε άτομο μπορεί να διαφέρουν οι μέρες , εγω το είχα περάσει τον Σεπτέβρη πρίν 10 μήνες δηλαδή. Τότε κυκλοφορούσε η Δέλτα και γύρω στο 20ήμερο ημουν χάλια σε φάση να μην μπορώ να δουλέψω , μπορεί και 25ήμερο ... αλλά το πέρασα σπίτι. Έκτοτε δεν έχω κολλήσει ξανά η εκτός αν ξαναήρθα σε επαφή και δεν εμφάνισα συμπτώματα. Αλλά απο την άλλη μόνο στο σούπερ που πάω χωρίς μάσκα , κατα τα άλλα δεν χρησιμοποιώ λεωφορεία δεν πηγαίνω σε νυχτερινά clubs κτλ.Τόσες μερες ρε φίλε?Δηλαδή κι εμενα κανενα δεκαήμερο συνολο?
Ελεγα κι εγω...Εδω εχουμε καμια 500αρια κρουσματα καθημερινά,δηλαδη 3500 την εβδομαδα,αθροιστικά αν το παρεις δεν θα επρεπε να βλεπω ψυχή ζωσα εξω..Και στο Λιμανι των Χανίων καθε μερα γινεται της μουρλης το πανηγυρι,απ'οτι διαβαζω,γιατι δεν παταω καν κατω σε ΚΣ όχι τωρα που εχω και λόγο...Ναυαρχε.οταν λεω εξω να παω ταβερνα,μπαρακι ,να παω με τη γκομενα,
να παω με call girl,..αυτα εννοω.
Εξω ολη μερα ειμαι στη δουλεια,με προσοχη βεβαια..
Βαζε μασκα,εμεις ετσι την πατησαμε.....Απο άτομο σε άτομο μπορεί να διαφέρουν οι μέρες , εγω το είχα περάσει τον Σεπτέβρη πρίν 10 μήνες δηλαδή. Τότε κυκλοφορούσε η Δέλτα και γύρω στο 20ήμερο ημουν χάλια σε φάση να μην μπορώ να δουλέψω , μπορεί και 25ήμερο ... αλλά το πέρασα σπίτι. Έκτοτε δεν έχω κολλήσει ξανά η εκτός αν ξαναήρθα σε επαφή και δεν εμφάνισα συμπτώματα. Αλλά απο την άλλη μόνο στο σούπερ που πάω χωρίς μάσκα , κατα τα άλλα δεν χρησιμοποιώ λεωφορεία δεν πηγαίνω σε νυχτερινά clubs κτλ.
Πιστεύω δύσκολα κολλάς στο σούπερ ίσως μόνο στο ταμείο αν περιμένεις ώρα ... βέβαια αυτό με το αρχικό στέλεχος που ναι μεν ηταν πολύ μεταδοτικό , αλλά όχι τόσο όσο οι νέες μεταλλάξεις. Απο την άλλη εμείς που περάσαμε Δέλτα τι να φοβηθούμε το γατάκι την ΌμικρονΒαζε μασκα,εμεις ετσι την πατησαμε.....
Τι να σου πω,μακαρι να τη βγαλεις καθαρή..Πιστεύω δύσκολα κολλάς στο σούπερ ίσως μόνο στο ταμείο αν περιμένεις ώρα ... βέβαια αυτό με το αρχικό στέλεχος που ναι μεν ηταν πολύ μεταδοτικό , αλλά όχι τόσο όσο οι νέες μεταλλάξεις. Απο την άλλη εμείς που περάσαμε Δέλτα τι να φοβηθούμε το γατάκι την Όμικρον
Αλλά εκτός αυτού είναι και θέμα ιδεολογικό , όταν τόσο καιρό μας έχουν με την μάσκα με το έτσι θέλω χωρίς να μας ρωτήσουν , ε τώρα δεν θα βάλω μάσκα ... η τουλάχιστον όχι στο σούπερ που πιστεύω οτι δεν χρειάζεται. Αν μπω σε κανένα λεωφορείο μπορεί και να βάλω.
Ειμαι με κορονοιο 8 ημερες..
Τις πρωτες δυο μερες κεφαλοπονο,μπουκωμα και βηχα..
Τωρα περδικι,αλλα ακομα με βγαζει θετικο..
Με συμπτωματα, οχι...Είχες ξαναπεράσει;
Eγω παντως το αρπαξα την Τρίτη..Μεσημερι Τρίτης, 38.1 πυρετός μεχρι μεσημερι Τεταρτης όπου και σταματησε.Εντονος ξερόβηχας-πονανε οι κοιλιακοί μου-και τιποτε άλλο.Ουτε πονοκεφαλο,ουτε κομαρες/πονους στο κορμι..Τωρα μου εχει μεινει λίγο βηχαλάκι και μπουκωμα..Η γυναικα που το εφερε-μαλλον-δεν εκανε ουτε πυρετο,μονο εντονο βηχα.Η κορη η μικρη απο χθες και αυτη στο κόλπο,σηκωνει 38-38.5 μεχρι τωρα και πονοκέφαλο/ζαλαδες..Η μεγαλη κόρη το περασε πριν τριμηνο ασυμπτωματικά..Παμε γερά!
ααα γι'αυτο μας ζαλιζαν ολο αυτον τον καιρο οι πιμποδικηγοροι, οι κλωνοχλεχλεδες, οι πιξοπουστες και λοιποι βατσινοβλακεςcovid dick