Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Όχι και πειραματόζωα ρε βολκάνο, τύπος @nikg πειραματίζεται με τραβελόπουτσες... :confused: :confused: :confused:
τυπε εδω αλλα φαινονται. τις παρακαλας κ αυτες/αυτούς δεν μου ειπες? στους φιλους λες περηφανα οτι γλωσσοφιλιαζεις τραβελια και πουτανες με cim? :confused: :fuck1::fuck1::fuck1::fuck1::fuck1::confused:

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    136,2 KB · Εμφανίσεις: 18

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.679
Πόντοι
26.141
Όχι και πειραματόζωα ρε βολκάνο, τύπος @nikg πειραματίζεται με τραβελόπουτσες... :confused: :confused: :confused:
Καλά βρε μη βαρατε

Πότε πάμε για τεταρτη δόση; Μού έλειψε η καυλιάρα νοσοκόμα από το κέντρο υγείας του χωριού μου :smitten:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Τα προβολακια πολύ αληθωρα ειναι :confused:
τυπε εκτος απο τα ψευτικα ποστ αρχιζω να προβληματιζομαι γιατι εχει τοσες φωτο προχειρες με τραβελια? :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Νικ δίνει σημασία μόνο στην προβοσκίδα... :confused: :confused: :confused: :alivedick:
τυπε γιατι εχεις τοσες φωτο με τραβελια? μηπως εκει στα νοτια εχετε ειδικα γουστα:confused::confused::confused::confused::confused:

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    136,2 KB · Εμφανίσεις: 19

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Αγαπητοί μου, ειρήνη υμίν. Μην τσακώνεστε για τα προσωπικά ερωτικά σας γούστα, ποστάροντας άκρως προικισμένες τρανσέξουαλ. Ας αφοσιωθώμεν όλοι στο πνεύμα του νήματος που είναι η πανδημία που μας ταλανίζει.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Αγαπητοί μου, ειρήνη υμίν. Μην τσακώνεστε για τα προσωπικά ερωτικά σας γούστα, ποστάροντας άκρως προικισμένες τρανσέξουαλ. Ας αφοσιωθώμεν όλοι στο πνεύμα του νήματος που είναι η πανδημία που μας ταλανίζει.
ok ενα τελευταιο. αλλη μια το ποστ τροβαδουρου :confused:

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    136,2 KB · Εμφανίσεις: 12

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.679
Πόντοι
26.141
ποτε θα μου φερεις το σκυλακι;
Άσε θα μπεις σε μπελάδες

Σήμερα στο πάρκο εκεί που καθόμουν με τον Μπόμπο στο παγκάκι ξαφνικά η διπλανη με τα άλλο θυληκο σκυλάκι, κατηγορούσε το Μπόμπο για σεξουαλική παρενόχληση της Gilda της :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Άσε θα μπεις σε μπελάδες

Σήμερα στο πάρκο εκεί που καθόμουν με τον Μπόμπο στο παγκάκι ξαφνικά η διπλανη με τα άλλο θυληκο σκυλάκι, κατηγορούσε το Μπόμπο για σεξουαλική παρενόχληση της Gilda της :confused:
ο μπομπος τι ρατσα ειναι τυπε απο απορια?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
Άσε θα μπεις σε μπελάδες

αστο πανω μου

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.342
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Άσε θα μπεις σε μπελάδες

ο μπομπος τι ρατσα ειναι τυπε απο απορια?

Ωχ βολκάνο ο Νικ θέλει να τον φάει κι από σκύλο..... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Πραγματικό λιοντάρι τυπε
Κανείς δεν μπαίνει σπίτι
τετοιο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωχ βολκάνο ο Νικ θέλει να τον φάει κι από σκύλο..... :confused: :confused: :confused:
τυπε δεν θα σε κατηγορησω για κατι παρομοιο γιατι αν πας να τα γλωσσοφιλιασεις θα σε δαγκωσουν και δεν καταλαβαινουν παρακαλια :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom