Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Συνολικα κατι εκατομμυριακια οι παρενεργειες ...τιποτα δλδ :confused:

55A998CF-76DC-4B84-B8C2-B458479F03AE.jpeg

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.771
Πόντοι
2.816
Είμαστε η χώρα με τους περισσότερους εβδομαδιαιους θανάτους ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη...
Λογικά είμαστε η χώρα με τη μικρότερη εμβολιαστικη κάλυψη κ τα λιγότερα μέτρα.. #not

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.771
Πόντοι
2.816
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Άντε κάνε το εμβόλιο ρε ψέκα μη σε βρούνε οριζοντιωμένο μια μέρα σαν το γλάσκο.
Μου το λεει ενας εμμονικος Νδ-Πασοκος,πληρης βατσινωμενος,βριζοντας το μισο φορουμ Ναζιστες...θα σε λαβω σοβαρα υποψιν τυπε :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η ξεφτυλα της ΝΔ.

Ο Πλευρης εχθες-προχθες ειπε πως σε αντιθεση με ολη την ΕΕ καναν τα πιστοποιητικα νοσησης τριμηνα αντι εξαμηνου και εμβολιασμου εξαμηνου αντι εννιαμηνου.

Αφου τους εβαλε κωλοδαχτυλο,αναγκαστηκαν να επαναφερουν τα νοσησης σε εξαμηνο και εμβολιασμου σε εννιαμηνο.

Ετσι πιστοποιητικα που ειχαν ληξει,λογω της αλλαγης αυτης ξαναεπικαιροποιηθηκαν και τσεκαρα στο δικο μου νοσησης που ειχε ληξει και ξαναλειτουργει τελικα.

Μονο ΝΔ...ο λογος τους εγγυηση :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αφήνω αυτό έτσι απλά εδώ...

Μην δίνετε καμμία σημασία... τυχαίο είναι,εξ άλλου κάθε χρόνο προκύπτουν τέτοια περιστατικά...

Κολλητός μου, δέκα μέρες μετά την δεύτερη δόση,που έγινε κάπου στον Νοέμβριο, ξεκίνησε να έχει ζαλάδες κοντευοντας να πέσει στην δουλειά του... έκανε οοολες τις εξετάσεις και βγήκαν όλες μια χαρά... αυτό επί δύο μήνες.

Συνέχισε να έχει ζαλάδες και τον παρέπεμψαν σε ψυχίατρο ο οποίος τον φλομωσε ζουρλοχαπο, γιατί του είπε είναι η ιδέα του μιας που όλες οι εξετάσεις βγαίνουν περίφημες.

Τυχαίο γεγονός λέει και αυτός πως είναι :confused:

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Αφήνω αυτό έτσι απλά εδώ...

Μην δίνετε καμμία σημασία... τυχαίο είναι,εξ άλλου κάθε χρόνο προκύπτουν τέτοια περιστατικά...

Κολλητός μου, δέκα μέρες μετά την δεύτερη δόση,που έγινε κάπου στον Νοέμβριο, ξεκίνησε να έχει ζαλάδες κοντευοντας να πέσει στην δουλειά του... έκανε οοολες τις εξετάσεις και βγήκαν όλες μια χαρά... αυτό επί δύο μήνες.

Συνέχισε να έχει ζαλάδες και τον παρέπεμψαν σε ψυχίατρο ο οποίος τον φλομωσε ζουρλοχαπο, γιατί του είπε είναι η ιδέα του μιας που όλες οι εξετάσεις βγαίνουν περίφημες.

Τυχαίο γεγονός λέει και αυτός πως είναι :confused:
Μια ακριβώς από τα ίδια με τον κολλητό σου κι εγώ για πάνω από μισό χρόνο. Ωραιότατα τα εμβόλια. Έχουν σκίσει πολύ κόσμο με παρενέργειες.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μια ακριβώς από τα ίδια με τον κολλητό σου κι εγώ για πάνω από μισό χρόνο. Ωραιότατα τα εμβόλια. Έχουν σκίσει πολύ κόσμο με παρενέργειες.
Ειλικρινά τύπε δεν ξέρω πως να τον καλμαρουμε...

Στα 45 σάϊκο:confused:

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Ειλικρινά τύπε δεν ξέρω πως να τον καλμαρουμε...

Στα 45 σάϊκο:confused:
Παρόμοια ηλικία κι εγώ. Κόντεψα να χάσω τη δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Πλήθος εξετάσεων, γιατροί, νοσοκομεία κ.λπ. δεν έδειξαν τίποτα ανησυχητικό.

Παρόλα αυτά δεν είμαι όπως πριν. Η τελευταία διάγνωση που μου έγινε είναι long covid από την εμβολιάρα.

Υπάρχουν νοσοκομεία με παραρτήματα για long covid. Ας περάσει από εκεί να τον εξετάσουν γιατροί που είναι ενημερωμένοι για long covid. Οι άλλοι είναι της πλάκας και μη ενημερωμένοι. Το μαύρο 50άρικο να πάρουν και να σου γράψουν κάνα φαρμακάκι.

Θα τον συμβούλευα υπομονή, πιο χαλαρά στη ζωή του, λίγο περπάτημα ή χαλαρή άσκηση, υγιεινή διατροφή, καμιά βιταμίνη. Ο χρόνος θα βοηθήσει να ανακάμψει το σώμα του. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με τους αρχικούς μήνες.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Επίσης εγώ δεν πήρα κανένα αγχολυτικό ή ψυχοφάρμακο που μου έδωσαν. Δε θέλω να παίρνω χαζοφάρμακα για να μην καταλαβαίνω τι μου γίνεται. Ο οργανισμός μας προειδοποιεί ότι κάτι άσχημο συμβαίνει. Δεν είναι καλό να το κρύβουμε.

Ένα χονδροειδές παράδειγμα: τρέχουμε, ανεβαίνουν οι παλμοί, κουραζόμαστε και σταματάμε το τρέξιμο. Αν υποθετικά παίρναμε ένα φάρμακο που δε θα καταλαβαίναμε ότι κουραζόμαστε και ανεβαίνουν οι παλμοί μας, θα τρέχαμε μέχρι να σπάσει η καρδιά μας και τέζα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Συνολικα κατι εκατομμυριακια οι παρενεργειες ...τιποτα δλδ :confused:

55A998CF-76DC-4B84-B8C2-B458479F03AE.jpeg
fake news ρε όλα...
αλλά βλέπεις ότι τελικά οι ''συνωμοσιολόγοι'' πια είναι τα mainstream που υιοθετούν τη σκληρή άλγεβρα (όταν δεν κρύβεται) για να αποδείξουν τι; ότι όλα είναι μια σαβούρα σκέτη; να μου πεις που τα λένε βέβαια, στα προβατάκια, τα επιδοτούμενα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Παρόμοια ηλικία κι εγώ. Κόντεψα να χάσω τη δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Πλήθος εξετάσεων, γιατροί, νοσοκομεία κ.λπ. δεν έδειξαν τίποτα ανησυχητικό.

Παρόλα αυτά δεν είμαι όπως πριν. Η τελευταία διάγνωση που μου έγινε είναι long covid από την εμβολιάρα.

Υπάρχουν νοσοκομεία με παραρτήματα για long covid. Ας περάσει από εκεί να τον εξετάσουν γιατροί που είναι ενημερωμένοι για long covid. Οι άλλοι είναι της πλάκας και μη ενημερωμένοι. Το μαύρο 50άρικο να πάρουν και να σου γράψουν κάνα φαρμακάκι.

Θα τον συμβούλευα υπομονή, πιο χαλαρά στη ζωή του, λίγο περπάτημα ή χαλαρή άσκηση, υγιεινή διατροφή, καμιά βιταμίνη. Ο χρόνος θα βοηθήσει να ανακάμψει το σώμα του. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με τους αρχικούς μήνες.
Περαστικά σου τύπε και πάντα σιδερένιος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Έπεσε το νήμα. Ρούλα και Ουκρανία πουλάνε τώρα :confused:
Λογικο φιλε, ειναι θεματα που δε φταινε οι άριστοι,
Χθες σε καφετερια εξωτερικο χωρο μου ζητησαν πιστ εμβολιασμου.
Στον κοσμο μας εμεις, ακομα με τα εξυπνα μετρα ειμαστε,

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Οι γιατροι και οι νοσηλευτες λενε οτι δεν μπορουν να παρουν τα ρεπο και την κανονικη τους αδεια λογω ελλειψης προσωπικου (επειδη λειπουν οι Υγειονομικοι σε αναστολη;)

Αυτο ειναι που ελεγε ο Πλευρης οτι θα φροντισει η κυβερνηση ωστε να μην υπαρξει προβλημα με τους Υγειονομικους σε αναστολη;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Κινηση ματ απο τον Μητσοτακη. Δειχνει την πολιτικη του οξυδερκεια. Η κυβερνηση εδωσε το πρασινο φως για την 4η δοση, για τους ηλικιωμενους αρχικα και μετα θα πεφτει η ηλικια που θα ειναι διαθεσιμο το 4ο εμβολιο. Πολλοι πολιτες ηταν ανυπομονοι να κανουν την 4η δοση οποτε η κυβερνηση τους δινει αυτη τη δυνατοτητα, κατι που ειναι στα υπερ της, ωστε απο φθινοπωρο να παρει σειρα η 5η δοση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom