papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.328
- Πόντοι
- 27.261
Πάλι κωλοτρίβεσαι πρωϊνιάτικα ρε δροσερούλη; Τόσο στερημένη πια είναι η ροδαλή σουφρίτσα σου;
Πάλι κωλοτρίβεσαι πρωϊνιάτικα ρε δροσερούλη; Τόσο στερημένη πια είναι η ροδαλή σουφρίτσα σου;
Μπορει να μιλησε ο @Hellraiser4Ever με τον θεραπων ιατρο μου και να μ απεκρυψε πληροφοριες ο δευτερος,ωστε να βγαλει ο πρωτος απορρητα ιατρικα μου δεδομενα στο bou.com ?Σα να μη μας τα λεει καλα ο mounoepiskevastis @mounoxalastis
Κλεισε ενα ραντεβου στα εξωτερικα ιατρεία του μπου.Μπορει να μιλησε ο @Hellraiser4Ever με τον θεραπων ιατρο μου και να μ απεκρυψε πληροφοριες ο δευτερος,ωστε να βγαλει ο πρωτος απορρητα ιατρικα μου δεδομενα στο bou.com ?
Εεεεε, Κωστάκη, βραδυνός σήμερα; Που χάνεσαι ρε ψυχή;
Να σου πω λίγο, γιατί το έχω απορία. Γιατί επιμένεις να μας αποδεικνύεις συνεχώς ότι είσαι απλά τενεκές και αποκλείεται να ΄΄εχεις τελειώσει ελληνικό ΑΕΙ; Βαριά κανένα ΙΕΚ τεχνικού ηλεκτρονικού εργαστηρίου σε κόβω.
Απόφοιτος ΕΜΠ με Μάστερ και Διδακτορικό άνθρωπος που αγνοεί την απλή μέθοδο των τριών.
Εσύ Κωστάκη ούτε μέρα ούτε νύχτα δεν τα πέρασες τα μαθήματα πρακτικής αριθμητικής της 5ης Δημοτικού. Να παρακολουθήσεις πάλι το Δημοτικό Σχολείο.
Ρε τι τενεκές ξεγάνωτος είσαι εσύ;
Aυτο μου το έβαλες για ποιο λόγο; Να μου αποδείξεις τι; Ότι αφού κάνει λάθος πράξεις κι άλλος, υπάρχει περίπτωση να έχει τελειώσει ο Κωστάκης Μετσοβειο και να έχει παρει μάστερ και διδακτορικό;
Κι ενω του λένε του τενεκέ πως κάνει λάθος, ένα σωρό μύστες, επανέρχεται.Ενώ στα 330 εκατομμύρια το 1.390.000 είναι 4,21 %
Κανει και μαθήματα στρογγυλοποίησης ο τενεκες. Λογικό να μου πεις αν το ολοστρόγγυλο κουλουράκι ήταν ο συνηθισμένος βαθμός στα γραπτά του.α % = (1.390.000)/ 330.000.000 ,
= 4,212121... στρογγυλοποιούμενο
στο 4,21 %
( η στρογγυλοποίηση στην Στατιστική βέβαια είναι κάτι
που δεν ξέρει ο Χεζρεηλερ )
Βρε παλαβιαρη...θα καταργηθουνε τα πιστοποιητικα και οι υποχρεωτικοτητες και θα σκουζεις πως θελεις εκτη δοση και καθολικες απαγορευσεις για ανεμβολιαστους...
αυτο ειναι στανταρακιΝα προσεχεις απο πισω σου μην σε κυνηγανε τυποι με απρες πουκαμισες να σου τις φορεσουν και σενα...
Αυτο στο εβαλε για να σου δειξει οτι ειναι Πακογαμημενος αυτιστικος πιθηκας....Aυτο μου το έβαλες για ποιο λόγο; Να μου αποδείξεις τι; Ότι αφού κάνει λάθος πράξεις κι άλλος, υπάρχει περίπτωση να έχει τελειώσει ο Κωστάκης Μετσοβειο και να έχει παρει μάστερ και διδακτορικό;
O άνθρωπος είναι ένας αμόρφωτος τενεκές που όχι μόνον απλή μέθοδο των τριών δε γνωρίζει αλλά ουτε καν διαίρεση. ΔΙΑΙΡΕΣΗ.
Κι ενω του λένε του τενεκέ πως κάνει λάθος, ένα σωρό μύστες, επανέρχεται.
Κανει και μαθήματα στρογγυλοποίησης ο τενεκες. Λογικό να μου πεις αν το ολοστρόγγυλο κουλουράκι ήταν ο συνηθισμένος βαθμός στα γραπτά του.
Εσύ ξέρεις διαίρεση τύπε;
Να μας πεις πόσο κάνει 1.390.000/330.000.000;
Ή απλά είσαι ο αμόρφωτος χαζός που κάνει λάικ στον ξεγάνωτο τενεκέ το Λαδάκη, γιατί κι εσύ "πήρες πτυχίο" με τον ίδιο τρόπο που πήρε ο Κωστάκης;
Μην ασχολεισαι ρε με το σουργελο του σαιτ....εδω τρωει και στραπονιαμαστα η πουσταρα!Aυτο μου το έβαλες για ποιο λόγο; Να μου αποδείξεις τι; Ότι αφού κάνει λάθος πράξεις κι άλλος, υπάρχει περίπτωση να έχει τελειώσει ο Κωστάκης Μετσοβειο και να έχει παρει μάστερ και διδακτορικό;
O άνθρωπος είναι ένας αμόρφωτος τενεκές που όχι μόνον απλή μέθοδο των τριών δε γνωρίζει αλλά ουτε καν διαίρεση. ΔΙΑΙΡΕΣΗ.
Κι ενω του λένε του τενεκέ πως κάνει λάθος, ένα σωρό μύστες, επανέρχεται.
Κανει και μαθήματα στρογγυλοποίησης ο τενεκες. Λογικό να μου πεις αν το ολοστρόγγυλο κουλουράκι ήταν ο συνηθισμένος βαθμός στα γραπτά του.
Εσύ ξέρεις διαίρεση τύπε;
Να μας πεις πόσο κάνει 1.390.000/330.000.000;
Ή απλά είσαι ο αμόρφωτος χαζός που κάνει λάικ στον ξεγάνωτο τενεκέ το Λαδάκη, γιατί κι εσύ "πήρες πτυχίο" με τον ίδιο τρόπο που πήρε ο Κωστάκης;
Ακόμη περιμένω να ποστάρει το άρθρο για την τονσιλιτιδα, που μας έβαλε το λινκ, να το διαβάσουμε κι εμείς. Αν και το έχω ζητήσει ξανά και ξανά, δε βλέπω φως.Μην ασχολεισαι ρε με το σουργελο του σαιτ....εδω τρωει και στραπονιαμαστα η πουσταρα!
Μην ασχολεισαι σου λεω...ο τυπος απο τοτε που του εκανα τη κωλοτρυπηδα κουλουρι με τα ξεφτιλικια με τις χλωροκινες,τις διπλωμενες πετσετες για μασκες και τη μεθοδο των τριων το γυρισε τελειως και τωρα παει να τον στραποναρουν πουτανες επι πληρωμη.Ακόμη περιμένω να ποστάρει το άρθρο για την τονσιλιτιδα, που μας έβαλε το λινκ, να το διαβάσουμε κι εμείς. Αν και το έχω ζητήσει ξανά και ξανά, δε βλέπω φως.
Νομίζω είσαι λίγο άδικος μαζί του. Το έγραψε ότι στη Μαρίνα πάει για τα γαλάζια της μα΄τια και τα ψηλά της πόδια.Μην ασχολεισαι σου λεω...ο τυπος απο τοτε που του εκανα τη κωλοτρυπηδα κουλουρι με τα ξεφτιλικια με τις χλωροκινες,τις διπλωμενες πετσετες για μασκες και τη μεθοδο των τριων το γυρισε τελειως και τωρα παει να τον στραποναρουν πουτανες επι πληρωμη.
Επίσης ρωτα τον τι δουλειά κανει. Ειναι το ερωτημα που απαντάνε μονο 5-6 άτομα εδω μεσα απο τις ποσες χιλιάδες!!!Ακόμη περιμένω να ποστάρει το άρθρο για την τονσιλιτιδα, που μας έβαλε το λινκ, να το διαβάσουμε κι εμείς. Αν και το έχω ζητήσει ξανά και ξανά, δε βλέπω φως.
Και το μακρυ της dildo....Νομίζω είσαι λίγο άδικος μαζί του. Το έγραψε ότι στη Μαρίνα πάει για τα γαλάζια της μα΄τια και τα ψηλά της πόδια.
Ενώ εδώ μπορείς να δεις χαρακτηριστική και αντιπροσωπευτική ομάδα μη αρνητών όπως εσείς οι εμβολιολάγνοιΨεκάκια μου καλά κι αγαπημένα...
Μιλήστε μας για την παιδική σας ηλικία, τι σας βασανίζει , τι σας ενοχλεί, δεν σας παίζανε τα άλλα τα παιδάκια;
Άχουταααα τα καημένα....
Κορονοϊός: Οι αρνητές του εμβολίου έχουν... παιδικά τραύματα - Τα στοιχεία νέας μελέτης
Κορονοϊός: Οι αρνητές του εμβολίου έχουν... παιδικά τραύματα - Τα στοιχεία νέας μελέτης
Οι άνθρωποι με παιδικά τραύματα εμφανίζουν έως τρεις φορές μεγαλύτερη αρνητικότητα απέναντι στα εμβόλια σε σχέση με όσους δεν είχαν τέτοιες εμπειρίες ως παιδιά.www.thetoc.gr
Ενώ εδώ μπορείς να δεις χαρακτηριστική και αντιπροσωπευτική ομάδα μη αρνητών όπως εσείς οι εμβολιολάγνοι
Η.Π.Α.:Το 92% των ΛΟΑΤΚ+ ατόμων έχει κάνει μία δόση εμβολίου COVID-19
Η.Π.Α.:Το 92% των ΛΟΑΤΚ+ ατόμων έχει κάνει μία δόση εμβολίου COVID-19 - gayhellas
Το Iδρυμα Εκστρατείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το εκπαιδευτικό σκέλος της οργάνωσης πολιτικών δικαιωμgayhellas.gr
Ειδες μαλακα;Τα πουστρακια οι συναδελφοι σου εμβολιαζονται!Μονο εσυ ο αυτιστικος πισωγλεντης πιθηκας θα πεθανεις ανεμβολιαστος με μια κωλοτρυπηδα σαν τη τρυπα του οζοντος...Ενώ εδώ μπορείς να δεις χαρακτηριστική και αντιπροσωπευτική ομάδα μη αρνητών όπως εσείς οι εμβολιολάγνοι
Η.Π.Α.:Το 92% των ΛΟΑΤΚ+ ατόμων έχει κάνει μία δόση εμβολίου COVID-19
Η.Π.Α.:Το 92% των ΛΟΑΤΚ+ ατόμων έχει κάνει μία δόση εμβολίου COVID-19 - gayhellas
Το Iδρυμα Εκστρατείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το εκπαιδευτικό σκέλος της οργάνωσης πολιτικών δικαιωμgayhellas.gr
Ε τι ρε τυπε;Να παει να τον γαμησει κανενας ανεμβολιαστος;Ρε Κυριάκο τι δουλειά έχεις και ψάχνεσαι σε τέτοια σάιτ;