kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.828
- Πόντοι
- 6.256
Μπερδευτηκες με τους πολλους πετυχημενους ε;Να φανταστώ μιλάς για έναν εκ των Κικίλια - Χαρδαλιά ;
Μπερδευτηκες με τους πολλους πετυχημενους ε;Να φανταστώ μιλάς για έναν εκ των Κικίλια - Χαρδαλιά ;
Χτες είχες βάλει έναν που αμφισβητούσε τη θεραπεία των ειδικών και είχε προβλέψει πως έκαναν περισσότερο κακό στο ζώο παρά το θεράπευσαν…Κανεις δε θα γλυτωσει απο τους ειδικους μάγκες.Πέθανε ο ζιφιός που είχε βρεθεί σε παραλία στον Αλιμο
Η φάλαινα εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα.www.huffingtonpost.gr
Ειστε σε καλα χέρια, στα χέρια των αριστων
Σύμφωνα με ΕΛΣΤΑΤ 300-350, κατά μέσο όρο, άνθρωποι πεθαίνουν στην Ελλάδα ημερησίως. Διαλέγουν κάποιους με ή χωρίς Covid και τους βαφτίζουν στα ΜΜΕ σαν νεκρούς από Covid.Εγώ πάντως νομίζω οτι αν είχαμε εμβολιαστεί και τότε το 2010 , τώρα θα είμασταν σίγουροι οτι τα εμβόλια μας είχαν σώσει και τότε
Απο την άλλη θα πεί κανείς οτι ναι μεν τότε δεν χρειάστηκαν , αλλά τώρα χρειάζονται γιατί πρόκειται για πιό σοβαρή λοίμωξη.
Επίσης κάτι άλλο που σκέφτηκα σε σχέση με τους νεκρούς που ακούμε τώρα τελευταία και μας έχουν ζαλίσει στα κανάλια , οτι οι νεκροι ξεπέρασαν τους 100 ενώ την μείωση στους διασωληνωμένους δεν την αναφέρουν και πολύ πολύ. Εγω βέβαια τους παρακολουθώ ελάχιστα , αλλά απο το λίγο που βλέπω αυτή την εντύπωση έχω.
Αλλά σε οτι αφορά τους νεκρούς επειδή ανα κράτος διαφέρει το σύστημα καταγραφής , καλύτερα θα ηταν νομίζω να μας έλεγαν πόσοι πέθαιναν (προ κόβιντ) κατα μέσο όρο ημερησίως απο κάθε αίτιο , και αντίστοιχα σήμερα τόσοι απο-με κόβιντ / τόσοι απο τα υπόλοιπα αίτια για να έχουμε πιο πλήρη εικόνα τι γίνεται.
Βέβαια εκεί στα κανάλια σιγά να μην κάνουν κάτι τέτοιο , αυτοί παίρνουν τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ ο οπόιος ανακοινώνει νεκρούς με κόβιντ και αυτοί λένε οτι ηταν νεκροί από κόβιντ.
Ούτε ζιφιό δεν μπορεί να σώσει το ΕΣΥΧτες είχες βάλει έναν που αμφισβητούσε τη θεραπεία των ειδικών και είχε προβλέψει πως έκαναν περισσότερο κακό στο ζώο παρά το θεράπευσαν…
Πρόλαβαν οι γνωστοί να τον βγάλουν ψέκ, αρνητή, ακροδεξιό κτλ κτλ
Οτιδηποτε αμφισβητει την κουλοκυβερνηση ειναι ψεκασμενο.Χτες είχες βάλει έναν που αμφισβητούσε τη θεραπεία των ειδικών και είχε προβλέψει πως έκαναν περισσότερο κακό στο ζώο παρά το θεράπευσαν…
Πρόλαβαν οι γνωστοί να τον βγάλουν ψέκ, αρνητή, ακροδεξιό κτλ κτλ
Εδω μας εχουν μασκωμενους και στο δρόμο ακόμα οι αλάνθαστοιΕπίσης τα πιστοποιητικά COVID, που πρώτος ο Κούλης ανέφερε ως λύση, αρχίζουν να καταργούνται σε όλο τον κόσμο εκτός από Ελλάδα, καθώς και να επανεξεταστεί η αναγκαιότητα εμβολιασμού σε παιδιά.
Όλοι μέσα στο κόλπο;Δυυυυυυσκολα!
Δηλαδη μιλαμε για τη μεγιστη αποτυχία .ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ
Είχα γράψει οτι τις πρώτες μέρες που πέρνούσα τον κορωνοιό πήρα απο μόνος μου λίγα depon και λίγα algofren , δηλαδή με λίγα λόγια έκανα αυτοδιάγνωση και χορήγηση θεραπευτικής αγωγής απο μόνος μουΔηλαδη μιλαμε για τη μεγιστη αποτυχία .
Ο σαββας έκοψε και το depon
Πες στον @sex volcanoΕίχα γράψει οτι τις πρώτες μέρες που πέρνούσα τον κορωνοιό πήρα απο μόνος μου λίγα depon και λίγα algofren , δηλαδή με λίγα λόγια έκανα αυτοδιάγνωση και χορήγηση θεραπευτικής αγωγής απο μόνος μου
Είχα τις πρώτες δύο μέρες 38.5 και μετά έπεσε 37 και κάτι.
Τώρα ποιός ξέρει αν δεν είχα πάρει τίποτα τί θα γινόταν , γιατί λένε οτι αν δεν κόψεις τον πρώτο πυρετό μπορεί να καταπολεμήσεις καλύτερα την ίωση.
Τον ετσουξαν τα φραγκα που εχασε ο τσίπηςΈλα μωρή τρέλα Νόλε.....
Ο Τζόκοβιτς αποφάσισε να εμβολιαστεί -«Δεν μπορούσε να βλέπει τον Ναδάλ να κατακτά τον τίτλο»
Daily Mail: Ο Τζόκοβιτς αποφάσισε να εμβολιαστεί -«Δεν μπορούσε να βλέπει τον Ναδάλ να κατακτά τον τίτλο» - iefimerida.gr
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται πως θα κάνει τελικά το εμβόλιο, μετά την αποχώρησή του από το Australian Open.www.iefimerida.gr
Tύπε αυτά πες τα στους 107 που μας χαιρέτησαν σήμερα και στους ΧΙΛΙΟΥΣ τις προηγούμενες 10 μόλις μερούλες. Εγώ για τον εαυτό μου και τους δικούς μου τα έκανα τα κουμάντα μου. Τώρα αν το μαντζούνι του ρώσου που έχει 1000 νεκρούς τη μέρα εδώ και κάτι μήνες είναι καλύτερο δεν ξέρω ούτε με νοιάζει, και δεν τον νοιάζει ούτε τον Πούτιν προφανώςΟ κινέζος και ο Πούτιν έχουν τα δικά τους μαντζούνια και δικά τους συστήματα. Η μανία και η εμμονή των νεοταξικών κυβερνήσεων τύπου Αυστραλίας, Καναδά, ΗΠΑ Μπαιντεν, Γαλλιας, Κουλισταν, κτλ κτλ δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη χώρα εκτός σκληρού πυρήνα νεοταξιτών..Δεν νοείται καμιά υποχρεωτικότητα πέρα των συστάσεων.
Σε έχω, παίζεις στα νερά μου?
Οπως και ο savvas θα απεξαρτήσει τον Αθηναίο
Η γνώμη που έχω για τα εμβόλια, είναι πως μας έσωσαν τη ζωή στη Δύση, εκ των αποτελεσμάτων τα κρίνω, δεν έχω την τεχνογνωσία να σχολιάσω το πως και το γιατί. Αμέτρητα άτομα που δεν έχουν το παραμικρό επίπεδο βιολογίας, ισχυρίζονται πως γνωρίζουν για ποιο λόγο το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι βλαβερό. Ο εν λόγω έγραψε πως κάθε αιώνα ξεσπάει μία πανδημία. Θέμα Στατιστικής, καθαρά, δεν έχει καμία σχέση με Ιατρική, γι αυτό και έπεσε μέσα. Κι εγώ προφητεύω πως μέσα σε τρία χρόνια στην Ελλάδα θα έχουμε δυνατό σεισμό. Δεν είμαι σεισμολόγος, η Ελλάδα βρίσκεται πάνω σε ρήγμα, και θα δικαιωθώπρωτον ο ορος εντιμος ειναι φιλοσοφικος αρα σηκωνει μεγαλη συζητηση δευτερον γνωμη εχεις πει για τα εμβολια και τριτον οταν ελεγε ο μπιλ τα εμβολια ηταν η καλυτερη επενδυση που εκανα και μας ενημερωνε για την πανδημια για δεν ειχες τα ιδια ερωτηματα αλλα σε πειραξε τωρα ο ρουμπινι και γνωμη του -θα το λεμε μεχρι δευτερας παρουσιας covid19 the great reset και ολα ειναι μπιζνες
Τύπε, το είδα το καημένο, προσπαθούσε να ξεφύγει από την ελλεεινίδα που το παρενοχλούσε με τις παραφωνίες της. Με τις τελευταιες δυνάμεις του πήγε σέρνοντας εκεί που δεν πάτωνε η κοντοπίθαρη και άφησε την τελευταια του πνοήΚανεις δε θα γλυτωσει απο τους ειδικους μάγκες.Πέθανε ο ζιφιός που είχε βρεθεί σε παραλία στον Αλιμο
Η φάλαινα εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα.www.huffingtonpost.gr
Ειστε σε καλα χέρια, στα χέρια των αριστων
Toν νίκησε το σύστημα τελικά κ αυτονΈλα μωρή τρέλα Νόλε.....
Ο Τζόκοβιτς αποφάσισε να εμβολιαστεί -«Δεν μπορούσε να βλέπει τον Ναδάλ να κατακτά τον τίτλο»
Daily Mail: Ο Τζόκοβιτς αποφάσισε να εμβολιαστεί -«Δεν μπορούσε να βλέπει τον Ναδάλ να κατακτά τον τίτλο» - iefimerida.gr
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται πως θα κάνει τελικά το εμβόλιο, μετά την αποχώρησή του από το Australian Open.www.iefimerida.gr
Αυτή η φανατίλα που έχεις, δεν θα σου βγει σε καλόΤον μονο Γκιωνη που ξερω ειναι το:
γαμω τον γκιωνη σου.Δεν ειμαι κανενας ακτιβιστης,ουτε μ ενδιαφερει να γινω τυπε.
Χθες πεθανε ο θειος μου.Ζουσε μονος του και βρεθηκε μετα απο 12 ωρες πεσμενος στο σπιτι του.Εγκεφαλικη αιμοραγια οπου αντεξε τεσσερις μερες στο νοσοκομειο μεχρι να ξεψυχησει.
Ξερεις τι ειπανε οι γιατροι,ολοι εσεις εμβολιολαγνοι;
Μπορει εγκεφαλικο,μπορει εμφραγμα και ρωτησαν τα ξαδερφια μου εαν ειχε εμβολιαστει και απαντησαν ναι.
Χθες θα εκανε την δευτερη δοση.
Οταν πλεον οι ιδιοι οι γιατροι αρχιζουν να βαζουν την πιθανοτητα θανατου απο εμβολιο στην ιδια προταση με εμφραγμα και εγκεφαλικο,καταλαβαινεις προς τα που θα πανε τα πραγματα....
Είναι πολλά τα λεφτά (του τένις) , Άρη.Toν νίκησε το σύστημα τελικά κ αυτον
Θα του ψιθυρησε στο αυτι του ζιφιού οτι εχει τις ευχες του γουρλήΤύπε, το είδα το καημένο, προσπαθούσε να ξεφύγει από την ελλεεινίδα που το παρενοχλούσε με τις παραφωνίες της. Με τις τελευταιες δυνάμεις του πήγε σέρνοντας εκεί που δεν πάτωνε η κοντοπίθαρη και άφησε την τελευταια του πνοή
Εκτός αν λαδώσει κανέναν γιατρό και πει οτι και καλά τον εμβολίασε (δεν ξέρω αν γίνετε κιόλας) αλλά όπως και να έχει για εμβολιασμένος θα μετράει πλέονToν νίκησε το σύστημα τελικά κ αυτον
Το νέο κατεστημένο κ η παγκόσμια τάξη Του έπαιξαν μεγάλη πουστια του νολεΕκτός αν λαδώσει κανέναν γιατρό και πει οτι και καλά τον εμβολίασε (δεν ξέρω αν γίνετε κιόλας) αλλά όπως και να έχει για εμβολιασμένος θα μετράει πλέον