Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Συνολικα κατι εκατομμυριακια οι παρενεργειες ...τιποτα δλδ
Για τα θαύματα που γίνονται ανάβεις καμία λαμπάδα;Άντε κάνε το εμβόλιο ρε ψέκα μη σε βρούνε οριζοντιωμένο μια μέρα σαν το γλάσκο.
Μου το λεει ενας εμμονικος Νδ-Πασοκος,πληρης βατσινωμενος,βριζοντας το μισο φορουμ Ναζιστες...θα σε λαβω σοβαρα υποψιν τυπεΆντε κάνε το εμβόλιο ρε ψέκα μη σε βρούνε οριζοντιωμένο μια μέρα σαν το γλάσκο.
Ακόμα δεν έγινε η τέταρτη. Γιατί κάνεις spoiler;Πεμπτη δοση κατα του κορονοϊου απο φθινοπωρο
Μια ακριβώς από τα ίδια με τον κολλητό σου κι εγώ για πάνω από μισό χρόνο. Ωραιότατα τα εμβόλια. Έχουν σκίσει πολύ κόσμο με παρενέργειες.Αφήνω αυτό έτσι απλά εδώ...
Μην δίνετε καμμία σημασία... τυχαίο είναι,εξ άλλου κάθε χρόνο προκύπτουν τέτοια περιστατικά...
Κολλητός μου, δέκα μέρες μετά την δεύτερη δόση,που έγινε κάπου στον Νοέμβριο, ξεκίνησε να έχει ζαλάδες κοντευοντας να πέσει στην δουλειά του... έκανε οοολες τις εξετάσεις και βγήκαν όλες μια χαρά... αυτό επί δύο μήνες.
Συνέχισε να έχει ζαλάδες και τον παρέπεμψαν σε ψυχίατρο ο οποίος τον φλομωσε ζουρλοχαπο, γιατί του είπε είναι η ιδέα του μιας που όλες οι εξετάσεις βγαίνουν περίφημες.
Τυχαίο γεγονός λέει και αυτός πως είναι
Ειλικρινά τύπε δεν ξέρω πως να τον καλμαρουμε...Μια ακριβώς από τα ίδια με τον κολλητό σου κι εγώ για πάνω από μισό χρόνο. Ωραιότατα τα εμβόλια. Έχουν σκίσει πολύ κόσμο με παρενέργειες.
Παρόμοια ηλικία κι εγώ. Κόντεψα να χάσω τη δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Πλήθος εξετάσεων, γιατροί, νοσοκομεία κ.λπ. δεν έδειξαν τίποτα ανησυχητικό.Ειλικρινά τύπε δεν ξέρω πως να τον καλμαρουμε...
Στα 45 σάϊκο
fake news ρε όλα...Συνολικα κατι εκατομμυριακια οι παρενεργειες ...τιποτα δλδ
Περαστικά σου τύπε και πάντα σιδερένιοςΠαρόμοια ηλικία κι εγώ. Κόντεψα να χάσω τη δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Πλήθος εξετάσεων, γιατροί, νοσοκομεία κ.λπ. δεν έδειξαν τίποτα ανησυχητικό.
Παρόλα αυτά δεν είμαι όπως πριν. Η τελευταία διάγνωση που μου έγινε είναι long covid από την εμβολιάρα.
Υπάρχουν νοσοκομεία με παραρτήματα για long covid. Ας περάσει από εκεί να τον εξετάσουν γιατροί που είναι ενημερωμένοι για long covid. Οι άλλοι είναι της πλάκας και μη ενημερωμένοι. Το μαύρο 50άρικο να πάρουν και να σου γράψουν κάνα φαρμακάκι.
Θα τον συμβούλευα υπομονή, πιο χαλαρά στη ζωή του, λίγο περπάτημα ή χαλαρή άσκηση, υγιεινή διατροφή, καμιά βιταμίνη. Ο χρόνος θα βοηθήσει να ανακάμψει το σώμα του. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με τους αρχικούς μήνες.
Λογικο φιλε, ειναι θεματα που δε φταινε οι άριστοι,Έπεσε το νήμα. Ρούλα και Ουκρανία πουλάνε τώρα