Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Νταξ λάθος μου...Δεν ειπα οτι ειρωνευεστε αυτον. Ειπα "το" ειρωνευστε. Οχι "τον" ειρωνευεστε
Νταξ λάθος μου...Δεν ειπα οτι ειρωνευεστε αυτον. Ειπα "το" ειρωνευστε. Οχι "τον" ειρωνευεστε
τυπε τραμπουκισε τον οτι βγαζεις παραπανω να μαθει παρακαλεσε και καμια βιζιτα να τον βγαλει εκτος λιστας πελατων να τον γαμησειςΝταξ λάθος μου...
Τι εννοεις τύπε? Οτι ο τροβαδουρος επεισε καποια βιζιτα να σε βαλει σε μαυρη λιστα? Εξηγησε μαςτυπε τραμπουκισε τον οτι βγαζεις παραπανω να μαθει παρακαλεσε και καμια βιζιτα να τον βγαλει εκτος λιστας πελατων να τον γαμησεις
Τυπε λες τωρα που κοπηκαν τα επιδοματα και φτανουμε στο τελος με τον κορωνοιο να καταστραφει παλι ο ανθρωπας;Ο καφετζης ξελασπωσε παντως, οσο κι αν το ειρωνευεστε. Και δεν ειναι καν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ειναι ο ανθρωπος
Τύπε σου έχει μείνει ψυχολογικό από την αφραγκία σου και οργιάζει η φαντασία σου...τυπε τραμπουκισε τον οτι βγαζεις παραπανω να μαθει
τυπε εγω ειμαι φτωχος δεν δινω 120 ευρω να γαμησω.Τι εννοεις τύπε? Οτι ο τροβαδουρος επεισε καποια βιζιτα να σε βαλει σε μαυρη λιστα? Εξηγησε μας
Πριν τον κορωνοιο χρωστουσε οκτω νοικια, τωρα κανενα, τι θα γινει μετα δεν ξερω, αν θελεις τοσο πολυ να μαθεις θα σε ενημερωσωΤυπε λες τωρα που κοπηκαν τα επιδοματα και φτανουμε στο τελος με τον κορωνοιο να καταστραφει παλι ο ανθρωπας;
οχι ρε συνεχιζουν παχυλα επιδοματα για το ρευμα θα ζησουμε λιγο ακομαΤυπε λες τωρα που κοπηκαν τα επιδοματα και φτανουμε στο τελος με τον κορωνοιο να καταστραφει παλι ο ανθρωπας;
Τύπος Νικ πάει μόνο σε μπουρδέλα και τραβελότσαρκες...Τι εννοεις τύπε? Οτι ο τροβαδουρος επεισε καποια βιζιτα να σε βαλει σε μαυρη λιστα? Εξηγησε μας
ναι τυπε με τραμπουκισες με την επιδειξη πλουτου πισω απο το πληκτρολογιο. για εξηγησε μου αφου εχεις τοσα λεφτα γτ παρακαλας για τηλεφωναΤύπε σου έχει μείνει ψυχολογικό από την αφραγκία σου και οργιάζει η φαντασία σου...
ετσι λεγαν και την αυστρια για υποχρωτικο εμβολιασμο και τωρα λενε απριλιο και βλεπουμεΚαλα τυπε δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα με αυτα τα μετρα στην ουσια εσωκλειστους σας εχουν κανει...αμα περασουν να μην μπορειτε να καθεστε ουτε σε εξωτερικους χωρους για καφε και φαγητο τοτε καληνυχτα ζωη.
Τραβελιαρης και αυτος τυπε;Τι σκατα συμβαινει με τα ονοματα Νικ;Τύπος Νικ πάει μόνο σε μπουρδέλα και τραβελότσαρκες...
Πότε δεν σου έκανα επίδειξη πλούτου απλά εσύ έκανες επίδειξη φτώχειας....ναι τυπε με τραμπουκισες με την επιδειξη πλουτο πισω απο το πληκτρολογιο.
θελω ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ υποχρεωτικο εμβολιασμοετσι λεγαν και την αυστρια για υποχρωτικο εμβολιασμο και τωρα λενε απριλιο και βλεπουμε
ΈΞΩ πρέπει να κλειστούνε τύπε. ΈΞΩ από τα νοσοκομεία, για να τελειώνει το παραμυθάκιφοβαμαι μην μου παθετε κατι..ΠΡΕΠΕΙ να κλειστειτε μεσα
το οτι δεν δινω 120 ευρω σε βιζιτες γτ δεν εχω αναγκη να γλωσσοφιλιαζω επειδη δεν μου καθεται ουτε γατα, δεν νομιζω ειναι επιδειξη φτωχειας....Πότε δεν σου έκανα επίδειξη πλούτου απλά εσύ έκανες επίδειξη φτώχειας....
Κατι τεχνικα θεματα εχουν λεει και δεν μπορουν να τον εφαρμοσουν απο τον Φεβρουαριο....αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γινει ειδικα αμα δουνε οτι δεν βελτιωνεται η κατασταση.ετσι λεγαν και την αυστρια για υποχρωτικο εμβολιασμο και τωρα λενε απριλιο και βλεπουμε
Και με αδυναμία στα οικοδομικά υλικά, στις μπετόβεργες....Τραβελιαρης και αυτος τυπε;Τι σκατα συμβαινει με τα ονοματα Νικ;
τυπε σκρινσοτ or didnt happen. δες και τις κριτικες μου μονο φολα απο πουτανα εχω φαει.....Τραβελιαρης και αυτος τυπε;Τι σκατα συμβαινει με τα ονοματα Νικ;
Ουπς...Και με αδυναμία στα οικοδομικά υλικά, στις μπετόβεργες....