Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.908
Πόντοι
22.266
Ο αληταράς κλέφτης φτωχομπινές πομάκος που τρώει μπαν από το τίντερ και τρελαίνεται γιατί μόνο φτωχοκόριτσα μπορεί να γαμάει και να εκμεταλλεύεται. Mόνος στην ζωή για πάντα και άτεκνος γιατί είναι τζουφιος! Και έτσι θα παραμείνει. Ποιος βάζει στοίχημα? :)

Ψόφα ρε μαλάκα να ζήσουν τα κοριτσάκια. Αληταρά σκουπίδι με τα φαντασμαγορικά ταξίδια σε Σομαλια, Τονγκο, Τουρκμενισταν, Ιράκ και σε διάφορα άλλα χλιδάτα μέρη!

Και μην τρέμεις από τα νεύρα σου αληταρά και τα κάνεις λάθος όλα! Έρχεται το εγκεφαλικό? :tooth:

lmao.gif
Βρε ανωμαλη πόρνη κοίτα να μπορέσεις να πληρώσεις τη διατροφή του παιδιού σου κ άσε εμένα
Κοίτα να μην είσαι ο κερατάς της γειτονιάς κ σε παρατάει η γυναίκα σου κ σαν απενταρος μένεις με τους γονείς σου

Είσαι το ναυάγιο της ζωής σου κ καλύτερα κρεμασου για να σωθείς
Απενταρη πόρνη είσαι κ cuckold
Έδινες το υπερβολικό ποσό των 220 ευρώ κ η γυναίκα σου σε έκανε δικαστήριο κ δεν μπορείς πάνω από 250 ευρώ να πληρώσεις:vomit::vomit::vomit:

Αποτυχημένος πατέρας κ σύζυγος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Βρε ανωμαλη πόρνη κοίτα να μπορέσεις να πληρώσεις τη διατροφή του παιδιού σου κ άσε εμένα
Κοίτα να μην είσαι ο κερατάς της γειτονιάς κ σε παρατάει η γυναίκα σου κ σαν απενταρος μένεις με τους γονείς σου

Είσαι το ναυάγιο της ζωής σου κ καλύτερα κρεμασου για να σωθείς
Απενταρη πόρνη είσαι κ cuckold
Έδινες το υπερβολικό ποσό των 220 ευρώ κ η γυναίκα σου σε έκανε δικαστήριο κ δεν μπορείς πάνω από 250 ευρώ να πληρώσεις:vomit::vomit::vomit:

Αποτυχημένος πατέρας κ σύζυγος
Ψόφα γαμημένε αληταρά φτωχομπινεδιάρη με τα ΛΟΥΞ ταξίδια, πομάκε να γλιτώσουν τα κοριτσάκια :tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.908
Πόντοι
22.266
Ψόφα γαμημένε αληταρά πομάκε να γλιτώσουν τα κοριτσάκια :)
Απενταρε κοίτα να δώσεις τη διατροφή του παιδιού κ άσε εμένα
Αλλιώς αυτοφόρω θα σε πάει η τέως

Κερατα απενταρε συτοκτονα κ μη χαραμίσεις σφαίρα αλλά πηδά από μπαλκόνι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Απενταρε κοίτα να δώσεις τη διατροφή του παιδιού κ άσε εμένα
Αλλιώς αυτοφόρω θα σε πάει η τέως
Σε κάποια φάση, ΑΝ είσαι τυχερός και δεν σε καθαρίσουν, θα φας καταγγελία και θα πας μέσα σαν κάτι Παναγιωτόπουλους, Λιγνάδηδες, κάποιοι που θάβουν τα παιδιά τους στα μπαλκόνια... ευνούχος θα έπρεπε να είσαι, δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ παιδιά και ούτε θα κάνεις. Ένας αληταράς κλέφτης θα είσαι πάντα που θα την βγάζει με φτωχοκοριτσα τριτοκοσμικών χωρών.

Κι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! :)

Κερατα απενταρε συτοκτονα κ μη χαραμίσεις σφαίρα αλλά πηδά από μπαλκόνι
Τάδε έφη αυτός που έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με μένα αλλά έχει ανεβάσει πίεση (άντε να περάσει το 25 περιμένω!) και γράφει σεντόνια!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

sex_alhtaras_volcano.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.908
Πόντοι
22.266
Σε κάποια φάση, ΑΝ είσαι τυχερός και δεν σε καθαρίσουν, θα φας καταγγελία και θα πας μέσα σαν κάτι Παναγιωτόπουλους, Λιγνάδηδες, κάποιοι που θάβουν τα παιδιά τους στα μπαλκόνια... ευνούχος θα έπρεπε να είσαι, δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ παιδιά και ούτε θα κάνεις. Ένας αληταράς κλέφτης θα είσαι πάντα που θα την βγάζει με φτωχοκοριτσα τριτοκοσμικών χωρών.

Κι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! :)

Τάδε έφη αυτός που έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με μένα αλλά έχει ανεβάσει πίεση (άντε να περάσει το 25 περιμένω!) και γράφει σεντόνια!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

sex_alhtaras_volcano.jpg
Ρε κερατά απενταρε αρουραίοι που γέννησε παιδί κ το έκανες δυστυχισμένο με την ύπαρξη σου ου δεν έχεις φράγκα να το αναθρέψει κ πετάς από το σπίτι το τέκνο

Είσαι η ντροπή του πατερα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ρε κερατά απενταρε αρουραίοι που γέννησε παιδί κ το έκανες δυστυχισμένο με την ύπαρξη σου ου δεν έχεις φράγκα να το αναθρέψει κ πετάς από το σπίτι το τέκνο

... κάτι που εσύ δεν θα γίνεις ποτέ μιας και μάλλον σε δίνανε σε πομάκους να σε γαμάνε όταν ήσουν μικρός. Συνήθως κάτι σκουπίδια σαν εσένα που όταν μεγαλώσουν βγάζουν αυτά τα απωθυμένα σε ανύμπορα κοριτσάκια τέτοια έχουν περάσει. Προφανώς όμως αυτό άξιζες αληταρά :)

Πιο εμετικός σκουπιδομπινές που να κακομεταχειρίζεται αδύναμους ανθρώπους δεν υπάρχει. Γι' αυτό και ΔΕΝ θα κάνεις ποτέ παιδιά. Και πάλι καλά να λες! :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.908
Πόντοι
22.266
... κάτι που εσύ δεν θα γίνεις ποτέ μιας και μάλλον σε δίνανε σε πομάκους να σε γαμάνε όταν ήσουν μικρός. Συνήθως κάτι σκουπίδια σαν εσένα που όταν μεγαλώσουν βγάζουν αυτά τα απωθυμένα σε ανύμπορα κοριτσάκια τέτοια έχουν περάσει. Προφανώς όμως αυτό άξιζες αληταρά :)

Πιο εμετικός σκουπιδομπινές που να κακομεταχειρίζεται αδύναμους ανθρώπους δεν υπάρχει. Γι' αυτό και ΔΕΝ θα κάνεις ποτέ παιδιά. Και πάλι καλά να λες! :)
Εσύ κσκομεταχειρηζοδουν το ίδιο σου το παιδί ρε γύφτο που περηφανευοσουν ότι δεν πρόκειται να του δίνεις πανω από 220 ευρω

Είσαι αποτυχημένος πατέρας

Ναυάγιο ζωής κ γύφτο Πακιστανός

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εσύ κσκομεταχειρηζοδουν το ίδιο σου το παιδί ρε γύφτο που περηφανευοσουν ότι δεν πρόκειται να του δίνεις πανω από 220 ευρω
Eγώ τα παιδιά μου τα έχω μαζί μου :) Κάτι που δεν πρόκειται να έχεις ΠΟΤΕ!!! :tooth:
Αν εσένα σε γαμούσε ο πατέρας σου... μπούτσα μου! :)

Είσαι αποτυχημένος πατέρας

Ναυάγιο ζωής κ γύφτο Πακιστανός
Σκούξε αληταρά πομάκε :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.908
Πόντοι
22.266
Eγώ τα παιδιά μου τα έχω μαζί μου :) Κάτι που δεν πρόκειται να έχεις ΠΟΤΕ!!! :tooth:
Αν εσένα σε γαμούσε ο πατέρας σου... μπούτσα μου! :)

Σκούξε αληταρά πομάκε :)
Αρχιδια έχεις βλάκα
Μόνο σου έλεγες ότι στα πήρε η γυναίκα κ ότι δεν πρόκειται να της δώσεις πςνω από 250 ευρώ

Λυπάμαι τα τέκνα σου

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Αρχιδια έχεις βλάκα
Μόνο σου έλεγες ότι στα πήρε η γυναίκα κ ότι δεν πρόκειται να της δώσεις πςνω από 250 ευρώ

Λυπάμαι τα τέκνα σου
ειχε δηλωσει οτι οταν πηγε στο δικαστηριο ειχε κανει μπινια να φαινεται με μηδενικα εισοδήματα για να μην πληρωσει διατροφη... εκανε αυτο που κοροιδευει τους αλλους οτι κλεβουν το κρατος με τα μαυρα για να μην μεγαλωσει το/τα(ουτε αυτος δεν ξερει) παιδι/α του

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.908
Πόντοι
22.266
ειχε δηλωσει οτι οταν πηγε στο δικαστηριο ειχε κανει μπινια να φαινεται με μηδενικα εισοδήματα για να μην πληρωσει διατροφη... εκανε αυτο που κοροιδευει τους αλλους οτι κλεβουν το κρατος με τα μαυρα για να μην μεγαλωσει το/τα(ουτε αυτος δεν ξερει) παιδι/α του
Όποιος έχει τη Μύγα μυγιαζεται
Ο Τύπος είναι μια κατηγορία μόνος του

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.623
Πόντοι
3.656
Ποιος πιστεύει ένα εμετικό σκουπίδι, έναν αληταρά κλέφτη?

Κανείς!

Ψόφα, θα γλιτώσουν οι φουκαριάρες οι κοπελίτσες αληταρά ψυχανώμαλε :)
Τώρα σοβαρά τον αποκαλείς εμετικό σκουπίδι, αληταρά και κλέφτη, ή κάνεις χιούμορ;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Λάθος τα προνόμια που δόθηκαν σε εμβολιασμενους.Μολυνουν και αυτοί.

Λόγια ενός ΨΕΚ;Οοοοοχι Κουλογλυφτρακια μου,η Λινού τα είπε αυτά που έβγαινε δύο χρόνια και μας κουναγε το δάχτυλο κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.817
Πόντοι
6.256
Αγνοηστε τους σκουπιδοκλωνους,
Μη χαλατε τα πληκτρολογια σας

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.908
Πόντοι
22.266

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.817
Πόντοι
6.256
Μαν.με φωνητική ηχογράφηση που γράφει τόσα χρόνια γράφω :confused:κανεις οικονομία στα πληκτρολογια:headbaning1:
Το μεγαλο γελιο ειναι που μετα απο τους διαλογους του αλεξ σπευδουν οι κλωνοι να τραμπουκίσουν,
Ολα αυθόρμητα..
Μεγαλη αγωνια μη γραφτει κατι που να θίγει τους αλανθαστους του κούλη.
Μεγάλη κατάντια ρεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom