Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όπου κι αν είμαι δεν με αγγίζει κανένας υγειονομικός περιορισμός και καμιά πιστοποίηση για είσοδο σε εσωτερικό χώρο. Μόνο μια ψευτομάσκα μπιχλιασμένη έχω στη τσέπη για το σούπερ-μάρκετ να καλύπτει το στόμα.
Επίσης πέρσι 5 μήνες το χειμώνα δεν έζησα ούτε 1 μέρα Lockdow. Σας γλεντούσα από καφετέριες παμπ και κατάμεστα εμπορικά :hi:
Εμάς γλεντούσες? Που είμαστε Ελλάδα? :tooth: Για να ντρεπεσαι να πεις... φαντάζομαι!

Καλή διαμονή εκεί που είσαι και καλή επαγγελματική καριέρα :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
Όπου κι αν είμαι δεν με αγγίζει κανένας υγειονομικός περιορισμός και καμιά πιστοποίηση για είσοδο σε εσωτερικό χώρο. Μόνο μια ψευτομάσκα μπιχλιασμένη έχω στη τσέπη για το σούπερ-μάρκετ να καλύπτει το στόμα.
Επίσης πέρσι 5 μήνες το χειμώνα δεν έζησα ούτε 1 μέρα Lockdow. Σας γλεντούσα από καφετέριες παμπ και κατάμεστα εμπορικά :hi:
Εσύ άσε τα φιδίσια κ στείλε το τηλ της άλλης με το λευκό μπλουζάκι ώστε να πάρει κ ο κακομοιρους @papaphilips το ινστα της αραπινας!! :smitten:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Δυο φορές τον πέρασα.Αρχικό στέλεχος σχετικά χαλαρά και Δ κάπως πιο βαριά αλλά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Τωρα κυνηγάω και την όμικρον να ολοκληρώσω τη συλλογή :confused:
Τη πουτσα του Πακιστανου κυνηγας μωρη Τιτικα αλλα ουτε αυτη δεν σου καθεται!!! :tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εμάς γλεντούσες? Που είμαστε Ελλάδα? :tooth: Για να ντρεπεσαι να πεις... φαντάζομαι!

Καλή διαμονή εκεί που είσαι και καλή επαγγελματική καριέρα :)
Γλεντούσα καραντινόκαυλους πέρσι και φέτος εμβολιολάγνους.
Τα χάλια της Ελλάδος δεν τα έχει καμιά χώρα…Πέρσι έκανα αρκετά ταξίδια ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και μπορώ να συγκρίνω .

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γλεντούσα καραντινόκαυλους πέρσι και φέτος εμβολιολάγνους.
Τα χάλια της Ελλάδος δεν τα έχει καμιά χώρα…Πέρσι έκανα αρκετά ταξίδια ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και μπορώ να συγκρίνω .
...αλλά παρόλα αυτά ντρέπεσαι να πεις που είσαι.

ΟΚ! :)

:thumbsup:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Πέρσι έκανα αρκετά ταξίδια ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και μπορώ να συγκρίνω .
Ποναααααααααααααας Τιτικααααααααααα; :effemine:

1642416224772.png

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εσύ άσε τα φιδίσια κ στείλε το τηλ της άλλης με το λευκό μπλουζάκι ώστε να πάρει κ ο κακομοιρους @papaphilips το ινστα της αραπινας!! :smitten:
Ο τούρκος με τον ψευτοδιαγωνισμό σάρωσε όλα τα τηλέφωνα του κλάμπ…Πήγαιναν όλες στο τραπέζι και αντάλλαζαν επαφές :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Μου πε ενας ψαγμενος φιλος που το περασε οτι επιβαλλεται το τριπλεξ καρδιας σε νοσήσαντες.
Ισως και μια ακτινογραφια θωρακος γιατι ειναι υπουλος ο ιός

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
Ο τούρκος με τον ψευτοδιαγωνισμό σάρωσε όλα τα τηλέφωνα του κλάμπ…Πήγαιναν όλες στο τραπέζι και αντάλλαζαν επαφές :confused:
Λεφτά οι Τούρκοι......χμ....εμβόλια εμείς θα υποσχόμαστε στις κορασίδες εκεί

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Οι Γαλλοι που την εχουν φυλαγμενη στους Αυστραλους θα τον υποδεχθουν σαν ηρωα στο ρολαν γκαρος του Μαιου ,μην σου πω θα τον περασουν και μια βολτα απο την Αψιδα του Θριαμβου :2funny:

Ο ψέκας ο Zesty κάνει όνειρα για τον Αρχιψέκοβιτς!!

Για νέα πούτσα πάει ο σέρβος!! :grin:

Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας Ροξάνα Μαρατσινεάνου:

Screenshot_14.jpg

Screenshot_16.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Σου σφυριξε και εναν ΜΠΟΥΤΣΟ ο Τουρκος μετα για αυτο τσιριζες σαν Λουκρητια; :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο ψέκας ο Zesty κάνει όνειρα για τον Αρχιψέκοβιτς!!

Για νέα πούτσα πάει ο σέρβος!! :grin:

Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας Ροξάνα Μαρατσινεάνου:

Screenshot_14.jpg

Screenshot_16.jpg
Από ότι βλέπω... ψέκοβιτς τέλος.

Κρίμα γιατί είναι πραγματικά ο Νο. 1 τεννίστας. Αλλά είναι ΤΟΣΟ ΨΕΚΑΣ που τα κάνει πουτάνα όλα για να κάνει την.... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Πόσο ΖΩΟΝ μπορεί να είναι κάποιος που σκέφτεται έτσι! :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ο ιος της κινας ηταν μια καλη πρόβα.
Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι ξεκινησε πριν απο δεκα χρονια...

Τοτε που ο νανογιλεκακιας χτυπιοταν πως "εεε,υπηρξε μια γριπη εκει περα αλλα τιποτα ιδιαιτερο για να δικαιολογει εμβολιασμους".Μετα βεβαια ετρεχε για να μπει στη ΝΔ,του εξηγησαν πως παει...να λεει αρχιδιες για κανα 15000€ το μηνα αντιτιμο και εχει φλομωσει ολα τα καναλια στ αρχιδιλικια...

Ο Αβραμοπουλος ειχε παραγγειλει εμβολια κ μετα του μειναν.Παιζει να τα δωσε σε τιποτα σταβλους για αμνοεριφια.

Μια δεκαετια κριση για να γυρναν οι γερμανοι κ να λενε περυσι "σορυ γκριχελαντ ντεν επρεπε τοσο σφιχτη οικονομικη κριση να περασετε καναμε λαθος"

Περυσι τρεξαν ολα το κομματοσκυλα να μην μπουν στην κατηγορια Ψεκ που ορισε το Κουλι...

Θα δουμε πως θα καταληξει...οποιος μεινει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Μου πε ενας ψαγμενος φιλος που το περασε οτι επιβαλλεται το τριπλεξ καρδιας σε νοσήσαντες.
Ισως και μια ακτινογραφια θωρακος γιατι ειναι υπουλος ο ιός
το σκεφτομαι για ενα τσεκ απ μετα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Ρωτα τον γιατρο σου,αλλα οποιος φιλος μ εμβολιασμενος το περασε εχει κανει
ο γιατρος μου ηταν χαλαρος..βασικα ειμαι και καλυτερα τοι κεφαλι που με γαμησε πραγματικα ελαχιστα ποναει,ανασες ολα οκ μονο τα δεκατα εχουν μεινει και η υπνηλια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom