Σαν πολύ δεν συμφωνούνε τώρα τελευταία οι χώρες παγκόσμια η είναι ιδέα μου ; Ίδια μέτρα , πιστοποιητικά , εμβόλια ... αν και με το παγκόσμιο εμβόλιο δεν ξέρω αν και πως μπορεί να γίνει , θα γνωστοποιήσουν την φόρμουλα ώστε να παράγουν όλοι ;Σηκωσε μανικι @papaphilips
Ερχεται το παγκοσμιο μπολι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
Θα δουνε τι συμφέρει οικονομικά.Σαν πολύ δεν συμφωνούνε τώρα τελευταία οι χώρες παγκόσμια η είναι ιδέα μου ; Ίδια μέτρα , πιστοποιητικά , εμβόλια ... αν και με το παγκόσμιο εμβόλιο δεν ξέρω αν και πως μπορεί να γίνει , θα γνωστοποιήσουν την φόρμουλα ώστε να παράγουν όλοι ;
Λες να εχουν αγωνια για την υγεια μας;
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Σ ευχαριστω που νοιαζεσαι για μενα...?Εσύ πρόσεχε μην καταλήξεις σαν τον κατσαπλιά που το'παιζε μάγκας και τελικά μας άφησε χρόνους.
Και σ ειχα για μαλ@κα...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
Πω πω.
Μεγαλες ζημιες επαθαν οι εφοπλιστες λογω κορονα.
Πεινα.
Διαβαστε λιγο και κλαψτε
Πεινα.
Διαβαστε λιγο και κλαψτε
Ναυτιλία | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Όλες οι Ειδήσεις και νέα για την Ναυτιλία. Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα στην ναυτιλία, τα καράβια, τους εφοπλιστές και τα μεγάλα deal.
www.newmoney.gr
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.387
- Πόντοι
- 22.266
Νατη η ανάπτυξη που μας έλεγανΠω πω.
Πεινα.
Διαβαστε λιγο και κλαψτε
Ναυτιλία | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Όλες οι Ειδήσεις και νέα για την Ναυτιλία. Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα στην ναυτιλία, τα καράβια, τους εφοπλιστές και τα μεγάλα deal.www.newmoney.gr
Δυστυχώς όμως τη βλέπουν τρεις τέσσερεις φαμίλιες γύρω από τον κουλη
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
Και βεβαια εδω δε ναυπηγουν ουτε μαούνα.Νατη η ανάπτυξη που μας έλεγαν
Δυστυχώς όμως τη βλέπουν τρεις τέσσερεις φαμίλιες γύρω από τον κουλη
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
Ο ψυχακιας μονο αβαταρ ενα ψυχακια θα μπορουσε να εχειΣ ευχαριστω που νοιαζεσαι για μενα...?
Και σ ειχα για μαλ@κα...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ολοκληρη η χωρα λεει οτι γαμιεται? Οχι παλικαρι μου. Πεντε εξι νούμερα το λενε.Και τον Κούλη σου που είναι δημόσιο πρόσωπο, μια ολόκληρη χώρα του λέει πως γαμιεται μιας που παίρνει εκατό άτομα καθημερινά στο λαιμό του.Ουτε αυτό να μην πούμε; Επειδή έχει λεφτά;38 διαμερίσματα με την δύο χρόνια υπηρεσίας στην Εθνική τράπεζα έχει.Να τα βάλει στο κωλο του ή καλύτερα να πάει να γαμηθει του λέμε.Ενα ψεκι της κακιάς ώρας είναι
Η συγκριση ειναι τουλαχιστον ατυχης. Μην ειστε μερικοι τοσο κομματοσκυλα, που πρεπει σε καθε συζητηση να ανακατευετε τον Κουλη. Ελεος δηλαδη.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Nαι, φτωχομπινέ μαλάκα, ότι πεις!!!!Ούτε κάτω από τον υπόνομο στη swiss central bank δεν περνάς φουκαρας
Άκου εκεί σαμπάνια 60,000 euro στο νάνος δλδ 240 μηνών διατροφής προς το τέκνο σου κ άλλοι τα σκορπάνε για να ξεβγαλουν τα πόδια τους από την άμμο μετά το μπανακι
Εσύ σκούζεις όχι εγώ
Άρα μάντεψε ποιος έχει το πρόβλημα, ψυχανώμαλε μαλάκα που σε καταγγέλουν τα φτωχοκόριτσα και σκούζεις για τον Κούλη που σου έχει χαλάσει την σούπα και δεν μπορείς να κλέβεις αληταρά!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.387
- Πόντοι
- 22.266
60 χιλιάδες για να πλένω τα πόδια μου κ εσύ τόσα θα δίνεις μόνιμες για 240 μήνες τη διατροφή που από όσο ξέρω ζοριζεσαι από όσο έγραφεςNαι, φτωχομπινέ μαλάκα, ότι πεις!!!!
Εσύ σκούζεις όχι εγώ
Άρα μάντεψε ποιος έχει το πρόβλημα, ψυχανώμαλε μαλάκα που σε καταγγέλουν τα φτωχοκόριτσα και σκούζεις για τον Κούλη που σου έχει χαλάσει την σούπα και δεν μπορείς να κλέβεις αληταρά!
Κ κοίτα να προσπαθήσεις φτωχομπινες έστω κ κάτω aπο υπόνομο από την central swiss bank
Φαντάζομαι η γυναίκα σου σε παράτησε επειδή ήσουν ανίκανος να συντηρήσεις τα τέκνα σου
Κρίμα μουνοπανο
Συνημμένα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ποιος πιστεύει ένα εμετικό σκουπίδι, έναν αληταρά κλέφτη?60 χιλιάδες για να πλένω τα πόδια μου κ εσύ τόσα θα δίνεις μόνιμες για 240 μήνες τη διατροφή που από όσο ξέρω ζοριζεσαι από όσο έγραφες
Κ κοίτα να προσπαθήσεις φτωχομπινες έστω κ κάτω aπο υπόνομο από την central swiss bank
Φαντάζομαι η γυναίκα σου σε παράτησε επειδή ήσουν ανίκανος να συντηρήσεις τα τέκνα σου
Κρίμα μουνοπανο
Κανείς!
Ψόφα, θα γλιτώσουν οι φουκαριάρες οι κοπελίτσες αληταρά ψυχανώμαλε
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Ολοκληρη η χωρα λεει οτι γαμιεται? Οχι παλικαρι μου. Πεντε εξι νούμερα το λενε.
Η συγκριση ειναι τουλαχιστον ατυχης. Μην ειστε μερικοι τοσο κομματοσκυλα, που πρεπει σε καθε συζητηση να ανακατευετε τον Κουλη. Ελεος δηλαδη.
Κάτω απ'το βίντεο, είναι 73.
Όσα και τα σχόλια... Πέντε έξι νομίζετε εσείς πως είναι όταν ακούτε Πορδοσαλτε-Αυτια έτσι νομίζετε
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.387
- Πόντοι
- 22.266
Ωχ τι έγινε εδώ δε λίγες μέρες δέκα για την ακρίβεια απέκτησα κ τιντερΠοιος πιστεύει ένα εμετικό σκουπίδι, έναν αληταρά κλέφτη?
Κανείς!
Ψόφα, θα γλιτώσουν οι φουκαριάρες οι κοπελίτσες αληταρά ψυχανώμαλε
Άρα κ ψεύτης κ μπιμες κ κερατάς κ ανίκανος να μεγαλώσεις τα παιδιά σου κ παρακαλαγες για χαμηλότερη διατροφή όπως ο ίδιος έλεγες ,ότι έδινες 220 ευρώ
220 ειρω ξοδεύουν άλλοι για το κανίς τους
Συνημμένα
Άκου εκεί σαμπάνια 60,000 euro στο νάνος
Αν με παρεις μαζι σου συντροφε την αλλη φορα να τα πλυνουμε μαζι ... κερναω εγω.60 χιλιάδες για να πλένω τα πόδια μου
μιλημενα ξηγημενα
Συνημμένα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Tύπε μου δεκα χρονων εισαι? Κρινεις την δημοφιλια καποιου με βαση τα ποσταρισματα στα σοσιαλ? Σοβαρα τωρα?
Κάτω απ'το βίντεο, είναι 73.
Όσα και τα σχόλια... Πέντε έξι νομίζετε εσείς πως είναι όταν ακούτε Πορδοσαλτε-Αυτια έτσι νομίζετε
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τώρα τι θες να σου απαντήσω; Ότι μέσα στην βουλή αναφέρουν, απαντάνε συζητάνε,για Tweet που γίνανε;Tύπε μου δεκα χρονων εισαι? Κρινεις την δημοφιλια καποιου με βαση τα ποσταρισματα στα σοσιαλ? Σοβαρα τωρα?
Θεωρείς δλδ πως τα ποσταρισματα στα σοσιαλ δεν παίζουν κανένα ρόλο;
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Παίδες ερώτηση για οποιον ξέρει
Στο gov που μπήκα για να δω το θετικό μου pcr στις αρχές του μήνα, δεν μου το εμφανίζει, και εμφανίζει στη θέση του το παλιό θετικό pcr που είχα το φθινόπωρο
Ξέρετε που χάθηκε το πρόσφατο θετικό μου pcr και αν μπορώ να το βρω; Το είχα δηλώσει 100%. Θα ξαναεμφανιστεί ;
Στο gov που μπήκα για να δω το θετικό μου pcr στις αρχές του μήνα, δεν μου το εμφανίζει, και εμφανίζει στη θέση του το παλιό θετικό pcr που είχα το φθινόπωρο
Ξέρετε που χάθηκε το πρόσφατο θετικό μου pcr και αν μπορώ να το βρω; Το είχα δηλώσει 100%. Θα ξαναεμφανιστεί ;
Τελευταία τροποποίηση:
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
Που το βαλες;Παίδες ερώτηση για οποιον ξέρει
Για δες πισω απ τον καναπε
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ο αληταράς κλέφτης φτωχομπινές πομάκος που τρώει μπαν από το τίντερ και τρελαίνεται γιατί μόνο φτωχοκόριτσα μπορεί να γαμάει και να εκμεταλλεύεται. Mόνος στην ζωή για πάντα και άτεκνος γιατί είναι τζουφιος! Και έτσι θα παραμείνει. Ποιος βάζει στοίχημα?Ωχ τι έγινε εδώ δε λίγες μέρες δέκα για την ακρίβεια απέκτησα κ τιντερ
Άρα κ ψεύτης κ μπιμες κ κερατάς κ ανίκανος να μεγαλώσεις τα παιδιά σου κ παρακαλαγες για χαμηλότερη διατροφή όπως ο ίδιος έλεγες ,ότι έδινες 220 ευρώ
220 ειρω ξοδεύουν άλλοι για το κανίς τους
Ψόφα ρε μαλάκα να ζήσουν τα κοριτσάκια. Αληταρά σκουπίδι με τα φαντασμαγορικά ταξίδια σε Σομαλια, Τονγκο, Τουρκμενισταν, Ιράκ και σε διάφορα άλλα χλιδάτα μέρη!
Και μην τρέμεις από τα νεύρα σου αληταρά και τα κάνεις λάθος όλα! Έρχεται το εγκεφαλικό?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αν κρίνουμε από σκουπίδια σαν εσένα, όχι δεν παίζουν ρόλο. Αλλά επειδή είσαι σκουπίδι σαν τα σκουπίδια των social media, δεν το παίρνεις χαμπάριΤώρα τι θες να σου απαντήσω; Ότι μέσα στην βουλή αναφέρουν, απαντάνε συζητάνε,για Tweet που γίνανε;
Θεωρείς δλδ πως τα ποσταρισματα στα σοσιαλ δεν παίζουν κανένα ρόλο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36