barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Είσαι τιτανοτεράστιος, ζε σουι ατενέζος24ωρο δουλεια εκλεισα και δεν μου κολλαει υπνος...ειμαι σε υπερενταση
Είσαι τιτανοτεράστιος, ζε σουι ατενέζος24ωρο δουλεια εκλεισα και δεν μου κολλαει υπνος...ειμαι σε υπερενταση
Ποια είναι η μοναδική μη ορθογώνια τετράγωνη σημαία παγκοσμίως ;;;;;;;ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙΣ
ρωτα τον πακιΠοια είναι η μοναδική μη ορθογώνια τετράγωνη σημαία παγκοσμίως ;;;;;;;
εσυ καλα κανεις και γλεντας
Κ κοβιντ free
ΣΚΑΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΣΚΑΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟ!
σορρυ αθηναιε και στα υπολοιπα μελη αλλα μεχρι στιγμης η διοικηση κανει τα στραβα ματια με τα ψυχολογικα του πακη απεναντι σε αλλα μελη
Ακριβώς αυτό που λες: πιστεύω ότι κόλλησε από άλλον πελάτη, γιατί η γκόμενα ήρθε υγιής από Μόσχα για 15 μέρες να δουλέψει ως εσκορτ εδώ στο νησί.Εγω πριν 5 μήνες που είχα εμφανίσει συμπτώματα μάλλον με Δέλτα , ηταν μια εβδομάδα μετά απο την επίσκεψή μου σε στούντιο άρα υπάρχει μια πιθανότητα να κόλλησα απο εκεί.
Τώρα εσυ και να την κόλλησες που λέει ο λόγος νομίζω πως τα συμπτώματα θα εμφανιζόντουσαν καμιά εβδομάδα αργότερα , εκτός αν έχει αλλάξει κάτι τώρα με την Όμικρον. Αν και μάλλον εννοείς οτι την κόλλησε άλλος και απορείς πως και δεν σε κόλλησε και σένα.
Μιά άλλη πάλι πολύ πρόσφατη εμπειρία που είχα ηταν παραπροχτές το βράδυ , δηλαδή στις 15 του μηνός το βράδυ είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου αλλά δεν νομίζω να ήταν κορωνοιός αυτή τη φορά.
Το βράδυ στις 15/2 λίγο πρίν κοιμηθώ έκανα εμετό μια φορά κατά τις 1 το βράδυ. Μετά άλλη μία κατα τις 5 το πρωί , και μετά απο τον δεύτερο εμετό με έπιασε και ρίγος σαν να κρύωνα. Την επόμενη μέρα στις 16/2 ημουν χάλια με λίγο πυρετό στο 38 ήταν , αλλά πολύ αδιάθετος και με καμία όρεξη για φαί , δηλαδή απο την μία φοβόμουν οτι αν φάω κάτι μηπως το ξαναβγάλω αλλά και απο την άλλη δεν είχα καθόλου όρεξη οπότε την έβγαλα όλη μέρα με λίγο πουρέ το μεσημέρι και 1 μήλο και 1 μπανάνα το βράδυ , πήρα και ένα depon το βράδυ μόνο. Χτές 17/2 ήμουν σχεδόν εντάξει μόνο λίγο αδιαθεσία και λίγος πονοκέφαλος. Σήμερα είμαι τελείως καλά.
Επίσης Στις 16/2 το απόγευμα έκανα και ένα self τέστ για κορώνα αλλά βγήκε αρνητικό , αλλά νομίζω πως τα συμπτώματα πιό πολύ με καμιά γαστρεντερίτιδα η καμιά δηλητηρίαση (κάτι έφαγε και τον πείραξε που λένε) ταιριάζουν παρά με κορωνοιό.
Εκτός πιά αν ο κορωνοιός εκτός της γρίπης έχει εξαφανίσει και τις γαστρεντερίτιδες η ότι άλλο μπορεί να ήταν
Τώρα να ηταν καμιά Όμικρον και να την πέρασα ψιλοήπια λόγω προηγούμενης νόσησης με Δέλτα ; Εμβόλιο πάντως δεν έχω κάνει ακόμα.
Στο μεταξύ σκέφτονται λέει να προτείνουν στην επιτροπή να καταργηθούν οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους , τελικά η επιτροπή αποφασίζει ; Δυο χρόνια τώρα ακόμα δεν έχουν καταλήξει το ποιός εισηγείται και το ποιός αποφασίζει
τελος οι μασκες στα γηπεδα δηλαδη, εκει ΔΕΝ υπαρχει κουλοϊος.
προτεινουν δεν προτεινουν στα @@ μου, ετσι κι αλλιως ΠΟΤΕ δεν εχω βαλει μασκα σε εξωτερικους χωρους.Στο μεταξύ σκέφτονται λέει να προτείνουν στην επιτροπή να καταργηθούν οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους , τελικά η επιτροπή αποφασίζει ; Δυο χρόνια τώρα ακόμα δεν έχουν καταλήξει το ποιός εισηγείται και το ποιός αποφασίζει
Κατάργηση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους θέλει η κυβέρνηση
Τι θα εισηγηθεί η κυβέρνηση στη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων την Τετάρτη. Περαιτέρω χαλάρωση μέτρων, με κατάργηση μάσκας σε εξωτερικού χώρους.www.news247.gr
Καλά και εγω στο πρώτο μάσκες παντού κυκλοφορούσα με κατεβασμένη μάσκα η μάσκα στο χέρι , στο δεύτερο τώρα μάσκα στην τσέπη ... δηλαδή κάπου φτάνει με την κοροιδία με τις μάσκες σε εξωτερικό χώρο.προτεινουν δεν προτεινουν στα @@ μου, ετσι κι αλλιως ΠΟΤΕ δεν εχω βαλει μασκα σε εξωτερικους χωρους.
να ζησουν οι βατσινοχλεχλεδοβλακες, μας κανανε και γελασαμε 2 χρονια απιστευτα.
Πες μας και πρόστιμα έχεις πληρώσει όμως.προτεινουν δεν προτεινουν στα @@ μου, ετσι κι αλλιως ΠΟΤΕ δεν εχω βαλει μασκα σε εξωτερικους χωρους.
να ζησουν οι βατσινοχλεχλεδοβλακες, μας κανανε και γελασαμε 2 χρονια απιστευτα.
0Πες μας και πρόστιμα έχεις πληρώσει όμως.