τυπε εδω αλλα φαινονται. τις παρακαλας κ αυτες/αυτούς δεν μου ειπες? στους φιλους λες περηφανα οτι γλωσσοφιλιαζεις τραβελια και πουτανες με cim?

τυπε εδω αλλα φαινονται. τις παρακαλας κ αυτες/αυτούς δεν μου ειπες? στους φιλους λες περηφανα οτι γλωσσοφιλιαζεις τραβελια και πουτανες με cim?
Καλά βρε μη βαρατε
Καλά βρε μη βαρατε
Πότε πάμε για τεταρτη δόση; Μού έλειψε η καυλιάρα νοσοκόμα από το κέντρο υγείας του χωριού μου![]()
Και του Νικ η δικιά του νοσοκόμα...η σπέσιαλ...![]()
![]()
![]()
Τα προβολακια πολύ αληθωρα ειναιΚαι του Νικ η δικιά του νοσοκόμα...η σπέσιαλ...![]()
![]()
![]()
Ο Νικ δίνει σημασία μόνο στην προβοσκίδα...Τα προβολακια πολύ αληθωρα ειναι![]()
ποτε θα μου φερεις το σκυλακι;Τα προβολακια πολύ αληθωρα ειναι![]()
τυπε εκτος απο τα ψευτικα ποστ αρχιζω να προβληματιζομαι γιατι εχει τοσες φωτο προχειρες με τραβελια?Τα προβολακια πολύ αληθωρα ειναι![]()
τυπε γιατι εχεις τοσες φωτο με τραβελια? μηπως εκει στα νοτια εχετε ειδικα γουσταΟ Νικ δίνει σημασία μόνο στην προβοσκίδα...![]()
![]()
![]()
![]()
ok ενα τελευταιο. αλλη μια το ποστ τροβαδουρουΑγαπητοί μου, ειρήνη υμίν. Μην τσακώνεστε για τα προσωπικά ερωτικά σας γούστα, ποστάροντας άκρως προικισμένες τρανσέξουαλ. Ας αφοσιωθώμεν όλοι στο πνεύμα του νήματος που είναι η πανδημία που μας ταλανίζει.
Άσε θα μπεις σε μπελάδεςποτε θα μου φερεις το σκυλακι;
ο μπομπος τι ρατσα ειναι τυπε απο απορια?Άσε θα μπεις σε μπελάδες
Σήμερα στο πάρκο εκεί που καθόμουν με τον Μπόμπο στο παγκάκι ξαφνικά η διπλανη με τα άλλο θυληκο σκυλάκι, κατηγορούσε το Μπόμπο για σεξουαλική παρενόχληση της Gilda της![]()
αστο πανω μουΆσε θα μπεις σε μπελάδες
Σήμερα στο πάρκο εκεί που καθόμουν με τον Μπόμπο στο παγκάκι ξαφνικά η διπλανη με τα άλλο θυληκο σκυλάκι, κατηγορούσε το Μπόμπο για σεξουαλική παρενόχληση της Gilda της![]()
Αγαπητοί μου, ειρήνη υμίν. Μην τσακώνεστε για τα προσωπικά ερωτικά σας γούστα, ποστάροντας άκρως προικισμένες τρανσέξουαλ. Ας αφοσιωθώμεν όλοι στο πνεύμα του νήματος που είναι η πανδημία που μας ταλανίζει.
Πραγματικό λιοντάρι τυπεο μπομπος τι ρατσα ειναι τυπε απο απορια?
Άσε θα μπεις σε μπελάδες
ο μπομπος τι ρατσα ειναι τυπε απο απορια?
Την έδωσα ήδη την υπόθεση στον ισκεντεραστο πανω μου
τετοιο?Πραγματικό λιοντάρι τυπε
Κανείς δεν μπαίνει σπίτι
τυπε δεν θα σε κατηγορησω για κατι παρομοιο γιατι αν πας να τα γλωσσοφιλιασεις θα σε δαγκωσουν και δεν καταλαβαινουν παρακαλιαΩχ βολκάνο ο Νικ θέλει να τον φάει κι από σκύλο.....![]()
![]()
![]()
Λιοντάρι ειπαμετετοιο?
δεν περιμενα τπτ λιγοτερο αγαπητε βολκανο.Λιοντάρι ειπαμε![]()