Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μια χωρα κρυμενη στο μουνι της ρουλας,
Για τους ηρωες υγειονομικους που κανουν απεργια πεινας δεν υπαρχει λυση.
Η ζωη σου @alex71 ειναι πλεον μεσα στο μουνι της ρουλας
"Ηρωες υγειονομικοι που κανουν απεργια πεινας".
Εχεις σαλεψει τελειως εσυ. Σε τι ειναι ηρωες? Ο ηρωισμος ειναι η αρνηση της επιστημης?
Τραβα σε κανενα γιατρο ρε τύπε, δεν πας καθολου καλα.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.129
Πόντοι
6.186
Πλάκα πλάκα φαντάζεσαι να γίνεται τώρα δοκιμή με σκληρό λοκντάουν στην Κίνα , οπότε αύριο μεθαύριο παίζει να μας το φέρουν και απο Ευρώπη ... γιατί αμα έρθει ένα μέτρο (όσο ηλίθιο και να είναι πχ μάσκες σε εξωτερικό χώρο) για έναν περίεργο λόγο το εφαρμόζουν όλοι :confused:

Αν και αυτοί απο την αρχή είχαν σκληρά λοκντάουν δεν είναι οτι τώρα τα δοκιμάζουν για πρώτη φορά.
εμείς έχουμε κάτσει περισσότερο σε lockdown από θέμα κατοίκων σε σχέση με την κίνα, αυτοί έκατσαν 3 μήνες το 2020 κ ξανά τώρα κ τώρα δεν είναι γενικό σε κάποιες περιοχές στη επαρχεία της Σαγκαης κ η Σαγκάη, κάποιες πόλης της επαρχίας inner mongolia όπως κ κάποιες περιοχές στο guanzou k rizhao

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.129
Πόντοι
6.186
Εχεις σαλεψει τελειως εσυ. Σε τι ειναι ηρωες? Ο ηρωισμος ειναι η αρνηση της επιστημης?
ήρωες τους χαρακτήρισε πρώτος ο μητσοτακης κ μας έβαζε να χειροκροτούμε στα μπαλκόνια κ τώρα από ένα ΚΑΠΡΊΤΣΙΟ του ΠΘ όπως χαρακτηρίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ χάνουν την δουλειά τους κ μπορεί κ τη ζωή τους !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ήρωες τους χαρακτήρισε πρώτος ο μητσοτακης κ μας έβαζε να χειροκροτούμε στα μπαλκόνια κ τώρα από ένα ΚΑΠΡΊΤΣΙΟ του ΠΘ όπως χαρακτηρίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ χάνουν την δουλειά τους κ μπορεί κ τη ζωή τους !
Χαρακτηρισε ηρωες ο Μητσοτακης τους ανεμβολιαστους υγειονομικους? Πότε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδη στα σοβαρα πιστευετε οτι ενα κρατος με εστω και ελαχιστη σοβαροτητα, θα επρεπε να επιτρεπει σε ανεμβολιαστους γιατρους και νοσηλευτες να περιθαλπουν κοσμο στα νοσοκομεια ενω η πανδημια εβραζε? Σοβαρα τωρα ρε τύποι? Ειπαμε, η κομματοσκυλιαση να εχει και ενα οριο. Ελεος δηλαδη, νισαφι. Το αυτονοητο εγινε, και πολυ επιεικως μαλιστα ΔΕΝ απολυθηκαν, αλλά μπηκαν σε αναστολη δινοντας τους την ευκαιρια να κανουν το αυτονοητο. Ξερω οτι ειστε πολυ κομματοσκυλα για να πειστειτε στην απλη λογικη, αλλά δεν πειραζει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η επιστήμη πάντως ως τώρα τύπε,μας λέει δεν παίρνει χαμπάρι τι γίνεται...

-δεν ξέρει πότε προσβάλει κάποιον ο κορονοιος
-δεν ξέρει τα συμπτώματα και την εξέλιξη του κορονοϊου στον άνθρωπο
-δεν ξέρει τα εμβόλια εάν μπορούν να προστατέψουν τον άνθρωπο απ'τον ιό
-δεν ξέρει πόσα εμβόλια θα φέρουν τις ελευθερίες
-δεν ξέρει γενικά...

Οπότε λαρωσε λίγο με την επιστήμη, γιατί όπως η δικαιοσύνη είναι τυφλή...η επιστήμη σε λίγο θα βγεί κουλη :confused:

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.129
Πόντοι
6.186
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Χαρακτηρισε ηρωες ο Μητσοτακης τους ανεμβολιαστους υγειονομικους? Πότε?
Θυμάσαι τύπε που Μαρεβα Κορμπατσωφ μας έβγαζε χειμωνιάτικα στα μπαλκόνια;

Να ξες δεν είχε νικήσει ο Ολυμπιακός τότε και χειροκροταγαμε:confused:

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.129
Πόντοι
6.186
Δηλαδη στα σοβαρα πιστευετε οτι ενα κρατος με εστω και ελαχιστη σοβαροτητα, θα επρεπε να επιτρεπει σε ανεμβολιαστους γιατρους και νοσηλευτες να περιθαλπουν κοσμο στα νοσοκομεια ενω η πανδημια εβραζε? Σοβαρα τωρα ρε τύποι? Ειπαμε, η κομματοσκυλιαση να εχει και ενα οριο. Ελεος δηλαδη, νισαφι. Το αυτονοητο εγινε, και πολυ επιεικως μαλιστα ΔΕΝ απολυθηκαν, αλλά μπηκαν σε αναστολη δινοντας τους την ευκαιρια να κανουν το αυτονοητο. Ξερω οτι ειστε πολυ κομματοσκυλα για να πειστειτε στην απλη λογικη, αλλά δεν πειραζει.
εγώ είμαι εμβολιασμένος , πες μου αλεξ την διάφορα ενός εμβολιασμένου από έναν ανεμβολίαστο υγειονομικό από την στιγμή που κ οι δυο μπορούν να νοσήσουν κ να μεταφέρουν τον ιό, απλά ο ένας μπορεί να νοσήσει ποιο βαριά κ ο άλλος όχι, ίσα ίσα που από την στιγμή που ο ανεμβολίαστος κάνει δυο τεστ την εβδομάδα κ ο εμβολιασμένος κανένα εγώ τον εμπιστεύομαι περισσότερο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.122
Πόντοι
6.256
Πως παμε με την πετυχημενη διαχειριση;
Σε τι θεση βρισκομαστε;
Τα βλεπουν οι μπραβοκουληδες τα χάλια ;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166
εγώ είμαι εμβολιασμένος , πες μου αλεξ την διάφορα ενός εμβολιασμένου από έναν ανεμβολίαστο υγειονομικό από την στιγμή που κ οι δυο μπορούν να νοσήσουν κ να μεταφέρουν τον ιό, απλά ο ένας μπορεί να νοσήσει ποιο βαριά κ ο άλλος όχι, ίσα ίσα που από την στιγμή που ο ανεμβολίαστος κάνει δυο τεστ την εβδομάδα κ ο εμβολιασμένος κανένα εγώ τον εμπιστεύομαι περισσότερο
τυπε με το μπαρδον και ο εμβολιασμενοσ νοσει βαρια αναλογα την περιπτωση Το ειπε ο τηλεειδικοσ Βασιλακο οτι περιμενουμε απο Σεπτεμβρη ενα υπερεμβολιο που θα καλυπτει τα παντα και αυτο το ειπε με την λεξη νομιζω οτι απο κλπ
Ετσι μεχρι να ερθει παμε τεταρτη δοση για καλυψη Βασιλακο τα ειπε

Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166
Θυμάσαι τύπε που Μαρεβα Κορμπατσωφ μας έβγαζε χειμωνιάτικα στα μπαλκόνια;

Να ξες δεν είχε νικήσει ο Ολυμπιακός τότε και χειροκροταγαμε:confused:

Κανονικα τοτε επρεπε να τεθουν ολοι σε αναστολη αχχαχαχχχχχχαχχαχχαχ

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.129
Πόντοι
6.186
τυπε με το μπαρδον και ο εμβολιασμενοσ νοσει βαρια αναλογα την περιπτωση Το ειπε ο τηλεειδικοσ Βασιλακο οτι περιμενουμε απο Σεπτεμβρη ενα υπερεμβολιο που θα καλυπτει τα παντα και αυτο το ειπε με την λεξη νομιζω οτι απο κλπ
Ετσι μεχρι να ερθει παμε τεταρτη δοση για καλυψη Βασιλακο τα ειπε
τον έχουν με ποσοστά μου φαίνεται αυτόν κ ζορίζετε τόσο, αν κ πριν δυο μέρες που τον ζόρισαν σε ένα πάνελ για το εάν έχει εμβολιαστεί ο ίδιος του ξέφυγε λογικά κ είπε δύστυχος ναι

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166
τον έχουν με ποσοστά μου φαίνεται αυτόν κ ζορίζετε τόσο, αν κ πριν δυο μέρες που τον ζόρισαν σε ένα πάνελ για το εάν έχει εμβολιαστεί ο ίδιος του ξέφυγε λογικά κ είπε δύστυχος ναι
Το ζουμι ειναι οτι αυτο το πραγμα δεν τελειωνει εδω και δυο χρονια παμε στα δυομιση και στα τρια με τα εμβολια το ενα το αλλο και συνεχιση .Δεν λεσ Σεπτεμβρη ξεκιναμε με κανονικουσ ρυθμουσ αλλα ξανα εμβολια , μασκεσ και δωσε μετρα και ενα τισ χιλοισ μην παμε καραντινα και παμε παλι απο την αρχη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Για τους ηρωες υγειονομικους που κανουν απεργια πεινας δεν υπαρχει λυση.

Κοίτα τύπε. Για τον ίδιο λόγο που δεν θέλω να προσληφθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία άτομο που είναι πυρομανής, στην Αστυνομία άτομο που έχει καταδικαστεί για χρήση ναρκωτικών και για ξυλοδαρμούς, δεν θέλω Νοσηλευτές αντιεμβολιαστές. Αν εσύ το θεωρείς συμβατό, εγώ το θεωρώ ασυμβίβαστο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το ζουμι ειναι οτι αυτο το πραγμα δεν τελειωνει εδω και δυο χρονια παμε στα δυομιση και στα τρια με τα εμβολια το ενα το αλλο και συνεχιση .Δεν λεσ Σεπτεμβρη ξεκιναμε με κανονικουσ ρυθμουσ αλλα ξανα εμβολια , μασκεσ και δωσε μετρα και ενα τισ χιλοισ μην παμε καραντινα και παμε παλι απο την αρχη
Μέχρι να βγει ετήσιο εμβόλιο έτσι θα πηγαίνουμε

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.129
Πόντοι
6.186
θα φάει κράξιμο από την εε για να ακολουθήσει κινεί γραμμή επίσης εάν θέλει να βάλει ταφόπλακα στη ΝΔ θα πάρει πάλι μετρά κ υποχρεωτικά εμβόλια, εκτός κ εάν το έχει πάρει απόφαση ότι δεν ξαναβγαίνει κ τρέξει να αρπάξει ότι μπορεί κ τα γαμήσει όλα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
θα φάει κράξιμο από την εε για να ακολουθήσει κινεί γραμμή επίσης εάν θέλει να βάλει ταφόπλακα στη ΝΔ θα πάρει πάλι μετρά κ υποχρεωτικά εμβόλια, εκτός κ εάν το έχει πάρει απόφαση ότι δεν ξαναβγαίνει κ τρέξει να αρπάξει ότι μπορεί κ τα γαμήσει όλα
ειναι για το πουτσο το υγειονομικο συστημα εδω τυπε για αυτο εχουν χεστει επανω τους λιγο παραπάνω απο τις αλλες χωρες...εγω δε πιστευω οτι θα ακολουθησει γραμμη ευρωπης ο κουλης.οχι κατα γραμμα εστω....σιγουρα θα πεσουν και δικες του σαλτσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom