Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.297
Πόντοι
27.261
Εσύ δροσερούλη αν αρωστήσεις θα πάρεις το χάπι για τον κορωνοϊό ή θα περιμένεις να βγει σε υπόθετο; :gay: :2funny:
δεν κανω τα ιδια που κανεις εσυ μωρη σαπχια και μαραμενη γαλαζοπρασινη μπαμια, για να καβλωσει η πακοχυμενη σουφρα σου.
ακομα να μας πεις τι φυλο ειναι το παιδι μετα το τεστ εγκυμοσυνης που εκανες.
κρυφο το κρατας ?:think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.297
Πόντοι
27.261
καταρχήν στην κινα έχουν πάει σε lockdown με 2500 κρούσματα την ήμερα, εκεί οι πολίτες πιστεύουν ακόμα ότι ο ιός είναι φονικός κ έχουν τρομοκρατηθεί, λόγο του παρατεταμένου lockdown τώρα έφτασε η όμικρον εκεί κ όλοι νομίζουν ότι θα πεθάνουν, τους στέλνω τα κρούσματα εδώ στην ελλαδα κ παθαίνουν εγκεφαλικό
καλα εκει ειναι σε αλλη διασταση εδω και χρονια, ετσι κι αλλιως.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.567
Πόντοι
5.946
καταρχήν στην κινα έχουν πάει σε lockdown με 2500 κρούσματα την ήμερα, εκεί οι πολίτες πιστεύουν ακόμα ότι ο ιός είναι φονικός κ έχουν τρομοκρατηθεί, λόγο του παρατεταμένου lockdown τώρα έφτασε η όμικρον εκεί κ όλοι νομίζουν ότι θα πεθάνουν, τους στέλνω τα κρούσματα εδώ στην ελλαδα κ παθαίνουν εγκεφαλικό
Κοιταξε να δεισ αυτο το σκηνικο μου φερνει εικονεσ το Δεκεμβριο του 2019 που μερικα σαιτ εγραφαν για το κοβιντ εκει και με εικονεσ και βιντεο να δειχνουν την εκει κατασταση κοσμοσ να πεφτει σαν τα κοτοπουλα και μετα η καραντινα τησ Γιουχαν κλπ.Ποιοσ μου λεει οτι εστω ενα τισ χιλιοις οτι δεν θα παμε σε καραντινα .Επειδη τα εχουμε δει ολα κραταω αυτο το ενα σαν πισινη και εγω το πιστευω με τιποτα δεν παμε σε καραντινα αλλα ποτε μην λεσ ποτε χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
31.442
Πόντοι
6.186
πάντως πριν λίγο που μίλησα κάτω κ τους έστειλα το βίντεο με τις κραυγές είναι αλήθεια, άλλοι είναι τελείως μονοί κ άλλοι πεθαίνουν της πείνας γιατί δεν επιτρέπεται να βγουν του έχουν σφραγίσει με seal line κ εάν βρεθεί κομμένη τους ρίχνουν πρόστιμα κ φυλάκιση

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.297
Πόντοι
27.261
Θυμάμαι κάποιους μαλάκες εδώ πέρα που ζήλευαν τους Κινέζους επειδή είχαν περιορίσει τον ιό και είχαν επιστρέψει στην κανονικότητα.
:2funny:
4η δοση θα κανεις μωρη χλαπατσα η' θα το γυρισεις σε καλαματιανο και θα θεωρησαι βιγκανοσατανιστρια ανεμβολιαστη και αναρχοαπλυτη ψεκασμενη ? :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.297
Πόντοι
27.261
Δε διάβασες δροσερούλη που απάντησα στον κολλητό σου το μουναχαλαστή που με ρώταγε; :gay: :2funny:
ημουν δουλεια μαρη σαρδαναπαλη γκιζελα.
βαριεσαι να πεις η' εισαι βουλωμενη παλι με κανα ουκρανοναζιδιο πακη και βγαζεις γουστα ? :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.297
Πόντοι
27.261
Δουλειά το λένε τώρα ρε δροσερούλη; :pipa1: :2funny:
σε σχεση με σενα, που εχεις ολο εκει το μυαλουδακι σου και στο πως θα ρουφηξεις καμια πακιστανικη ψωλη που σου εχει ξεφυγει ακομα, εγω δουλευω ναι :rose:

