Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.710
Πόντοι
12.756
τραβα δες την καγκουροφατσα σου, δε χρειαζεται να κανω κατι παραπανω, ειδικα για σενα... μετα τα μεσημεριανα.
λιγο ρελαντι σε επαιξα και σενα και πηγες να παθεις συγκοπη.
ειδαμε τι κρυφοπουστας εισαι και εσυ.
ενας ακομα κλασσικος κρυφος γαλαζομπουστας... νο μπιγκ ντιλ δηλαδη
ειμαι ο ΔΕΞΙΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΙΔΕ...οταν θα ευχεσαι θανατους γυναικωτε να τα υποστηριζεις κιολας...καταλαβες παιχτη;:jerking:
:jerking::jerking::jerking:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτα συμβαινουν οταν δεν ανοιγει κυριακατικο την κυριακη, τα μελη εξαπτονται και τη δευτερα γινεται της καριολας :rockon:
εγω ειμαι αθωος:undecided:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.495
Πόντοι
27.261
Κοιτα να βρεις επειγοντως κανενα γυναικακι να ποτισεις γιατι δε σε βλεπω καλα.
μιλαει για γυναικακι που πρεπει να βρω εγω, ενω ξερει, ποιος?????
ο μπαροκινος αρλεκινος, ο γαμηκουλας της παλαμης και της πατουσας.
το ειδαμε και αυτο...
ρε τι βλακοηλιθιος εισαι εσυ τελικα?
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ελα ψυχακια...δεν θα ριξεις καμμια καταρα να πεθανουμε Δεξιοι και εμβολιασμενοι μπινε;
α τωρα εγινε χαβαλες...
ενταξει τραβα παρα[περα να σου φυτρωσουν αρσενικες αδενες ΜΠΟΥΣΤΗ...
αυριο θα σε ξαναρωτησω παλι πουστακι αν εριξες καμμια καταρα παλι
Γιατι συνομιλείς με αυτο το πιθήκι?
Δεν επρεπε να του μιλαει κανενας. Ελεος πια, σας βλεπω να συνομιλειτε με αυτο το ζωο και απορω με εσας. Όποτε μιλαει βγαινει σκατιλα. Τι ακριβως περιμενετε με τον διαλογο μαζι του?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
ειμαι ο ΔΕΞΙΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΙΔΕ...οταν θα ευχεσαι θανατους γυναικωτε να τα υποστηριζεις κιολας...καταλαβες παιχτη;:jerking:

εγω ειμαι αθωος:undecided:
αθηναιε ο γλιτσας-ναυγιο ο λεκλερκ και ο τραβελολαγνος τρομπαδουρος πως και εξαφανίστηκαν απο το νημα? Δεν φαντάζομαι να παθαν τιποτα τώρα λιγο πριν βγει το πολυεμβολιο και το χασουν.:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.710
Πόντοι
12.756
Δεν επρεπε να του μιλαει κανενας. Ελεος πια, σας βλεπω να συνομιλειτε με αυτο το ζωο και απορω με εσας. Όποτε μιλαει βγαινει σκατιλα. Τι ακριβως περιμενετε με τον διαλογο μαζι του?
εχεις δικιο ρε μαν αλλα η αναρχιδη πουστρα εριχνε ευχες να πεθανουμε Δεξιοι και εμβολιασμενοι και μετα και καλα πλακιτσα..

αθηναιε ο γλιτσας-ναυγιο ο λεκλερκ και ο τραβελολαγνος τρομπαδουρος πως και εξαφανίστηκαν απο το νημα? Δεν φαντάζομαι να παθαν τιποτα τώρα λιγο πριν βγει το πολυεμβολιο και το χασουν.:confused:
λιγα για φιλο-Τροβαδουρο ρε,,και γιατρος-Λεκλερκ αξιο στελεχος

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.495
Πόντοι
27.261
η δεξια μου αρχιδοτριχα απο το δεξι μου αρχιδι ησουν χεστακο, που μολις ξουρισα κιολας.
τα χαπακια σου μη ξεχασεις να παρεις τωρα, γιατι σε βλεπω παλι να πρωτοτυπεις και δε θα το αντεξω... παλι.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
κακος ειστε κυριε αλεξανδρε. εδω μιλαμε σε εσας που γλειφετε τον κωλο της ΝΔ αν και ομολογω ειστε ευγενικος στις τοποθετησεις σας.

εχεις δικιο ρε μαν αλλα η αναρχιδη πουστρα εριχνε ευχες να πεθανουμε Δεξιοι και εμβολιασμενοι και μετα και καλα πλακιτσα..

λιγα για φιλο-Τροβαδουρο ρε,,και γιατρος-Λεκλερκ αξιο στελεχος
ειναι κωμικες φιγουρες του φορουμ σε αυτο συμφωνω:2funny:
καλη αναρρωση αθηναιε. μαλλον δεν εκανες αρκετες δοσεις. ειδες να μην ακους ειδικους? (απλα βλεπω τον κοσμο που πεφτει σαν τις μυγες απο καρδιακα στα 20 τους και παντα ερχομαι εδω να γελασω με τους μπολιολαγνους μετα)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.710
Πόντοι
12.756
η δεξια μου αρχιδοτριχα απο το δεξι μου αρχιδι ησουν χεστακο, που μολις ξουρισα κιολας.
τα χαπακια σου μη ξεχασεις να παρεις τωρα, γιατι σε βλεπω παλι να πρωτοτυπεις και δε θα το αντεξω... παλι.
χαχαχαχαχαχα εισαι πολλη αστειος ρε μουνοτρυπα..χαχαχαχαχα μπραβο συνεχισε...:jerking:
:jerking::jerking:

κακος ειστε κυριε αλεξανδρε. εδω μιλαμε σε εσας που γλειφετε τον κωλο της ΝΔ αν και ομολογω ειστε ευγενικος στις τοποθετησεις σας.

τυπε το φορουμ ειναι καλο να εχει χαβαλε αναμεσα σε καποια σοβαρα,ενημερωσεις κλπ...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.495
Πόντοι
27.261

αστον αυτον, εχει μπονους στη μαλακια.
μιστερ μαλακας χολ οφ φεϊμ (ερωτυλος συναμα ΚΑΙ με υπομονη) με αποδειξεις ετων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
μιλαει για γυναικακι που πρεπει να βρω εγω, ενω ξερει, ποιος?????
ο μπαροκινος αρλεκινος, ο γαμηκουλας της παλαμης και της πατουσας.
το ειδαμε και αυτο...
ρε τι βλακοηλιθιος εισαι εσυ τελικα?
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Αμα μιλας ομορφα θα σου κανω κονε με την εριναλ, να εισαι καλος ομως, να μην κανεις τετοια πραγματα.
Σε πιστευω πως εχεις τουλαχιστον δυο γκομενες παντως χωρις πληρωμη (και τη δεξια και την αριστερη παλαμη)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Δεν επρεπε να του μιλαει κανενας.
οπως κανουν σε εσενα τα τεμαχια τύπε , οταν σκας καλησπερακιας και γελαει ο κοσμάκης; :undecided::undecided::undecided:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
[
Στ΄αρχιδια σου ρε μαλακα, ενας χιμπαντζης ευχηθηκε να πεθανουμε. Ε στ' αρχιδια μας. Τι ασχολεισαι? Ο κόρακας "κρα" θα κανει. Τι περιμενεις? Τι του δινεις πασες να ποσταρει ξανα και ξανα αυτη η αμοιβαδα?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
αστον αυτον, εχει μπονους στη μαλακια.
μιστερ μαλακας χολ οφ φεϊμ (ερωτυλος συναμα ΚΑΙ με υπομονη) με αποδειξεις ετων.
τουλαχιστον ειναι πολιτισμενος και οχι ειρωνας σε αντιθεση με το μεσο κομματοσκυλο οποτε νταξει καλος ειναι, εχουμε και εναν αντιλογο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.710
Πόντοι
12.756
Στ΄αρχιδια σου ρε μαλακα, ενας χιμπαντζης ευχηθηκε να πεθανουμε. Ε στ' αρχιδια μας. Τι ασχολεισαι? Ο κόρακας "κρα" θα κανει. Τι περιμενεις? Τι του δινεις πασες να ποσταρει ξανα και ξανα αυτη η αμοιβαδα?
απλα εχω αλλεργια στα μουνοπανα,ναυαγια και ξεφτυλες....ομως εχεις δικιο θα αφησω τον δαχτυλιαρη να σολαρει τις μαλακιες του μονος του..ειναι και αστειατορας:jerking:

τουλαχιστον ειναι πολιτισμενος και οχι ειρωνας σε αντιθεση με το μεσο κομματοσκυλο οποτε νταξει καλος ειναι, εχουμε και εναν αντιλογο.
ρε συ αν δεν υπαρχει αντιλογος και διαφορετικες αποψεις τοτε τι υπαρχει το φορουμ;

• Like
Αντιδράσεις: nikg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οπως κανουν σε εσενα τα τεμαχια τύπε , οταν σκας καλησπερακιας και γελαει ο κοσμάκης; :undecided::undecided::undecided:
Μην με κλαις τύπε, με συγκινει το ενδιαφερον σου αν τα "τεμαχια" ασχολουνται μαζι μου, αλλά μην αγχωνεσαι

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.495
Πόντοι
27.261
χαχαχαχαχαχα εισαι πολλη αστειος ρε μουνοτρυπα..χαχαχαχαχα μπραβο συνεχισε...:jerking:
:jerking::jerking:
με διψηφιο iq 44, πρεπει να σου βαζω νικελοδεον για να γελασεις κακομοιρογλου.
τι επαθες, ξεκινησε το τρεμουλο ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσυ δεν ησουν που καποτε με ειπες "τενεκε" και μετα τα βρηκαμε σε πμ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.710
Πόντοι
12.756
με διψηφιο iq 44, πρεπει να σου βαζω νικελοδεον για να γελασεις κακομοιρογλου.
τι επαθες, ξεκινησε το τρεμουλο ?
χαχαχα γεια σου ρε αστειατορα..:jerking:
παρε το αξεσουαρ σου γαμια των Βαλκανιων
images

μια χαρα ειναι ρε..μπορει να ειναι Ζαιος και Ψεκι αλλα εχει πλακα

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
οποτε θες παμε και κανα σουβλακι γιατι ειμαστε γειτονες. ακομα πιστευω οτι εισαι τενεκες ομως λογω κομματοσκυλιασης. αλλα καλοκαρδος τενεκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom