midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.279
- Πόντοι
- 3.656
Πες μου τι φοράς μωρή ανώμαληΣτον ύπνο σου με βλέπεις ρε πουτινάκι;
Πες μου τι φοράς μωρή ανώμαληΣτον ύπνο σου με βλέπεις ρε πουτινάκι;
Αχ καλέ, μια κουκλαραΕσύ πάντως έχουμε πάρει χαμπάρι τι φοράς.
Οι διασωληνωμένοι πάντως έπεσαν κάτω απο τους 350 , κάπου έλεγαν οτι απο τους 400 και πάνω υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Και οι νεκροί έχουν πέσει βλέπω , άρα μάλλον μόνο τα κρούσματα παραμένουν ψηλά.Εν τω μεταξύ για τον Covid βλέπω μια χαλάρωση, που φτάνει μέχρι την ίδια την κυβέρνηση.
Μάλιστα λένε μετά το Πάσχα θα βγουν και οι μάσκες.
Χωρίς να είναι υποχρεωτική και η 4η δόση...
Από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία ;
Τα νούμερα τα βλέπουν ;
Οι ανεμβολιαστοι διαδωληνωμενοι έχουν πέσει τύπε.. από 565 έχουν πάει 215Οι διασωληνωμένοι πάντως έπεσαν κάτω απο τους 350 , κάπου έλεγαν οτι απο τους 400 και πάνω υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Και οι νεκροί έχουν πέσει βλέπω , άρα μάλλον μόνο τα κρούσματα παραμένουν ψηλά.
Τιμή σουΣτον ύπνο σου με βλέπεις ρε πουτινάκι;
Κορωνοϊός - Γκάγκα: Σταματά το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 από τον επόμενο μήνα
Μιλώντας για την πανδημία και τον εμβολιασμό η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα είπε πως το διοικητικό πρόστιμο θα καταργηθεί - Προσδιόρισε την λήψη της απόφασης για άρση του μέτρου, στον επόμενο μήναwww.protothema.gr
Δεν ειναι κριτηριο μονο τα νούμερα.Εν τω μεταξύ για τον Covid βλέπω μια χαλάρωση, που φτάνει μέχρι την ίδια την κυβέρνηση.
Τα νούμερα τα βλέπουν ;
Εν τω μεταξύ για τον Covid βλέπω μια χαλάρωση, που φτάνει μέχρι την ίδια την κυβέρνηση.
Τα νούμερα τα βλέπουν ;
Δεν διαφωνώ , αλλά τα κρούσματα είναι κάτι χιλιάδες ακόμαΟι ανεμβολιαστοι διαδωληνωμενοι έχουν πέσει τύπε.. από 565 έχουν πάει 215
Οι εμβολιασμένοι είναι σταθεροί εδώ κ 2 μήνες στους 115-125
Το σημειώνω για να αμη λέμε ότι θέλουμε...
Ασχολουμαστε οταν και όποτε συμφερει τον κούληΣτο εξωτερικό έχουν ξεχάσει τον κοβιντ.Μόνο εμεις ασχολούμαστε ακόμα
Δεν είπα κάτι για τα κρούσματα.. κ ούτε θα πω γτ καραδοκούν οι ψεκασμενοι εμβολιαστες του σάιτΔεν διαφωνώ , αλλά τα κρούσματα είναι κάτι χιλιάδες ακόμα
Έχουμε καλύτερη μνήμηΣτο εξωτερικό έχουν ξεχάσει τον κοβιντ.Μόνο εμεις ασχολούμαστε ακόμα
Έχουμε καλύτερη μνήμη
Εχουμε γρηγορα αντανακλαστικα και κανουμε στοχευμένες παρεμβασεις,Έχουμε καλύτερη μνήμη
σιγα ρε φιλε μην καραδοκουμε τι μας περασες για τον @px75 απο τη στιγμη που ο μπιλ ειπε «Δυστυχώς η Όμικρον έκανε καλύτερη δουλειά από τα εμβόλια». το παρατησαμε το θεμα - και ειμαστε ακομα ζωντανοιΔεν είπα κάτι για τα κρούσματα.. κ ούτε θα πω γτ καραδοκούν οι ψεκασμενοι εμβολιαστες του σάιτ
Δεν ξέρει ο Μπιλ.. ο πχ ξέρει καλύτερα..σιγα ρε φιλε μην καραδοκουμε τι μας περασες για τον @px75 απο τη στιγμη που ο μπιλ ειπε «Δυστυχώς η Όμικρον έκανε καλύτερη δουλειά από τα εμβόλια». το παρατησαμε το θεμα - και ειμαστε ακομα ζωντανοι
Από τούδε και στο εξής θα μου μιλάς στο πληθυντικό θέλω σεβας είμαι καθαρόαιμο ψεκι px75 ανεγκικτ ος από κοβιντ και εμβόλια το dna μου αξίζει χρυσάφι- πλάκα κάνω ρε συ τζερτζελες να γίνεται δύο άγνωστοι τι έχουν να χωρίσουν? στο μόνο που στραβωνω όταν αρχίζεις τις μαλακίες με τις αναφορές είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη και πουστια be a Man bitchΕφιάλτης σου έχω γίνει κλώνε.
Καλύτερα κλώνος παρά ΨεκασμένοςΕφιάλτης σου έχω γίνει κλώνε.
Οπωσδήποτε... Δεν χαλάμε χατίρι σε ψεκασμενουςΕσείς είστε μποθ.