jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.640
- Πόντοι
- 3.506
και εγω μικρος ηθελα ενα ασπρο αλογο αλλα...θελω ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ υποχρεωτικο εμβολιασμο
και εγω μικρος ηθελα ενα ασπρο αλογο αλλα...θελω ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ υποχρεωτικο εμβολιασμο
χαχαχα ωραιος ρε με το φωτοσοπ....Και με αδυναμία στα οικοδομικά υλικά, στις μπετόβεργες....
Οκ Νικολάκι ό,τι πεις....χαχαχα ωραιος ρε με το φωτοσοπ....
ο καθενας αν παει στα ποστ βλεπει οτι ειναι ψεμα
θελω ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ υποχρεωτικο εμβολιασμο
αλεξανδρε σε καλω να πας στα ποστ μου και να δεις οτι ειναι ψεμα.Ουπς...
Δεν ξερω ρε τυπε ο αλλος ειπε οτι εισαι τραβελιαρης...τυπε σκρινσοτ or didnt happen. δες και τις κριτικες μου μονο φολα απο πουτανα εχω φαει.....
Καλα με συγχωρειςαλεξανδρε σε καλω να πας στα ποστ μου και να δεις οτι ειναι ψεμα.
Νταξ τύπε σε πιστεύουμε...αλεξανδρε σε καλω να πας στα ποστ μου και να δεις οτι ειναι ψεμα.
ναι την ανοιξη που φθινει ο ιος ρε συ hell εξυπνος παιδι εισαι μηΚατι τεχνικα θεματα εχουν λεει και δεν μπορουν να τον εφαρμοσουν απο τον Φεβρουαριο....αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γινει ειδικα αμα δουνε οτι δεν βελτιωνεται η κατασταση.
μακρυα απο μενα τα τραβελια τυπε μου.....Δεν ξερω ρε τυπε ο αλλος ειπε οτι εισαι τραβελιαρης...
θελω ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ υποχρεωτικο εμβολιασμο
Αλήθεια που χάθηκε ο άλλος Νικ;Τραβελιαρης και αυτος τυπε;Τι σκατα συμβαινει με τα ονοματα Νικ;
και λοκνταουν τυπεΑΝ ειναι δυνατον να θεριζει η Ομικρον και να μη ψηφιζουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ...Αυστρια καλα θα κανει να λυσει τα προβληματα της και να προχωρησει ΑΜΕΣΑ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΕΚΙΑ για την προστασια τωνκαι λοκνταουν τυπε
Αυτοκτονησε τυπε....δεν αντεξε το ανηλεητο τραμπουκισμα που του εκανα και διεγραψε το λογαριασμο του.Αλήθεια που χάθηκε ο άλλος Νικ;
Για Κούληδες τους κόβω και αυτούςΚατι τεχνικα θεματα εχουν λεει και δεν μπορουν να τον εφαρμοσουν απο τον Φεβρουαριο....αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γινει ειδικα αμα δουνε οτι δεν βελτιωνεται η κατασταση.
και εσυ κλειδωμενος σπιτι με 534 ευρω το μηνα , παρτυ θα κανεις καθε μέραΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΕΚΙΑ για την προστασια των
Ε ωραια και να μην γινει την ανοιξη θα γινει το φθινοπωρο ποια η διαφορα δηλαδη;ναι την ανοιξη που φθινει ο ιος ρε συ hell εξυπνος παιδι εισαι μη