ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Αρνητής, μέχρι να κουδουνίσουν τα μπικικίνιαToν νίκησε το σύστημα τελικά κ αυτον
Αρνητής, μέχρι να κουδουνίσουν τα μπικικίνιαToν νίκησε το σύστημα τελικά κ αυτον
Μαλλον θα φαγε και κανα γαμησακι απ τους χορηγουςΑρνητής, μέχρι να κουδουνίσουν τα μπικικίνια
Τέρμα προβατάκι? της νέας τάξης και επιθυμείς κινέζοποίηση της Δύσης ?Tύπε αυτά πες τα στους 107 που μας χαιρέτησαν σήμερα και στους ΧΙΛΙΟΥΣ τις προηγούμενες 10 μόλις μερούλες. Εγώ για τον εαυτό μου και τους δικούς μου τα έκανα τα κουμάντα μου. Τώρα αν το μαντζούνι του ρώσου που έχει 1000 νεκρούς τη μέρα εδώ και κάτι μήνες είναι καλύτερο δεν ξέρω ούτε με νοιάζει, και δεν τον νοιάζει ούτε τον Πούτιν προφανώς
Για μανία και εμμονή της δύσης μάλλον πλάκα κάνεις. Ο Xiaomi αν κάνεις καμιά πλάκα και φταρνιστείς σε έχει στείλει μαζί με τη φαμίλια σου να σπας πέτρες στην έρημο Τακλαμακάν και αν ζήσεις έζησες
Τυπε μην ανοιγεις διαλογο με τον αναρχιδο πισωγλεντη γιατι μετα θα σου γινει τσιμπουρι για να του τον σφυριξεις....Tύπε αυτά πες τα στους 107 που μας χαιρέτησαν σήμερα και στους ΧΙΛΙΟΥΣ τις προηγούμενες 10 μόλις μερούλες. Εγώ για τον εαυτό μου και τους δικούς μου τα έκανα τα κουμάντα μου. Τώρα αν το μαντζούνι του ρώσου που έχει 1000 νεκρούς τη μέρα εδώ και κάτι μήνες είναι καλύτερο δεν ξέρω ούτε με νοιάζει, και δεν τον νοιάζει ούτε τον Πούτιν προφανώς
Για μανία και εμμονή της δύσης μάλλον πλάκα κάνεις. Ο Xiaomi αν κάνεις καμιά πλάκα και φταρνιστείς σε έχει στείλει μαζί με τη φαμίλια σου να σπας πέτρες στην έρημο Τακλαμακάν και αν ζήσεις έζησες
αυτό εννοώ τύπε. When money talks, bulshit walksΜαλλον θα φαγε και κανα γαμησακι απ τους χορηγους
ΣΚΑΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΚΑΣΕ ΧΛΑΠΑΤΣΑΣΚΑΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟ!!!
ΨΟΦΑ ΜΟΓΓΟΛΟ ΨΟΦΑ ΧΛΑΠΑΤΣΑΨΟΦΑ ΜΟΓΓΟΛΟ!!!
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΠΙΑ ΣΑΝ 80ΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Επιτέλους το παραδέχτηκες ρε μόγγολο.
ΨΟΦΑ ΜΟΓΓΟΛΟ!!!
αυτος ειναι αρρωστοςγια να καταλαβω,τι ειδος σκατοψυχος πρεπει να εισαι για να ποσταρεις ατομα με συνδρομο νταουν ως κοροιδια ?ρε σεις δε γαμιεστε πρωι πρωι...
πες του τασταματήστε να κοροϊδεύετε την αρρώστεια
εσενα επρεπε να ειχαν μπαναρει εδω και παρα πολυ καιρο διοτι προκαλεις χωρις να εχεις αντιλογοΕσένα και τα υπόλοιπα ψέκια έπρεπε να είχαμε μπανάρει που με τις μαλακίες σκοτώνετε κόσμο κάθε μέρα.