Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Ηλεκτρονικα το δήλωσα το pcrΠου το βαλες;
Για δες πισω απ τον καναπε
Ηλεκτρονικα το δήλωσα το pcrΠου το βαλες;
Για δες πισω απ τον καναπε
Βρε ανωμαλη πόρνη κοίτα να μπορέσεις να πληρώσεις τη διατροφή του παιδιού σου κ άσε εμέναΟ αληταράς κλέφτης φτωχομπινές πομάκος που τρώει μπαν από το τίντερ και τρελαίνεται γιατί μόνο φτωχοκόριτσα μπορεί να γαμάει και να εκμεταλλεύεται. Mόνος στην ζωή για πάντα και άτεκνος γιατί είναι τζουφιος! Και έτσι θα παραμείνει. Ποιος βάζει στοίχημα?
Ψόφα ρε μαλάκα να ζήσουν τα κοριτσάκια. Αληταρά σκουπίδι με τα φαντασμαγορικά ταξίδια σε Σομαλια, Τονγκο, Τουρκμενισταν, Ιράκ και σε διάφορα άλλα χλιδάτα μέρη!
Και μην τρέμεις από τα νεύρα σου αληταρά και τα κάνεις λάθος όλα! Έρχεται το εγκεφαλικό?
Ψόφα γαμημένε αληταρά φτωχομπινεδιάρη με τα ΛΟΥΞ ταξίδια, πομάκε να γλιτώσουν τα κοριτσάκιαΒρε ανωμαλη πόρνη κοίτα να μπορέσεις να πληρώσεις τη διατροφή του παιδιού σου κ άσε εμένα
Κοίτα να μην είσαι ο κερατάς της γειτονιάς κ σε παρατάει η γυναίκα σου κ σαν απενταρος μένεις με τους γονείς σου
Είσαι το ναυάγιο της ζωής σου κ καλύτερα κρεμασου για να σωθείς
Απενταρη πόρνη είσαι κ cuckold
Έδινες το υπερβολικό ποσό των 220 ευρώ κ η γυναίκα σου σε έκανε δικαστήριο κ δεν μπορείς πάνω από 250 ευρώ να πληρώσεις
Αποτυχημένος πατέρας κ σύζυγος
Απενταρε κοίτα να δώσεις τη διατροφή του παιδιού κ άσε εμέναΨόφα γαμημένε αληταρά πομάκε να γλιτώσουν τα κοριτσάκια
Σε κάποια φάση, ΑΝ είσαι τυχερός και δεν σε καθαρίσουν, θα φας καταγγελία και θα πας μέσα σαν κάτι Παναγιωτόπουλους, Λιγνάδηδες, κάποιοι που θάβουν τα παιδιά τους στα μπαλκόνια... ευνούχος θα έπρεπε να είσαι, δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ παιδιά και ούτε θα κάνεις. Ένας αληταράς κλέφτης θα είσαι πάντα που θα την βγάζει με φτωχοκοριτσα τριτοκοσμικών χωρών.Απενταρε κοίτα να δώσεις τη διατροφή του παιδιού κ άσε εμένα
Αλλιώς αυτοφόρω θα σε πάει η τέως
Τάδε έφη αυτός που έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με μένα αλλά έχει ανεβάσει πίεση (άντε να περάσει το 25 περιμένω!) και γράφει σεντόνια!!!Κερατα απενταρε συτοκτονα κ μη χαραμίσεις σφαίρα αλλά πηδά από μπαλκόνι
Ρε κερατά απενταρε αρουραίοι που γέννησε παιδί κ το έκανες δυστυχισμένο με την ύπαρξη σου ου δεν έχεις φράγκα να το αναθρέψει κ πετάς από το σπίτι το τέκνοΣε κάποια φάση, ΑΝ είσαι τυχερός και δεν σε καθαρίσουν, θα φας καταγγελία και θα πας μέσα σαν κάτι Παναγιωτόπουλους, Λιγνάδηδες, κάποιοι που θάβουν τα παιδιά τους στα μπαλκόνια... ευνούχος θα έπρεπε να είσαι, δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ παιδιά και ούτε θα κάνεις. Ένας αληταράς κλέφτης θα είσαι πάντα που θα την βγάζει με φτωχοκοριτσα τριτοκοσμικών χωρών.
Κι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!
Τάδε έφη αυτός που έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με μένα αλλά έχει ανεβάσει πίεση (άντε να περάσει το 25 περιμένω!) και γράφει σεντόνια!!!
... κάτι που εσύ δεν θα γίνεις ποτέ μιας και μάλλον σε δίνανε σε πομάκους να σε γαμάνε όταν ήσουν μικρός. Συνήθως κάτι σκουπίδια σαν εσένα που όταν μεγαλώσουν βγάζουν αυτά τα απωθυμένα σε ανύμπορα κοριτσάκια τέτοια έχουν περάσει. Προφανώς όμως αυτό άξιζες αληταράΡε κερατά απενταρε αρουραίοι που γέννησε παιδί κ το έκανες δυστυχισμένο με την ύπαρξη σου ου δεν έχεις φράγκα να το αναθρέψει κ πετάς από το σπίτι το τέκνο
Είσαι η ντροπή του πατερα
Εσύ κσκομεταχειρηζοδουν το ίδιο σου το παιδί ρε γύφτο που περηφανευοσουν ότι δεν πρόκειται να του δίνεις πανω από 220 ευρω... κάτι που εσύ δεν θα γίνεις ποτέ μιας και μάλλον σε δίνανε σε πομάκους να σε γαμάνε όταν ήσουν μικρός. Συνήθως κάτι σκουπίδια σαν εσένα που όταν μεγαλώσουν βγάζουν αυτά τα απωθυμένα σε ανύμπορα κοριτσάκια τέτοια έχουν περάσει. Προφανώς όμως αυτό άξιζες αληταρά
Πιο εμετικός σκουπιδομπινές που να κακομεταχειρίζεται αδύναμους ανθρώπους δεν υπάρχει. Γι' αυτό και ΔΕΝ θα κάνεις ποτέ παιδιά. Και πάλι καλά να λες!
@antisthenis... κάτι που εσύ δεν θα γίνεις ποτέ μιας και μάλλον σε δίνανε σε πομάκους να σε γαμάνε όταν ήσουν μικρός.
Eγώ τα παιδιά μου τα έχω μαζί μου Κάτι που δεν πρόκειται να έχεις ΠΟΤΕ!!!Εσύ κσκομεταχειρηζοδουν το ίδιο σου το παιδί ρε γύφτο που περηφανευοσουν ότι δεν πρόκειται να του δίνεις πανω από 220 ευρω
Σκούξε αληταρά πομάκεΕίσαι αποτυχημένος πατέρας
Ναυάγιο ζωής κ γύφτο Πακιστανός
Πάντα!Ξεχειλιζει αγαπη το νημα.....
Αρχιδια έχεις βλάκαEγώ τα παιδιά μου τα έχω μαζί μου Κάτι που δεν πρόκειται να έχεις ΠΟΤΕ!!!
Αν εσένα σε γαμούσε ο πατέρας σου... μπούτσα μου!
Σκούξε αληταρά πομάκε
ειχε δηλωσει οτι οταν πηγε στο δικαστηριο ειχε κανει μπινια να φαινεται με μηδενικα εισοδήματα για να μην πληρωσει διατροφη... εκανε αυτο που κοροιδευει τους αλλους οτι κλεβουν το κρατος με τα μαυρα για να μην μεγαλωσει το/τα(ουτε αυτος δεν ξερει) παιδι/α τουΑρχιδια έχεις βλάκα
Μόνο σου έλεγες ότι στα πήρε η γυναίκα κ ότι δεν πρόκειται να της δώσεις πςνω από 250 ευρώ
Είσαι η ντροπή του πατερα
Λυπάμαι τα τέκνα σου
Όποιος έχει τη Μύγα μυγιαζεταιειχε δηλωσει οτι οταν πηγε στο δικαστηριο ειχε κανει μπινια να φαινεται με μηδενικα εισοδήματα για να μην πληρωσει διατροφη... εκανε αυτο που κοροιδευει τους αλλους οτι κλεβουν το κρατος με τα μαυρα για να μην μεγαλωσει το/τα(ουτε αυτος δεν ξερει) παιδι/α του
Τώρα σοβαρά τον αποκαλείς εμετικό σκουπίδι, αληταρά και κλέφτη, ή κάνεις χιούμορ;Ποιος πιστεύει ένα εμετικό σκουπίδι, έναν αληταρά κλέφτη?
Κανείς!
Ψόφα, θα γλιτώσουν οι φουκαριάρες οι κοπελίτσες αληταρά ψυχανώμαλε
Μαν.με φωνητική ηχογράφηση που γράφει τόσα χρόνια γράφω κανεις οικονομία στα πληκτρολογιαΑγνοηστε τους σκουπιδοκλωνους,
Μη χαλατε τα πληκτρολογια σας
Το μεγαλο γελιο ειναι που μετα απο τους διαλογους του αλεξ σπευδουν οι κλωνοι να τραμπουκίσουν,Μαν.με φωνητική ηχογράφηση που γράφει τόσα χρόνια γράφω κανεις οικονομία στα πληκτρολογια