Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ο γιατρος μου ηταν χαλαρος..βασικα ειμαι και καλυτερα τοι κεφαλι που με γαμησε πραγματικα ελαχιστα ποναει,ανασες ολα οκ μονο τα δεκατα εχουν μεινει και η υπνηλια..
Τοτε οτι σ πε ο γιατρος σ...Μια χαρα ακουγεσαι...δεν ειναι τιποτα αυτα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
το σκεφτομαι για ενα τσεκ απ μετα
Γυναικα συναδελφος που το περασε πριν 1 μηνα, σχετικα ηπια, με συμπτωματα παντως κρυολογηματος, η γιατρος της ηδη την παρεπεμψε σε καρδιολογο για ελεγχο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι ξεκινησε πριν απο δεκα χρονια...
Λάθος. Πριν 40 χρόνια που έβγαλε ο Bill Gates τα WIndows :)

Τοτε που ο νανογιλεκακιας χτυπιοταν πως "εεε,υπηρξε μια γριπη εκει περα αλλα τιποτα ιδιαιτερο για να δικαιολογει εμβολιασμους".Μετα βεβαια ετρεχε για να μπει στη ΝΔ,του εξηγησαν πως παει...να λεει αρχιδιες για κανα 15000€ το μηνα αντιτιμο και εχει φλομωσει ολα τα καναλια στ αρχιδιλικια...
Παίρνει πολλά περισσότερα. Γύρω στα 2 δις τονμ χρόνο :)

Ο Αβραμοπουλος ειχε παραγγειλει εμβολια κ μετα του μειναν.Παιζει να τα δωσε σε τιποτα σταβλους για αμνοεριφια.
Τα έκανε όλα στον εαυτό του για να μην έχει τύψεις! :)

Μια δεκαετια κριση για να γυρναν οι γερμανοι κ να λενε περυσι "σορυ γκριχελαντ ντεν επρεπε τοσο σφιχτη οικονομικη κριση να περασετε καναμε λαθος"
Ουσιαστικά δεν το είπαν οι Γερμανοί. Το είπαν οι Αυστραλοί που το είπαν στους Γκανέζους, που το είπαν στα νησιά Κέιμαν, που το είπαν σε έναν Γερμανό αθλητή του πινγκ πονγκ, που το είπε στο Σόιμπλε. :)

Περυσι τρεξαν ολα το κομματοσκυλα να μην μπουν στην κατηγορια Ψεκ που ορισε το Κουλι...
Λάθος. Νερό τους έβαζαν, δεν έχει εμβολιαστεί κανείς :)

Θα δουμε πως θα καταληξει...οποιος μεινει
Όλοι θα μείνουμε, δεν πεθαίνει κανείς!!!!

...
...
...
...
...
...
...

ΟΡΣΕ!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ορσε.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι ξεκινησε πριν απο δεκα χρονια...

Τοτε που ο νανογιλεκακιας χτυπιοταν πως "εεε,υπηρξε μια γριπη εκει περα αλλα τιποτα ιδιαιτερο για να δικαιολογει εμβολιασμους".Μετα βεβαια ετρεχε για να μπει στη ΝΔ,του εξηγησαν πως παει...να λεει αρχιδιες για κανα 15000€ το μηνα αντιτιμο και εχει φλομωσει ολα τα καναλια στ αρχιδιλικια...

Ο Αβραμοπουλος ειχε παραγγειλει εμβολια κ μετα του μειναν.Παιζει να τα δωσε σε τιποτα σταβλους για αμνοεριφια.

Μια δεκαετια κριση για να γυρναν οι γερμανοι κ να λενε περυσι "σορυ γκριχελαντ ντεν επρεπε τοσο σφιχτη οικονομικη κριση να περασετε καναμε λαθος"

Περυσι τρεξαν ολα το κομματοσκυλα να μην μπουν στην κατηγορια Ψεκ που ορισε το Κουλι...

Θα δουμε πως θα καταληξει...οποιος μεινει
Τι να καταληξει.
Παμε γι αλλα τωρα. Ο ιος παλιωσε.
Καποιοι πλουτισαν παραπανω με τον ιό.
Παμε γι αλλα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Λάθος. Πριν 40 χρόνια που έβγαλε ο Bill Gates τα WIndows :)

Παίρνει πολλά περισσότερα. Γύρω στα 2 δις τονμ χρόνο :)

Τα έκανε όλα στον εαυτό του για να μην έχει τύψεις! :)

Ουσιαστικά δεν το είπαν οι Γερμανοί. Το είπαν οι Αυστραλοί που το είπαν στους Γκανέζους, που το είπαν στα νησιά Κέιμαν, που το είπαν σε έναν Γερμανό αθλητή του πινγκ πονγκ, που το είπε στο Σόιμπλε. :)

Λάθος. Νερό τους έβαζαν, δεν έχει εμβολιαστεί κανείς :)

Όλοι θα μείνουμε, δεν πεθαίνει κανείς!!!!

...
...
...
...
...
...
...

ΟΡΣΕ!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ορσε.jpg
Ρε τυπε...ποση απογοητευση εχεις λαβει στη ζωη σου για να κανεις ολα αυτα π εγραψες στο απο πανω ποστ;

Εγω μολις κ μετα βιας βαζω μια παραθεση και συ χωρισες το μνμ μου σε παραγραφους ωστε να απαντας ξεχωριστα;

Φιλε τι να σ πω!

Λογικα το τσιπακι απ το μπολι σου ανοιξε τους ψηφιακους οριζοντες ?

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τζοκοβιτς κλασσικος αυτιστικος Βαλκανιος που δεν σεβεται τιποτα,σαν την πλεμπα που εχει ερθει εδω και λυμαινεται τη χωρα.
Νάσσο έχεις πέσει έξω όπως αποδεικνύουν οι Αυστραλοί λαθρολάγνοι.
Ο Νόλε δεν γεμίζει τον πάτο τους με κρέας αρα δεν κάνει :confused:
5764A448-955F-4C8D-95E6-2FD789948467.jpeg

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καναλι mega Ειδησεις
Συνεντευξη Αλβερτου Μπουρλα σε γαλλικο καναλι
<Η μεταλλαξη Ομικρον ειναι η τελευταια με περιοριστικα μετρα. Μετα απο αυτη, εως την ανοιξη, τα πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα.>
Ο,τι λενε ολοι οι γιατροι σε ολον τον κοσμο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε τυπε...ποση απογοητευση εχεις λαβει στη ζωη σου για να κανεις ολα αυτα π εγραψες στο απο πανω ποστ;
Eύκολο είναι. Ειδικά να το κάνω σε κάποιον που είναι 24/7 εδώ μέσα και γράφει πίπες την μια κατόπιν της άλλης :)

Εγω μολις κ μετα βιας βαζω μια παραθεση και συ χωρισες το μνμ μου σε παραγραφους ωστε να απαντας ξεχωριστα;
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια :)

Φιλε τι να σ πω!

Λογικα το τσιπακι απ το μπολι σου ανοιξε τους ψηφιακους οριζοντες ?
Εσένα η μαλακία που βαράς καθημερινά σου έχει κλείσει όχι τον ορίζοντα, αλλά τι γίνεται στο μισό μέτρο από την μύτη σου :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μάς κορόιδεψε ο μπουρλακος....
Ίσως πρέπει να κάνουμε Τεταρτη δόση
Ήδη κάθε δύο μέρες μπαίνω στο emvolio gov σαν τζανγκη για να βρω ραντεβου :confused:
εδω εβαλα site στο οποιο ισχυριζονται οτι παμε για 5η δοση

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Οκ αφού η επιστήμη εξελίσσεται μπορούμε να δούμε και τις πιο καινούργιες μελέτες του κ. ιωαννίδη :

Ο Ιωαννίδης διαλύει για ακόμα μια φορά το συστημικό αφήγημα του «θανατηφόρου» ιού μέσα από νέα έρευνα του!
Πέρυσι είχε δημοσιεύσει έρευνα βάση της οποίας το γενικό ποσοστό θνησιμότητας ήταν κατά μέσο όρο μόλις 0,15%, με μέγιστη τιμή το 0,4%!
Στη νέα μελέτη του, βάση δειγμάτων από 14 χώρες, απέδειξε ότι η θνησιμότητα στους <20 είναι 0,0013%! Όσες πιθανότητες έχεις να πεθάνεις από κεραυνό! ⚡️
Στους >60 είναι 0,65% και στους 70+ 4,9%! Είναι 100 φορές πιο πιθανό να πάει ένας γέρος από πέσιμο ή ? παρά από κορονοϊό...
Ενώ, μελέτες από την Αμερική έχουν δείξει ότι αυτό το 4-5% των ηλικιωμένων που καταλήγει, έχει τουλάχιστον 2-3 υποκείμενα νοσήματα!

Το παραπάνω είναι απάντηση και για αυτούς. Αν τα παιδιά είχαν διαλυμένους πνεύμονες από τσιγάρα και παχυσαρκία δεν φταίει κανένας κορονοιός .
Μην ξεχνάς και τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, οι μισοί από αυτές φεύγουν....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Το πρωι περασα εξω απο ενα γυμνασιο , τρια μπασταρδα ειχαν βαλει ενα σκουπιδοντενεκε στην πορτα και εκαναν καταληψη.
Τοσα εκατομμυρια για σελφ τεστ και τοση προσπαθεια και αγωνια ακυρώθηκαν απο τρία μούλικα.
Η κεραμέως χεστηκε φυσικα. Τα παιδια του κουλη ειναι αμερικη αρα δε μας νοιαζει για την πλέμπα
Αφιερωμενο στον @alex71
Που νομιζει οτι κάτι άλλαξε
Αμ δε αλεξούκο.
Οτι γινοταν στα 80s γινεται και τωρα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μην ξεχνάς και τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, οι μισοί από αυτές φεύγουν....
Παρ ολιγο να πεθανει απο αυτο ο Πλευρης. Θα το λυσει κι αυτο, η τουλαχιστον θα προσπαθησει. Φαινεται φιλοτιμος ανθρωπος, και κυριως ανιδιοτελης. Υπομονη. Ολα θα γινουν.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Με βλέπω δύσκολα να πηγαίνω για τρίτη δόση. Είχα παρενέργειες με τη δεύτερη δόση πρόσφατα (Moderna) και φοβήθηκα. Η καρδιά μου ήταν σε κυμαινόμενη ένταση για μέρες κι ένα βράδυ φτερούγιζε και τα χρειάστηκα. Τώρα κάπως ηρέμισε η κατάσταση.
Παρόλα αυτά δεν θα μπω στο στρατόπεδο των μεν ή των δε. Αυτές οι διαμάχες είναι ανούσιες. Αντί να ενδιαφερόμαστε να μάθουμε την αλήθεια, την λέει ο ένας στον άλλο.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εσένα η μαλακία που βαράς καθημερινά σου έχει κλείσει όχι τον ορίζοντα, αλλά τι γίνεται στο μισό μέτρο από την μύτη σου :)
Ααα τυπε λιγα για τη μυτη μου γιατι στη δικη μου μυτη γινεται οτι και σε ολονων...στριβουμε το στυελο οσο πιο βαθια συμφωνα με τους ειδικους σας ?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Το πρωι περασα εξω απο ενα γυμνασιο , τρια μπασταρδα ειχαν βαλει ενα σκουπιδοντενεκε στην πορτα και εκαναν καταληψη.
Τοσα εκατομμυρια για σελφ τεστ και τοση προσπαθεια και αγωνια ακυρώθηκαν απο τρία μούλικα.
Η κεραμέως χεστηκε φυσικα. Τα παιδια του κουλη ειναι αμερικη αρα δε μας νοιαζει για την πλέμπα
Αφιερωμενο στον @alex71
Που νομιζει οτι κάτι άλλαξε
Αμ δε αλεξούκο.
Οτι γινοταν στα 80s γινεται και τωρα.
Απο την άλλη η περίπτωση της τηλεκπαίδευσης δεν ακούστηκε ούτε σαν ενδεχόμενο έστω για ενα περιορισμένο χρονικό διάστημα , περίεργο δεν είναι ; :think:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Με βλέπω δύσκολα να πηγαίνω για τρίτη δόση. Είχα παρενέργειες με τη δεύτερη δόση πρόσφατα (Moderna) και φοβήθηκα. Η καρδιά μου ήταν σε κυμαινόμενη ένταση για μέρες κι ένα βράδυ φτερούγιζε και τα χρειάστηκα. Τώρα κάπως ηρέμισε η κατάσταση.
Παρόλα αυτά δεν θα μπω στο στρατόπεδο των μεν ή των δε. Αυτές οι διαμάχες είναι ανούσιες. Αντί να ενδιαφερόμαστε να μάθουμε την αλήθεια, την λέει ο ένας στον άλλο.
Νομιζω θελουμε ως ελληνες να δειξουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη...χεστηκανε για την αληθεια...γι αυτο γιναμε ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom