Τί φάση , είναι το ίδιο εμβόλιο με μικρότερη δόση απο οτι στους 5-11 ;Good news!
Η pfizer εβγαλε το εμβολιο για ηλικιες κατω των 5 ετων ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τί φάση , είναι το ίδιο εμβόλιο με μικρότερη δόση απο οτι στους 5-11 ;
ΗΠΑ: Διαθέσιμο το εμβόλιο της Pfizer για τα παιδιά κάτω των 5 ετών ως τα τέλη Φεβρουαρίου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα
Οι εταιρείες Pfizer και BioNTech αναμένεται να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση άδειας έκτακτης χρήσης του εμβολίου τους κατά της covid-19 στα παιδιά
www.onlarissa.gr
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Είπαμε τα μωρά δεν νοσούν βαριά και δεν χρειάζονται νοσηλεία αλλά προστατεύουν την εμβολιασμένη γιαγιά και παππού από τη μετάδοση του ιού…Που στη τελική ούτε αυτό γίνεται διότι τα εμβόλια δεν εμποδίζουν την μετάδοση ..Good news!
Η pfizer εβγαλε το εμβολιο για ηλικιες κατω των 5 ετων ?
Μπορεί να μας πει ΜΙΣΟ λόγο εμβολιασμού των νηπίων κάποιος εμβολιολάγνος? Έστω υποψία λόγου και αιτίας να κάνει ένας γονέας εμβόλιο στο παιδί του για έναν ιό που στο παιδί θα τρέξει λίγο η μύτη και θα ανεβάσει κάτι δέκατα πυρετό?
Μιλάμε για σύγχρονους παρανοϊκούς Ηρωδηδες και Μένγκελε μαζί
Άρα το ίδιο είναι απλά με μικρότερη δοσολογία , καλά είπα πιό πάνω , απλά έτσι όπως το έγραψες αρχικά νόμιζα οτι έβγαλαν νέο εμβόλιο για τα μικρά !!!ΗΠΑ: Διαθέσιμο το εμβόλιο της Pfizer για τα παιδιά κάτω των 5 ετών ως τα τέλη Φεβρουαρίου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα
Οι εταιρείες Pfizer και BioNTech αναμένεται να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση άδειας έκτακτης χρήσης του εμβολίου τους κατά της covid-19 στα παιδιάwww.onlarissa.gr
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Nαι ρε ξέρω, πάντα στα δεύτερα ποστς σου μας εξηγείς πραγματικά τι εννοούσες στα πρώτα! Σε συνηθίσαμεΑν δεν καταλαβες ότι ειρωνεύομαι, έχεις χοντρό πρόβλημα. Πολύ χοντρό.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Για τον ίδιο λόγο που μόλις γεννήθηκες σε έβαλαν κάτω και σε τρύπησαν καμιά 10αριά φορές και δεν έβγαλες κιχ ούτε εσύ ούτε οι γονείς σου (ή μάλλον εσύ πρέπει να έβγαλες γιατί ήσουν μωράκι και πόνεσες!)Μπορεί να μας πει ΜΙΣΟ λόγο εμβολιασμού των νηπίων κάποιος εμβολιολάγνος?
Γι’ αυτό
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Και ο δούρειος ίππος όταν τον έφτιαξαν οι αρχαίοι Έλληνες κατασκευαστές ήταν ένα δύσκολο επιστημονικό επίτευγμα που έπρεπε να κατασκευαστεί γρήγορα για έκτακτη χρήση.
Ένα δώρο της επιστήμης στη Τροία. Ένα δώρο στους ανθρώπους που έχει καλά κρυμμένο το περιεχόμενο του.
Οι ελιτιστες που μας θεωρούν πολυάριθμους είναι πολύ καλά διαβασμένοι ιστορικά!
Και η ιστορία κάνει κύκλους και αντί για ξύλινο άλογο έχουμε μια σύριγγα με άγνωστο περιεχόμενο που αναγκαστικά πρέπει όλοι να το κάνουν διότι είναι το «δώρο της επιστήμης»
Οι ελιτιστες που μας θεωρούν πολυάριθμους είναι πολύ καλά διαβασμένοι ιστορικά!
Και η ιστορία κάνει κύκλους και αντί για ξύλινο άλογο έχουμε μια σύριγγα με άγνωστο περιεχόμενο που αναγκαστικά πρέπει όλοι να το κάνουν διότι είναι το «δώρο της επιστήμης»
Τελευταία τροποποίηση:
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Δεν με καλύπτει η απάντησή σου και απαξιώ ακόμα και να το δικαιολογήσω. Είναι γελοίο να εξηγήσω σε ενήλικα τη διαφορά.Για τον ίδιο λόγο που μόλις γεννήθηκες σε έβαλαν κάτω και σε τρύπησαν καμιά 10αριά φορές και δεν έβγαλες κιχ ούτε εσύ ούτε οι γονείς σου (ή μάλλον εσύ πρέπει να έβγαλες γιατί ήσουν μωράκι και πόνεσες!)
Γι’ αυτό
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Τα αγοράσαμε αφού ρε τυπεΕίπαμε τα μωρά δεν νοσούν βαριά και δεν χρειάζονται νοσηλεία αλλά προστατεύουν την εμβολιασμένη γιαγιά και παππού από τη μετάδοση του ιού…Που στη τελική ούτε αυτό γίνεται διότι τα εμβόλια δεν εμποδίζουν την μετάδοση ..
Μπορεί να μας πει ΜΙΣΟ λόγο εμβολιασμού των νηπίων κάποιος εμβολιολάγνος? Έστω υποψία λόγου και αιτίας να κάνει ένας γονέας εμβόλιο στο παιδί του για έναν ιό που στο παιδί θα τρέξει λίγο η μύτη και θα ανεβάσει κάτι δέκατα πυρετό?
Μιλάμε για σύγχρονους παρανοϊκούς Ηρωδηδες και Μένγκελε μαζί
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Σε λίγο θα τους πουν πως είναι και μέτρο για την υπογεννητικότητα ..Τα αγοράσαμε αφού ρε τυπε
Πλέον οι Ελληνίδες μπορούν να τεκνοποιούν άφοβα γιατί η κυβέρνηση προσφέρει δωρεάν το εμβόλιο κατά του Covid …
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Ρε μαλάκα, από τώρα άρχισες να κατεβάζεις κατρούτσα;
Συνημμένα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.828
- Πόντοι
- 6.256
Ζιφιός: «Άνθρωποι χωρίς γνώσεις τον τρυπούσαν» - «Σε ζώο 2 τόνων έβαλαν ορό για κατοικίδιο»
Σε κείμενο από το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», τονίζεται ότι ο Ζιφιός που ξεβράστηκε τραυματισμένος στις ακτές του Σαρωνικού, αποκάλυψε
www.newsit.gr
Κι αλλο ρεζιλίκι
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.057
- Πόντοι
- 3.506
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.633
- Πόντοι
- 3.656
ρε άνθρωπε, μην το κουράζεις. Μην εμβολιαστείς λέμε, οι Γιατροί, οι Νοσηλευτές, και τα Γραφεία Κηδειών μένε ψέματα. Άνθρωποι πεθαίνουν από άλλες αιτίες, και τους χρεώνουν στον Ιό. Δεν κινδυνεύεις λέμε, άστοΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...
Ανάμεσα σε όλα τα εμβόλια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου (διφθερίτιδα, τέτανος, ιλαρά, ερυθρά, ανεμοβλογιά, ηπατίτιδα, μηνιγγίτιδα και φυματίωση), θέλω να προσθέσω επίσης τη γρίπη και την πνευμονία, δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο που με ανάγκασε να φορέσω μάσκα και να διατηρώ την κοινωνική μου απόσταση, ακόμα και όταν είμαι πλήρως εμβολιασμένη.
Δεν είχα ακούσει ποτέ για εμβόλιο που μεταδίδει τον ιό ακόμα και μετά τον εμβολιασμό.
Δεν έχω ακούσει ποτέ για ανταμοιβές, εκπτώσεις, κίνητρα, για εμβολιασμό. Δεν είδα ποτέ διακρίσεις και πρόστιμα για όσους δεν το έκαναν.
Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, κανείς δεν έχει προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε κακός άνθρωπος.
Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο που να απειλεί τη σχέση μεταξύ οικογένειας, συναδέλφων και φίλων.
Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο να χρησιμοποιείται για να απειλήσει τα προς το ζην, την εργασία ή σχολείο.
Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο που θα επέτρεπε σε ένα 12χρονο να παρακάμψει τη γονική συναίνεση.
Μετά από όλα τα εμβόλια που ανέφερα παραπάνω, δεν έχω ξαναδεί εμβόλιο σαν αυτό, που να κάνει διακρίσεις, να διχάζει, να τιμωρεί με πρόστιμα και να κρίνει την κοινωνία για τις επιλογές της. Τα κάνει όλα αυτά εκτός από την ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ.
Εάν χρειαζόμαστε ακόμα μια αναμνηστική δόση μετά τον πλήρη εμβολιασμό, και πρέπει ακόμα να πάρουμε αρνητικό τεστ αφού εμβολιασθούμε πλήρως, και πρέπει να φοράμε μάσκα μετά τον πλήρη εμβολιασμό και να νοσηλευόμαστε ακόμα στο νοσοκομείο αφού έχουμε εμβολιαστεί πλήρως, τότε πιθανότατα ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι εξαπατηθήκαμε εντελώς...
ΠΗΓΗ: ιντερνετ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.633
- Πόντοι
- 3.656
Μπορείς να μου εξηγήσεις από που κι ως που ο εν λόγω έχει το υπόβαθρο να μιλήσει για εμβόλια και εμβολιασμένους;μονο στο χρονο εκανε λαθος
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.057
- Πόντοι
- 3.506
εσυ πως μιλας για τα ποσο καλα ειναι εμβολια ? εφοσον ασφαλεια και αποτελεσματικοτητα ειναι υπο ερευνα μεχρι τελος 2022 -βελγιο δεν συνισταται μοντερνα για κατω των 30- σουηδια δεν συνισταται εμβολιασμος για 5 με 12 - ισραηλ ισα βαρκα ισα νερα στα νοσοκομεια εμβο/ανεμβ -την γνωμη σου ακολουθεις και την επιλογη σου παρα την επιστημηΜπορείς να μου εξηγήσεις από που κι ως που ο εν λόγω έχει το υπόβαθρο να μιλήσει για εμβόλια και εμβολιασμένους;
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τύπε από δω και πέρα αρχίζουν τα όργανα...δεν κατάλαβες...δεν έχει να κάνει με μένα μόνο αλλά πρέπει να ξεβρακωθει η όποια συγκάλυψη στο όνομα του κορονοϊου.ρε άνθρωπε, μην το κουράζεις. Μην εμβολιαστείς λέμε, οι Γιατροί, οι Νοσηλευτές, και τα Γραφεία Κηδειών μένε ψέματα. Άνθρωποι πεθαίνουν από άλλες αιτίες, και τους χρεώνουν στον Ιό. Δεν κινδυνεύεις λέμε, άστο
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.717
- Πόντοι
- 6.256
Πραγματικα τυπε παρε τα φαρμακα σου γιατι δεν την παλευεις καστανο....να πεθανεις πηγες ρε μαλακα και εκει ψεκας!!!Τύπε από δω και πέρα αρχίζουν τα όργανα...δεν κατάλαβες...δεν έχει να κάνει με μένα μόνο αλλά πρέπει να ξεβρακωθει η όποια συγκάλυψη στο όνομα του κορονοϊου.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.057
- Πόντοι
- 3.506
παλι χωρις λουρι εισαι εξω ? να ξες το προστιμο ειναι μια 300αρου
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.828
- Πόντοι
- 6.256
Επεισόδιο Α.Γεωργιάδη-Π.Πολάκη στη Βουλή: Κανείς δεν φορούσε μάσκα σε κλειστό χώρο! (φώτο)
Υποχρεωτικές μάσκες μόνο για τους πολίτες...
www.pronews.gr
Ελατε ψέκια, καμαρωστε αυτους που διαχειριζονται τον κινεζοιό.
Με πρωτο και καλυτερο τον τσιρκοάδωνη και τον γιδοπολακη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36