jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 3.506
καλα καλα δεν σε στεναχωρω αλλοΓιατι εχει ιδιο νομικο συστημα η Αμερικη με την Αυστρια...εκει η καθε πολιτεια εχει δικους της νομους ρε φιλε.Ωραια συγκριση εκανες....
καλα καλα δεν σε στεναχωρω αλλοΓιατι εχει ιδιο νομικο συστημα η Αμερικη με την Αυστρια...εκει η καθε πολιτεια εχει δικους της νομους ρε φιλε.Ωραια συγκριση εκανες....
...........Ελπίζω τουλάχιστον να τηρείς όλα τα μέτρα προστασίας...
Μη του σπάσει καμιά καπότα και τρέχει για το χάπι της επόμενης μέρας....
Καλα δεν τα εβαψα και μαυρα κιολας....καλα καλα δεν σε στεναχωρω αλλο
Τύπε, τώρα έκοψες την πρόσβαση στο προφίλ σου ή από την αρχή;ο καθενας αν παει στο προφιλ βλεπει οτι ειναι ψεμα
ανοιχτο ειναι το προφιλ μου τυπε.....Τύπε, τώρα έκοψες την πρόσβαση στο προφίλ σου ή από την αρχή;
Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι...ανοιχτο ειναι το προφιλ μου τυπε.....
πηγαινε το ποντικι πανω στο προφιλ και πατα μηνυματα
Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι...
οποιος θελει ας κοιταξειΑπό σεβασμό στο νήμα σταματάω να ανεβάζω τις τραβελόπουτσες που λιγουρεύετε ο @nikg αν και υπάρχουν πολλές στο προφίλ του.
Ένα τελευταίο ποτ πουρί από τα γούστα του Νικολί ...οποιος θελει ας κοιταξει
αναγνωριζω παντως την ορεξη σου να φωτοσοπαρεις οχι 1 αλλα 3 ποστ παροτι εισαι κομπλεξικος, γλειφεις και παρακαλας πουτανες παρα τα αμετρητα φραγκα που εχειςΈνα τελευταίο ποτ πουρί από τα γούστα του Νικολί ...
Θα ανέβαζα και ένα βιντεάκι του αλλά με όλα αυτά που συμβήκαν με το Στάθη δεν το ρισκάρω...το μπου ειναι μαγικο ρε γαμω την τρελα μου
σε νημα του κοβιντ τραβελοπουτσες
σε λιγο θα πηγαινουμε στα νηματα με τα τραβελια για να γραφουμε για την αυξηση διοδίων ..
Βαλτε μπυρες αν θελετε, δεν εχω θέμαΤι ειμαστε ρε τυπε καθε μερα την ιδια πλακα θα κανουμε;
ΟΧΙ..ΔΕΝ ειναι με ΙΧΩΡ οπως ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ...Ρε πειραματόζωα αυτό το κάναμε ή ξεχάσανε να μας το δώσουν;
Ντεμπούτο για το τουρκικό εμβόλιο Turkovac κατά του κορωνοϊού
Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έχει πει κατ΄επανάληψη πως η κυβέρνησή του θα καταστήσει το Turkovac διαθέσιμο παγκοσμίως, όμως η Άγκυρα δεν έχει ακόμηwww.iatronet.gr
εκει δεν παιζει φωτοσοπ τυπε μπορεις να παρακαλεσεις καμια πουτανα που εχω παει να σου δωσει βιντεακι ομως. εχεις και εμπειρια στα παρακαλια σε πουτανες τι απαντας για το σκρινσοτ απο κατωΘα ανέβαζα και ένα βιντεάκι του αλλά με όλα αυτά που συμβήκαν με το Στάθη δεν το ρισκάρω...
...Για οσους αναρωτιομασταν ποσο πιο χαμηλα παει μετα τα κολλητηλικια με καθυστερα τρελακια αυνανιστη μπαρμπαπηδουλα ,μολις πηραμε την απαντηση μας....εγινες κολλητος και με τον τζωνυ 64 της καρδιας μας!Ο καφετζης ξελασπωσε παντως, οσο κι αν το ειρωνευεστε. Και δεν ειναι καν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ειναι ο ανθρωπος
Όχι και πειραματόζωα ρε βολκάνο, τύπος @nikg πειραματίζεται με τραβελόπουτσες...Ρε πειραματόζωα αυτό το κάναμε ή ξεχάσανε να μας το δώσουν;
Ντεμπούτο για το τουρκικό εμβόλιο Turkovac κατά του κορωνοϊού
Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έχει πει κατ΄επανάληψη πως η κυβέρνησή του θα καταστήσει το Turkovac διαθέσιμο παγκοσμίως, όμως η Άγκυρα δεν έχει ακόμηwww.iatronet.gr