Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Μπορει να μιλησε ο @Hellraiser4Ever με τον θεραπων ιατρο μου και να μ απεκρυψε πληροφοριες ο δευτερος,ωστε να βγαλει ο πρωτος απορρητα ιατρικα μου δεδομενα στο bou.com ?
Κλεισε ενα ραντεβου στα εξωτερικα ιατρεία του μπου.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εεεεε, Κωστάκη, βραδυνός σήμερα; Που χάνεσαι ρε ψυχή;
Να σου πω λίγο, γιατί το έχω απορία. Γιατί επιμένεις να μας αποδεικνύεις συνεχώς ότι είσαι απλά τενεκές και αποκλείεται να ΄΄εχεις τελειώσει ελληνικό ΑΕΙ; Βαριά κανένα ΙΕΚ τεχνικού ηλεκτρονικού εργαστηρίου σε κόβω.
Απόφοιτος ΕΜΠ με Μάστερ και Διδακτορικό άνθρωπος που αγνοεί την απλή μέθοδο των τριών.

Εσύ Κωστάκη ούτε μέρα ούτε νύχτα δεν τα πέρασες τα μαθήματα πρακτικής αριθμητικής της 5ης Δημοτικού. Να παρακολουθήσεις πάλι το Δημοτικό Σχολείο.
Ρε τι τενεκές ξεγάνωτος είσαι εσύ; :tooth:
FDDD2417-C3FE-4CA6-B3C8-4CAF6FFCE576.jpeg

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
ε εντάξει, και ο χελρέιζερ και ο λαδάκης μπερδεύονται στην αριθμητική

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aυτο μου το έβαλες για ποιο λόγο; Να μου αποδείξεις τι; Ότι αφού κάνει λάθος πράξεις κι άλλος, υπάρχει περίπτωση να έχει τελειώσει ο Κωστάκης Μετσοβειο και να έχει παρει μάστερ και διδακτορικό;
O άνθρωπος είναι ένας αμόρφωτος τενεκές που όχι μόνον απλή μέθοδο των τριών δε γνωρίζει αλλά ουτε καν διαίρεση. ΔΙΑΙΡΕΣΗ.
Ενώ στα 330 εκατομμύρια το 1.390.000 είναι 4,21 %
Κι ενω του λένε του τενεκέ πως κάνει λάθος, ένα σωρό μύστες, επανέρχεται.
α % = (1.390.000)/ 330.000.000 ,

= 4,212121... στρογγυλοποιούμενο
στο 4,21 %

( η στρογγυλοποίηση στην Στατιστική βέβαια είναι κάτι
που δεν ξέρει ο Χεζρεηλερ )
Κανει και μαθήματα στρογγυλοποίησης ο τενεκες. Λογικό να μου πεις αν το ολοστρόγγυλο κουλουράκι ήταν ο συνηθισμένος βαθμός στα γραπτά του.
Εσύ ξέρεις διαίρεση τύπε;
Να μας πεις πόσο κάνει 1.390.000/330.000.000;
Ή απλά είσαι ο αμόρφωτος χαζός που κάνει λάικ στον ξεγάνωτο τενεκέ το Λαδάκη, γιατί κι εσύ "πήρες πτυχίο" με τον ίδιο τρόπο που πήρε ο Κωστάκης;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ψεκάκια μου καλά κι αγαπημένα...:smitten::smitten::smitten:
Μιλήστε μας για την παιδική σας ηλικία, τι σας βασανίζει , τι σας ενοχλεί, δεν σας παίζανε τα άλλα τα παιδάκια;
Άχουταααα τα καημένα....:confused::confused::confused:

Κορονοϊός: Οι αρνητές του εμβολίου έχουν... παιδικά τραύματα - Τα στοιχεία νέας μελέτης

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Βρε παλαβιαρη...θα καταργηθουνε τα πιστοποιητικα και οι υποχρεωτικοτητες και θα σκουζεις πως θελεις εκτη δοση και καθολικες απαγορευσεις για ανεμβολιαστους...

Να προσεχεις απο πισω σου μην σε κυνηγανε τυποι με απρες πουκαμισες να σου τις φορεσουν και σενα...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Να προσεχεις απο πισω σου μην σε κυνηγανε τυποι με απρες πουκαμισες να σου τις φορεσουν και σενα...
αυτο ειναι στανταρακι

να κανει εικονισμα τον κυριακο να μην χασει ποτε ειδαλλως θα τον παρει ο διαολος και θα τον σηκωσει

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256
Aυτο μου το έβαλες για ποιο λόγο; Να μου αποδείξεις τι; Ότι αφού κάνει λάθος πράξεις κι άλλος, υπάρχει περίπτωση να έχει τελειώσει ο Κωστάκης Μετσοβειο και να έχει παρει μάστερ και διδακτορικό;
O άνθρωπος είναι ένας αμόρφωτος τενεκές που όχι μόνον απλή μέθοδο των τριών δε γνωρίζει αλλά ουτε καν διαίρεση. ΔΙΑΙΡΕΣΗ.

Κανει και μαθήματα στρογγυλοποίησης ο τενεκες. Λογικό να μου πεις αν το ολοστρόγγυλο κουλουράκι ήταν ο συνηθισμένος βαθμός στα γραπτά του.
Ή απλά είσαι ο αμόρφωτος χαζός που κάνει λάικ στον ξεγάνωτο τενεκέ το Λαδάκη, γιατί κι εσύ "πήρες πτυχίο" με τον ίδιο τρόπο που πήρε ο Κωστάκης;
Αυτο στο εβαλε για να σου δειξει οτι ειναι Πακογαμημενος αυτιστικος πιθηκας.... :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256

Μην ασχολεισαι ρε με το σουργελο του σαιτ....εδω τρωει και στραπονιαμαστα η πουσταρα!:tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μην ασχολεισαι ρε με το σουργελο του σαιτ....εδω τρωει και στραπονιαμαστα η πουσταρα!:tooth:
Ακόμη περιμένω να ποστάρει το άρθρο για την τονσιλιτιδα, που μας έβαλε το λινκ, να το διαβάσουμε κι εμείς. Αν και το έχω ζητήσει ξανά και ξανά, δε βλέπω φως. :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256
Ακόμη περιμένω να ποστάρει το άρθρο για την τονσιλιτιδα, που μας έβαλε το λινκ, να το διαβάσουμε κι εμείς. Αν και το έχω ζητήσει ξανά και ξανά, δε βλέπω φως. :confused:
Μην ασχολεισαι σου λεω...ο τυπος απο τοτε που του εκανα τη κωλοτρυπηδα κουλουρι με τα ξεφτιλικια με τις χλωροκινες,τις διπλωμενες πετσετες για μασκες και τη μεθοδο των τριων το γυρισε τελειως και τωρα παει να τον στραποναρουν πουτανες επι πληρωμη. :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μην ασχολεισαι σου λεω...ο τυπος απο τοτε που του εκανα τη κωλοτρυπηδα κουλουρι με τα ξεφτιλικια με τις χλωροκινες,τις διπλωμενες πετσετες για μασκες και τη μεθοδο των τριων το γυρισε τελειως και τωρα παει να τον στραποναρουν πουτανες επι πληρωμη. :tooth:
Νομίζω είσαι λίγο άδικος μαζί του. Το έγραψε ότι στη Μαρίνα πάει για τα γαλάζια της μα΄τια και τα ψηλά της πόδια. :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Επίσης ρωτα τον τι δουλειά κανει. Ειναι το ερωτημα που απαντάνε μονο 5-6 άτομα εδω μεσα απο τις ποσες χιλιάδες!!! :tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ψεκάκια μου καλά κι αγαπημένα...:smitten::smitten::smitten:
Μιλήστε μας για την παιδική σας ηλικία, τι σας βασανίζει , τι σας ενοχλεί, δεν σας παίζανε τα άλλα τα παιδάκια;
Άχουταααα τα καημένα....:confused::confused::confused:

Κορονοϊός: Οι αρνητές του εμβολίου έχουν... παιδικά τραύματα - Τα στοιχεία νέας μελέτης

Ενώ εδώ μπορείς να δεις χαρακτηριστική και αντιπροσωπευτική ομάδα μη αρνητών όπως εσείς οι εμβολιολάγνοι :confused:

Η.Π.Α.:Το 92% των ΛΟΑΤΚ+ ατόμων έχει κάνει μία δόση εμβολίου COVID-19​

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ενώ εδώ μπορείς να δεις χαρακτηριστική και αντιπροσωπευτική ομάδα μη αρνητών όπως εσείς οι εμβολιολάγνοι :confused:

Ρε Κυριάκο τι δουλειά έχεις και ψάχνεσαι σε τέτοια σάιτ; :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.717
Πόντοι
6.256

Ειδες μαλακα;Τα πουστρακια οι συναδελφοι σου εμβολιαζονται!Μονο εσυ ο αυτιστικος πισωγλεντης πιθηκας θα πεθανεις ανεμβολιαστος με μια κωλοτρυπηδα σαν τη τρυπα του οζοντος... :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε Κυριάκο τι δουλειά έχεις και ψάχνεσαι σε τέτοια σάιτ; :confused: :confused: :confused:
Ε τι ρε τυπε;Να παει να τον γαμησει κανενας ανεμβολιαστος;:2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom