Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261
πιμποδικηγοροι, κλωνοχλεχλεδες, πιξοπουστες και λοιποι βατσινοβλακες
292135118_5207692832613139_2407098390190005194_n.jpg

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Αυτόν και το δύσμοιρο τον Κούβελα τον λοιδορήσανε όσο δεν παίρνει τα έμμισθα σούργελα της Κυβέρνησης: Κικίλιας, Πλεύρης, Γκάγκα, ΠΑΓΩΝΗ (που ο κώλος της να γίνει σαν τρομπόνι), Εξαδάκτυλος και λοιποί φαιδροί επιστήμονίσκοι του δεκάρικου που ούτε τα παπούτσια του δεν είναι άξιοι να γυαλίσουν.
Είστε γιατρός κύριε;
Γιατί βλέπω ότι κρίνετε την αξία κάποιων επιστημόνων. Με τι κριτήρια ακριβώς; Έχετε την δυνατότητα-γνώσεις να το κάνετε;

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Είστε γιατρός κύριε;
Γιατί βλέπω ότι κρίνετε την αξία κάποιων επιστημόνων. Με τι κριτήρια ακριβώς; Έχετε την δυνατότητα-γνώσεις να το κάνετε;
Προσβληθήκατε αγαπητε; Σας έθιξα τα διαμάντια της διεθνούς ιατρικής; Τους Έλληνες νομπελίστες; Ποιους ρε. Το Μπασκετμπολίστα, το φασιστοδικηγόρο, και τους 2 άλλους βλαμμένους. Μόνο η Γκάγκα κάτι αξίζει αλλα την έφαγε κι αυτή ο υπουργικός θώκος.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Eγω παντως το αρπαξα την Τρίτη..Μεσημερι Τρίτης, 38.1 πυρετός μεχρι μεσημερι Τεταρτης όπου και σταματησε.Εντονος ξερόβηχας-πονανε οι κοιλιακοί μου-και τιποτε άλλο.Ουτε πονοκεφαλο,ουτε κομαρες/πονους στο κορμι..Τωρα μου εχει μεινει λίγο βηχαλάκι και μπουκωμα..Η γυναικα που το εφερε-μαλλον-δεν εκανε ουτε πυρετο,μονο εντονο βηχα.Η κορη η μικρη απο χθες και αυτη στο κόλπο,σηκωνει 38-38.5 μεχρι τωρα και πονοκέφαλο/ζαλαδες..Η μεγαλη κόρη το περασε πριν τριμηνο ασυμπτωματικά..Παμε γερά!

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Eγω παντως το αρπαξα την Τρίτη..Μεσημερι Τρίτης, 38.1 πυρετός μεχρι μεσημερι Τεταρτης όπου και σταματησε.Εντονος ξερόβηχας-πονανε οι κοιλιακοί μου-και τιποτε άλλο.Ουτε πονοκεφαλο,ουτε κομαρες/πονους στο κορμι..Τωρα μου εχει μεινει λίγο βηχαλάκι και μπουκωμα..Η γυναικα που το εφερε-μαλλον-δεν εκανε ουτε πυρετο,μονο εντονο βηχα.Η κορη η μικρη απο χθες και αυτη στο κόλπο,σηκωνει 38-38.5 μεχρι τωρα και πονοκέφαλο/ζαλαδες..Η μεγαλη κόρη το περασε πριν τριμηνο ασυμπτωματικά..Παμε γερά!
Περαστικά ναύαρχε. Κι εγώ από γνωστούς πιο πολύ για βήχα ακούω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειμαι με κορονοιο 8 ημερες..
Τις πρωτες δυο μερες κεφαλοπονο,μπουκωμα και βηχα..
Τωρα περδικι,αλλα ακομα με βγαζει θετικο..
Τόσες μερες ρε φίλε?Δηλαδή κι εμενα κανενα δεκαήμερο συνολο?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Περαστικά ναύαρχε. Κι εγώ από γνωστούς πιο πολύ για βήχα ακούω.
Εν τω μεταξύ εδω στα Χανιά γινεται της πουτάνας..Παλια ρωταγαμε αν εχει κανενας καποιον με covid,τωρα ρωταμε αν υπαρχει καποιος που ΔΕΝ εχει COVID!!:2funny::2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καθε μερα κανω τεστ μπας και βγω εξω,αλλα ακομα τιποτα..
10-12 μερες μου ειπε καποιος που νοσησε..
Γιατι ,καθεσαι μεσα?Ποιος τηρεί τα πρωτόκολλα ρε συ καλοκαιριάτικα...Εγω αποφευγω τις μετακινησεις μεν και τις επισκεψεις,καφε,αλλα..Σουπερ μαρκετ?Φαρμακείο?Πώς θα γίνει..Εδω που είμαι θελει αμαξι για μετακίνηση..Βάζω μασκα,αντισηπτικα και πάω...Χτες πηγα σε ενα τοπικό παραγωγό για φρούτα,δεν βγηκα από το αμαξι,μου τα εβαλε στο πορτ μπαγκαζ και ...του πεταξα από μακρια τα φραγκα!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Γιατι ,καθεσαι μεσα?Ποιος τηρεί τα πρωτόκολλα ρε συ καλοκαιριάτικα...Εγω αποφευγω τις μετακινησεις μεν και τις επισκεψεις,καφε,αλλα..Σουπερ μαρκετ?Φαρμακείο?Πώς θα γίνει..Εδω που είμαι θελει αμαξι για μετακίνηση..Βάζω μασκα,αντισηπτικα και πάω...Χτες πηγα σε ενα τοπικό παραγωγό για φρούτα,δεν βγηκα από το αμαξι,μου τα εβαλε στο πορτ μπαγκαζ και ...του πεταξα από μακρια τα φραγκα!!!
Ναυαρχε.οταν λεω εξω να παω ταβερνα,μπαρακι ,να παω με τη γκομενα,
να παω με call girl,..αυτα εννοω.
Εξω ολη μερα ειμαι στη δουλεια,με προσοχη βεβαια..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Τόσες μερες ρε φίλε?Δηλαδή κι εμενα κανενα δεκαήμερο συνολο?
Απο άτομο σε άτομο μπορεί να διαφέρουν οι μέρες , εγω το είχα περάσει τον Σεπτέβρη πρίν 10 μήνες δηλαδή. Τότε κυκλοφορούσε η Δέλτα και γύρω στο 20ήμερο ημουν χάλια σε φάση να μην μπορώ να δουλέψω , μπορεί και 25ήμερο ... αλλά το πέρασα σπίτι. Έκτοτε δεν έχω κολλήσει ξανά η εκτός αν ξαναήρθα σε επαφή και δεν εμφάνισα συμπτώματα. Αλλά απο την άλλη μόνο στο σούπερ που πάω χωρίς μάσκα , κατα τα άλλα δεν χρησιμοποιώ λεωφορεία δεν πηγαίνω σε νυχτερινά clubs κτλ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναυαρχε.οταν λεω εξω να παω ταβερνα,μπαρακι ,να παω με τη γκομενα,
να παω με call girl,..αυτα εννοω.
Εξω ολη μερα ειμαι στη δουλεια,με προσοχη βεβαια..
Ελεγα κι εγω...Εδω εχουμε καμια 500αρια κρουσματα καθημερινά,δηλαδη 3500 την εβδομαδα,αθροιστικά αν το παρεις δεν θα επρεπε να βλεπω ψυχή ζωσα εξω..Και στο Λιμανι των Χανίων καθε μερα γινεται της μουρλης το πανηγυρι,απ'οτι διαβαζω,γιατι δεν παταω καν κατω σε ΚΣ όχι τωρα που εχω και λόγο...
Προβλέπω ότι το Σεπτεμβριο θα εχουμε να λεμε πάλι για καμια 40χιλαδες κρουσματα ημερησίως.Ευτυχώς που κατατροπώθηκε η "Δελτα"..Αλλα ερχεται ο .."Κενταυρος"!!!
Τι ζουμε ρε φίλε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απο άτομο σε άτομο μπορεί να διαφέρουν οι μέρες , εγω το είχα περάσει τον Σεπτέβρη πρίν 10 μήνες δηλαδή. Τότε κυκλοφορούσε η Δέλτα και γύρω στο 20ήμερο ημουν χάλια σε φάση να μην μπορώ να δουλέψω , μπορεί και 25ήμερο ... αλλά το πέρασα σπίτι. Έκτοτε δεν έχω κολλήσει ξανά η εκτός αν ξαναήρθα σε επαφή και δεν εμφάνισα συμπτώματα. Αλλά απο την άλλη μόνο στο σούπερ που πάω χωρίς μάσκα , κατα τα άλλα δεν χρησιμοποιώ λεωφορεία δεν πηγαίνω σε νυχτερινά clubs κτλ.
Βαζε μασκα,εμεις ετσι την πατησαμε.....

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Βαζε μασκα,εμεις ετσι την πατησαμε.....
Πιστεύω δύσκολα κολλάς στο σούπερ ίσως μόνο στο ταμείο αν περιμένεις ώρα ... βέβαια αυτό με το αρχικό στέλεχος που ναι μεν ηταν πολύ μεταδοτικό , αλλά όχι τόσο όσο οι νέες μεταλλάξεις. Απο την άλλη εμείς που περάσαμε Δέλτα τι να φοβηθούμε το γατάκι την Όμικρον :P

Αλλά εκτός αυτού είναι και θέμα ιδεολογικό , όταν τόσο καιρό μας έχουν με την μάσκα με το έτσι θέλω χωρίς να μας ρωτήσουν , ε τώρα δεν θα βάλω μάσκα ... η τουλάχιστον όχι στο σούπερ που πιστεύω οτι δεν χρειάζεται. Αν μπω σε κανένα λεωφορείο μπορεί και να βάλω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πιστεύω δύσκολα κολλάς στο σούπερ ίσως μόνο στο ταμείο αν περιμένεις ώρα ... βέβαια αυτό με το αρχικό στέλεχος που ναι μεν ηταν πολύ μεταδοτικό , αλλά όχι τόσο όσο οι νέες μεταλλάξεις. Απο την άλλη εμείς που περάσαμε Δέλτα τι να φοβηθούμε το γατάκι την Όμικρον :P

Αλλά εκτός αυτού είναι και θέμα ιδεολογικό , όταν τόσο καιρό μας έχουν με την μάσκα με το έτσι θέλω χωρίς να μας ρωτήσουν , ε τώρα δεν θα βάλω μάσκα ... η τουλάχιστον όχι στο σούπερ που πιστεύω οτι δεν χρειάζεται. Αν μπω σε κανένα λεωφορείο μπορεί και να βάλω.
Τι να σου πω,μακαρι να τη βγαλεις καθαρή..
Η "Δελτα" "καθαρισε" πολύ κόσμο παντως,μαζί και το συμμαθητή μου.:cry:
Η "Ομικρον" όντως απ'ότι ειδα κι εγω,σαν κρυωμα είναι....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656

Εσύ το είχες ξαναπεράσει ναύαρχε;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261

Stories