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
31.442
Πόντοι
6.186
Θυμάμαι κάποιους μαλάκες εδώ πέρα που ζήλευαν τους Κινέζους επειδή είχαν περιορίσει τον ιό και είχαν επιστρέψει στην κανονικότητα.
η κινα είναι σε lockdown από το γεναρη του 20 δεν έχει ανοίξει για τουρίστες κ εγώ όποτε πάω πρέπει να κάτσω 20 μέρες καραντίνα ξενοδοχείο κ ας έχω σπίτι, ελπίζω από το 23 να φτιάξει η κατάσταση

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.567
Πόντοι
5.946
η κινα είναι σε lockdown από το γεναρη του 20 δεν έχει ανοίξει για τουρίστες κ εγώ όποτε πάω πρέπει να κάτσω 20 μέρες καραντίνα ξενοδοχείο κ ας έχω σπίτι, ελπίζω από το 23 να φτιάξει η κατάσταση
Με το μπαρδον αλλο καραντινα τουριστων παραδειγμα κλειστα αεροδρομια για τουριστεσ κλπ και αλλο πολιτων μεσα στα σπιτια , υπαρχει διαφορα .Εμεισ παντοσ ειχαμε καλυτερη μεθοδο απο την seal line ειχαμε τα sms

jim2323

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
9.994
Πόντοι
2.306
Px δοσατζη πως αισθάνεσαι που μετά το Πάσχα θα κάθεσαι στα καφέ/μπάρ παρέα με ανεμβολιαστους :tooth: θα πρέπει να έχεις φάει τα λυσσακα σου :birdman:- πάντως πως τα φέρνει η ζωή η Αφρική το μέχρι εχθές λευκό ποντίκι του πλανήτη που δοκίμασαν όλα τα σκατα επάνω τούς οι πλούσιοι δυτικοί 14% εμβόλια κορονοιος γιοκ ακόμα και οι new York times αναρωτιούνται- κερασάκι στη τούρτα από τον ΠΟΥ τα εμβόλια από μόνα τους δεν σταματούν τον κορονοιο

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.540
Πόντοι
10.411

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
31.442
Πόντοι
6.186
Με το μπαρδον αλλο καραντινα τουριστων παραδειγμα κλειστα αεροδρομια για τουριστεσ κλπ και αλλο πολιτων μεσα στα σπιτια , υπαρχει διαφορα .Εμεισ παντοσ ειχαμε καλυτερη μεθοδο απο την seal line ειχαμε τα sms
τουρίστες έχουν να δεχτούν από το γεναρη του 2020, αυτό είναι lockdown της χώρας από τις υπόλοιπες, μπορείς να πας μόνο σαν εργαζόμενος που είναι πάρα πολύ δύσκολο η εάν έχεις πράσινη βίζα κ κατοικία όπως έχω εγώ κ στις 2 περιπτώσεις θέλει 20 μέρες καραντίνα σε ξενοδοχείο, εσύ με το μνμ μπορούσες να βγεις έξω αυτοί έχουν σφραγισμένες τις πόρτες με ένα αυτοκόλλητο,εάν οι αρχές βρουν κομμένο το αυτοκόλλητο στο έλεγχο έχεις κυρώσεις γιατί βγήκες έξω. Αυτά είναι lockdown όχι σαν τα δικά μας :2funny:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.567
Πόντοι
5.946
τουρίστες έχουν να δεχτούν από το γεναρη του 2020, αυτό είναι lockdown της χώρας από τις υπόλοιπες, μπορείς να πας μόνο σαν εργαζόμενος που είναι πάρα πολύ δύσκολο η εάν έχεις πράσινη βίζα κ κατοικία όπως έχω εγώ κ στις 2 περιπτώσεις θέλει 20 μέρες καραντίνα σε ξενοδοχείο, εσύ με το μνμ μπορούσες να βγεις έξω αυτοί έχουν σφραγισμένες τις πόρτες με ένα αυτοκόλλητο,εάν οι αρχές βρουν κομμένο το αυτοκόλλητο στο έλεγχο έχεις κυρώσεις γιατί βγήκες έξω. Αυτά είναι lockdown όχι σαν τα δικά μας :2funny:
απο το παρθυρο καταρριχηση με σεντονι .Το ξερεισ οτι μονο το Κουλισταν ειχε την πιο αυστηρη καραντινα απο τισ χωρεσ τησ Δυσης ;; Ο Κουλης ειναι αυστηροσ οχι παιζουμε αν το δει αυτο μπορει να το εφαρμοζει

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
31.442
Πόντοι
6.186
απο το παρθυρο καταρριχηση με σεντονι .Το ξερεισ οτι μονο το Κουλισταν ειχε την πιο αυστηρη καραντινα απο τισ χωρεσ τησ Δυσης ;; Ο Κουλης ειναι αυστηροσ οχι παιζουμε αν το δει αυτο μπορει να το εφαρμοζει
μην τον μελετάς τον γκαντέμη βραδιάτικα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.663
Πόντοι
736
Πλάκα πλάκα φαντάζεσαι να γίνεται τώρα δοκιμή με σκληρό λοκντάουν στην Κίνα , οπότε αύριο μεθαύριο παίζει να μας το φέρουν και απο Ευρώπη ... γιατί αμα έρθει ένα μέτρο (όσο ηλίθιο και να είναι πχ μάσκες σε εξωτερικό χώρο) για έναν περίεργο λόγο το εφαρμόζουν όλοι :confused:

Αν και αυτοί απο την αρχή είχαν σκληρά λοκντάουν δεν είναι οτι τώρα τα δοκιμάζουν για πρώτη φορά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πλάκα πλάκα φαντάζεσαι να γίνεται τώρα δοκιμή με σκληρό λοκντάουν στην Κίνα , οπότε αύριο μεθαύριο παίζει να μας το φέρουν και απο Ευρώπη ... γιατί αμα έρθει ένα μέτρο (όσο ηλίθιο και να είναι πχ μάσκες σε εξωτερικό χώρο) για έναν περίεργο λόγο το εφαρμόζουν όλοι :confused:

Αν και αυτοί απο την αρχή είχαν σκληρά λοκντάουν δεν είναι οτι τώρα τα δοκιμάζουν για πρώτη φορά.
Και μεις θα ουρλιαξουμε από τα μπαλκόνια.. Και ξέρεις τι θα λέμε ΕΕ?? Κουλη Γαμιεσαι!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.663
Πόντοι
736
Και μεις θα ουρλιαξουμε από τα μπαλκόνια.. Και ξέρεις τι θα λέμε ΕΕ?? Κουλη Γαμιεσαι!!!
Καλά εμείς αμφιβάλλω αν θα κάτσουμε μέσα ... εκτός αν μας πούν πάλι το γνωστό παραμύθι οτι θα είναι για 2 εβδομάδες :P

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.567
Πόντοι
5.946
Καλά εμείς αμφιβάλλω αν θα κάτσουμε μέσα ... εκτός αν μας πούν πάλι το γνωστό παραμύθι οτι θα είναι για 2 εβδομάδες :P
και περασουν οχι δυο χρονια καλη ωρα αλλα πεντε και δωσε εμβολιο και δωσε μεταλλαξηκαι δωσε εναν νεο ιο τησ ποπησ το καγκελο με Κουλη ολα τα παντα γινονται εδω μπορει να παμε σε Παγκοσμιο οχι κυπελλο ποδοσφαιρου αλλα πολεμο .Προσωπικα και να σκασει μετεωριτησ πανω στην γη με Κουλη δεν θα εκπλαγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom