Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Με βλέπω δύσκολα να πηγαίνω για τρίτη δόση. Είχα παρενέργειες με τη δεύτερη δόση πρόσφατα (Moderna) και φοβήθηκα. Η καρδιά μου ήταν σε κυμαινόμενη ένταση για μέρες κι ένα βράδυ φτερούγιζε και τα χρειάστηκα. Τώρα κάπως ηρέμισε η κατάσταση.
Παρόλα αυτά δεν θα μπω στο στρατόπεδο των μεν ή των δε. Αυτές οι διαμάχες είναι ανούσιες. Αντί να ενδιαφερόμαστε να μάθουμε την αλήθεια, την λέει ο ένας στον άλλο.
Ετσι ακριβως.
Ενα παραδειγμα. Ελεγε στις ειδησεις Ξεκιναει στην Αυστρια ο υποχρεωτικος εμβολιασμος σε ολους τους ενηλικες!! Εξαιρουνται οι εγγυες και αλλες κατηγοριες με προβληματα που δεν επιτρεπεται ο εμβολιασμος.
Την ιδια ωρα σποτακι στη τηλεοραση απο ειδικο γιατρο ο οποιος ενημερωνει τον κοσμο οτι <Τα εμβολια για τις εγγυες οχι μονο επιτρεπονται αλλα επιβαλλεται να γινουν. Ειναι ασφαλεστατα και χωρις παρενεργειες αποδεδειδεγμενα.>
Ποιος απο τους δυο εχει δικιο; Ποιον πρεπει να ακολουθησει ο πολιτης;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ααα τυπε λιγα για τη μυτη μου γιατι στη δικη μου μυτη γινεται οτι και σε ολονων...στριβουμε το στυελο οσο πιο βαθια συμφωνα με τους ειδικους σας ?
Καταρχάς δεν καταλαβαίνω την λέξη... εσύ την έβγαλες ή υπάρχει στο Νεοελληνικό Λεξικό? :)

Κατά δεύτερον, δεν βάζουμε ΟΛΟΙ μαρκούτσια στην μύτη, ένα 25-30% μόνο. Το υπόλοιπο 85% είναι ΟΚ :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Απο την άλλη η περίπτωση της τηλεκπαίδευσης δεν ακούστηκε ούτε σαν ενδεχόμενο έστω για ενα περιορισμένο χρονικό διάστημα , περίεργο δεν είναι ; :think:
Δεν εχει ο Κουλι λεφτα να τα σκασει στην πλατφορμα π γινεται η τηλεκπαιδευση...

Αν και βασικα ο σκοπος ειναι να κανουν πολλα τεστ ωστε να εξακριβωθουν τα κρουσματα κ να μην περιφερονται μολυνοντας ?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ετσι ακριβως.
Ενα παραδειγμα. Ελεγε στις ειδησεις Ξεκιναει στην Αυστρια ο υποχρεωτικος εμβολιασμος σε ολους τους ενηλικες!! Εξαιρουνται οι εγγυες και αλλες κατηγοριες με προβληματα που δεν επιτρεπεται ο εμβολιασμος.
Την ιδια ωρα σποτακι στη τηλεοραση απο ειδικο γιατρο ο οποιος ενημερωνει τον κοσμο οτι <Τα εμβολια για τις εγγυες οχι μονο επιτρεπονται αλλα επιβαλλεται να γινουν. Ειναι ασφαλεστατα και χωρις παρενεργειες αποδεδειδεγμενα.>
Ποιος απο τους δυο εχει δικιο; Ποιον πρεπει να ακολουθησει ο πολιτης;
Τυπε το Βελγιο το αφησαμε πισω κατα δεκα φορες...τους μαλακες τους Σουηδους π παραδεχονται τα λαθη τους ενω εμεις βραβευσαμε τον πρωην υπουργο υγειας που την αντιμετωπισε,τους Αυστραλους τους βαλαμε κατω...Ακομη και οι Καναδοι δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουμε απ αυτους ελεγε ο Αδωνις.

Ελα τωρα μη χεσω π θ ακουσουμε τους Αυστριακους...!!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό δεν ήταν από FB. Καθηγητής μιλάει. Και λέει και κάποια άλλα πράγματα, δεν ξέρω αν εσύ έμεινες μόνο στον τίτλο:

«Άλλοι ιοί που είχαν εμφανιστεί στον κόσμο, για παράδειγμα η ευλογιά, χρειάστηκαν πολλές δόσεις για να αντιμετωπιστεί. Όσο αφορά στον κορωνοϊό, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν αλλά να τον περιορίσουμε σαν ένα κρύωμα. Ίσως για τα επόμενα 5 χρόνια μετά το τέλος της πανδημίας, να πρέπει να κάνουμε μία ή δύο φορές μία δόση μέχρι να το περιορίσουμε»

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

εχει μαλλιασει η γλωσσα μου αυτες τις μερες προσπαθωντας να εξηγησω το εξης

ο κορονοοιος θα καταντησει ως μια επιδημικη νοσος ακριβως οπως η γριππη

τωρα ειναι στα τελευταια σταδια του ως ιος μετεπειτα θα καταντησει ως γριππη

τα αποτελεσματα θα φανουν η μεχρι τελους του 22 η στις αρχες του 23

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

εχει μαλλιασει η γλωσσα μου αυτες τις μερες προσπαθωντας να εξηγησω το εξης

ο κορονοοιος θα καταντησει ως μια επιδημικη νοσος ακριβως οπως η γριππη

τωρα ειναι στα τελευταια σταδια του ως ιος μετεπειτα θα καταντησει ως γριππη

τα αποτελεσματα θα φανουν η μεχρι τελους του 22 η στις αρχες του 23
Ναι... so?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
so

οταν ο ιος γινει γριππη και ακυρωθει η νομοθεσια περι αμνησθευσης των ιατρων μετεπειτα καποιοι απο την κυβερνηση αλλα και απο το κονκλαβιο των ιατρων θα πρεπει να κατσουν στο σκαμνι για τον πολυ μεγαλο αριθμο θανατων συμπολιτων μας

ΠΡΟΣΕΧΕ

αναφερομαι σε αυτους που πεθαναν για χ η ψ ιατρικους λογους παρενεργειων απο τα εμβολια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και οπου δυστυχως με την τωρινη νομοθεσια δεν μπορουν να λαβουν οι πλησιεστεροι συγγενεις την οποια αποζημιωση απο το κρατος για τον ξαφνικο θανατο τους

οχι για τους ανεμβολιαστους και για τους χ η ψ λογους τους

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ΣΚΑΙ ραδιοφωνο Εκπομπη Πορτοσαλτε.
Πορτοσαλτε <Μου στελνει μηνυμα ακροατης οτι "οι μεταναστες στην Ελλαδα δεν εμβολιαζονται. Τι γινεται με αυτο; Γιατι δε τα λετε;" Λαθος κανετε. Εγω εχω ρωτησει τον υπουργο Πλευρη, την Μινα Γκαγκα και αλλους απο τη κυβερνηση να μας ενημερωσουν για αυτο το θεμα. Ποσοι απο τους αλλοδαπους που βρισκονται στη χωρα εχουν εμβολιαστει. Στοιχεια. Να μας δωσουν στοιχεια. Απαντηση δεν παιρνω. Δεν απαντανε. Τι να κανω εγω;>

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
so

οταν ο ιος γινει γριππη και ακυρωθει η νομοθεσια περι αμνησθευσης των ιατρων μετεπειτα καποιοι απο την κυβερνηση αλλα και απο το κονκλαβιο των ιατρων θα πρεπει να κατσουν στο σκαμνι για τον πολυ μεγαλο αριθμο θανατων συμπολιτων μας

ΠΡΟΣΕΧΕ

αναφερομαι σε αυτους που πεθαναν για χ η ψ ιατρικους λογους παρενεργειων απο τα εμβολια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και οπου δυστυχως με την τωρινη νομοθεσια δεν μπορουν να λαβουν οι πλησιεστεροι συγγενεις την οποια αποζημιωση απο το κρατος για τον ξαφνικο θανατο τους

οχι για τους ανεμβολιαστους για τους χ η ψ λογους τους
Kαι με το εμβόλιο της ευλογιάς πέθαιναν πολλοί... και άλλων ιώσεων. Κανείς δεν έχει κάτσει στο σκαμνί κι ούτε πρόκειται. Δεν υπάρχει εμβόλιο 100% αποτελεσματικό στο 100% του πληθυσμού.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Kαι με το εμβόλιο της ευλογιάς πέθαιναν πολλοί... και άλλων ιώσεων. Κανείς δεν έχει κάτσει στο σκαμνί κι ούτε πρόκειται. Δεν υπάρχει εμβόλιο 100% αποτελεσματικό στο 100% του πληθυσμού.
αλλο το εμβολια της ευλογιας και παρεμφερει

εκει το κρατος δεν επεβαλε τον οριστικο εμβολιασμο για να αποκτησουμε τα νομιμα κατοχυρωμενα δκαιωματα μας ως ελευθεροι ανθρωποι

η τωρινη κατασταση με τον κορονοιο εχει επιφερει εξαναγκασμο απο το κρατος για να εχουμε την ελευθερια που ειχαμε μεχρι το πρωτο lockdown

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
αλλο το εμβολια της ευλογιας και παρεμφερει

εκει το κρατος δεν επεβαλε τον οριστικο εμβολιασμο για να αποκτησουμε τα νομιμα κατοχυρωμενα δκαιωματα μας ως ελευθεροι ανθρωποι

η τωρινη κατασταση με τον κορονοιο εχει επιφερει εξαναγκασμο απο το κρατος για να εχουμε την ελευθερια που ειχαμε μεχρι το πρωτο lockdown
Απλά τότε δεν υπήρχε facebook και Internet κι έτσι δεν ακούγονταν τόσο οι ηλίθιοι :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν κανεις μια αιτηση στο πορτοσαλτε να εισαι μαζι του στο πρωιναδικιο με την πατρινια αλογομουρα και τον ξερολα δημητρακη? :tooth:
Όχι βέβαια, μου αρέσει απίστευτα η δουλειά που κάνω και βγάζω πολλά περισσότερα από το να ήμουν στον Πορτοσάλτε :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom